Jump to content

kirimis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

kirimis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. BMW SERIES 1... The Photos! http://autoweek.com/weekart/2004/0209/1seriesmain.jpg http://autoweek.com/weekart/2004/0209/1seriesrear.jpg http://autoweek.com/weekart/2004/0209/1seriesrear34.jpg http://autoweek.com/weekart/2004/0209/1seriesside.jpg
  2. Εισαι σιγουρος πως το προβλημα το δημιουργουν τα dect? Και εγω dect της Panasonic εχω... και Bluetooth... και λειτουργουν στο ιδιο σπιτι 3 διαφορετικα PC με Wifi και δεν υπαρχει καποιο προβλημα...
  3. Να ριξω και γω την ερωτηση μου να ξεκαθαρισω ενα πραγμα! Η Visa Electron που δινει η Alpha Bank με το ανοιγμα ενος λογαριασμου, περα απο τις κλασσικες αγορες απο μαγαζια και e-shops, μπορει να κανει πχ αγορες απο Πλαισιο με ατοκες δοσεις? Εαν οχι, τοτε ποια (electron) μπορει να το κανει αυτο? Thanx in advance :) PS: Διαβασα και κανα 10αρια σελιδες προς τα πισω, αλλα δεν φανηκε να απαντωται καπου τα ερωτηματα μου...
  4. Ας ξεκινησουμε με τα απλα... Ποτε μου δεν εχω δει αντικαταστατη ενος μοντελου να ειναι φτηνοτερο. ΠΑΝΤΑ ΑΚΡΙΒΑΙΝΟΥΝ!!! Δεν ακριβαινουν ομως αδικα... γιατι ακομα και στις βασικες εκδοσεις εχουνε αρκετο εξοπλισμο (ειδικα σε σχεση με τον προκατοχο) Κατα δευτερο λογο... οσο υπαρχει η VW που βαζει και πολυτελεια/λεπτομερια στην κατασκευη (σε καποιες κατηγοριες που δεν ειναι και απαραιτητο για ολους), μοιραιο ειναι σε καποια φαση να αντιδρασουν και οι ανταγωνιστες, με οτι συνεπαγεται αυτο.
  5. Οντως το εικονιζομενο Punto 3 δειχνει πολυ ωραιο σαν σχεδιο... και μακαρι και η Fiat να εχει κατι τετοιο στα σχεδια της! Υποψην αυτα ειναι σχεδια περιοδικων σχετικα με το πως μπορει να ειναι το επομενο Punτο, δεν σημαινει πως η φιατ εχει στο μυαλο της κατι τετοιο. Και μιας και το εφερε ο λογος για το Punto... θα κατασκευαζεται στο καινουργιο (η ανακαινισμενο) εργοστασιο της Φιατ στο Μελφι. Πολυ καλα νεα μιας και θα ειναι φτιαγμενο με τις ποιο συγχρονες μεθοδους... ααα και στα πλανα της εταιριας ειναι να ανεβει η κλασση του... δηλαδη περρισοτερη χλιδη, καλυτερα υλικα, ποιο ακριβη τιμη (φυσικο επακολουθο)
  6. Σωστος ο Elteo... αμα μπορεις κατι να το παρεις ετοιμο, παρτο ετοιμο! Οι βελτιωσεις παντα ενεχουν τον κυνδινο και παντα χανεις απο κατι (ηχομονωση, ανεση, καταναλωση, αξιοπιστια...)
  7. Ειναι καλο.... δεν εχει καμια σχεση με τα πολυ απολυτα και βαρβαρα Gti... Ειναι πολιτισμενο και γρηγορο... θα το αποκαλουσα "ηρεμη δυναμη" Καλο value for money, καλη ποιοτητα κατασκευης, ασφαλες, χωροι πολυ καλοι και εγγυηση 5 χρονια. Παντως να σου πω την αληθεια... αν δεν σου κανει κοπο... δωσε 19000 και παρε το Stilo 1.8 :)
  8. Συνηθως αυτος ο εναλασομενος ηχος υποδηλωνει τον θανατο του ανεμιστηρα... Εχω πεταξει απειρες φορες ανεμιστηρια (δουλευει 24/7) και ολα καπως ετσι πεθαιναν...
