Jump to content

Galaxy Nexus : Μετατροπή από yakjuxw σε yakju

djkostas20
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια καλησπερα μετα απο μετατροπη σε yakju το πρωτο boot ποση ωρα διαρκει? αν εχει "κολησει" το τηλεφωνο πως το καταλαβαινω και τι κανω?

Μήπως πάτησες κατά λάθος μαζί με το πλήκτρο on/off και το πλαϊνό πλήκτρο έντασης; Το έχω πάθει και εγώ, σου λέει περιμένετε και δείχνει ότι κατεβάζει δεδομένα; Εάν ναι έχεις κάνει αυτό.

• Απαντήσεις 303
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπέρα παιδιά,

Προσπάθησα να κάνω την διαδικασία,

όλα καλά μέχρι το 5ο βήμα μου έβγαλε το serial αλλά όταν μπήκα σε fastboot δεν το αναγνωρίζει,

και το χειρότερο το κινητό δεν ανταποκρίνεται σε κανένα κουμπί, έχει κολλήσει στην οθόνη του fastboot...!!

προσπάθησα να ξαναβάλω τους drivers αλλά δεν γίνεται τίποτα,

καμία βοήθεια..??

ο οδηγος κορυφη.το εκανα και ενα και ροοτ εχω 2 αποριες

1 δεν μου εμφανιζει Developer options μετα το ροοτ

2 υπαρχει καποιος τροπος για να δω ,εσα απο το κινητο αν ειναι ροοτ?

Edited by Superuser

*A G I O S*

www.epiplak.gr

καλησπέρα παιδιά,

Προσπάθησα να κάνω την διαδικασία,

όλα καλά μέχρι το 5ο βήμα μου έβγαλε το serial αλλά όταν μπήκα σε fastboot δεν το αναγνωρίζει,

και το χειρότερο το κινητό δεν ανταποκρίνεται σε κανένα κουμπί, έχει κολλήσει στην οθόνη του fastboot...!!

προσπάθησα να ξαναβάλω τους drivers αλλά δεν γίνεται τίποτα,

καμία βοήθεια..??

*** ΠΡΙΝ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ DEVELOPERS OPTION ΤΟ USB DEBUGGING ( Settings > Developer options > Tick "Usb debugging")

[ Στα ελληνικά: Ρυθμίσεις > Επιλογές για προγραμματιτές > Εντοπισμός σφαλμάτων USB ]

Το έκανες αυτό πρώτα στο κινητό όπως λέει; Επειδή και εγώ το είχα ξεχάσει, αλλά ευτυχώς το θυμήθηκα εγκαίρως.

Καλημερα και χρονια πολλα.Μπορεις να κατεβασεις την εφαρμογη Root Checker απο το play store.Τουλάχιστον, εγω αυτο κανω καθε φορα για να σιγουρευτώ

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Καλημέρα και χρόνια πολλά,

Ναι το είχα ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων, είχα ακολουθήσει κανονικά όλα τα βήματα του οδηγού και το περίεργο είναι πώς αρχικά μου έβγαλε το serial number, δηλαδή οι drivers είχαν μπει κανονικά αλλά όταν το έβαλα σε fastboot mode δεν το αναγνώριζε και το κινητό πάγωσε. Και είχα γενικά και Samsung drivers και το SDK περασμένο γιατί είχα και το nexus s.

Τελικά έβγαλα την μπαταρία (επικίνδυνο το ξέρω δεν φημίζομαι για την ηρεμία μου) και δούλεψε κανονικά.

Θα ξαναπροσπαθήσω σήμερα αφού βεβαιωθώ πως έχει το pc όλους τους απαραίτητους drivers.

Πας Ρυθμίσεις> Σχετικά με το τηλέφωνο και πατάς εφτά συνεχόμενες φορές πάνω στο "Αριθμός έκδοσης".

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Αυτό η διαδικάσία είναι ανατρέψιμη (αν επηρεάζει την εγγύηση?) ?

Στο nexus που δεν έχει ξεχωριστεί μνήμη θα τα χάσουμε όλα?

Phone: Nexus 5

ROM: SlimKat

Kernel: ElementalX

Recovery: TWRP

Εμεις που δεν εχουμε κανει τη μετατροπη σε yakju,δεν θα παρουμε την 4.2??Η θα την παρουμε πιο αργα???

Αυτό η διαδικάσία είναι ανατρέψιμη (αν επηρεάζει την εγγύηση?) ?

Στο nexus που δεν έχει ξεχωριστεί μνήμη θα τα χάσουμε όλα?

Εμεις που δεν εχουμε κανει τη μετατροπη σε yakju,δεν θα παρουμε την 4.2??Η θα την παρουμε πιο αργα???

Και τα δύο είναι χιλιοαπαντημένα!

Google Pixel 9 Pro XL

Ακολούθησα τον οδηγό αλλά στο βήμα 11 έγραψα no και μου αναβοσβήνει το σήμα του nexus. Τι μπορώ να κάνω για να επανέλθει?

EDIT: Πρέπει να μην έχει μπαταρία. Θα το φορτίσω. Μετά πρέπει να ξανακάνω τη διαδικασία από την αρχή?

EDIT2: Ξαναπέρασα τη rom και δούλεψε κανονικά.

Edited by SCORPIOS72

Και τα δύο είναι χιλιοαπαντημένα!

Οκ δίκιο έχεις. Αλλά αφού μπήκες στον κόπο να μας την πεις θα μπορούσες να πεις ναι είναι ή οχι δεν είναι

Λογικά θα την πάρουν και τα yakiuwx αλλά θα αργήσουν, ποσό δεν ξέρω, μόνο η Samsung το ξέρει. Το θέμα είναι ότι θα μένουν πίσω σε αναβαθμίσεις. Όταν π.χ. θα πάρουν τα Samsung branded την 4.2.1 τα google branded θα έχουν πάρει την νεώτερη έκδοση της Google. Και εινάι λίγο άδικο τη στιγμή που παίρνεις ένα τέτοιο τηλ. όπως το galaxy nexus με σκοπό να έχεις πάντα την τελευταία έκδοση της Google, να μένεις πίσω επειδή η samsung για λογαριασμό κάποιων πάροχων βγαζει τις συγκεκριμένες συσκευές.

Διάβασα όλο το thread και κατάλαβα ότι δεν έχεις θέμα με την εγγύηση αρκεί να είναι unroot και με κλειστό τον bootloader. Όμως αλλάζοντας rom δεν αυξάνεται ο μετρητής και βγαίνει εκτός εγγύησης ή αυτό ισχύει αν βάλεις κάποια άλλη rom?

Διάβασα όλο το thread και κατάλαβα ότι δεν έχεις θέμα με την εγγύηση αρκεί να είναι unroot και με κλειστό τον bootloader. Όμως αλλάζοντας rom δεν αυξάνεται ο μετρητής και βγαίνει εκτός εγγύησης ή αυτό ισχύει αν βάλεις κάποια άλλη rom?

δεν ξερω για αλλη ρομ, αλλα με αυτα οχι, δεν αυξάνεται ο μετρητης. Ειναι ολα stock.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Παιδιά πρόβλημα! Παραμονές πρωτοχρονιάς και ακολούθησα τον οδηγό και φλάσαρα επιτυχώς Android 4.1.2! Στη συνέχεια έκανα επιτυχώς root tο κινητό. Όταν το άνοιξα, αναβαθμίστηκε σε 4.2.1, αλλά το root χάθηκε. Έκανα root με το Galaxy Nexus ToolKit, επιλέγοντας Andoid 4.2.1 στην αρχή και σαν μέθοδο το SuperSu, αλλά όταν ολοκληρώθηκε το Root Checker μου λέει ότι δεν είμαι root. Άνοιξα το SuperSU και μου λεει "The SU binary needs to be updated. Continue?" και μετά "Instalation Failed". Ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό; Μήπως η διαδικασία για root στα 4.2.1 είναι διοαφορετική; :wacko: Edited by Omnia2

Παιδιά πρόβλημα! Παραμονές πρωτοχρονιάς και ακολούθησα τον οδηγό και φλάσαρα επιτυχώς Android 4.1.2! Στη συνέχεια έκανα επιτυχώς root tο κινητό. Όταν το άνοιξα, αναβαθμίστηκε σε 4.2.1, αλλά το root χάθηκε. Έκανα root με το Galaxy Nexus ToolKit, επιλέγοντας Andoid 4.2.1 στην αρχή και σαν μέθοδο το SuperSu, αλλά όταν ολοκληρώθηκε το Root Checker μου λέει ότι δεν είμαι root. Άνοιξα το SuperSU και μου λεει "The SU binary needs to be updated. Continue?" και μετά "Instalation Failed". Ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό; Μήπως η διαδικασία για root στα 4.2.1 είναι διοαφορετική; :wacko:

Μήπως θέλει ξεκλείδωτο bootloader για να αναβαθμίσει το su? Δεν νομίζω να είναι αυτή η λύση απλά ρωτάω μήπως και... Απλώς είχα το ίδιο πρόβλημα με ένα Desire και το θέμα ήταν στον bootloader. Όταν το έκανα S-OFF λύθηκε.

Αλλιώς ψάξε xda και βρες το SuperSu με το τελευταίο su binary και φλάσαρε το μεσω recovery.

Google Pixel 9 Pro XL

παιδια γεια σας δοκιμασα τη μετατροπη φανηκε να ολοκληρωθηκε

μεχρι που κολησα οταν πηγε να ανοιξει το κινητο στο "Χ" το λογοτυπο nexus δηλαδη περιμενα κανα μισαωρο δεν εγινε τιποτα και εβγαλα τη μπαταρια... απο εκανα recovery mode παλι εκει κολλησε.

τωρα λεω να τα κανω ολα απο την αρχη....

εκει που ρωταει προς το τελος της εγκαταστασης format user data ή κατι τετοιο NO δε παταμε? δε το γραφετε.

edit: του πεταξα φορματ στο κεφαλη την επομενη φορα που περασα τη ρομ κ ολα καλα 4.2 πλεον.

Edited by opethas

παιδια γεια σας δοκιμασα τη μετατροπη φανηκε να ολοκληρωθηκε

μεχρι που κολησα οταν πηγε να ανοιξει το κινητο στο "Χ" το λογοτυπο nexus δηλαδη περιμενα κανα μισαωρο δεν εγινε τιποτα και εβγαλα τη μπαταρια... απο εκανα recovery mode παλι εκει κολλησε.

τωρα λεω να τα κανω ολα απο την αρχη....

εκει που ρωταει προς το τελος της εγκαταστασης format user data ή κατι τετοιο NO δε παταμε? δε το γραφετε.

Και εγώ το έπαθα αυτό.Ξανακάνε τα βήματα από το 6 και μετά.Στο format user data πάτα yes.

Παιδιά πρόβλημα! Παραμονές πρωτοχρονιάς και ακολούθησα τον οδηγό και φλάσαρα επιτυχώς Android 4.1.2! Στη συνέχεια έκανα επιτυχώς root tο κινητό. Όταν το άνοιξα, αναβαθμίστηκε σε 4.2.1, αλλά το root χάθηκε. Έκανα root με το Galaxy Nexus ToolKit, επιλέγοντας Andoid 4.2.1 στην αρχή και σαν μέθοδο το SuperSu, αλλά όταν ολοκληρώθηκε το Root Checker μου λέει ότι δεν είμαι root. Άνοιξα το SuperSU και μου λεει "The SU binary needs to be updated. Continue?" και μετά "Instalation Failed". Ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό; Μήπως η διαδικασία για root στα 4.2.1 είναι διοαφορετική; :wacko:

Μήπως θέλει ξεκλείδωτο bootloader για να αναβαθμίσει το su? Δεν νομίζω να είναι αυτή η λύση απλά ρωτάω μήπως και... Απλώς είχα το ίδιο πρόβλημα με ένα Desire και το θέμα ήταν στον bootloader. Όταν το έκανα S-OFF λύθηκε.

Αλλιώς ψάξε xda και βρες το SuperSu με το τελευταίο su binary και φλάσαρε το μεσω recovery.

Καλή χρονιά σε όλους. Δοκίμασε να του περάσεις τη rom 4.1.2 με βάση τον οδηγό, μετά αναβάθμισε σε 4.2.1. ΟΤΑ και μετά με ξεκλείδωτο bootloader κάνε root από το toolkit. Εγώ έτσι το έκανα.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

μια ερωτηση.....σκεφτωμαι να κανω και αγω την αναβαθμηση,αλλα εχω ακουσει για προβληματα στο bluetooth και διαφορα αλλλα....ισχυει η οχι??και γενικα αξιζει η αναβαθμηση στην 4.2.1????

ευχαριστω

μια ερωτηση.....σκεφτωμαι να κανω και αγω την αναβαθμηση,αλλα εχω ακουσει για προβληματα στο bluetooth και διαφορα αλλλα....ισχυει η οχι??και γενικα αξιζει η αναβαθμηση στην 4.2.1????

ευχαριστω

Εγώ με stock rom και με μόνο πείραγμα τη μετατροπή από yakjuxw σε yakju και μετά ΟΤΑ αναβάθμιση σε 4.2.1 δεν έχω κάποιο πρόβλημα εκτός από κάτι μικρά που έχουν αναφερθεί όπως μία μικρή καθυστέρηση στην κάμερα. Με το bluetooth δεν έχω πρόβλημα, δεν το χρησιμοποιώ βέβαια, αλλά έκανα ένα τσεκ με bluetooth handsfree και δουλεύει. Σε γενικές γραμμές το τηλέφωνο συμπεριφέρεται κανονικά και προσωπικά σε μένα μου αρέσουν τα widgets που έβαλε στην οθόνη κλειδώματος. Λίγο αντιαισθητικό (προσωπική εκτίμηση) είναι το ρολόι που έχει πιο έντονη την ώρα από τα λεπτά. Η γνώμη μου να προχωρήσεις σε αναβάθμιση και σε περίπτωση που έχεις κάποιο πρόβλημα σημαντικό υπάρχουν λύσεις.

Kαλησπέρα κ απο μένα, νέος κάτοχος της συσκευης!!

Θα ήθελα να κάνω την εξης ερώτηση..πηγαίνοντας στο μενού->ρυθμίσεις->σχετικά με το τηλ.->στην εκδοση μου γραφει JR003C.I9250XWLH2 με έκδοση android 4.1.1...είναι αυτό δυνατόν χωρίς να κάνω εγώ τη μετατροπή?? :O

Το τηλέφωνο αγοράστηκε απο τα media markt στην αρχή έγραφε έκδοση 4.0.4 και μετά μου ήρθε ανανέωση λογισμικού και αλλαξε μόνο του...

Επίσης αν είναι όντως ήδη Google το τηλέφωνο γιατί περάστηκε η 4.1.1 έχει βγεί και νεότερη έτσι δεν είναι?? :worry:

Στους χάρτες πάντως μου γράφει samsung yakjuxw.. :(

Edited by Superuser

Kαλησπέρα κ απο μένα, νέος κάτοχος της συσκευης!!

Θα ήθελα να κάνω την εξης ερώτηση..πηγαίνοντας στο μενού->ρυθμίσεις->σχετικά με το τηλ.->στην εκδοση μου γραφει JR003C.I9250XWLH2 με έκδοση android 4.1.1...είναι αυτό δυνατόν χωρίς να κάνω εγώ τη μετατροπή?? :O

Το τηλέφωνο αγοράστηκε απο τα media markt στην αρχή έγραφε έκδοση 4.0.4 και μετά μου ήρθε ανανέωση λογισμικού και αλλαξε μόνο του...

Επίσης αν είναι όντως ήδη Google το τηλέφωνο γιατί περάστηκε η 4.1.1 έχει βγεί και νεότερη έτσι δεν είναι?? :worry:

καλησπερα το τηλ σου δεν ειναι google branded αλλα samsung....και το δικο μου τα ιδια γραφει και δεν εχω κανει ακομα την αναβαθμηση....η μετατροπη γινετε αυτοματα με το που θα υπαρχει καινουργιο firmware

επειδη στο κινητο σου το δεινει η samsung γιαυτο αλλαξε τωρα.....το τελευταιο επισημο firmware για samsung branded ειναι η 4.1.1

αν ανοιξεις τους χαρτες και πας σχετικα με θα δεις που σου γραφει Samsung yakjuxw.....

δες το και πες μας

Στους χάρτες πάντως μου γράφει samsung yakjuxw.. :(

φυσικα γιατι ειναι samsung branded κλαι οχι google branded....αν θες να το κανεις google branded πρεπει να αλλαξεις το λογισμικο....εγω το σκεφτωμαι αλλα επειδη υπαρχει ενα θεματακι με το bluetooth γιαυτο ακομα δεν το εχω αλλαξει

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339925 απο εδω μπορεις να διαβασεις πως γινετε αυτη η αλλαγη

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων