Jump to content

Samsung Galaxy S Duos (S7562)

cayman84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω βαλει την PMP Ultra εδω και δυο μερες και μου βγαζει συνεχεια μυνημα "υπηρεσια google play διακοπηκε" , τι κανω?ξαναπερναω την ROM?

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πριν την περάσεις δοκίμασε να κάνεις μια εκκαθάριση στο play.

Samsung galaxy s21+

Φιλαράκια καλησπερα και καλως σας βρήκα. Ενας φίλος εχει ενα gts 7562 και ειναι εντελως ασχετος με την τεχνολογια, και το τηλεφωνο το έχει κλειδωσει και δεν θυμαται τον κωδικο. Μπορει κανεις να μου πει καποιο τροπο ωστε να ξεκλειδωσει; Δεν εχει κανει ουτε λογαριασμο ουτε τπτ. Καποτε σε ενα SII ειχα περασει εξαρχης το λογισμικο του. Μηπως μπορω να κανω και τωρα το ιδιο ωστε να ξεκλειδωσει; Και αν ναι πως μπορει να γινει αυτο; Θα ηθελα οδηγιες και ενα λινκ ωστε να κατεβασω το φιρμγουεαρ.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Φιλαράκια καλησπερα και καλως σας βρήκα. Ενας φίλος εχει ενα gts 7562 και ειναι εντελως ασχετος με την τεχνολογια, και το τηλεφωνο το έχει κλειδωσει και δεν θυμαται τον κωδικο. Μπορει κανεις να μου πει καποιο τροπο ωστε να ξεκλειδωσει; Δεν εχει κανει ουτε λογαριασμο ουτε τπτ. Καποτε σε ενα SII ειχα περασει εξαρχης το λογισμικο του. Μηπως μπορω να κανω και τωρα το ιδιο ωστε να ξεκλειδωσει; Και αν ναι πως μπορει να γινει αυτο; Θα ηθελα οδηγιες και ενα λινκ ωστε να κατεβασω το φιρμγουεαρ.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Γιατί δεν κάνει μια απλή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Θα χάσει τα πάντα από το τηλέφωνο αλλά αυτό θα συνέβαινε ούτως ή άλλως. Τουλάχιστον θα μπορεί να το χργσιμοποιήσει και πάλι. Κλείνεις το κινητό και αφου κλείσει κρατάς πατημένο το volume up, το κεντρικό κουμπί (home) και το power button. Διαλέγεις στο μενού που θα σου βγάλει Factory reset και περιμένεις. :!:ΠΡΟΣΟΧΗ:!: Σβήνει τα πάντα από το τηλέφωνο!

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλους!!!

Μπορεί να σας φανεί αστεία η ερώτηση μου αλλά θα την κάνω....γίνετε να βάλουμε το firmware του S DUOS 2 στο S DUOS;;;;;;;;

Θα την ''σηκώσει'' η συσκευή;;;

ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ...Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΌΛΑ

Για αυτό στο λέω κι εγώ. Το λογισμικό του καινούριου θα περιμένει να βρει διαφορετικό hardware και αν ξεκινήσει το πιθανότερο είναι να μείνει στο λογότυπο της Samsung.

Για αυτό στο λέω κι εγώ. Το λογισμικό του καινούριου θα περιμένει να βρει διαφορετικό hardware και αν ξεκινήσει το πιθανότερο είναι να μείνει στο λογότυπο της Samsung.

Οκ....σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου!!!!

ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ...Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΌΛΑ

Καλησπέρα. Έχω το Samsung s duos 7562 και προσπαθώντας να κάνω χρήση του app eurobank epistrofi και να δω τα πλησιέστερα καταστήματα που τα βγάζει στον χάρτη δεν μου τα εμφανίζει. Έχω ενεργοποιήσει τον εντοπισμό μέσω wi-fi αλλα και πάλι τίποτα. Μπορεί κανείς να βοηθήσει;

• 3 weeks later...

Αξίζει η αναβάθμιση από 4.0.4 στην τελευταία που κυκλοφορεί (εκτός βέβαια αν δεν έχει βγει νεώτερη);

Tα στοιχεία του κινητού:

GT-7562
4.0.4
IMM76I.S7562XXALJ4

Εγω παντως που εκανα ελεγχο δεν εχει βγει αλλη απο την 4.0.4 που ηδη ειχα :)

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Καλησπέρα! Εδώ και λίγες μέρες παρατηρώ ότι η πίσω κάμερα στο τηλέφωνο της γυναίκας μου είναι θολή. Δηλαδή σαν να είναι λερωμένη από μέσα. Αυτό θα το καλύψει η εγγύηση και αν ναι που πρέπει να απευθυνθω;

• 3 weeks later...

καλησπερα επειδη δεν εχω χωρο στην καρτα sd θα μπορουσατε μια λυση να μεταφερω τις εφαρμογες στην καρτα κ οχι στο τηλεφωνο πιο παλια ειχα διαβασει για την εφαρμογη external 2 internal διαβασα για αυτη την εφαρμογη αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως δουλευει. διαβασα κ τις οδηγιες στο Play store αλλα τιποτα. μπορει να μου δωσει καποιος οδηγιες πως δουλευει η κανενα αλλο τροπο να βαζω τις εφαρμογες στην καρτα μνημης. ευχαριστω

και κατι τελευταιο παω να ανοιξω της συλλογη με τις φωοτγραφιες κ μου λεει οτι ο χωρος δεν επαρκει διαγραψτε στοιχεια που δεν χρειαζεστε οπως ειναι λογισμικο απο ληψη εικονες βιντεο και εγραφα. δεν ξερω αν φταει που πειραματιστηκα με την παραπανω εφαρμογη. ο συνολικος χωρος εινaiι 1,69gb και της καρτας 29,44gb. Σε εκτελεση 468 mb σε χρηση και 177mb ελευθερα

Έχει βάλει κανείς έκδοση android 4.2.2 στο s duos?

Πως τα πάει απο αποψη επιδόσεων ( ειδικα σε σχέση με την pmp-light rom 10.5);

Σταματήστε το Internet να κατέβω...

καλησπερα επειδη δεν εχω χωρο στην καρτα sd θα μπορουσατε μια λυση να μεταφερω τις εφαρμογες στην καρτα κ οχι στο τηλεφωνο πιο παλια ειχα διαβασει για την εφαρμογη external 2 internal διαβασα για αυτη την εφαρμογη αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως δουλευει. διαβασα κ τις οδηγιες στο Play store αλλα τιποτα. μπορει να μου δωσει καποιος οδηγιες πως δουλευει η κανενα αλλο τροπο να βαζω τις εφαρμογες στην καρτα μνημης. ευχαριστω

και κατι τελευταιο παω να ανοιξω της συλλογη με τις φωοτγραφιες κ μου λεει οτι ο χωρος δεν επαρκει διαγραψτε στοιχεια που δεν χρειαζεστε οπως ειναι λογισμικο απο ληψη εικονες βιντεο και εγραφα. δεν ξερω αν φταει που πειραματιστηκα με την παραπανω εφαρμογη. ο συνολικος χωρος εινaiι 1,69gb και της καρτας 29,44gb. Σε εκτελεση 468 mb σε χρηση και 177mb ελευθερα

Δοκίμασε την https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buak.Link2SD

Αλλά θέλει root και δύο partition στην SD

---

:hunter:

• 2 weeks later...
Δοκίμασε την https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buak.Link2SD

Αλλά θέλει root και δύο partition στην SD

Ευχαριστω για την απαντηση. την εχω αυτη την εφαρμογη αλλα οταν παω να μετακινησω μια εφαρμογη μου λεει δεν υποστηριζεται απο την συσκευη σας. η συσκευη σας εχει πρωτευον εξωτερικο διαμερισμα το οποιο εξομοιωνεται απο την εσωτερικη μνημη. κ.α

Η συσκευη ειναι root αλλα το αλλο που λες partition δεν ξερω τι ειναι κ πως το κανω.

Ευχαριστω για την απαντηση. την εχω αυτη την εφαρμογη αλλα οταν παω να μετακινησω μια εφαρμογη μου λεει δεν υποστηριζεται απο την συσκευη σας. η συσκευη σας εχει πρωτευον εξωτερικο διαμερισμα το οποιο εξομοιωνεται απο την εσωτερικη μνημη. κ.α

Η συσκευη ειναι root αλλα το αλλο που λες partition δεν ξερω τι ειναι κ πως το κανω.

εφοσων εισαι Root απλα πρεπει να χωρισεις την καρτα σε δυο διαμερισματα (partition )Fat32( Primary και τα δυο )με το MiniTool Partition Wizard Home Edition ..αν ειναι 8 GB κανε ενα 6 και ενα 2... (οταν το link2sd ανοιξει τις εφαρμογες δεν παταμε Μετακινηση σε SD αλλα παταμε Συνδεση)

εφοσων εισαι Root απλα πρεπει να χωρισεις την καρτα σε δυο διαμερισματα (partition )Fat32( Primary και τα δυο )με το MiniTool Partition Wizard Home Edition ..αν ειναι 8 GB κανε ενα 6 και ενα 2... (οταν το link2sd ανοιξει τις εφαρμογες δεν παταμε Μετακινηση σε SD αλλα παταμε Συνδεση)

καλησπερα το εκανα αλλα επειδη ειχα βαλει μικρη χωρηυικοτητα στη καρτα μνημης το ξανα εκανα. την πρωτη φορα το link2sd μου εβγαζε κατι επιλογες μαλλο δηλ ειχε ext2 ή ext3 ή ext4 ή fat32,τωρα δεν το βγαζει.εχω καρτα 30gb και το χωριζω σε 25gb primary fat32 και το δευτερο το υπολοιπο σε primary ext3 μετα αν μου βγαλει την επιλογη το link2sd τι βαζω;

καλησπερα το εκανα αλλα επειδη ειχα βαλει μικρη χωρηυικοτητα στη καρτα μνημης το ξανα εκανα. την πρωτη φορα το link2sd μου εβγαζε κατι επιλογες μαλλο δηλ ειχε ext2 ή ext3 ή ext4 ή fat32,τωρα δεν το βγαζει.εχω καρτα 30gb και το χωριζω σε 25gb primary fat32 και το δευτερο το υπολοιπο σε primary ext3 μετα αν μου βγαλει την επιλογη το link2sd τι βαζω;

και τα δυο πρέπει Primary fat32 όχι ext3 ....όταν βγάλει την επιλογή θα βάλεις πάλι fat32 ..θα κάνει επανεκκίνηση και είσαι έτοιμη...και μην ξεχασεις δεν παταμε Μετακινηση σε SD αλλα παταμε Συνδεση

• 2 weeks later...

Παιδια καλησπερα, το τηλεφωνο σερνεται σε σημειο που να σερνω την οθονη για να απαντησω σε μια κληση και αυτο να απανταει μετα απο 5-6 δευτερολεπτα.

Οποτε αποφασισα να περασω καμια custom rom, κατα προτιμηση ετοιμη rooted. Ποια εχετε να προτεινετε ως καλυτερη/ταχυτερη?

:superman: SX1 RULES !!!

Παιδια καλησπερα, το τηλεφωνο σερνεται σε σημειο που να σερνω την οθονη για να απαντησω σε μια κληση και αυτο να απανταει μετα απο 5-6 δευτερολεπτα.

Οποτε αποφασισα να περασω καμια custom rom, κατα προτιμηση ετοιμη rooted. Ποια εχετε να προτεινετε ως καλυτερη/ταχυτερη?

Έχω δοκιμάσει ότι custom rom υπάρχει στο xda η καλύτερη και πιο σταθερή είναι αυτή κατά την άποψη μου! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2503230

Έχω δοκιμάσει ότι custom rom υπάρχει στο xda η καλύτερη και πιο σταθερή είναι αυτή κατά την άποψη μου! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2503230

Ευχαριστω πολυ! Απο ταχυτητα/free ram πως παει? Γιατι με στοκ σερνεται...

:superman: SX1 RULES !!!

Ευχαριστω πολυ! Απο ταχυτητα/free ram πως παει? Γιατι με στοκ σερνεται...

Free ram πάνω κάτω σε αυτά τα επίπεδα είναι.. όσο για battery backup τουλάχιστον 2.5ώρες οθόνη με φουλ χρήση μιας και όλα από το κινητό τα κάνω και με μια φόρτιση την ημέρα είμαι κομπλέ! Η οθόνη που βλέπεις στην φωτο είναι η 1.5ώρα με δεδομένα και χάλια σήμα.

• The title was changed to Samsung Galaxy S Duos (S7562)