  9. Ρε παιδια... και εμενα και ολους μας βολευει να την γλιτωσουμε απο τον στρατο! Ουδεις αμφιβαλλει πως ειναι χασιμο χρονου για αυτον που θελει να εξελιχθει επαγγελματικα. Ομως, αυτα τα οποια λεγονται τον τελευταιο καιρο ειναι προεκλογικες υποσχεσιολογιες... και αν κανουν πως πραγματοποιουν αυτα που λενε σε μια δεκαετια ΔΕΝ θα μιλαμε ελληνικα. Ηδη οσοι ασχολουνται με τα της αμυνας τραβανε τα μαλλια τους απο τις εως τωρα μειωσεις... δεν εχουνε στρατο να επανδρωσουν σωστα τις μοναδες. Αυτα που λενε για μικρο ευελικτο στρατο και λοιπες βλακειες ειναι καλα αλλα για αλλες χωρες. Επισης σκεφτειτε ποσους εθελοντες θα επρεπε να βρει το Υπουργειο Αμυνας για να καλυψει σωστα τις αναγκες... στην Ελλαδα ειμαστε... ΔΕΝ θα τους βρει. Πρωτον κανενας μα κανενας δεν θα παει να καθησει στον στρατο για να ειναι μια ζωη επαγγελματιας στρατιωτης (δεν ειναι μονιμη λυση στην ανεργια), και δευτερον δεν εχουμε αρκετα λεφτα για να στηριξουμε μια τετοια προσπαθεια. Απλα θα πω, πως ο εχθρος καραδοκει και εμεις ριχνουμε τα οπλα αυτη την στιγμη... και ολα αυτα για να φανουνε οι 300 καλοι στον λαο!
  10. To οτι μια εταιρια ειναι ΚΟΛΟΣΣΟΣ και ασχολειτε με πολλες βιομηχανιες-τεχνολογιες, δεν την εμποδιζει στο ελαχιστο να βγαζει κορυφαια προιοντα καπου... και ποιο μετρια καπου αλλου. Διαφημισμενη η Toshiba? Δεν θα το ελεγα σε καμια περιπτωση. Τα μηχανακια της Toshiba ειναι απο τα πλεον κορυφαια και αξιοπιστα μαζι με κανα 2-3 μαρκες ακομα... ολα τα αλλα ειναι για να κανουμε κουβεντα! Ειδα και το Compaq nx9000 που ειχα στην διαθεση μου της προαλλες που βαρουσε restart επειδη ανεβαζε θερμοκρασιες... και ειναι και "εξειδικευμενη" εταιρια.... τρομαρα τους.
  11. Μισθοφορικος? η απαντηση ειναι οριζοντιος και καθετος αρνητικη! Δεν θα γινει ποτε αποκλειστικα μισθοφορικος... τουλαχιστον οχι οσο μας διοικουνε ανθρωποι με μυαλο. Η θητεια μπορει να μειωθει... αλλα μην νομιζετε πως εχουν πολλα περιθωρια. Μετα βιας θα κατεβει στους 9 μηνες σε βαθος χρονου! Εδω δεν εχουν στρατιωτες για να επανδρωσουν τις τωρινες αναγκες... τι λεμε τωρα...
  12. Υπαρχουνε μερικοι λογοι... 1) Αυτοι που στροφαρουν σε χαμηλες στροφες εχουν μια χ παραπανω ανοχη στα χτυπηματα-κουνηματα εν κινηση και εν σταση. (πολυ καλος λογος) 2) Τρωνε λιγοτερη μπαταρια... αν και σε προσφατα τεστ που ειδα η διαφορα στην καταναλωση ενος 4200 με εναν 7200 ηταν πολυ μικρη. 3) Κοστος, κοστος, κοστος... (στις 4200 ειναι η πλειοψηφια των φορητων σκληρων)
  13. Ελα, τι μου λες? Παλι διαβαζεις απο τα φυλλαδια των εταιριων? Λιγο ειδικο τυπο δεν ανοιγεις να δεις τι πινει? Τα 20 που ανεφερα ειναι ΜΙΚΤΗ και ολα τα περιοδικα καπου εκει την ανεφερουν... αλλα 19, αλλα 20... κλπ κλπ
  14. O ερωτας αυτος καταπινει 20 λιτρα στα 100 χιλιομετρα... Kαταπληκτικο αμαξι, το ειχα στα σχεδια μου, αλλα βγηκε μετα λυπης οταν εμαθα τι πινει... αντε 11, αντε 12, βαρια 13... αλλα 20 για μεση καταναλωση ειναι επιεικως βαρβαρο!
  15. Παντως και εγω με Toshiba, πολυ απλα πηρα τον φακελο i386 που ειχε στον σκληρο (τον βαζουν τα recovery CD) και τον εκαψα σε ενα ξεχωριστο CDaki. Ετσι μπορω και βαζω τα νομιμα XP, οπως ακριβως θελω εγω. PS: Sallax... οταν λες δεν μπορεις να κανεις partition? Κατα το Installation απο τα recovery μπορει οχι... αλλα μετα κανεις οτι θελεις, και απο την στιγμη που το δημιουργησεις (to partition), και ξανα recovery να κανεις δεν υπαρχει προβλημα (το δευτερο partition μενει ανεπηρεαστο). PS2: Μετα απο πολλα χρονια παντως ενασχολησης με OCing, Moding κλπ κλπ... ανακαλυψα τα laptops και βρηκα την υγεια μου. Πραγματικα computing anywhere. Ειναι μεν ακριβοτερα απο ενα αντιστοιχο desktop... αλλα το αξιζουν μεχρι τελευταιου euro.
×
×
  • Create New...