Jump to content

Sony Ericsson K700i

gbil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

exei k 2 meres pou egine to kako :S

Βάλε το κινητό στην συλλογή σου (αν κρατάς). Κατά τα άλλα δεν βλέπω να μπορείς να κάνεις πλέον κάτι.

Παιδιά, ενα γρήγορο S.O.S.

Θέλω να ξεκλειδώσω ενα Vodafone Live.

Δεν θέλω να τρέχω και να πληρώνω σε κατάστημα, είναι και 30 χλμ μακριά μας.

Υπάρχει τρόπος μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ;

Εαν ναι, δώστε μου παρακαλώ το link η το πρόγραμμα. Ευχαριστώ.

Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά, ενα γρήγορο S.O.S.

Θέλω να ξεκλειδώσω ενα Vodafone Live.

Δεν θέλω να τρέχω και να πληρώνω σε κατάστημα, είναι και 30 χλμ μακριά μας.

Υπάρχει τρόπος μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ;

Εαν ναι, δώστε μου παρακαλώ το link η το πρόγραμμα. Ευχαριστώ.

Γίνεται μεν δεν είναι και τόσο απλό δε. Πέρα από αυτό θα χρειαστείς και την βάση συγχρονισμού.

Eννοείς την βάση των P800-900; Εχω μια τέτοια.

Στα servise πόσα σου παίρνουν για να σου το ξεκλειδώσουν;

Eννοείς την βάση των P800-900; Εχω μια τέτοια.

Στα servise πόσα σου παίρνουν για να σου το ξεκλειδώσουν;

Στα σερβις δεν μπορεις να το ξεκλειδωσεις,2 τροποι υπαρχουν..η το στελνεις εδω η μπαινεις εδω και αγοραζεις coins :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια εχω ενα κ700i,και δε με δουλευει το joystick προσ τα πανω και αριστερα.επιπλεον δε λειτουργουν τα πληκτρα 456 και το πανω δεξια γωνια.

σε παιχνιδι ομως που εχω μεσα στο κινητο το joystick doyleyei kanonika,καθωσ και καποια πληκτρα.

μηπωσ θελω αναβαθμιση?

ποσο χρεωνουν?

γιατι δεν ξερω αν ειναι ακομα εντοσ εγγυησεισ.

μπορω να παω στο γερμανο?

και παλι ομωσ με ενδιαφερει το κοστοσ αναβαθμισεισ!

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Στα σερβις δεν μπορεις να το ξεκλειδωσεις,2 τροποι υπαρχουν..η το στελνεις εδω η μπαινεις εδω και αγοραζεις coins :)

Πιασ'τ'αυγό και κούρευτο δηλαδή.:(

Πιασ'τ'αυγό και κούρευτο δηλαδή.:(

πεστο κι'ετσι...:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...
re paidia giati to mini opera den litourgei sto k700 meso profil wap?otan to vazo sto internet mpainei alla xreonei.se ena paidi to samsung toy mpenei kakonika sto opera mini meso profil wap kai den xreonete kathlou giati?

Μήπως ο φίλος σου έχει δωρεάν πρόσβαση στο δίκτυο μέσω wap και δεν είναι θέμα του mini opera;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Μήπως ο φίλος σου έχει δωρεάν πρόσβαση στο δίκτυο μέσω wap και δεν είναι θέμα του mini opera;

κατι τετοιο θα παιζει..σωστη η επισημανση σου zxr ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελευταία αντιμετωπίζω ενα σοβαρό (για μενα) πρόβλημα με το κ700 μου. Συγκεκριμενα σε πολλες κλήσεις και μηνυματα δεν μου παρουσιαζει το ονομα του καλούντα παρά το γεγονός ότι το έχω αποθηκευμένο στη μνήμη. Μήπως κάποιος γνωρίζει τί μπορεί να φταίει καθώς και ποιά ειναι η λύση του προβήματος?

Τελευταία αντιμετωπίζω ενα σοβαρό (για μενα) πρόβλημα με το κ700 μου. Συγκεκριμενα σε πολλες κλήσεις και μηνυματα δεν μου παρουσιαζει το ονομα του καλούντα παρά το γεγονός ότι το έχω αποθηκευμένο στη μνήμη. Μήπως κάποιος γνωρίζει τί μπορεί να φταίει καθώς και ποιά ειναι η λύση του προβήματος?

εγω οσο ειχα το κινητο δεν ειχα αντιμετωπισει τετοιο προβλημα,δεν το κανεις μια αναβαθμιση μηπως και στρωσει..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως τα ονόματα που δεν σου εμφανίζει είναι περασμένα και στην SIM; Είναι πολύ πιθανό να φταίει κι αυτό. Διαφορετικά μια αναβάθμιση θα μπορούσε να βοηθήσει.

Απο οτι είδα δεν ισχυει αυτο.Τα ονοματα δεν ειναι στη ΣΙΜ.Εχω αρχισει να πιστευω οτι παραφωρτόθηκαν οι επαφες με αποτελεσμα να μην μπορει να ψαξει πολλες φορες για να βρει το ονομα. Με την αναβάθμισει χανονται τα σωσμενα μηνυματα και εικόνες?Που μπορώ να κανω αναβάθμιση και πόσο κοστίζει? Μετράει το ότι είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση?

Απο οτι είδα δεν ισχυει αυτο.Τα ονοματα δεν ειναι στη ΣΙΜ.Εχω αρχισει να πιστευω οτι παραφωρτόθηκαν οι επαφες με αποτελεσμα να μην μπορει να ψαξει πολλες φορες για να βρει το ονομα. Με την αναβάθμισει χανονται τα σωσμενα μηνυματα και εικόνες?Που μπορώ να κανω αναβάθμιση και πόσο κοστίζει? Μετράει το ότι είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση?

Δεν χάνεται τίποτα σε περίπτωση αναβάθμισης. Και δεν κοστίζει τίποτα αν είναι μέσα στην εγγύηση.

Για το που μπορείς να κάνεις αναβάθμιση δες το στο αρχείο που θα κατεβάσεις από δω:

http://briefcase.pathfinder.gr/file/geofil/25868/519461

Ωστόσο κάνε ένα backup με το MyPhoneExplorer για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. http://www.fjsoft.at/en/

Πλακα πλακα τωρα που μου το θύμισες το προβλημα ξεκινησε από τοτε που αρχισα να χρησιμοποιω το MyPhone Explorer!!!!!

Πλακα πλακα τωρα που μου το θύμισες το προβλημα ξεκινησε από τοτε που αρχισα να χρησιμοποιω το MyPhone Explorer!!!!!

Χμμ... Μήπως τότε έχεις χρησιμοποιήσει κανένα περίεργο σύμβολο στα ονόματα που δεν σου εμφανίζει; Προσπάθησε να σβήσεις ένα όνομα που δεν εμφανίζεται και πέρασε το πάλι με την κλασσική διαδικασία (όχι μέσω υπολογιστή και επαναφορά αντιγράφου ασφαλείας)

Αν είναι έτσι τότε μάλλον κάποιο λάθος έκανες με τις επαφές σου όταν τις επεργάστηκες με το MyPhone Explorer. Το να φταίει το πρόγραμμα για αυτό, αποκλείεται.

Μπα, δεν νομίζω.Αυτό είναι το κλασικότερο πρόβλημα που μπορεί να παρουσιάσει ένας τηλεφωνικός κατάλογος(όχι μόνο στο k700, αλλά σε κάθε τηλέφωνο).

Με μια αναβάθμιση θα στρώσει πιστεύω.:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

ρε παιδια το κινητο χωραει λιγα μηνυματα... χρεαιζετε αναβαθμημιση ι υπαρχει κανενα κολπο για να χωραει πιο πολλα....

ρε παιδια το κινητο χωραει λιγα μηνυματα... χρεαιζετε αναβαθμημιση ι υπαρχει κανενα κολπο για να χωραει πιο πολλα....

Πόσα χωράει δλδ?

Λιγότερα από 150?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• The title was changed to Sony Ericsson K700i