Jump to content

Sony Ericsson K700i

gbil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τι να σου πω,ειμαι σχεδον σιγουρος.δεν το εχω πιασει και στα χερια μου αλλα ετσι νομιζω.αλλωστε και σε αυτο το forum νομιζω οτι εχει ξανααναφερθει το συγκεγκριμενο θεμα.και για να πιστεις δες εδω http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=mobilePhoneDetails&pid=prod1470016

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stamos (12 Σεπ. 2004 , 16:35)

τι να σου πω,ειμαι σχεδον σιγουρος.δεν το εχω πιασει και στα χερια μου αλλα ετσι νομιζω.αλλωστε και σε αυτο το forum νομιζω οτι εχει ξανααναφερθει το συγκεγκριμενο θεμα.και για να πιστεις δες εδω http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=mobilePhoneDetails&pid=prod1470016

Nai re, h siskeyh ypostirizei mp3, paso, alla apo to live, toulaxiston prostoparon den tha vreis tipota ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stamos (12 Σεπ. 2004 , 17:04)

δεν ξερω.αν προσεξες παντως σου εδωσα το site της vodafone.τωρα τι να πω, εδω το F500i παιζει mp3 και δεν παιζει το Κ700?

Oxi re stamos me pareksigises!!!! :o

Den leo oti to K700i den paizei mp3! Leo oti, toulaxiston pros to paron, den mporeis na pareis/agoraseis kai na katevaseis mp3 apo to vodafone live!!!!! :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Aek21r (12 Σεπ. 2004 , 16:58)

kai egw auto lew re paidia kana ***** na mporoume na ta baloume san hxo kliseis

File, mono se melontiki anavathmisi logismikou mporeis na elpizeis gia na ginei kati tetio! :o

AMR mporei h live ekdosi na paiksei os ixous klishs?!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stamos (12 Σεπ. 2004 , 16:05)

δεν μου λετε..με την τελευταια αναβαθμιση αν εχεις mp3 ηχο κλησης τον ακους απο το bluetooth handsfree?

Το bluetooth handsfree όπως καταλαβαίνεις είναι ανεξάρτητη συσκευή φτιαγμένη για όλα τα κινητά με την μόνη δυνατότητα να μεταφέρει φωνή. Δεν έχει δυνατότητα να αναπαράγει ήχους του κινητού. Σχεδόν σε όλα τα bluetooth handsfree κι ανεξάρτητα του τηλεφώνου που έχεις, όταν έχεις εισερχόμενη κλήση, ακούς μόνο ένα μπιπ μπιπ και τίποτα άλλο!

Μιχάλης :alien:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michpan (12 Σεπ. 2004 , 17:37)

Το bluetooth handsfree όπως καταλαβαίνεις είναι ανεξάρτητη συσκευή φτιαγμένη για όλα τα κινητά με την μόνη δυνατότητα να μεταφέρει φωνή. Δεν έχει δυνατότητα να αναπαράγει ήχους του κινητού. Σχεδόν σε όλα τα bluetooth handsfree κι ανεξάρτητα του τηλεφώνου που έχεις, όταν έχεις εισερχόμενη κλήση, ακούς μόνο ένα μπιπ μπιπ και τίποτα άλλο!

Μιχάλης :alien:

Ante to poli na sou dinei epilogi apo merikous prokathorismenous hxous tou handsfree!

Φυσικά,προσωπικά η αγαπημένη μου λειτουργεία του κινητού. Το βράδυ βαριέμαι να ανάψω τα φώτα και φέγγω με το k700 :D
http://www.langkawi.dk/u242.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος samko (12 Σεπ. 2004 , 20:50)

Παιδιά να ρωτήσω κάτι;Το φλάς του τηλεφώνου μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνέχεια,σαν φακός;

Nai, alla eis varos ths mpatarias sou... :eek:

καλησπερα παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω κατι ποσο κραταει σε σας η μπαταρια σας εμενα καπου στη 1,5μερα με χρηση καπου στα 70 μηνυματα 15 λεπατ ομιλια και λιγο σκαλισμα και μου φαινεται λιγο στο 7610 που χω κραταει γεματες 2 μερες με φουλ χρηση χτες το φορτισα πρωτη φορα

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ρε παιδιά κάντε ένα κόπο να διαβάσετε τουλάχιστον τις τελευταίες 1-2 σελίδες πριν ρωτήσετε.

Η μπαταρία βελτιώνεται καθώς κάνεις περισσότερες φορτίσεις. Καλό είναι να αφήνεις το κινητό να φορτίσει 4 ώρες, κι ας δείχνει ότι η μπαταρία είναι γεμάτη. Καλό είναι επίσης να βάλεις την οθόνη στο Power Save αντί για το Automatic. Επίσης, η τελευταία αναβάθμιση βελτιώνει την απεικόνιση της πραγματικής κατάστασης της μπαταρίας...

Είχα βρει στα μέσα Ιουλίου το κ700 με 375 € και το παρήγγειλα. Μετά από 2 ημέρες με ειδοποίησαν ότι ήρθε και εγώ όλο χαρά έτρεξα να το πάρω. Μου το δίνει στα χέρια και τι βλέπω; Vodafone Live. ‘Τι είναι αυτό’ ρωτάω, ‘τι είναι;’ μου λέει η ομορφούλα κατά τα άλλα πωλήτρια. ‘Αυτό είναι VF’, ‘Ε και’ μου λέει. Χαμογέλασα ειρωνικά και έφυγα όλος πίκρα και με άδεια χέρια. Τα άλλα μαγαζιά το έδιναν τότε 420 €. Ευτυχώς που δεν την πάτησα :D

Shake my body release my soul

Punish my senses lose control

THE JAMES

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος samko (12 Σεπ. 2004 , 20:50)

Παιδιά να ρωτήσω κάτι;Το φλάς του τηλεφώνου μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνέχεια,σαν φακός;

Γινεται, αλλα μονο μεσω της φωτογραφικης. Δηλαδη, πρεπει να πας να βγαλεις φωτογραφια και στη συνεχεια να αναψεις το φλας.

Δεν μπορεις να το αναψεις μονο του πχ. οπως στο gx20

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ταξιδιωτης22 (12 Σεπ. 2004 , 22:21)

καλησπερα παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω κατι ποσο κραταει σε σας η μπαταρια σας εμενα καπου στη 1,5μερα με χρηση καπου στα 70 μηνυματα 15 λεπατ ομιλια και λιγο σκαλισμα και μου φαινεται λιγο στο 7610 που χω κραταει γεματες 2 μερες με φουλ χρηση χτες το φορτισα πρωτη φορα

3 μέρες, μετά από 2 μήνες με συνεχή αδιάσματα και τουλάχιστον 4ωρα φορτίσματα !

Χρήση κανονική και σε καμία περίπτωση 70 μηνύματα σε 1&1/2 μέρες που να τα στείλω τόσα μηνύματα, άτε max 30 σε 3 :o

Life is good with what you love !!!

ταξιδιωτης22 :

70 μηνύματα σε 1,5 ημέρα ; :eek: :blink: :wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

Σχετικα με το mp3 σε VF ειχαν πει οτι σε μελοντικη αναβαθμιση θα μπορει να παιζει το VF Κ700 mp3 ringtones αλλα μονο αυτους που θα κατεβαζεις απο το site της Voda.Ακομα δεν το εχουν ξεκινησει.

Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο.

Μέγας Αλέξανδρος

Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Didimos (13 Σεπ. 2004 , 02:34)

ταξιδιωτης22 :

70 μηνύματα σε 1,5 ημέρα ; :eek: :blink: :wacko:

ναι...το "τελίκιασε"!!! (υπάρχει αυτή η λέξη;! :cry: ) :worry: :p

ΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!

Ας πεί κάποιος στους τύπους το Πλαίσιου να βγάλουν το RadioFM-HandsFree απο τα προτεινόμενα αξεσουάρ του Κ700! Δεν φτάνει που ούτε καν αναφέρουν πως το κινητό έχει ράδιο, φλάς και mp3, αλλα να σου πουλάνε και εξωτερικό ράδιο! Σε λίγο θα βγάλουν και το εξτρα φλας προσφορά, πακέτο με το Κ700!

• The title was changed to Sony Ericsson K700i