anastasiasabotaz Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Thanks! Nomizw exw entopisei ena konta sthn kanigos. 3erei kaneis an einai kalo; Exete kapoio allo na mou proteinete; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Thanks! Nomizw exw entopisei ena konta sthn kanigos. 3erei kaneis an einai kalo; Exete kapoio allo na mou proteinete; SE service points ;) Παρακαλω πολυ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Γεια σαs κ απο μενα.Εχω εναSE k700i και θαθελα να ρωτησω αν γινεται ν'ακουσω ραδιοφωνο μεσω http://www.e-radios.gr ή http://www.live24.gr. Aν οντωs γινεται, πειτε μου τον τροπο. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Δεν γίνεται φίλε μου να έχεις ραδιόφωνο μέσω ιντερνετ. Και αν γινόταν δηλαδή θα παραήταν ασύμφορο. Μόνο κανονικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ το εξής στο Κ700 μου. Ενώείναι κλειστό ανάβει ξαφνικά η οθόνη του , χωρίς να βγάζει το μενού για το ΠΙΝ και αμέσως μετά κλείνει από μόνο του. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος ή να φωνάξω κανά εισαγγελάτο:lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Στην οικογενεια εχουμε 2 k700i,ενα κανονικο και ενα βοδαφον.εως τωρα δεν εχω :blink: τετοιο πραγμα.:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ το εξής στο Κ700 μου. Ενώείναι κλειστό ανάβει ξαφνικά η οθόνη του , χωρίς να βγάζει το μενού για το ΠΙΝ και αμέσως μετά κλείνει από μόνο του. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος ή να φωνάξω κανά εισαγγελάτο:lol: :lol: Μήπως ανοίγει να χτυπήσει για καμιά υπενθύμιση, αλλά μετά το μετανιώνει?:worry: :lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Μπα δεν έχω βάλει καμία υπενθύμιση. Ψάχνοντας λίγο εδώ μέσα βρήκα ότι και κάποιος άλλος είχε το ίδιο πρόβλημα και του πρότειναν να κάνει αναβάθμιση το software. Έλα όμως που έχω την τελευταία έκδοση....οπότε....???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Μπα δεν έχω βάλει καμία υπενθύμιση. Ψάχνοντας λίγο εδώ μέσα βρήκα ότι και κάποιος άλλος είχε το ίδιο πρόβλημα και του πρότειναν να κάνει αναβάθμιση το software. Έλα όμως που έχω την τελευταία έκδοση....οπότε....???? Παραμενεις με το ως εχει προβλημα γιατι τελευταιο update εχει να βγει εδω και ενα χρονο.Επισης τσεκαρε το<κινητο για καμια ξεχασμενη υπενθιμηση. κανε και καμια επαναφορα ρυθμισεων για να σιγουρευτεις.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Μπα δεν έχω βάλει καμία υπενθύμιση. Ψάχνοντας λίγο εδώ μέσα βρήκα ότι και κάποιος άλλος είχε το ίδιο πρόβλημα και του πρότειναν να κάνει αναβάθμιση το software. Έλα όμως που έχω την τελευταία έκδοση....οπότε....???? Οπότε μάλλον είναι αυτό που λέμε "Πετάγεται στον ύπνο του"!!! :lol: :lol: :lol: :p Δεν νομίζω ότι μπορούμε να σου προτείνουμε κάτι άλλο εκτός από επαναναβάθμιση Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Οπότε μάλλον είναι αυτό που λέμε "Πετάγεται στον ύπνο του"!!! :lol: :lol: :lol: :p Δεν νομίζω ότι μπορούμε να σου προτείνουμε κάτι άλλο εκτός από επαναναβάθμιση Επίσης, καλό θα ήταν να του κάνεις και ένα hard reset... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Και εγώ θα έλεγα να το κάνεις ένα γενικό σβου το κινητό αφού βέβαια κρατήσεις backup τα αρχεία σου. Πολύ πιθανόν να έχει ξεχαστεί κάποια υπενθύμηση ή και να έχει κολλήσει η ρουτήνα από κάποια που είχες βάλει κάποτε και μετά την έσβησες. Με upgrade από seus δεν νομίζω να βρεις λύση. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Aπο μπαταρια πως παμε ρε παιδια? Εχει αρχισει και μου τα πεζει η δικια μου:( Τι να του βαλω? Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Aπο μπαταρια πως παμε ρε παιδια? Εχει αρχισει και μου τα πεζει η δικια μου:( Τι να του βαλω? Μετά από 2 χρόνια και εκατοντάδες φορτίσεις και αποφορτίσεις είναι απόλυτα φυσιολογικό να μη κρατάει η μπαταρία. Απλά θ' αγοράσεις μια καινούρια.:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Μετά από 2 χρόνια και εκατοντάδες φορτίσεις και αποφορτίσεις είναι απόλυτα φυσιολογικό να μη κρατάει η μπαταρία. Απλά θ' αγοράσεις μια καινούρια.:) Αυτό ρωτάει. Τι μπαταρία να πάρει. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Sorry, λάθος διατύπωση.:O Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Δεν τρεχει τιποτα:) Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Αυτό ρωτάει. Τι μπαταρία να πάρει. Ε, τι μπαταρία να πάρει?:confused: Την ίδια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 δεν υπαρχει πιο μεγαλη? Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Ρε παιδια πως φτιαχνουμε μια κινουμενη εικονα? Απο αυτες που βαζουμε στο screen saver Ευχαριστω Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 δεν υπαρχει πιο μεγαλη? A, γι αυτό λέμε? Δεν ξέρω σίγουρα, αλλά νομίζω όχι. Σε ένα κατάστημα της omnitech ή της teleservice θα ξέρουν σίγουρα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 A, γι αυτό λέμε? Δεν ξέρω σίγουρα, αλλά νομίζω όχι. Σε ένα κατάστημα της omnitech ή της teleservice θα ξέρουν σίγουρα. Ωραία συνεννόηση. :) :) :) Ρε παιδια πως φτιαχνουμε μια κινουμενη εικονα? Απο αυτες που βαζουμε στο screen saver Ευχαριστω Φίλε μου αν δεν ξέρεις από προγράμματα επεξεργασίας εικόνας, σαν το Adobe ImageReady, είναι δύσκολο να φτιάξεις κάτι μόνος σου. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Φίλε μου αν δεν ξέρεις από προγράμματα επεξεργασίας εικόνας, σαν το Adobe ImageReady, είναι δύσκολο να φτιάξεις κάτι μόνος σου. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( Φυσικά, υπάρχουν τόσες έτοιμες εικόνες στο διαδίκτυο, που δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις κάτι ανάλογο με αυτό που θα ψάχνεις. Ψάχνεις κάτι ειδικό; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Ναι θελω να φτιαξω κατι για την κορη μου Πεζει και κανενα αλλο προγραμματακι γιατι αυτο ειναι λιγο μεγαλο που μου ειπες:( Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts