fostirop Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος costantinos2000 (14 Σεπ. 2004 , 20:33) οκ, τις κατέβασα, πάλι δεν έχω mms αλλά μάλλον θα πρέπει να περιμένω 1 εργάσιμη ημέρα... Πέρα από το να περάσεις τις ρυθμίσεις, καλο είναι να ελέγξεις ότι έχει ενεργοποιηθεί και το σωστό προφίλ για τα MMS στο αντίστοιχο μενού τις συσκεής σου. Αυτό το κανεις αν πας: menu-μηνύματα-ρυθμίσεις-mms-προφίλ wap, εκεί θα πρέπει να είναι επιλεγμένο το προφίλ MMS της TIM που έχεις περάσει στο κινητό σου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος double_k (15 Σεπ. 2004 , 00:47) ...Τέλος στο Ρυθμίσεις WAP > Προφίλ WAP επιλεγμένο το ΤΙΜ όπως και στις Ρυθμ. Streaming Διπλέ, εκεί πρέπει να είναι επιλεγμένο το προφίλ για wap/gprs και όχι mms (για να μπορεί να έχει πρόσβαση στο wap μέσο gprs) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος double_k (15 Σεπ. 2004 , 00:51) MaIdeN φίλε μου δυστηχώς για το ΤΤΥ δεν ξέρω ούτε κι εγώ ! Αλλά που θα πάει θα το μάθουμε κι αυτό, τόσα μυαλά εδω μέσα... :) entaxei man d trexei tpt np ;) Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fostirop (15 Σεπ. 2004 , 00:54) Πέρα από το να περάσεις τις ρυθμίσεις, καλο είναι να ελέγξεις ότι έχει ενεργοποιηθεί και το σωστό προφίλ για τα MMS στο αντίστοιχο μενού τις συσκεής σου. Αυτό το κανεις αν πας: menu-μηνύματα-ρυθμίσεις-mms-προφίλ wap, εκεί θα πρέπει να είναι επιλεγμένο το προφίλ MMS της TIM που έχεις περάσει στο κινητό σου ;) fostirop να σαι καλά, όντως σωστή παρατήριση που ξέχασα να γράψω σε όλο αυτό το κατεβατό :wacko: ;) Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 ante ta leme kalynixta nistazo :o Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fostirop (15 Σεπ. 2004 , 00:59) Διπλέ, εκεί πρέπει να είναι επιλεγμένο το προφίλ για wap/gprs και όχι mms (για να μπορεί να έχει πρόσβαση στο wap μέσο gprs) Συμφωνώ, αν πρόσεξες με το όνομα ΤΙΜ είναι οι ρυθμίσεις για wap-gprs, με το όνομα TIM MMS είναι οι ρυθμίσεις - προφίλ για τα MMS ;) Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος double_k (15 Σεπ. 2004 , 01:05) Συμφωνώ, αν πρόσεξες με το όνομα ΤΙΜ είναι οι ρυθμίσεις για wap-gprs, με το όνομα TIM MMS είναι οι ρυθμίσεις - προφίλ για τα MMS ;) σωστός!!!! sorry δικό μου λάθος! :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Ο ηχος υπενθυμισης που ακουγεται σε καθε λεπτο ομιλιας υπαχει? Δεν το βρισκω πουθενα στο μενου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glav Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Μήπως μπορείτε να γράψετε και τις ρυθμίσεις MMS για Cosmote? Γιατί και εγώ ενώ μπορώ να λάβω, δεν μπορώ να στείλω. Μου μένει το μήνυμα στα εξερχόμενα και μετά από λίγο μου λέει ότι δεν μπορεί να το στείλει. Τις ρυθμίσεις τις κατέβασα από το site της SE και στο κινητό μου τα προφιλ στις ρυθμίσεις για MMS που υπάρχουν τώρα είναι - COSMOTE MMS-CSD - COSMOTE Παράθεση iPhone 3G user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος glav (15 Σεπ. 2004 , 13:04) Μήπως μπορείτε να γράψετε και τις ρυθμίσεις MMS για Cosmote? Γιατί και εγώ ενώ μπορώ να λάβω, δεν μπορώ να στείλω. Μου μένει το μήνυμα στα εξερχόμενα και μετά από λίγο μου λέει ότι δεν μπορεί να το στείλει. Τις ρυθμίσεις τις κατέβασα από το site της SE και στο κινητό μου τα προφιλ στις ρυθμίσεις για MMS που υπάρχουν τώρα είναι - COSMOTE MMS-CSD - COSMOTE steile MMS E sto 1651 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotzyg Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Βλέπω ότι μετά απο την αναβάθμιση στην ανάλυση των φωτογραφιών βγάζει και την επιλογή ¨Μεγεθύνθηκε¨ και απο ότι φαίνεται η ανάλυση σε αυτήν την επιλογή είναι 1 megapixel, έχει γίνει τέτοια σοβαρή αλλαγή με την αναβάθμιση ???, η ανάλυση αυτή ανταποκρίνεται στα Pixel που λέει ή απλά κάνει μια μεγέθυνση στην ήδη υπάρχουσα ανάλυση 640Χ480 και το κάνει να φαίνεται μεγαλύτερη η φωτογραφία χωρίς όμως και την ανάλογη ποιότητα (του 1 Megapixel) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTBoY Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Thn epilogh auth thn evgaze kai prin (sto diko mou toulaxiston (vf live)) kai einai 1280x768 (an thimame kala) alla einai epexergasmeni apto software kai oxi apto hardware (dld einai megenthimeni)....ara katalavaineis oti h poiothta ths se sugrish me mia photo 640x480 einai xeiroterh... :) Παράθεση http://image.pbase.com/u44/mrnet/small/28487380.bmw.jpg BMW M POWER RULEZZZZZZZZ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος glav (15 Σεπ. 2004 , 13:04) Μήπως μπορείτε να γράψετε και τις ρυθμίσεις MMS για Cosmote? Γιατί και εγώ ενώ μπορώ να λάβω, δεν μπορώ να στείλω. Μου μένει το μήνυμα στα εξερχόμενα και μετά από λίγο μου λέει ότι δεν μπορεί να το στείλει. Τις ρυθμίσεις τις κατέβασα από το site της SE και στο κινητό μου τα προφιλ στις ρυθμίσεις για MMS που υπάρχουν τώρα είναι - COSMOTE MMS-CSD - COSMOTE Kane h auto pou leei o gusS, h ksana stile tis rithmiseis apo to site the SE alla autin tin fora na epilekseis (stis rithmiseis) to proto MMS (epilogi) pou tha deis kai oxi to deutero! Tha prepei diladi meta (afou tis apothikefseis) na vlepeis COSMOTE MMS-GPRS (CSD einai h apli analogikh grammh kai oxi to gprs) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak_zap Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 re padia hi. mporeite na mou peite ti mporo na kanw me to menoy"apomakrismenh othoni??" opote epixeirw na kanw mia sindesh me to pc moy leei sflama?? ti kanei ?? Παράθεση MAK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak_zap Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 kaneisssssssssssssss??????????????? Παράθεση MAK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 μηπως ανακαλυψα καινουριο bug.σημερα πηρα να δβ τις φωτο που εχω τραβηγμενες και ενω στην αρψη τις εδειχνε κανονικα απο ενα σημειο και μετα εδειχνε αντι για την φωτι ενα ανθρωπακι.τι ρολο παιζει αυτο?στις πληροφοριες της φωτο τα εδειχνε ολα καλα, το ποτε τραβηχτηκε και ολα τα αλλα.μετα βεβαια απο μια επανεκκινηση εφτιαξε το πραμα, αλλα δεν καταλαβαινω τι το επιασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tevatron Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 kalispera guys, isws na to exete 3anapei alla me toses selides edw xanesai. 1. Pws mporw na dw poia version exw; Exw th V-Live suskevi. 2. Kalwdio USB ektos apo to official paizei kanena px. Mobile Action? Παράθεση U Only Live Once!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tevatron (15 Σεπ. 2004 , 21:39) ...Pws mporw na dw poia version exw; Exw th V-Live suskevi... Des edo ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stamos (15 Σεπ. 2004 , 21:36) μηπως ανακαλυψα καινουριο bug.σημερα πηρα να δβ τις φωτο που εχω τραβηγμενες και ενω στην αρψη τις εδειχνε κανονικα απο ενα σημειο και μετα εδειχνε αντι για την φωτι ενα ανθρωπακι.τι ρολο παιζει αυτο?στις πληροφοριες της φωτο τα εδειχνε ολα καλα, το ποτε τραβηχτηκε και ολα τα αλλα.μετα βεβαια απο μια επανεκκινηση εφτιαξε το πραμα, αλλα δεν καταλαβαινω τι το επιασε. Mipos apla argouse na tis diavasei, diladi an to afines ligo mipos tis fortone kai sou edixne kanonika tin mikrografia?! :worry: :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 οχι,οσο και αν το αφηνα δεν εδειχνε εικονα.αλλωστε δεν τις εβλεπα σε ολοη την οθονη αλλα 4-4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetos Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος LAGGI ( 6 Αύγ. 2004 , 11:21) Λάθος! Ο κανονικός ( CST 13) δίνει 450mA στα 4,5 V. O αργός του Τ20e δίνει 300mA στα (επίσης) 4,5V... ;) file laggi koitousa to fortisti pou exo kai grafei cst-13,alla leei outpout 5.1v-450mAh.ayto ti sou leei?episis o fortistis pou exeis esi,einai aytos pou eixe to t20e sti siskeuasia tou?dioti exo vrei ena t20e apo ena filo kai mou to dinei me to fortisti tis siskeuasias.ayto to fortisti xreiazome?mou eipe apo til oti einai enas varis.den einai san tous kainourgious. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Παιδια τελικα υπαρχει δυνατοτητα αναβαθμισης από το σπιτι και φυσικα ποσο καιρο παιρνει η αναβαθμιση σε σερβις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος 21century (15 Σεπ. 2004 , 23:52) Παιδια τελικα υπαρχει δυνατοτητα αναβαθμισης από το σπιτι και φυσικα ποσο καιρο παιρνει η αναβαθμιση σε σερβις.. apo to spiti oxi. twra gia ta service einai kathara sta xeria twn ergazomenwn i wra. mporei na kanei 4 lepta mporei kai meres Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 ti 4 lepta se enan filo mou tou to dosane se 2 lepta :D sto germano me ti mia mpam mpoum tou to dosane, mazi eixame paei sthn kalamaria :) ;) :o Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MaIdeN (16 Σεπ. 2004 , 01:51) ti 4 lepta se enan filo mou tou to dosane se 2 lepta :D sto germano me ti mia mpam mpoum tou to dosane, mazi eixame paei sthn kalamaria :) ;) :o Re si, sigoura tou kanane tin anavathmisi?!!! :p Giati gia Germano...ligo koulo mou akougete auto! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts