Jump to content

Sony Ericsson K700i

gbil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπαταρία εγώ βρήκα τελικά από το Γερμανό , δική του παραγωγή 720mAh.Κρατάει 4 μέρες με κανά 20 λεπτο ομιλία την ημέρα. Η μπαταρία της SONY μας άφησε χρόνους στον 1,5 χρόνο με περίπου 92 ώρες ομιλίας. Το ίδιο και τα ακουστικά. Από ότι είδα έχουν 15 Ε τα γνήσια. Έχει βρει κανείς καλύτερη τιμή?

Σαν τηλέφωνο είμαι ευχαριστημένος , αλλά σαν ποιότητα κατασκευής έχει πολύ δρόμο για να φτάσει τη Νοκια

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πιο φθηνα ακουστικα απο αυτη την τιμη δεν νομιζω να βρεις πουθενα αλλου.εγω πριν 1 μηνα τα αγορασα 20 ευρο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπαταρία εγώ βρήκα τελικά από το Γερμανό , δική του παραγωγή 720mAh.Κρατάει 4 μέρες με κανά 20 λεπτο ομιλία την ημέρα. Η μπαταρία της SONY μας άφησε χρόνους στον 1,5 χρόνο με περίπου 92 ώρες ομιλίας. Το ίδιο και τα ακουστικά. Από ότι είδα έχουν 15 Ε τα γνήσια. Έχει βρει κανείς καλύτερη τιμή?

Σαν τηλέφωνο είμαι ευχαριστημένος , αλλά σαν ποιότητα κατασκευής έχει πολύ δρόμο για να φτάσει τη Νοκια

Εδώ δεν έχεις δίκιο...Ξέρεις πόσες τούμπες είχε φάει και ακόμα λειτουργούσε?Από μπαλκόνι 3ου ορόφου έπεσε και ράγισε το πίσω καπάκι και αυτό ΤΙΠΟΤΑ!

Το Κ700, και μετέπειτα το Κ750, ήταν εξαιρετικά κινητά και κατάφεραν να εδραιώσουν τη sony ericsson. Πολύ καλή τιμή προς το τέλος τους, καλές λειτουργίες, άριστη για την εποχή της κάμερα, και κομψά.

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

Το Κ700, και μετέπειτα το Κ750, ήταν εξαιρετικά κινητά και κατάφεραν να εδραιώσουν τη sony ericsson. Πολύ καλή τιμή προς το τέλος τους, καλές λειτουργίες, άριστη για την εποχή της κάμερα, και κομψά.

Συμφωνώ απόλυτα!Είχα και τα 2 και πιστεύω είναι τα καλύτερα κινητά μαζί με το Τ39!

Δεν έχω παρά να συμφωνήσω αν και πιστεύω ότι το μεγάλο μπαμ για την εδραίωση που αναφέρεις ξεκίνησε από το Τ610. Πάνω σε αυτό βασίστηκαν το Κ700 και Κ750 ενώ η εμφάνισή του ήταν πραγματικά άψογη.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ειδικα του k700i που εμοιαζε σαν φωτογραφικη μηχανη.το (-) ητανε που δεν ειχε επεκτασιμη μνημη και στα πρωτα κινητα υπηρχε το κλασσικο "κολλημα" οταν προσπαθουσες να συγχρονιστεις με vodafone live συσκευη και κυριως sharp με συνεπεια να βγαλεις/βαλεις μπαταρια για να ξυπνησει παλι το κινητο.:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειδικα του k700i που εμοιαζε σαν φωτογραφικη μηχανη.το (-) ητανε που δεν ειχε επεκτασιμη μνημη και στα πρωτα κινητα υπηρχε το κλασσικο "κολλημα" οταν προσπαθουσες να συγχρονιστεις με vodafone live συσκευη και κυριως sharp με συνεπεια να βγαλεις/βαλεις μπαταρια για να ξυπνησει παλι το κινητο.:)

Αυτό το πρόβλημα βρε RAVER απωθημένο μου είχε μείνει. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι στο καλό συνεβαινε και έτρωγε τέτοιο κόλλημα. Πάντως αν είχε επεκτάσιμη μνήμη θα ήταν τεράστιο άλμα. Από την άλλη όμως είχε το κάτι παραπάνω για την εποχή μιας και το Τ610/Τ630 είχαν 2ΜΒ μνήμη (ενώ το Κ700 είχε 42!!!)

Εδώ δεν έχεις δίκιο...Ξέρεις πόσες τούμπες είχε φάει και ακόμα λειτουργούσε?Από μπαλκόνι 3ου ορόφου έπεσε και ράγισε το πίσω καπάκι και αυτό ΤΙΠΟΤΑ!

Έχω αρκετά Νοκια που η μπαταρία τους και τα διάφορα αξεσουάρ τους , με την ίδια χρήση έχουν ξεπεράσει την τριετία μέχρι να παραδώσουν το πνεύμα. Οπότε....

Όσο για τις πτώσεις συμφωνω και επαυξάνω και γω!

Δεν έχω παρά να συμφωνήσω αν και πιστεύω ότι το μεγάλο μπαμ για την εδραίωση που αναφέρεις ξεκίνησε από το Τ610. Πάνω σε αυτό βασίστηκαν το Κ700 και Κ750 ενώ η εμφάνισή του ήταν πραγματικά άψογη.

Μάλλον ξεχνάτε το θρυλικό Τ68 που ήταν και το πρώτο με έγχρωμη οθόνη!!! :O

Chown the world!!! :cool:

iMessage: epaminos@me.com

Απ' όσο θυμάμαι δεν ήταν μόνο με τα sharp το πρόβλημα αλλά με όλα τα κινητά εκτός από τα SE. Και ειδικά με την πρώτη έκδοση fw το bt ήταν πολύ προβληματικό. Συνδεόταν και αποσυνδεόταν όποτε ήθελε. Αυτό θυμάμαι ότι λύθηκε με την πρώτη αναβάθμιση αλλά με είχε εκνευρίσει αρκετά, επειδή στα προηγούμενα SE που είχα, το bluetooth δούλευε τέλεια. Ακόμα και στο Τ39 που ήταν η πρώτη φορά που γνωρίσαμε το μπλε δόντι.

Μάλλον ξεχνάτε το θρυλικό Τ68 που ήταν και το πρώτο με έγχρωμη οθόνη!!! :O

Κανείς δεν το ξεχνάει! :respect: Αν θυμάμαι καλά το Τ68 ήταν και το τελευταίο με το λογότυπο Ericsson.

Απ' όσο θυμάμαι δεν ήταν μόνο με τα sharp το πρόβλημα αλλά με όλα τα κινητά εκτός από τα SE.

Ίσως να είχα κάποια ανανεωμένη έκδοση λογισμικού αλλά δεν είχα πρόβλημα με άλλο κινητό. Μόνο με το Sharp ενός φίλου.

Ίσως να είχα κάποια ανανεωμένη έκδοση λογισμικού αλλά δεν είχα πρόβλημα με άλλο κινητό. Μόνο με το Sharp ενός φίλου.

Δεν ξέρω πως έκανες quote αυτό που έγραψα εγώ με το όνομα άλλου χρήστη. :)

Ναι έτσι ήταν. Το Κ700 το είχα πάρει την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του με το αρχικό firmware. Και με τα μόνα κινητά που δούλευε σωστά το bt ήταν με τα SE. Αυτό διορθώθηκε με την αναβάθμιση.

epeidi piasame tin istoriki anadromi...xekinisa me gf 768 (me portaki..thymaste? epitimo melos tis syllogis mou fysika) timisa k to t630-to opoio akoma vrisketai sta xeria mou k leitourgei kanonikotata(to synedesa k me bluetooth akoustiko) episis apsoga leitourgei akoma k to k700i (ti kainotomia gia tin epoxi tou!) k vevaiws k alles syskeyes tis idias etairias (opws z530, w300, ena j -den thymamai arithmo :P ) k vevaia.. twra... to k810i.. poios tha to pisteye.. apo pou xekinisame.. k posa akoma exoume na doume vevaia!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Δεν ξέρω πως έκανες quote αυτό που έγραψα εγώ με το όνομα άλλου χρήστη. :)

Δεν είναι δύσκολο! Μετά από 14 ώρες δουλειάς και μερικά απρόσεκτα copy-paste το πετυχαίνεις πολύ εύκολα!!! :lol: :p

Χίλια συγνώμη. Διορθώθηκε. :)

Ε καλά. Δεν έγινε και τίποτα. :)

Αλλά γιατί δεν χρησιμοποιείς το multi-quote αντί του copy-paste?

Μάλλον φύγαμε πολύ από το θέμα του Κ700.:)

Αλλά γιατί δεν χρησιμοποιείς το multi-quote αντί του copy-paste?

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα (είτε στα script του myphone είτε στον explorer μου) και όταν πατάω multi quote ή quick reply με πάει στη σελίδα που θα με πήγαινε αν είχα πατήσει "παράθεση".... :worry: :wacko:

• 3 weeks later...
paidia exo ena k700 me vf live k exo to gnosto provlima me ta mp3! katevasa to drm kleidosa ta mp3 ta perasa me to bluetooth sto kin mou alla akoma dn mporo na ta valw gia ixo klisis! kanw kati lathos? please help me giati psaxno edo kai polles wres lisi

• 4 weeks later...
καλησπερα παιδια εχω ενα κ700 σαν δευτερη συσκευη οταν το βαζω να φορτισει δε κανει καλη επαφη με το φορτιστη κ δε φορτιζει παρα μονο αν το πιεσεις το βυσμα αν το παω αντιπ[ρωσωπεια λετε να μ παρουν πολλα γ να μ το φτοιαχουn;;;εοισης λεω ν τ αλλαξω κ τη μπαταρια που ειναι 3 χρονια θα εχουν;;;

Αν είναι έτσι φίλε μου μάλλον δεν έχει πρόβλημα ούτε ο φορτιστής, ούτε η μπαταρία σου. Ένα καλό καθάρισμα χρειάζονται οι επαφές.

Ξύσε λίγο τις επαφές με μία μπατονέτα ή και με μια οδοντογλυφίδα.

Γεια σε ολους,

Μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει πουθενα στο web ενα ετοιμο ελληνικο Τ9 engine για το K700i; Εννοω ενα ηδη ετοιμο database για το T9 με ελληνικες λεξεις, και αν ναι, σε ποιο directory του τηλεφωνου πρεπει να μπει;

Ευχαριστω πολυ.

Γεια σε ολους,

Μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει πουθενα στο web ενα ετοιμο ελληνικο Τ9 engine για το K700i; Εννοω ενα ηδη ετοιμο database για το T9 με ελληνικες λεξεις, και αν ναι, σε ποιο directory του τηλεφωνου πρεπει να μπει;

Ευχαριστω πολυ.

Μα το κ700ι εχει απο μονο του Τ9! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson K700i