Jump to content

Ups

Pitsi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Epeidh ton teleutaio kairo exoume synexeia ptosh tashs sthn perioxh mou thelo na paro ena Ups gia na soso ton ypologisth mou.

Thelo kati aplo kai oxi kati gia na mporo na douleuo me tis ores eno den yparxei reuma.

Exete na mou proteinete kati?

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim

αν έχεις desktop θα πρέπει να σκάσεις πολλα για να μπορείς να δουλέψεις ώρες χωρίς ρευμα. Τα φτήνα (σαν αυτό που έχω) απλά σου δίνουν 5 λεπτα να κάνεις save και να κλείσεις τον υπολογιστη

Σωστά, τα περισσότερα ups απλά σου επιτρέπουν να κάνεις ένα κανονικό shutdown ώστε να μην χάσεις τη δουλειά σου. Δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσεις τα επιπλέον (πολλά) χρήματα για να πάρεις κάποιο με το οποίο θα μπορείς να δουλεύεις όταν δεν υπάρχει ρεύμα.

Αρχικό Μήνυμα από τον GiannisKr

File mou exoun perasei 2 UPS tis Merlin Gerin apo ta xeria mou kai ta 2 mou vgikan skarta.ego tha plirona gia APC kai as einai akrivotera kai oposdipote UPS typou Line Interactive.

ti shmainei line interactive?

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim

Αρχικό Μήνυμα από τον Pitsi

ti shmainei line interactive?

Τα UPS που χρησιμοποιουνται ευρεως, χωριζονται σε 2 κατηγοριες. Τα Stand By και τα Line Interactive. Τα Stand by σε προστατευουν σε περιπτωση διακοπης ρευματος, ενω τα line interactive σε προστατευουν και απο αυξομειωσης της τασης του ρευματος. Πχ, εαν το ρευμα απο τα 220 πεσει ξαφνικα για λιγα δευτερα στα 130volt το line in θα σε προστατεψει και θα συνεχισεις να λειτουργεις κανονικα, ενω το stand by δεν θα κανει τιποτα και την πατησες :o

Σε γενικες γραμμες στην Ελλαδα ειναι αρκετα ποιο χρησιμα τα Line In. Απο εκει και περα πρεπει να προσεξεις τι ισχυ θα διαθετει το UPS, το οποιο εξαρταται απο το τι μηχανηματα θες να προστατευεις (πχ οθονη, tower, ηχεια κλπ κλπ)

Εγώ έχω το Blazer 600 και είναι και μαμώ!

Προστατεύει και από διακοπή ρεύματος και από αυξομειώσεις της τάσης του ρεύματος! Επίσης προστατεύει από αυξομειώσεις της τάσης του τηελφωνικού δικτύου! Το καλώδιο του ΟΤΕ περνάει μέσα απο το ups και έχει έξοδο πάνω του (στο UPS)... :)

Το πήρα 100 ευρά! Πιθανότητα να το βρεις και με λιγότερα...

Αρχικό Μήνυμα από τον kirimis

Σε γενικες γραμμες στην Ελλαδα ειναι αρκετα ποιο χρησιμα τα Line In.

Επίσης είναι και πολύ πιο ακριβά :( Πάντως κι εγώ προτείνω APC.