kotetsi Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Προφανώς δε δουλεύει στο K700 διότι η συσκευή έχει ενσωματωμένο ραδιόφωνο, οπό΄τε δεν υπάρχει λόγος να αγοράσει κανείς το συγκεκριμένο handsfree, παρά το απλό στερεοφωνικό που χρησιμεύει και ως κεραία για το δέκτη της συσκευής. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkorfas Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Το κολπο θα ηταν να μπορει να παιξει το ραδιο ( με καποιο τροπο )απο το μεγαφωνακι χωρις την συνδεση του handsfree ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orangeyes Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Μην τα θελουμε κι ολα! Παρε ενα φορητο ραδιοφωνακι και τελιωνει η κουβεντα!! Παράθεση http://www.telecyprus.com/images/stories/telecyprus_logo_small_news.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Παιδιά να ρωτήσω κάτι... Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσω το email που υπάρχει στο μενού του κινητού; Εχω mycosmos και hotmail. Υπαρχει αυτή η δυνατότητα ή οχι? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Παιδιά να ρωτήσω κάτι... Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσω το email που υπάρχει στο μενού του κινητού; Εχω mycosmos και hotmail. Υπαρχει αυτή η δυνατότητα ή οχι? Ευχαριστώ πολύ! Θα πρέπει να απευθυνθείς την εταιρεία παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, για να ενεργοποιήσουν τις απαραίτητες υπηρεσίες και να σου πουν και τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνεις. Πάντως ο λογαριασμός του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου πρέπει να είναι κανονικός και όχι webmail, δηλαδή να υποστιρίζει τα πρωτόκολλα pop και smtp. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Raver, το radio-hands free το συνδέεις στο Κ700 και δουλεύει? Γιατί στο δικό μου δεν γίνεται. Στο Τ39 και στο Τ630 λειτουργεί κανονικότατα. Κάποιος άλλος που το έχει δοκιμάσει στο Κ700 μπορεί να μου πει αν δουλεύει? Ισως να είναι δικό μου το πρόβλημα και να χρειάζεται να πάω το κινητό για service... κανονικα δουλευει,και ακουω και μουσικη και μεσα απο το ραδιο του κινητου και απο την συσκευη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Προφανώς δε δουλεύει στο K700 διότι η συσκευή έχει ενσωματωμένο ραδιόφωνο, οπό΄τε δεν υπάρχει λόγος να αγοράσει κανείς το συγκεκριμένο handsfree, παρά το απλό στερεοφωνικό που χρησιμεύει και ως κεραία για το δέκτη της συσκευής. μια χαρα δουλευει,απλα ειπα στον spor_os,να δωσει 10 euro παραπανω και να αποκτησει ενα hands free διπλης χρησεως,αυτο ειναι ολο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Τα hands free αυτα εχουν RDS στο ραδιοφωνο? Η οθονη ειναι μονο για τους σταθμους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Σήμερα ανακάλυψα περίεργο "τρόπο" να λειτουργεί το radio-handsfree στο Κ700 μου! Ήθελα να καλέσω κάποιον, κι έψαχνα το όνομά του στη λίστα. Είπα να μην συνδέσω το απλό handsfree κι έτσι έβαλα αυτό με το ραδιόφωνο. Ε, μόλις το συνέδεσα, το ράδιο άναψε, και λειτουργούσε μια χαρά, μέχρι που γύρισα στην οθόνη αναμονής... τότε έσβησε πάλι από μόνο του! Ε πολύ κουφό αυτό! Στο δικό μου κινητό, το radio-handfree λειτουργεί μόνο μέσα από κάποιο μενού! Αλλιώς δεν ανάβει καν! :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Τα hands free αυτα εχουν RDS στο ραδιοφωνο? Η οθονη ειναι μονο για τους σταθμους? οχι δεν εχουν rds. στην οθονη βλεπεις τους σταθμους και την ενταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Σήμερα ανακάλυψα περίεργο "τρόπο" να λειτουργεί το radio-handsfree στο Κ700 μου! Ήθελα να καλέσω κάποιον, κι έψαχνα το όνομά του στη λίστα. Είπα να μην συνδέσω το απλό handsfree κι έτσι έβαλα αυτό με το ραδιόφωνο. Ε, μόλις το συνέδεσα, το ράδιο άναψε, και λειτουργούσε μια χαρά, μέχρι που γύρισα στην οθόνη αναμονής... τότε έσβησε πάλι από μόνο του! Ε πολύ κουφό αυτό! Στο δικό μου κινητό, το radio-handfree λειτουργεί μόνο μέσα από κάποιο μενού! Αλλιώς δεν ανάβει καν! :wacko: κι εγω στο k700i που εχω,ετσι ακριβως δουλευει.δεν χρειαζεται να μπεις σε καποιο ειδικο μενου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 συγνωμη φιλοι μου,για την αφελεστατη ερωτηση,αλλα εξυπηρετω ενα συναδελφο τησ δουλειαs και για να μην ψαχνω πεσ τε μου πωσ μπορω να δω τι firmaware εχει το τηλεφωνο και με ποιον τροπο.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 συγνωμη φιλοι μου,για την αφελεστατη ερωτηση,αλλα εξυπηρετω ενα συναδελφο τησ δουλειαs και για να μην ψαχνω πεσ τε μου πωσ μπορω να δω τι firmaware εχει το τηλεφωνο και με ποιον τροπο.ευχαριστω πατωντας διαδοχικα οπου>< αριστερο,δεξιο joystic,* αστερακι. >*<<*<*< Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 eyxaristw poly raver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orangeyes Δημ. September 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2005 Εκανα online update και τωρα εμφανιστηκαν καποια προβληματα!! Καθυστερει 5 δευτερολεπτα περιπου οταν το αναβω! Και επισης οταν στελλω αρχειο με bluetooth αργει λιγο να ενοθει με τον αλλο!Εμφανιζει λιγο αργα το σημα του bluetooth!! Κανει πολλα τετοια παραξενεα!! π.χ οταν βαζω την νιχτερινη ληψη καποτε παρολο που βγαινει το φεγγαρι δεν ενεργοποιητε και πρεπει να την κλεισω και να την χαναβαλω!! Ξερετε πως μπορω να επιδιορθωσω αυτο το προβλημα??? Παράθεση http://www.telecyprus.com/images/stories/telecyprus_logo_small_news.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2005 Εκανα online update και τωρα εμφανιστηκαν καποια προβληματα!! Καθυστερει 5 δευτερολεπτα περιπου οταν το αναβω! Και επισης οταν στελλω αρχειο με bluetooth αργει λιγο να ενοθει με τον αλλο!Εμφανιζει λιγο αργα το σημα του bluetooth!! Κανει πολλα τετοια παραξενεα!! π.χ οταν βαζω την νιχτερινη ληψη καποτε παρολο που βγαινει το φεγγαρι δεν ενεργοποιητε και πρεπει να την κλεισω και να την χαναβαλω!! Ξερετε πως μπορω να επιδιορθωσω αυτο το προβλημα??? και γιατι δεν ριχνεις κι'αλλη μια αναβαθμιση στο καπακι πανω σε αυτην μηπως και στρωσει το κινητακι.εγω οταν το πηγα για αναβαθμιση..την εκανε μια χαρα αλλα οταν ανοιγα την camera,απλα δεν ανοιγε..με αποτελεσμα να την ξανακανουν την αναβαθμιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grissino Δημ. September 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2005 na rwtisw kati gia to movie to mobile: 1) ap' oti diavaza ypostirizei kai k700i... alla exei ti dunatotita na meiwnei to mege8os enos DVD sta molis 40 MB tou k700i? kserei kaneis an aksizei ton kopo na to agorasw? 2) H anaparagwgi video se pliri o8oni sto k700i den ginetai, etsi den einai? 3)Yparxei kapoios allos aksiologos video compressor free? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2005 na rwtisw kati gia to movie to mobile: 1) ap' oti diavaza ypostirizei kai k700i... alla exei ti dunatotita na meiwnei to mege8os enos DVD sta molis 40 MB tou k700i? kserei kaneis an aksizei ton kopo na to agorasw? 2) H anaparagwgi video se pliri o8oni sto k700i den ginetai, etsi den einai? 1.Ε δεν αξιζει να βαλεις ταινια (αν γινεται) στη μνημη του k700... 2.Οχι,δε γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2005 na rwtisw kati gia to movie to mobile: 1) ap' oti diavaza ypostirizei kai k700i... alla exei ti dunatotita na meiwnei to mege8os enos DVD sta molis 40 MB tou k700i? kserei kaneis an aksizei ton kopo na to agorasw? 2) H anaparagwgi video se pliri o8oni sto k700i den ginetai, etsi den einai? 3)Yparxei kapoios allos aksiologos video compressor free? αν :worry: :worry: λιγο καλυτερα εδω μεσα,το movie to mobile θα το βρεις καποου :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2005 Πηρα μια μαυρη προσοψη! Την περιμενω να μου ερθει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 Πηρα μια μαυρη προσοψη! Την περιμενω να μου ερθει! Από που την πήρες και πόσο? Γιατί κι εγώ σκέφτομαι να αλλάξω την πρόσοψη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 Πηρα μια μαυρη προσοψη! Την περιμενω να μου ερθει! Όχι αυθεντική έτσι; Δεν νομίζω να κυκλοφορεί μαύρη αυθεντική. Όταν σου έρθει εκτός των παραπάνω πες μας και τις εντυπώσεις σου από άποψη ποιότητας, εφαρμογής κλπ. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 Δεν ειναι αυθεντικη φυσικα!Την πηρα απο το kinitopazaro.gr Οταν ερθει,θα σας πω εντυπωσεις...Αν και δεν την ειδα και πολυ ποιοτικη...Την πηρα γιατι ηταν σχετικα φθηνη και γιατι ηθελα να αλλαξω... Αλλα δεν εχει νοημα να τα γραφω αυτα χωρις να εχω δει την προσοψη απο κοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orangeyes Δημ. September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 και γιατι δεν ριχνεις κι'αλλη μια αναβαθμιση στο καπακι πανω σε αυτην μηπως και στρωσει το κινητακι.εγω οταν το πηγα για αναβαθμιση..την εκανε μια χαρα αλλα οταν ανοιγα την camera,απλα δεν ανοιγε..με αποτελεσμα να την ξανακανουν την αναβαθμιση. Θα με αφησει το online update? αφου κανει ελεγχο της εκδοσης που εχω και μετα συνεχιζει!!! Παράθεση http://www.telecyprus.com/images/stories/telecyprus_logo_small_news.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 Θα σου πει ότι δεν είναι απαραίτητο να κάνεις αναβάθμιση και θα σε ρωτήσει εάν θέλεις να συνεχίσεις. Εάν επιλέξεις να συνεχίσεις θα σου ξαναπεράσει την τελευταία έκδοση. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts