Jump to content

[Επίσημο] Vodafone Smart II (Alcatel V860)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kαλη μερα , ξερει κανεις που θα βρω τα πισω καπακια της συσκευης??

Ευχαριστω.

σε όλα τα καταστήματα Vodafone το καλοκαίρι πήρα δύο 6 ε το ενα.

Δεν τα εχουνε πλεον. Τα δινανε μονο τοτε με την προσφορα των 69 ευρω με 20 ευρω ανανεωση χρονου ομιλιας.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι τα κανεις extract στην επειφανεια εργασιας μετα απο την ρομ παιρνεις ολα τα αρχεια img και τα βαζεις μεσα στον φακελο που ειναι το auto install μετα κλεινεις το κιν αφου εχεις περασει ολους τους οδηγους για pc [τους εχεις?] αφου εχεις τους οδηγους και κλειστο κιν πατας το power μαζι με το volume- νομιζω η + δεν θυμαμαι πηρα αλλο κιν το power με το που δονηθει το αφηνεις και συνεχιζεις να πατας το volume για 10 δευτερολεπτα θα σου βγαλει μια οθονη με ενα πρασινο ανδροιδ και θα δειχνει μονο αυτο μετα το συνδεεις στον πς πας στο aio install και εχει καποιες πολυ απλες εντολες εσυ απλα επιλεγεις να περασουν ολα αυτοματα [το κιν πριν με τιποτα δεν το κανεις reset μπορει μετα να κολησει]και αφου ολοκληρωθει η διαδικασια [δεν θυμαμαι αν το aio εχει επιλογη για reboot] αν δεν εχει μονο οταν τελειωσει και οχι πριν το αποσυνδεεις βγαζεις την μπαταρια την βαζεις το ανοιγεις και ετοιμο[η ρομ εχει και μερικα δικα μου αππ κρατα τα αμα θες

Φιλε μου καλημερα.Επειδη θελω να ξανασεταρω το τηλ του αδερφου μου για να το πουλησουμε , θελω να σε ρωτησω , Φλασαρουμε μονο την ρομ η και recovery ;

Πριν η μετα τη ρομ ;

Το τηλεφωνο τωρα ειναι στοκ root μονο.

Νομίζω ότι το custom recovery, με τις επιλογές που δίνει, είναι προστιθέμενη αξία για το κινητό. Γιατί να το βγάλεις; Πάντως εάν θέλεις να το βγάλεις τότε μάλλον μετά την rom.

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Δεν με απασχολει ,απλα φοβαμαι οτι με τοσα που εχω βγαλει απο μεσα. Αν το κανω wipe , με το που ανοιξει , θα αρχισουν να βγαινουν FCs που απο αλλη εμπειρια με alcatel δεν εβγαζα ακρη εκει...Με νοιαζει να ειναι οσο πιο στοκ σαν ρομ ισα ισα να το κανω ρεσετ. Τιποτα αλλο.Επειδη και αλλος ειναι γνωστος μην εκτεθω.

θέλω μια βοήθεια μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα Handsfree που να ταιριάζει με το smart ιι στα πλήκτρα on/off που έχει το καλώδιο απάνω? γιατί το δικό του είναι άστα να πάνε......

υπαρχει κανενας τροπος να δυναμωσω τον ηχο απο το ringtone που εχω για τις εισερχομενες κλησεις?

υπαρχει κανενας τροπος να δυναμωσω τον ηχο απο το ringtone που εχω για τις εισερχομενες κλησεις?

κοιτα στο google play για το sound booster αλλά μη περιμένεις και πολλά

παιδια βελτιωσα την αποδοση της καμερας με το camera pro απλοσ ψαξτε το και θα το βρειτε

Samsung Galaxy S Plus GT-I9001

ROM:ParanoidAndroid 4.2 [bETA3]

Kernel:K^Kernel v1.7 (3.4.83)

Recovery:TWRP 2.6.0.0

τελικά καμία πρόταση για κανένα hands free που κάνει στο smart έχει κανεις? Edited by sony76

παιδια βελτιωσα την αποδοση της καμερας με το camera pro απλοσ ψαξτε το και θα το βρειτε

πως το κατέβασες camera pro αφού βγάζει αυτό το μήνυμα. Αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας Vodafone TCT Vodafone Smart II. Vodafone TCT Vodafone Smart II Αυτό το αντικείμενο δεν είναι συμβατό με τη συσκευή σας.

πως το κατέβασες camera pro αφού βγάζει αυτό το μήνυμα. Αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας Vodafone TCT Vodafone Smart II. Vodafone TCT Vodafone Smart II Αυτό το αντικείμενο δεν είναι συμβατό με τη συσκευή σας.

προφανος δοκιμαζεις λαθος εφαρμογη βρικα το λινκ απο οπου το κατεβασα οριστε http://www63.zippyshare.com/v/52118442/file.html

προφανος δοκιμαζεις λαθος εφαρμογη βρικα το λινκ απο οπου το κατεβασα οριστε http://www63.zippyshare.com/v/52118442/file.html

απλα εγω πηγα στο google play..... κοίτα έχεις ένα δίκιο για το προγραμματακι,όμως κατά την γνώμη μου δεν είναι για τα δικα μας κινητά. σαν πρόγραμα καλό αλά για αλά εργαλια. κ να έχεις ένα καλό πρόγραμα δεν κάνει θαυματα αν δεν βοηθάει το μηχάνημα που έχεις. (π.χ . γιαυτό το λόγο έβαλε η panasonic φακούς Leica δεν έφτανε να έχει όλα τα αλά)

Edited by sony76

τι εννοεις βεελτιωση ?

Για δυνατο ηχο αυτο

https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.podlanica

τι εννοεις βεελτιωση ?

Για δυνατο ηχο αυτο

https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.podlanica

κατεβασετω και θα καταλαβεις τι ενοω

Φιλε μου καλημερα.Επειδη θελω να ξανασεταρω το τηλ του αδερφου μου για να το πουλησουμε , θελω να σε ρωτησω , Φλασαρουμε μονο την ρομ η και recovery ;

Πριν η μετα τη ρομ ;

Το τηλεφωνο τωρα ειναι στοκ root μονο.

πρώτα την ρομ μετά recovery η ρομ είδη μπορεί να το χει μέσα αν όχι μετά το περνάς

Edited by nokisas

oποιος εχει την rom του roddie η του arnni ας κοιταξει λιγο στο Menu στα app εχει ενα που βοηθαει το κιν να παιζει 3d games

το ονομα του μονο θελω το ξεχασα Thks

oποιος εχει την rom του roddie η του arnni ας κοιταξει λιγο στο Menu στα app εχει ενα που βοηθαει το κιν να παιζει 3d games

το ονομα του μονο θελω το ξεχασα Thks

το chainfire 3d λες?

πρώτα την ρομ μετά recovery η ρομ είδη μπορεί να το χει μέσα αν όχι μετά το περνάς

Ολα καλα το φλασαρα χωρις κανενα προβλημα.Το SPB τι τον ηθελες ...; Γονατιζει ολο το τηλεφωνο και σε μνημη κιολας.Επισης με χαλασε που εχεη για συγχρονισμο ηδη 2 λογαριασμους με μερικες επαφες.Αυτα οπως ξερεις δεν βγαινουν παρα μονο με ρεσετ.

Ολα καλα το φλασαρα χωρις κανενα προβλημα.Το SPB τι τον ηθελες ...; Γονατιζει ολο το τηλεφωνο και σε μνημη κιολας.Επισης με χαλασε που εχεη για συγχρονισμο ηδη 2 λογαριασμους με μερικες επαφες.Αυτα οπως ξερεις δεν βγαινουν παρα μονο με ρεσετ.

καλα δουλευει?εκτος τον συχρονισμο

Ολα κομπλε ...δεν έχουμε κάποιο παραπονο. Μια χαρά ειναι, την άδειασα σχεδόν την συσκευή. Ο συγχρονισμος δε λειτουργεί ; Γιατι προσπαθούσε να περάσει τον λογαριασμό του ο αδερφός μου και όλο λάθος του έλεγε. Edited by Leolipop

σημερα μου κολλησε το κινητο...εψαξα στο ιντερνετ μπηκα στο recovery εκανα hard reset με wipe data αλλα παλι δεν ανοιγει...μενει στο android λογκο πριν το πειραξω..τι παιζει?και τι μπορω να κανω τωρα?

edit:εκανα τωρα μπακ αππ χωρις καμια σημασια ομως...γιατι τα ειχα σβησει τα δεδομενα...μπορουσα να τα ειχα κρατησει εε?:(

με το μπακ απ..:(

τι μπορω να κανω τωρα?

Edited by giothesuper

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

καλημέρα και εμενα επαθε τα ιδια κολλησε στην ασπρη οθονη με το ανδροειδες και δεν μπορω να το συνδεσω με τον υπολογιστη.υπαρχει λυση?σας ευχαριστω