gravis Δημοσιεύτηκε June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 5, 2004 Anabaumiste!! netmod.intracom.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Τι προσφέρει περισσότερο αυτό το firmware? Εγώ δεν το έχω αναβαθμίσει ποτέ και είναι μια χαρά... Την δουλειά του την κάνει :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Είχα περάσει το 3.77 και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Προσφέρει κάτι παραπάνω η έκδοση 3.81; Αλλιώς, ό,τι λειτουργεί σωστά δεν το πειράζουμε :) Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 To netmod να δουλεύει σωστά...http://www.click-smilies.de/my_smileys/smileys1/angst_4.gif...? Καλό! :lol: Το ακριβές link Eυχαριστώ για την πληροφορία gravis.. :happy: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Ξέρουμε τι προσθέτει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Noμίζω ότι ποτέ δεν λένε.. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samael Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Εμενα παντως αποφασησε να μη δουλευει σωστα στο δυπλο καναλι τελευταια... Για να δω με το νεο firm τι γινετε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samael Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 @@ γινετε...παλι τα ιδια κανει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Quote Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 5 Ιούν. 2004 , 17:08) Noμίζω ότι ποτέ δεν λένε.. Εδώ λένε, αλλά έχουν μείνει στην 3.77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 Quote Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 5 Ιούν. 2004 , 14:53) To netmod να δουλεύει σωστά...http://www.click-smilies.de/my_smileys/smileys1/angst_4.gif...? Καλό! :lol: ... Σε εμένα για παράδειγμα δουλεύει τέλεια! Πάντα κάνω αναβάθμιση του firmware όταν βγαίνει καινούργιο, βάζω πάντα νέους drivers όταν βγαίνουν και είμαι μια χαρά! Αυτά δοκιμασμένα με windows 2000 professional, windows xp professional, windows 98, windows 98SE σε δύο υπολογιστές [ ο ένας με επεξεργαστή intel pentium IV 1,7 GHZ και motherboard matsonic και ο άλλος με επεξεργαστή AMD 1,6 GHZ (1,4 GHZ πραγματικά) και motherboard Gigabyte ] . Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 Κι εγώ κάνω τις νααβαθμίσεις του αλλά μερικές φορές μου έρχεται να το σπάσω.. Χp Home ..έχω Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. July 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2004 ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ R.P ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΜΠΛΕΟΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ EINAI ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΙΑ <<ΠΑΝΤΑ>> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2004 Quote Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pantierakos ( 9 Ιούλ. 2004 , 01:50) ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ R.P ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΜΠΛΕΟΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ EINAI ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΙΑ <<ΠΑΝΤΑ>> Αυτό σε εμένα έγινε από την πρώτη αναβάθμιση που του έκανα... :whistle: Πάντως η 3.81 είναι αρκετά καλή...από την στιγμή που την έβαλα δεν μου έχει κολλήσει ποτέ παρότι ανοίγω ταυτόχρονα 10 σελίδες.. :o :happy: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts