lousou76 Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Εγώ θα δοκίμαζα κανένα sony ericcson update service πρώτα και ένα Master Clear-> Reset Settings πρίν το πάς για service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1390 Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 sorry pou de to prosdiorisa i othoni anavosvinei kai to kinito einai KLEISTO.den to ehw anoiksei.DEn kanei tpt allo ektos apo to na anavosveinei Tespa tha to paw gia anavathmisi :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Αυτό γίνεται ακόμα κι όταν βγάλεις την μπαταρία και την ξανάβάλεις; Αν ναι τότε παρακάλα να μην έχει πάθει τίποτα η οθόνη... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1390 Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 anavosvinei stathera krataei 5 deyterolepta anamenh kai 5 svisti kai meta pali to idio tha to paw avrio sto service tis se kai vlepoume Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 anavosvinei stathera krataei 5 deyterolepta anamenh kai 5 svisti kai meta pali to idio tha to paw avrio sto service tis se kai vlepoume Δεν βλέπω να έχεις και άλλη επιλογή. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 anavosvinei stathera krataei 5 deyterolepta anamenh kai 5 svisti kai meta pali to idio tha to paw avrio sto service tis se kai vlepoumeΜου το είχε κάνει αυτό 2 φορές και λύθηκε με αναβάθμιση. Την τρίτη φορά που απαίτησα αλλαγή αποδείχτηκε ότι η πλακέτα ήταν προβληματική και μου το αντικατέστησαν ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Δηλαδή έχεις πέσει 2 επαννειλημένες φορές σε ελαττωματικό κινητό?λίγο απίθανο μου φαίνεται...flash repair παντώς μπορείς να κάνεις κ εσύ στο davinciteam με 10 ευρώ online και κάποια βάση από P800. Απλά είναι θέμα service και εγγύησης και δε βλέπω το λόγο να μπείς στη διαδικασία. Μου το είχε κάνει αυτό 2 φορές και λύθηκε με αναβάθμιση. Την τρίτη φορά που απαίτησα αλλαγή αποδείχτηκε ότι η πλακέτα ήταν προβληματική και μου το αντικατέστησαν ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Δηλαδή έχεις πέσει 2 επαννειλημένες φορές σε ελαττωματικό κινητό?λίγο απίθανο μου φαίνεται...flash repair παντώς μπορείς να κάνεις κ εσύ στο davinciteam με 10 ευρώ online και κάποια βάση από P800. Απλά είναι θέμα service και εγγύησης και δε βλέπω το λόγο να μπείς στη διαδικασία.Όχι το πρώτο είχε ελλατωματική πλακέτα, το δεύτερο είναι εντάξει αν και κάνει αρκετά restart δεν έχει κολλήσει εντελώς μέχρι τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Μπορεί κάποιος να μου πει αν γίνεται να συνδέσω το Κ700 με ένα στερεοφωνικό Hi-Fi και να ακούω μουσική από εκεί; (Όπως γίνεται με τα walkman phones της SE) Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrahnos Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 an eisai pro8imos na katastrepseis ena hands free, tote ksero ena tropo :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orangeyes Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Αν υπαρχει τροπος να κανουμε κανενα κολπακι ειμαι και γω μεσα :p Εχω ενα hads free απομιμηση αν εχει κανενας καμια ιδεα Παράθεση http://www.telecyprus.com/images/stories/telecyprus_logo_small_news.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 ΑΝ ερθει αυτη η καρτα SIM των 512MB θα μπορεσουμε να τη ''γευτουμε στο Κ700?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 ΑΝ ερθει αυτη η καρτα SIM των 512MB θα μπορεσουμε να τη ''γευτουμε στο Κ700?????? Όχι. Ενημερωτικά: Η κάρτα SIM με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη από την ΤΙΜ και το μέγεθος αυτής φτάνει τα 128ΚΒ με ελάχιστο ουσιαστικό όφελος από άποψη αποθήκευσης επαφών και sms... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Δηλαδη 512mb μονο για μυνηματα (12000+ επαφες και 1500+ μυνηματα)δε μου λεει τιποτα.Εισαι σιγουρος?Η υπαρχουν ειδικα κινητα που εκκμεταλευονται οτν χωρο της μνημης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Όχι. Ενημερωτικά: Η κάρτα SIM με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη από την ΤΙΜ και το μέγεθος αυτής φτάνει τα 128ΚΒ με ελάχιστο ουσιαστικό όφελος από άποψη αποθήκευσης επαφών και sms... Λάθος. Αδιάβαστο σε βρίσκω. :) Η κάρτα των 512 ΜΒ έχει κυκλοφορήσει ήδη. 8000 φορές μεγαλύτερη από τις τυπικές κάρτες των 64 ΚΒ. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Το σχετικό link. http://www.esato.com/news/article.php/id=789 Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 an eisai pro8imos na katastrepseis ena hands free, tote ksero ena tropo :P Και το ρωτάς; Και βέβαια είμαι! Έχεις καμιά ιδέα στα υπ'οψιν σου; Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Λάθος. Αδιάβαστο σε βρίσκω. :) Η κάρτα των 512 ΜΒ έχει κυκλοφορήσει ήδη. 8000 φορές μεγαλύτερη από τις τυπικές κάρτες των 64 ΚΒ. Για την ελληνική αγορά μιλάω. Και κινητό με αισθητήρα 10ΜΡ θα βγάλει η Samsung, αλλά δεν θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα (ούτε καν στην Ευρώπη). Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Μακαρι να μπορουσε να λειτουργησει στο K700i.Aλλα πως θα αποθηκευαμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Για την ελληνική αγορά μιλάω. Και κινητό με αισθητήρα 10ΜΡ θα βγάλει η Samsung, αλλά δεν θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα (ούτε καν στην Ευρώπη). Δεν είναι έτσι. Τις νέες SIM θα τις δούμε σύντομα ΚΑΙ στην Ελλάδα. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Μπορεί κάποιος να μου πει αν γίνεται να συνδέσω το Κ700 με ένα στερεοφωνικό Hi-Fi και να ακούω μουσική από εκεί; (Όπως γίνεται με τα walkman phones της SE) Δυστηχως τετοια καλωδιο δεν υπαρχει για το k700i. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisss Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Το εχεις διαβασει καπου αυτο πχ στην ιστοσελιδα καποιας απο τις εταιρειες τηλεφωνιας οτι θα φερει αυτη τη sim στο μελλον?Κ αν ναι υπαρχει τροπος υπερβασης οριων της συσκευης π.χ οριο για 80 java προγραμματα? Παράθεση Xiaomi mi5 high Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeji Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Μπορεί κάποιος να μου πει αν γίνεται να συνδέσω το Κ700 με ένα στερεοφωνικό Hi-Fi και να ακούω μουσική από εκεί; (Όπως γίνεται με τα walkman phones της SE) Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pp4_1_1&zone=pp&lm=pp4_1&pid=10257 ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 12 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pp4_1_1&zone=pp&lm=pp4_1&pid=10257 ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 12 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ. Μα αυτό δεν μπορεί να συνδεθεί στο Κ700... Είναι για τα κινητά που κυκλοφόρησαν μετά απ' αυτό, με τις νέες επαφές. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Μα αυτό δεν μπορεί να συνδεθεί στο Κ700... Είναι για τα κινητά που κυκλοφόρησαν μετά απ' αυτό, με τις νέες επαφές. Δίκιο έχει ο Πέτρος. Φαίνεται άλλωστε ξεκάθαρα και στη λίστα των συμβατών προϊόντων ότι το Κ700 δεν υπάρχει. ;) Πέτρο θυμάσαι τον ήχο κλήσης που συζητάγαμε; Θα τον ακούσεις για να καταλάβεις ακριβώς τι ζητάω στην διαφήμηση της Cosmote (αν θυμάμαι καλά) που λέει θα πάρω τηλέφωνο το Γιώργο να ρωτήσω. Ψάχνω τον ήχο κλήσης με τον οποίο χτυπά το τηλέφωνο του Γιώργου. (:lol: :lol: ) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts