chaottic Δημ. October 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2004 kai gia na perasw paixnidia sto kin ta afhnw ziparismena? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. October 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chaottic ( 2 Οκτ. 2004 , 17:23) kai gia na perasw paixnidia sto kin ta afhnw ziparismena? Oxi, an ta arxeia sou katevenoun san zip, kai otan ta anigeis exoun mesa polla alla arxia tote prepei na ksanakatebaseis to arxeio (paixnidi) apla otan se rotisei pos theleis na ta apothikefseis ston ipologisti (onoma kai tipos arxiou) tote ston tipo apo zip to kaneis all files kai sto onoma kostareis sto telos ena ".jar". An tora to zip file exei apla mesa to jar arxeio to kaneis prota unzip kai meta to vazeis stin siskevh!!!!! Se mperdepsa arketa?!!!!! :wacko: ;) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. October 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2004 katholoy giati otan anoixa to zip eixe mesa ena karo files klp kai skeftomoyna ma kala tha ta perasw ola ena-ena?? many thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. October 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chaottic ( 2 Οκτ. 2004 , 17:34) katholoy giati otan anoixa to zip eixe mesa ena karo files klp kai skeftomoyna ma kala tha ta perasw ola ena-ena?? many thanx welcome :happy: (edit: ) sou sistino pantos an thes na vreis paixnidia na pas edo stin katigoria media-games. Exei polla kala paixnidia gia to K700i kai den xriazete na kaneis tin metatropi pou sou ipa prin kata tin apothikefsi giati (opou xriazete) tin kanei mono toy. :happy: Esy aplos epilegeis(download) to paixnidi pou theleis kai kaneis save ;) Exei kai kales epeksigiseis gia to ti einai to kathe paixnidi!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristos87 Δημ. October 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fostirop ( 2 Οκτ. 2004 , 16:08) Einai mia "idieterotita" :alien: tou logismikou ths voda ekdosis ths siskevis pou den epitrepei na valeis mp3 san ixo kilisis alla mono na to akouseis apo ton media player. Fimizete :worry: oti auto tha diorthothei me tin epomeni anavathmisi firmware (gia tis siskeves autes) :cry: . Εγώ δεν έχω VL Κ700ι έχω κανονικό.... Αν το αναβαθμίσω δεν θα παίζει Mp3 σαν ringtone????? :blink: :blink: :blink: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: Παράθεση Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksessalonikios Δημ. October 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2004 δεν ξέρω αν εχει αναφερθει ξανα,αλλά σε αλλο φόρουμ εγραψε καποιος οτι το 9volto ξε-vodafone-ιζει το κ700 εδω και λιγες μερες.Η αναβάθμιση και το vodafone live uninstalling κοστίζει 20 euro και η διαδικασία γίνεται προς το παρόν μόνο στο κεντρικό κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. October 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2004 Είναι ψιλοχαζή η ερώτηση αλλά πραγματικά δεν ξέρω. Ηχογράφηση ήχου κάνει το κινητό και αν ναι, πόση ώρα μπορείς να ηχογραφήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tipota ( 2 Οκτ. 2004 , 20:38) Είναι ψιλοχαζή η ερώτηση αλλά πραγματικά δεν ξέρω. Ηχογράφηση ήχου κάνει το κινητό και αν ναι, πόση ώρα μπορείς να ηχογραφήσεις? Μεγάλε ψάξε και λίγο μέσα στο menu του κινητού σου ;) ;) , τέλος πάντων...θα πας ψυχαγωγία και έχει μέσα στο τέλος ηχογράφηση,τώρα για πόση ώρα δεν ξέρω αλλά σίγουρα αρκετά μεγάλη, εγώ το έχω φτάσει ως 5 λεπτά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. October 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2004 Αν είχα το κινητό σίγουρα θα το έψαχνα :) Ούτε καν το έχω δει από κοντά(επαρχία γαρ). Αν σας πω πως ένα πράγμα που με χαλάει πολύ στο κινητό είναι τα 99 χιλιοστά ύψος θα με πιστέψετε? Θα ήθελα να ήταν κάπου 10 χιλιοστά πιο ψηλό, αλλά όλα αυτά τα λέω χωρίς καν να το έχω δει από κοντά. Ίσως όταν το δω από κοντά να μου αρέσει που είναι τόσο μικρό. Απλώς μου αρέσει το κινητό να είναι λίγο πιο μεγάλο και όχι τόσο μικρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. October 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aristos87 ( 2 Οκτ. 2004 , 19:12) Εγώ δεν έχω VL Κ700ι έχω κανονικό.... Αν το αναβαθμίσω δεν θα παίζει Mp3 σαν ringtone????? :blink: :blink: :blink: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: Don't worry :happy: ...tha mporeis na vazeis mp3 san ringtones kanonika!!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. October 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tipota ( 2 Οκτ. 2004 , 21:59) Αν είχα το κινητό σίγουρα θα το έψαχνα :) Ούτε καν το έχω δει από κοντά(επαρχία γαρ). Αν σας πω πως ένα πράγμα που με χαλάει πολύ στο κινητό είναι τα 99 χιλιοστά ύψος θα με πιστέψετε? Θα ήθελα να ήταν κάπου 10 χιλιοστά πιο ψηλό, αλλά όλα αυτά τα λέω χωρίς καν να το έχω δει από κοντά. Ίσως όταν το δω από κοντά να μου αρέσει που είναι τόσο μικρό. Απλώς μου αρέσει το κινητό να είναι λίγο πιο μεγάλο και όχι τόσο μικρό. plaka kaneis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. October 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tipota ( 2 Οκτ. 2004 , 21:59) Θα ήθελα να ήταν κάπου 10 χιλιοστά πιο ψηλό, αλλά όλα αυτά τα λέω χωρίς καν να το έχω δει από κοντά. Ίσως όταν το δω από κοντά να μου αρέσει που είναι τόσο μικρό. Απλώς μου αρέσει το κινητό να είναι λίγο πιο μεγάλο και όχι τόσο μικρό. Sou exw ena Nokia 6110 se kali katastasi... :up: Tha sto dwsw se filiki timi.. :innocent: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. October 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2004 Aυτο είναι αρκετά μεγάλο για σένα? :whistle: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. October 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2004 Τον φάγατε ρε τον άνθρωπο . . . :) :D :rolleyes: :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. October 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2004 Χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα! Όχι ρε παιδιά δεν μου αρέσουν τα μεγάλα κινητά. Απλά θα προτιμούσα το Κ700i λίγο πιο μικρό γιατί έτσι όπως το φαντάζομαι(γιατί δεν το χω δει ακόμα) μου φαίνεται πολύ μικρό... Πολύ πιθανόν να κάνω και λάθος και να μου αρέσει όπως είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. October 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tipota ( 3 Οκτ. 2004 , 18:48) ...... θα προτιμούσα το Κ700i λίγο πιο μικρό ..... μου φαίνεται πολύ μικρό... Πολύ πιθανόν να κάνω και λάθος και να μου αρέσει όπως είναι. εεεεε ? ? ? :confused: :worry: :blink: :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. October 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2004 re file 'tipota' apoti katalava den les kai tipota.................. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. October 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2004 Ώπα! Μπερδεύτηκα! Θα το προτιμούσα λίγο πιο μεγάλο εννοούσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. October 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tipota ( 3 Οκτ. 2004 , 22:33) Ώπα! Μπερδεύτηκα! Θα το προτιμούσα λίγο πιο μεγάλο εννοούσα... Opa aderfe...min ta les etsi apotoma...tha mas pareksigisoune!!!!! :worry: :p Pera apo tin plaka, aftes einai sto kato kato protimiseis...den nomizo pantos oti h siskevi einai kai poly mikri...pou na deis diladi to PANASONIC X60!!!! :happy: :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. October 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2004 Τι θα γινει πατατοθρεντ θα το κανουμε? :worry: Λεω να φυγουν μερικα ποστς απο δω (συμπεριλαμβανομενου του παροντος) :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. October 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chaottic ( 2 Οκτ. 2004 , 16:42) hello! Otan to kinhto einai athorybo ginetai na mhn paizei hxo sta video kai ta polymesa?? Δεν έχω δοκιμάσει για πολυμέσα γενικά, αλλά έχω παρατηρήσει ότι επιλέγοντας το προφίλ "Συνάντηση" στα java παιχνίδια δεν ακούγεται ήχος. Ισως να ισχύει το ίδιο και στα video. Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. October 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fostirop ( 3 Οκτ. 2004 , 22:50) Opa aderfe...min ta les etsi apotoma...tha mas pareksigisoune!!!!! :worry: :p :cry: :whistle: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. October 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2004 oxxx ti pantofla einai ayth re IVIetaCreatoR apo poy thn ksethapses.... ele0s :) :o michpan apo vdomada tha paragilo kai gw tin prosopsi gia to kinito, na dw ti pezei tha sou pw kai gw tin gnomi mou pou tha to balo kiolas.. :) Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. October 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2004 Πάντως εγω απο την R2L έχω ανάμεικτες εντυπώσεις...:( Μπορεί να υπήρξε ένα κέρδος στην αυτονομία (είδα 92 ώρες με 35 λεπτά ομιλίας),όμως έγινε πιό δύσχρηστο το ευρετήριο,διότι η ανάκληση ονομάτων απο εκεί απαιτεί συχνές εναλλαγές σε ελληνικά-αγγλικά,οπότε πιθανά greeklish σε καταχωρήσεις δεν παίζουν με ελληνικά... Ο μετρητής μπαταρίας έχασε την αναλογικότητά του και την ακρίβειά του...Π.χ τώρα χρειάστηκαν 60 ώρες για να φτάσει στη μέση και να κοκκινίσει και μόνο 30 ώρες για να αδειάσει τελείως απο εκεί και πέρα... Στην R2A κάθε βήμα στο δείκτη της μπαταρίας ήταν και 9-12 ώρες αναμονής,οπότε και 1 μπάρα κόκκινη να έμενε στο τέλος,γνώριζες ότι δεν θα μείνεις στά κρύα του λουτρού... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. October 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος LAGGI ( 4 Οκτ. 2004 , 16:11) Πάντως εγω απο την R2L έχω ανάμεικτες εντυπώσεις...:( Μπορεί να υπήρξε ένα κέρδος στην αυτονομία (είδα 92 ώρες με 35 λεπτά ομιλίας),όμως έγινε πιό δύσχρηστο το ευρετήριο,διότι η ανάκληση ονομάτων απο εκεί απαιτεί συχνές εναλλαγές σε ελληνικά-αγγλικά,οπότε πιθανά greeklish σε καταχωρήσεις δεν παίζουν με ελληνικά... An me to na les greeklish enoeis na grafeis ellhnika alla me latinikous xaraktires (opos kali ora kano ego tora :whistle: ) tote einai fisiologiko na min mporeis na kaneis anazitisi me ellhniko alfavito afou to kinito kitaei kataxoriseis gramenes sta aglika... an enoeis kati allo :worry: sorry, malon den to katalava ego sosta!!!! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts