nokisas Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 σε όλα τα καταστήματα Vodafone το καλοκαίρι πήρα δύο 6 ε το ενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Kαλη μερα , ξερει κανεις που θα βρω τα πισω καπακια της συσκευης?? Ευχαριστω. σε όλα τα καταστήματα Vodafone το καλοκαίρι πήρα δύο 6 ε το ενα. Δεν τα εχουνε πλεον. Τα δινανε μονο τοτε με την προσφορα των 69 ευρω με 20 ευρω ανανεωση χρονου ομιλιας. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 ναι τα κανεις extract στην επειφανεια εργασιας μετα απο την ρομ παιρνεις ολα τα αρχεια img και τα βαζεις μεσα στον φακελο που ειναι το auto install μετα κλεινεις το κιν αφου εχεις περασει ολους τους οδηγους για pc [τους εχεις?] αφου εχεις τους οδηγους και κλειστο κιν πατας το power μαζι με το volume- νομιζω η + δεν θυμαμαι πηρα αλλο κιν το power με το που δονηθει το αφηνεις και συνεχιζεις να πατας το volume για 10 δευτερολεπτα θα σου βγαλει μια οθονη με ενα πρασινο ανδροιδ και θα δειχνει μονο αυτο μετα το συνδεεις στον πς πας στο aio install και εχει καποιες πολυ απλες εντολες εσυ απλα επιλεγεις να περασουν ολα αυτοματα [το κιν πριν με τιποτα δεν το κανεις reset μπορει μετα να κολησει]και αφου ολοκληρωθει η διαδικασια [δεν θυμαμαι αν το aio εχει επιλογη για reboot] αν δεν εχει μονο οταν τελειωσει και οχι πριν το αποσυνδεεις βγαζεις την μπαταρια την βαζεις το ανοιγεις και ετοιμο[η ρομ εχει και μερικα δικα μου αππ κρατα τα αμα θες Φιλε μου καλημερα.Επειδη θελω να ξανασεταρω το τηλ του αδερφου μου για να το πουλησουμε , θελω να σε ρωτησω , Φλασαρουμε μονο την ρομ η και recovery ; Πριν η μετα τη ρομ ; Το τηλεφωνο τωρα ειναι στοκ root μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Νομίζω ότι το custom recovery, με τις επιλογές που δίνει, είναι προστιθέμενη αξία για το κινητό. Γιατί να το βγάλεις; Πάντως εάν θέλεις να το βγάλεις τότε μάλλον μετά την rom. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Δεν με απασχολει ,απλα φοβαμαι οτι με τοσα που εχω βγαλει απο μεσα. Αν το κανω wipe , με το που ανοιξει , θα αρχισουν να βγαινουν FCs που απο αλλη εμπειρια με alcatel δεν εβγαζα ακρη εκει...Με νοιαζει να ειναι οσο πιο στοκ σαν ρομ ισα ισα να το κανω ρεσετ. Τιποτα αλλο.Επειδη και αλλος ειναι γνωστος μην εκτεθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 θέλω μια βοήθεια μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα Handsfree που να ταιριάζει με το smart ιι στα πλήκτρα on/off που έχει το καλώδιο απάνω? γιατί το δικό του είναι άστα να πάνε...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apstratos Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 υπαρχει κανενας τροπος να δυναμωσω τον ηχο απο το ringtone που εχω για τις εισερχομενες κλησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 υπαρχει κανενας τροπος να δυναμωσω τον ηχο απο το ringtone που εχω για τις εισερχομενες κλησεις? κοιτα στο google play για το sound booster αλλά μη περιμένεις και πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crad Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 παιδια βελτιωσα την αποδοση της καμερας με το camera pro απλοσ ψαξτε το και θα το βρειτε Παράθεση Samsung Galaxy S Plus GT-I9001 ROM:ParanoidAndroid 4.2 [bETA3] Kernel:K^Kernel v1.7 (3.4.83) Recovery:TWRP 2.6.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 (edited) τελικά καμία πρόταση για κανένα hands free που κάνει στο smart έχει κανεις? Edited February 17, 2013 by sony76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 παιδια βελτιωσα την αποδοση της καμερας με το camera pro απλοσ ψαξτε το και θα το βρειτε πως το κατέβασες camera pro αφού βγάζει αυτό το μήνυμα. Αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας Vodafone TCT Vodafone Smart II. Vodafone TCT Vodafone Smart II Αυτό το αντικείμενο δεν είναι συμβατό με τη συσκευή σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crad Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 πως το κατέβασες camera pro αφού βγάζει αυτό το μήνυμα. Αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας Vodafone TCT Vodafone Smart II. Vodafone TCT Vodafone Smart II Αυτό το αντικείμενο δεν είναι συμβατό με τη συσκευή σας. προφανος δοκιμαζεις λαθος εφαρμογη βρικα το λινκ απο οπου το κατεβασα οριστε http://www63.zippyshare.com/v/52118442/file.html Παράθεση Samsung Galaxy S Plus GT-I9001 ROM:ParanoidAndroid 4.2 [bETA3] Kernel:K^Kernel v1.7 (3.4.83) Recovery:TWRP 2.6.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 (edited) προφανος δοκιμαζεις λαθος εφαρμογη βρικα το λινκ απο οπου το κατεβασα οριστε http://www63.zippyshare.com/v/52118442/file.html απλα εγω πηγα στο google play..... κοίτα έχεις ένα δίκιο για το προγραμματακι,όμως κατά την γνώμη μου δεν είναι για τα δικα μας κινητά. σαν πρόγραμα καλό αλά για αλά εργαλια. κ να έχεις ένα καλό πρόγραμα δεν κάνει θαυματα αν δεν βοηθάει το μηχάνημα που έχεις. (π.χ . γιαυτό το λόγο έβαλε η panasonic φακούς Leica δεν έφτανε να έχει όλα τα αλά) Edited February 17, 2013 by sony76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 παιδια βελτιωσα την αποδοση της καμερας με το camera pro απλοσ ψαξτε το και θα το βρειτε τι εννοεις βεελτιωση ? Για δυνατο ηχο αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.podlanica Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crad Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 τι εννοεις βεελτιωση ? Για δυνατο ηχο αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.podlanica κατεβασετω και θα καταλαβεις τι ενοω Παράθεση Samsung Galaxy S Plus GT-I9001 ROM:ParanoidAndroid 4.2 [bETA3] Kernel:K^Kernel v1.7 (3.4.83) Recovery:TWRP 2.6.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 (edited) Φιλε μου καλημερα.Επειδη θελω να ξανασεταρω το τηλ του αδερφου μου για να το πουλησουμε , θελω να σε ρωτησω , Φλασαρουμε μονο την ρομ η και recovery ; Πριν η μετα τη ρομ ; Το τηλεφωνο τωρα ειναι στοκ root μονο. πρώτα την ρομ μετά recovery η ρομ είδη μπορεί να το χει μέσα αν όχι μετά το περνάς Edited February 17, 2013 by nokisas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Ευχαριστω φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 oποιος εχει την rom του roddie η του arnni ας κοιταξει λιγο στο Menu στα app εχει ενα που βοηθαει το κιν να παιζει 3d games το ονομα του μονο θελω το ξεχασα Thks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_f1 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 oποιος εχει την rom του roddie η του arnni ας κοιταξει λιγο στο Menu στα app εχει ενα που βοηθαει το κιν να παιζει 3d games το ονομα του μονο θελω το ξεχασα Thks το chainfire 3d λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 πρώτα την ρομ μετά recovery η ρομ είδη μπορεί να το χει μέσα αν όχι μετά το περνάς Ολα καλα το φλασαρα χωρις κανενα προβλημα.Το SPB τι τον ηθελες ...; Γονατιζει ολο το τηλεφωνο και σε μνημη κιολας.Επισης με χαλασε που εχεη για συγχρονισμο ηδη 2 λογαριασμους με μερικες επαφες.Αυτα οπως ξερεις δεν βγαινουν παρα μονο με ρεσετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 το chainfire 3d λες? ναι ρε γιωργο να σαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Ολα καλα το φλασαρα χωρις κανενα προβλημα.Το SPB τι τον ηθελες ...; Γονατιζει ολο το τηλεφωνο και σε μνημη κιολας.Επισης με χαλασε που εχεη για συγχρονισμο ηδη 2 λογαριασμους με μερικες επαφες.Αυτα οπως ξερεις δεν βγαινουν παρα μονο με ρεσετ. καλα δουλευει?εκτος τον συχρονισμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 (edited) Ολα κομπλε ...δεν έχουμε κάποιο παραπονο. Μια χαρά ειναι, την άδειασα σχεδόν την συσκευή. Ο συγχρονισμος δε λειτουργεί ; Γιατι προσπαθούσε να περάσει τον λογαριασμό του ο αδερφός μου και όλο λάθος του έλεγε. Edited February 20, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 (edited) σημερα μου κολλησε το κινητο...εψαξα στο ιντερνετ μπηκα στο recovery εκανα hard reset με wipe data αλλα παλι δεν ανοιγει...μενει στο android λογκο πριν το πειραξω..τι παιζει?και τι μπορω να κανω τωρα? edit:εκανα τωρα μπακ αππ χωρις καμια σημασια ομως...γιατι τα ειχα σβησει τα δεδομενα...μπορουσα να τα ειχα κρατησει εε?:( με το μπακ απ..:( τι μπορω να κανω τωρα? Edited February 20, 2013 by giothesuper Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attalos76 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 καλημέρα και εμενα επαθε τα ιδια κολλησε στην ασπρη οθονη με το ανδροειδες και δεν μπορω να το συνδεσω με τον υπολογιστη.υπαρχει λυση?σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts