Jump to content

Sony Ericsson K700i

gbil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα θελα να φτιαχτει ενα θεμα μονο για το πιο ειναι το πιο αξιοπιστο servise center και που βρισκετε και αλλες σχετικες πληροφοριες.(κοστος,χρονος,service,περιοχη..KTL)

παραδειγματα

Vodafone Shop (Κ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ), ΛΕΩΦΟΡΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 63, 2106412400 παραδειγμα(αναβαθμισεις στο τσακ μπαμ χωρις προβληματα)

teleservice sto Citi Plaza sthn Glyfada

Απλα επειδη δεν γνωριζω να φτιαξω αυτο το θεμα παρουσιαστικα να ειναι ομορφο και σωστα δομημενο,Θα θελα να με βοηθουσε ενας Moderator

Με τιτλο περιπου σαν το παρακατω..

Επισημασμένο: SE Service Centers,Τοποθεσια-περιοχη - Προβλήματα που προεκυψαν στο κινητο μας -Αναβαθμισεις - Απορίες...

Ας μπορεσει καποιος να το διαβασει και να φτιαξει ενα προσεγμενο θεμα με βαση τα SE SERVICE..Euxaristooooooooooooooo!!!!!!!!!! ;)

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest valeria
Θα θελα να φτιαχτει ενα θεμα μονο για το πιο ειναι το πιο αξιοπιστο servise center και που βρισκετε και αλλες σχετικες πληροφοριες.(κοστος,χρονος,service,περιοχη..KTL)

παραδειγματα

Vodafone Shop (Κ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ), ΛΕΩΦΟΡΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 63, 2106412400 παραδειγμα(αναβαθμισεις στο τσακ μπαμ χωρις προβληματα)

teleservice sto Citi Plaza sthn Glyfada

Απλα επειδη δεν γνωριζω να φτιαξω αυτο το θεμα παρουσιαστικα να ειναι ομορφο και σωστα δομημενο,Θα θελα να με βοηθουσε ενας Moderator

Με τιτλο περιπου σαν το παρακατω..

Επισημασμένο: SE Service Centers,Τοποθεσια-περιοχη - Προβλήματα που προεκυψαν στο κινητο μας -Αναβαθμισεις - Απορίες...

Ας μπορεσει καποιος να το διαβασει και να φτιαξει ενα προσεγμενο θεμα με βαση τα SE SERVICE..Euxaristooooooooooooooo!!!!!!!!!! ;)

Στείλε καλύτερα ένα pm σε κάποιον moderator για να εγκρίνει πρώτα την κίνηση σου,και μετά να σε καθοδηγήσει.Τα επισημασμένα θέματα,δεν μπορούμε να τα φτιάχνουμε από μόνοι μας αν δεν συμφωνήσουν και οι moderators-admin :!: Μόνο απλά θέματα μπορείς να δημιουργήσεις χωρίς συνεννόηση... :)

Ελπίζω να μην έχετε επάνω σας το κινητάκι , εάν κάνει ΜΠΑΜ η μπαταρία ... :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

Για να εχεις μονιμη λυση στο προβλημα σου πρεπει να βγαλεις το Live απο το κινητο. Στο http://www.9volto.gr εχω ακουσει οτι μπορουν να το κανουν.

Οσο για το ηχο του μηνυματος δεν αλλαζει με τιποτα, ουτε στο non-live.

Εκτος (μου φαινεται, δεν ειμαι σιγουρος) αν πας παλι στο 9volto και σου περασουν τον ηχο που θελεις.

Μάλιστα από ότι φαίνεται δεν υπάρχει λύση ευχαριστώ πάντως.Και το 9volto μου πέφτει μακρύα.(Κάτοικος επαρχίας βλέπετε).

Άπλα κάποιοι εδω μέσα κάτι λέγανε για αναβάθμιση από τον υπολογιστή φτάνει να έχεις τη βάση από P800-P900 και ίσως αυτές τις μέρες να έχω μία τέτοια βάση.Μήπως μπορεί να μας δώσει κάποιος κατευθύνσεις! ;)

Μάλιστα από ότι φαίνεται δεν υπάρχει λύση ευχαριστώ πάντως.Και το 9volto μου πέφτει μακρύα.(Κάτοικος επαρχίας βλέπετε).

Άπλα κάποιοι εδω μέσα κάτι λέγανε για αναβάθμιση από τον υπολογιστή φτάνει να έχεις τη βάση από P800-P900 και ίσως αυτές τις μέρες να έχω μία τέτοια βάση.Μήπως μπορεί να μας δώσει κάποιος κατευθύνσεις! ;)

Εάν έχεις Vodafone Live! έκδοση δεν μπορείς να κάνεις on-line αναβάθμιση.

Στην αρχή γινόταν (εννοείται ότι περνιότανε η αναβαθμισμένη έκδοση του Live! λογισμικού), αλλά μετά η Vodafone το απαγόρεψε στη SonyEricsson. :mad:

Αν πάτνως ενδιαφέρεσαι να δεις το τι χρειάζεσαι για να κάνεις την on-line αναβάθμιση ρίξε μια ματιά στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=43031

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

geia hara paidia.Psaxnw gia 2-3 efarmoges kai isws tha mporousate na voithisete ligo:

1)Xerei kaneis ean iparxei flash player gia ta sony ericsson kai pou mporw na thn vrw?

2)Iparxei kapoio paixnidi pou mporoun na ta paizoun mesw bluetooth oi xrhstes ths sonh?

3)Mono se magazi mporw na vgalv to live! apo to k700 mou?

Φιλαράκο, καταρχάς καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Υπάρχει ήδη ανοιχτό θέμα για το Κ700 στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=31786 καλό είναι πριν ανοίξεις ένα νέο θέμα να κοιτάς μήπως υπάρχει ήδη. Και αυτό για να υπάρχει μια τάξη στο forum.

Στις ερωτήσεις σου θα απαντήσω με συντομία:

1) όχι

2) όχι

3) 9Volto

Για οτιδήποτε άλλο για το Κ700, η συνέχεις στη διεύθυνση του θέματος που έδωσα προηγουμένος.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

zotos63 καλώς ήλθες κι από εμένα. :)

Συνέχεια όπως πολύ σωστά λέει ο multiPetros στο σχετικό θέμα. :)

129026.png?1640591734

Καλησπέρα παίδες! Ξέρει κανείς κανένα προγραματάκι που να εμφανίζει τις φωτό σε όλη την οθόνη του Κ700ι, ή δεν υπάρχει ???? thanks

Καλησπέρα παίδες! Ξέρει κανείς κανένα προγραματάκι που να εμφανίζει τις φωτό σε όλη την οθόνη του Κ700ι, ή δεν υπάρχει ???? thanks

Δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο.

Πατάς απλά παρουσίαση και βλέπεις την εικόνα που θες σε πλήρη οθόνη.

Νίκος Καββαδίας

Γεια σας παιδια.... Εχω καιρό να μπω στο forum και εχω χάσει πολλά επισόδεια....

Θα θελα να σας ρωτησω που ειναι το sony ericsson center(?) στην Καβαλα γιατί ειμαι απ τη Δράμα και λέω πάω να κάνω το Κ700 μου μία αναβάθμηση... Αν θυμάμαι είναι δωρεάν η αναβάθμηση ε??? Τι να πω, ποιο πρόβλημα να αναφέρω... πόσο θα το κρατήσουν και πια είναι η πιο πρόσφατη εκδοση....????? ΑΥτα... Ευχαριστώ πολύ...Περιμένω απαντήσεις :)

χάρισε μου έναν κόσμο μοναχά για μας... αν μ' αγαπάς

Γεια σας παιδια.... Εχω καιρό να μπω στο forum και εχω χάσει πολλά επισόδεια....

Θα θελα να σας ρωτησω που ειναι το sony ericsson center(?) στην Καβαλα γιατί ειμαι απ τη Δράμα και λέω πάω να κάνω το Κ700 μου μία αναβάθμηση... Αν θυμάμαι είναι δωρεάν η αναβάθμηση ε??? Τι να πω, ποιο πρόβλημα να αναφέρω... πόσο θα το κρατήσουν και πια είναι η πιο πρόσφατη εκδοση....????? ΑΥτα... Ευχαριστώ πολύ...Περιμένω απαντήσεις :)

Η αναβάθμιση δεν είναι δωρεάν εκτός και αν τους παραπονεθείς για κάποιο πρόβλημα που αντιμετοπίζεις, όπως κολλάει όταν παίζει μουσική και έχεις βάλει και αντίστροφη μέτριση, υπάρχει καθυστέριση στο άνοιγμα της γραμμής κλπ.

Η τελευταία έκδοση είναι η R2AE,

τις βελτιώσεις τις οποίας μπορείς να δεις στη διεύθυνση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=728575#post728575

Πληροφορίες για το που υπάρχει Service στην περιοχή σου θα βρεις στη διεύθυνση http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ph5&zone=ph

Νίκος Καββαδίας

H μπαταρια (καινουργια)για αυτα τα κινητα 6610-7210 ποσο κανει?

http://www.myspace.com/alexis747

http://www.alexis747.hi5.com

Η μεγαλυτερη αποδειξη της αγαπης, ειναι να αφηνουμε αυτους που αγαπαμε ν να ζησουν ελευθεροι ....

ευχαριστώ πάρα πολύ... ελπίζω να μην έχω παρατράγουδα με την ανάβάθμηση:)
χάρισε μου έναν κόσμο μοναχά για μας... αν μ' αγαπάς

Η αναβάθμιση δεν είναι δωρεάν εκτός και αν τους παραπονεθείς για κάποιο πρόβλημα που αντιμετοπίζεις, όπως κολλάει όταν παίζει μουσική και έχεις βάλει και αντίστροφη μέτριση, υπάρχει καθυστέριση στο άνοιγμα της γραμμής κλπ.

Η τελευταία έκδοση είναι η R2AE,

τις βελτιώσεις τις οποίας μπορείς να δεις στη διεύθυνση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=728575#post728575

Πληροφορίες για το που υπάρχει Service στην περιοχή σου θα βρεις στη διεύθυνση http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ph5&zone=ph

Η αναβάθμιση έίναι δωρεάν, όσο διαρκεί η εγγύηση του κινητού.Απλώς, συνήθως σε ρωτάνε αν έχεις κάποιο πρόβλημα που να δικαιολογεί την αναβάθμιση. Αν σου πουν σε κάποιο σέρβις ότι πρέπει να πληρώσεις,ενώ είσαι ακόμα στην εγγύηση, σου λένε ********

To clear up some things...

Το k700 me to k700i έχει διαφορές;

Αν ναί.. το k700i βγαίνει μόνο σε βόδιαφον;

Σκέφτομαι να το πάρω απο βδομάδα... Είδωμεν.

Paidia psaxnw programma gia to K700i pou na mporw na kanw BACKUP ta arxeia tou kinitou kai paralilla na mporw na ta kanw Uplod otan xriazete.

mipws mporei na voi8isi kaneis?

eyxaristw

HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845

HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14

iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp,

NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60

Ρε παιδιά μου είχε ξεκολλήσει παλιά το Quickshare αυτοκόλλητο, του έβαλα κόλλα Logo (συγνώμη δεν θέλω να κάνω διαφήμιση) και χθες μου ξαναξεκόλλησε και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, το πλαστικό από κάτω διαβρώθηκε πάρα πολύ!!! :-( Έλιωσε από την κόλλα και τώρα είναι πολύ άσχημο! Καμία ιδέα;

Chown the world!!! :cool:

iMessage: epaminos@me.com

mipos 3erete apo pou mporo na katevaso programmatakia? kirios endiaferomai gia porgramma oste na travao kales fotografies me ZOOM kai na tis deixnei megales!!!!! to kinito exei fisika zoom alla tis deixnei mikres, opote endiaferomai gia programma pou na vgazo kales fotogrfies(megales)!!!!!!

filika DRG - - - - - - ^^sokin^^

Vespa

Paidia psaxnw programma gia to K700i pou na mporw na kanw BACKUP ta arxeia tou kinitou kai paralilla na mporw na ta kanw Uplod otan xriazete.

mipws mporei na voi8isi kaneis?

eyxaristw

Ρίξε μια ματιά στη διεύθυνση http://k700.hitziger.net/index.php?id=infos&language=en

Νίκος Καββαδίας

mipos 3erete apo pou mporo na katevaso programmatakia? kirios endiaferomai gia porgramma oste na travao kales fotografies me ZOOM kai na tis deixnei megales!!!!! to kinito exei fisika zoom alla tis deixnei mikres, opote endiaferomai gia programma pou na vgazo kales fotogrfies(megales)!!!!!!

file, gia programmata tetoiou eidous, mallon prepei na koitakseis pros alla kinita ( me symbian leitourgiko gia paradeigma....) , sto diko sou den ginete! :(

Ρε παιδιά μου είχε ξεκολλήσει παλιά το Quickshare αυτοκόλλητο, του έβαλα κόλλα Logo (συγνώμη δεν θέλω να κάνω διαφήμιση) και χθες μου ξαναξεκόλλησε και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, το πλαστικό από κάτω διαβρώθηκε πάρα πολύ!!! :-( Έλιωσε από την κόλλα και τώρα είναι πολύ άσχημο! Καμία ιδέα;

pos to kataferes auto re su, afou den eftase i kolla kai mesa sto tilefono, pali kala... tha sou proteina n'agoraseis eidiki kolla gia plastika kai ksanavale pali to autokolitaki giati fantazomai pos tha fainete xoris.. :blink:

mexri na ginei auto , valtou kamia mastixa gia proxeiri kolisi... :D

ρε παιδια , οταν λαμβανω καποιο αρχειο με bluetooth , δεν μου γραφει ποιος ειναι ο αποστολεας οπως γινεται σε αλλα κινητα. Αυτο διορθωνεται με καμμια αναβαθμιση ?

ρε παιδια , οταν λαμβανω καποιο αρχειο με bluetooth , δεν μου γραφει ποιος ειναι ο αποστολεας οπως γινεται σε αλλα κινητα. Αυτο διορθωνεται με καμμια αναβαθμιση ?

Όχι :O

Νίκος Καββαδίας

• The title was changed to Sony Ericsson K700i