Stergianos Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Ηθικό δίδαγμα: Κάτω η Vodafone!!!!!!!!!!!!!!!!! :p Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 3230:109 x 49 x 19 χιλ 110 γραμμάρια K700:99 x 47 x 20 χιλ 93 γραμμάρια Τεραστιες διαφορες!:wacko: Δεν υποστηριζω να παρει το 3230 γιατι δεν εχει stereo mp3,αλλα ουτε φυσικα το "λιγο" k700 με τα μολις 40mb μνημης. Μπορει ειτε να περιμενει τον συνεχιστη του (k750) ειτε να επιλεξει καποιο αλλο μοντελο. Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 kai ego proteino na perimeneis ligo gia kinito ....mexri to pasxa toulaxiston ta kainouria kinita 8a einai poli kalitera apo auta pou yparxoun mexri stigmis (k750) akoma kai an de sou aresoun i einai akriba ta paliotera montela 8a rixoun poli tis times molis kikloforisoun ta kainouria. mono to oti 8a dia8etoun 2 mpixel camera kai 8a pernoun mnimes ftanei gia na perimeneis ligi akoma. ypomoni ase pou molis ma8ame to oti to kinitaki mas (k700) den mporei na paixei bluetooth games......... apogoiteutika teleios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 3230:109 x 49 x 19 χιλ 110 γραμμάρια K700:99 x 47 x 20 χιλ 93 γραμμάρια Τεραστιες διαφορες!:wacko: Δεν υποστηριζω να παρει το 3230 γιατι δεν εχει stereo mp3,αλλα ουτε φυσικα το "λιγο" k700 με τα μολις 40mb μνημης. Μπορει ειτε να περιμενει τον συνεχιστη του (k750) ειτε να επιλεξει καποιο αλλο μοντελο. Με τον φίλο hasiotis_john αναφερόμαστε στο 6600 και στο Κ700i , όχι στο 3230 :) ( Διάβασε μία σελίδα πίσω για να καταλάβεις ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeraake Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Παιδια καλησπερα.Αντιμετωπιζω ενα προβλημα.Χρειαζομαι αναβαθμιση στο κινητο.Το κινητο υποψην ειναι εντος εγγυησης οποτε πρεπει να το παω σε εξουσιοδοτημενο για να μην πληρωσω και την αναβαθμιση.Στον πειραια που μενω ρωτησα και μου ζητανε να μου κρατησουν το κινητο για δυο μερες.Δεν μπορω να το αφησω λογω δουλειας αλλα και οικογενειακων υποχρεωσεων.Αν γνωριζει καποιος καποιο sony center το οποιο να κανει αναβαθμιση αμεσα ας ενημερωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Εσύ μπορεί να είπες 10 ή 50 επιχειρίματα αλλά εγώ σου είπα 1 που είναι και το σοβαρότερο. Θα αγόραζες ποτέ ένα κινητό τηλέφωνο όσο καλό και εάν ήταν , εάν είχε βάρος κανά 2 κιλά και το μέγεθος ανδρικού παπουτσιού No 46 ; :lol: Υ.Γ. ( Δεν φταίμε εμείς , εάν ο φίλος της φίλης σου είχε μόριο σαν γαριδάκι ) ;) :D :D :D :D ....tis edeiksa to munima sou kai tora se psaxnei na se vrei ston dromo..( auti, oxi autos)! ante pali, tha peraseis kala ;) Pantos sovara paidia, mou fainetai oti ginetai enas psiloxamos me ta kinita - sunexeia vgainoun kai ola einai kalutera apo ta proigoumena... auto einai kalo gia mas fusika, mias kai tha peftoun oi times!! alla eleos pia, den ksero pou na protokoitakso! pou einai oi kales palies epoxes pou kaname oura sta kartotilefona kai oute agxos gia mpataries kai photo kai video kai sk@t@! :cry: :cry: :cry: P.s. e ta parales tora kai ligo, den einai kai vatraxopedilo...einai kapos megaloutsiko, alla entaksei!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Με τον φίλο hasiotis_john αναφερόμαστε στο 6600 και στο Κ700i , όχι στο 3230 :) ( Διάβασε μία σελίδα πίσω για να καταλάβεις ) Οκ φιλε...συγνωμη για το υψος του προηγουμενου ποστ :) Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagg Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Η λύση για τους έχοντες Vodafone Live! συσκευή υπάρχει! :D Και είναι να ενεργοποιήσουν το προφίλ Συνάντισηκαι να ορίσουν μηδενικό επίπεδο ήχου. ;) emena giati kai pali akoygetai mporeis na moy peis??mipws den kanw kati swsta to exeis dokimasei esy kai exei piasei?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Το κακό είναι οτι είναι με επιδότηση και θα την χάσω αν περιμένω, διότι στην Voda μου είπαν οτι μέσα σε μια βδομάδα απο τότε που θα πληροφορηθώ για το ποσό της επιδότησης πρέπει να τους ειδοποιήσω και μια και θα "φάω " και την επιδότηση τησ δικιάς μου :) δε λέει να χάσω 200 e.Εκεί που ηρεμώ και αποφασίζω για το Κ700 έρχεται το μήνυμα με το πανέμορφο Νοκια3230 αναστατώνομαι για λίγο, αλλά ευτυχώς το μεθεπόμενο μήνυμα με ξαναβάζει στη θέση μου.Ευχαριστώ παίδες .Αλήθεια αυτό το Blue Touth που έχουν όλοι σ όλα τα γραφεία στ αυτιά τους και αν πάρω το Κ700 θα έχω κι εγώ είναι βλαβερό για τον εγκέφαλο η οτι πάθαμε ως τώρα το πάθαμε? :) p.s Το 3230 παίζει stereo mp3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Έχω ετοιμάσει δύο εφαρμογές απομακρυσμένου ελέγχου μέσω Bluetooth για το κινητό μας. Το ένα για το Winamp και το άλλο για το PowerDVD. Τα προαναφερθέντα τα έχω αναρτήσει στο thread Games & Applications for K700i only στη διεύθυνση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=797924#post797924 Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Το κακό είναι οτι είναι με επιδότηση και θα την χάσω αν περιμένω, διότι στην Voda μου είπαν οτι μέσα σε μια βδομάδα απο τότε που θα πληροφορηθώ για το ποσό της επιδότησης πρέπει να τους ειδοποιήσω και μια και θα "φάω " και την επιδότηση τησ δικιάς μου :) δε λέει να χάσω 200 e.Εκεί που ηρεμώ και αποφασίζω για το Κ700 έρχεται το μήνυμα με το πανέμορφο Νοκια3230 αναστατώνομαι για λίγο, αλλά ευτυχώς το μεθεπόμενο μήνυμα με ξαναβάζει στη θέση μου.Ευχαριστώ παίδες .Αλήθεια αυτό το Blue Touth που έχουν όλοι σ όλα τα γραφεία στ αυτιά τους και αν πάρω το Κ700 θα έχω κι εγώ είναι βλαβερό για τον εγκέφαλο η οτι πάθαμε ως τώρα το πάθαμε? :) p.s Το 3230 παίζει stereo mp3 Ασφαλώς και είναι πιο υγιεινό. Η τιμή SAR του Bluetooth είναι ελάχιστη σε σχέση με του κινητού. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epaminos Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Άσχετο, ρε παιδιά στο http://www.fonezoneni.co.uk/phonedetails.asp?network=%&make=SonyEricsson&model=K700 λέει πως το Κ700 έχει RDS FM radio. Ισχύει; Υπάρχει κάποιος που λαμβάνει; Παράθεση Chown the world!!! :cool: iMessage: epaminos@me.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
copper21 Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Για να φτιάξω Videos καλής ποιότητας, για K700, σε τι φορμά μπορεί να παίξει (3GP, MPEG4), πόσα kbit/sec, και σε πόσα ftp, είναι τα όριά του; Και κανα προτεινόμενο πρόγραμμα μετατροπής απ' τα γνωστά, (Sorenson, PVauthor, Mpegable, SmartMovie...); Ό,τι πληροφορία μου δώσετε, θα μου φανεί πολύτιμη. :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/copper_21/30549/477237/0/Clash.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 emena giati kai pali akoygetai mporeis na moy peis??mipws den kanw kati swsta to exeis dokimasei esy kai exei piasei?? Το είχα διαβάσει κάπου στο thread SonyEricsson K700i εδώ και μερικούς μήνες (πιθανόν Σεπτέμβριο). Προσωπικά δεν έχω (ευτυχώς :happy: ) Vodafone Live! συκσευή :down:, αλλά θυμάμαι τότε το είχα δοκιμάσει ένα φίλο μου που είχε και έπιασε. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Άσχετο, ρε παιδιά στο http://www.fonezoneni.co.uk/phonedetails.asp?network=%&make=SonyEricsson&model=K700 λέει πως το Κ700 έχει RDS FM radio. Ισχύει; Υπάρχει κάποιος που λαμβάνει; Όχι δεν έχει RDS το Κ700i, ούτε καν να ονοματήσεις τους σταθμούς δε σ' αφήνει. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Για να φτιάξω Videos καλής ποιότητας, για K700, σε τι φορμά μπορεί να παίξει (3GP, MPEG4), πόσα kbit/sec, και σε πόσα ftp, είναι τα όριά του; Και κανα προτεινόμενο πρόγραμμα μετατροπής απ' τα γνωστά, (Sorenson, PVauthor, Mpegable, SmartMovie...); Ό,τι πληροφορία μου δώσετε, θα μου φανεί πολύτιμη. :) Κοίταξε στο http://spawnweb.dk/recode/ είναι αναλυτικός οδηγός για συμπίεση σε φορμά MPEG-4, χρησιμοποιόντας τον αλγόριθμο Nero Digital μέσω του Nero Recode 2, τόσο για το K700 όσο και για το S700. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
copper21 Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Thanks multiPetros , βρήκα ό,τι ζητούσα να μάθω. :happy: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/copper_21/30549/477237/0/Clash.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epaminos Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Όχι δεν έχει RDS το Κ700i, ούτε καν να ονοματήσεις τους σταθμούς δε σ' αφήνει. Για τα ονόματα των σταθμών το ξέρω, απλώς για το RDS παντού λένε ότι το υποστηρίζει!!! Μπορούν αυτές οι δυνατότητες να προστεθούν αργότερα με αναβάθμιση λογισμικού; Για το rds το chip του radio receiver το υποστηρίζει; Παράθεση Chown the world!!! :cool: iMessage: epaminos@me.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 :D :D :D :D ....tis edeiksa to munima sou kai tora se psaxnei na se vrei ston dromo..( auti, oxi autos)! ante pali, tha peraseis kala ;) θα περάσω καλά εεε ; Δεν μένουμε και κοντά ρε γαμ... :( Στείλε καμία foto της .... :innocent: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Καλησπερα, Λοιπόν, εχω το k700ι vodafone live(αν εχει σημασια), δανειστικα απο εναν φίλο μου το syncstation dss-25 ωστε να κανω update το κιν μου.Ολα καλα ακολουθάω τα βηματα (http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_5_7&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10139) ως που φτανει στο τελικό σταδιο οπου παει η εφαρμογη java να συνδεθει με το syncstation.Τοτε βγαζει το μυνημα οτι δεν βρεθηκε συσκευη syncstation.Ειμαι στα προθυρα της τρελασ γιατι to syncstation ειναι εγκατεστημενο και λειτουργει κανονικοτατα, μπορω να στειλω και να παρω οτι θέλω απτον file manager.Aς μου πεις καποιος τι γίνεται ρε τσακαλια, εσπασαν τα νευρα μου σημερα εχω δοκιμασει τα παντα.Αλλαξα drivers to syncstations, τουλαχιστον 10 φορες επανεκιννηση το pc.....BOHUEIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Δεν μπορείς να κάνεις on-line αναβάθμιση σε Vodafone Live! συσκευή. (και πριν κατηγορήσεις τη SonyEricsson, να ξέρεις ότι η Vodafone το απαγόρεψε, παλαιότερα γινόταν.) Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Na to moro Didime.... :D :D :D ,se vlepo exeis dakrusei apo sugkinisi kai rigos!! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Έχω ετοιμάσει για το κινητό μας ένα midlet, εορτολόγιο που εμφανίζει ποιοι γιορτάζουν την τρέχουσα ημ/νία και δύο ημέρες μετά, με δυνατότητα αναζήτησης εορτής για συγκεκριμένη μέρα,υποστήριξη και των κινητών εορτών και τέλος υπολογισμός της ημ/νίας του Πάσχα για οποιοδήποτε έτος. Υπάρχει στην περιοχή myFiles του Forum, συγκεκριμένα στη διεύθυνση http://www.myphone.gr/software/file-328.html Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Παιδια μεσω ΒΤ πως μπορω να ελεγξω εφαρμογες του υπολογιστη μου...νομιζω οτι πρεπει να ασχοληθουμε λιγο με αυτο το θεμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Παιδια μεσω ΒΤ πως μπορω να ελεγξω εφαρμογες του υπολογιστη μου...νομιζω οτι πρεπει να ασχοληθουμε λιγο με αυτο το θεμα.. Για εφαρμογές δες στο http://www.myphone.gr/software/category-15.html για να λειτουργήσουν θα πρέπει φυσικά να τρέχεις το πρόγραμμα που τηλε-χειρίζονται, να υπάρχει στον υπολογιστή πομποδέκτης bluetooth και να έχει εγκατασταθεί η συγκεκριμένη υπηρεσία (κάτι το οποίο γίνεται κατά την εγκατάσταση των οδηγών του πομποδέκτη). Αφού τα έχεις όλα αυτά, πας στο μενού του κινητού σου, πας στο εικονίδιο "Σύνδεση", μετά "Bluetooth", κατόπιν "Απομακρ.έλεγχος", επιλέγεις την εφαρμογή, περιμένεις να συνδεθείς με τον υπολογιστή και αυτό ήταν! Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Na to moro Didime.... :D :D :D ,se vlepo exeis dakrusei apo sugkinisi kai rigos!! :cry: Έλα ρε , δεν είναι και κακή η φίλη σου !!! Στο κάτω κάτω η ομορφιά και η ηλικία δεν παίζουν ρόλο . Η καλή ψυχή είναι που μετρά ! Δείξε της και τη δική μου foto , και εάν της αρέσω .... τότε τα κανονίζουμε ;) My Foto : Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts