karajim80 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Εξακολουθώ να πιστεύω ότι υπάρχουν καλύτερες προτάσεις από το συγκεκριμένο δικαρτο τηλέφωνο έστω και αυτό που είναι το καινούργιο Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Εξακολουθώ να πιστεύω ότι υπάρχουν καλύτερες προτάσεις από το συγκεκριμένο δικαρτο τηλέφωνο έστω και αυτό που είναι το καινούργιο Με τέτοια τιμή, το core duos είναι πλέον φθηνότερο και σίγουρα ανώτερο του s duos 2. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaberos Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Παρακαλώ τα φώτα σας Όταν το τηλέφωνο λειτουργεί με 3g και όχι σε κάποιο ασύρματο δίκτυο μπορώ το 3g να το μοιράσω και σε άλλες συσκευές όπως το tablet αν ναι , ποιες είναι οι ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω και στις δυο συσκευές? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archer_76 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Παρακαλώ τα φώτα σας Όταν το τηλέφωνο λειτουργεί με 3g και όχι σε κάποιο ασύρματο δίκτυο μπορώ το 3g να το μοιράσω και σε άλλες συσκευές όπως το tablet αν ναι , ποιες είναι οι ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω και στις δυο συσκευές? Ευχαριστώ πολύ Στο κινητό σου, ρυθμίσεις -> στο ασύρματες επικοινωνίες και δίκτυα πατάς περισσότερες ρυθμίσεις -> tethering και φορ.σημ.πρόσβασης -> φορητό σημείο πρόσβασης. Αν πατήσεις πάνω στο διακοπτάκι, ξεκινά το wifi hotspot με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. Αν πατήσεις πάνω στο φορητό σημείο πρόσβασης μπορείς να αλλάξεις SSID και κωδικό πρόσβασης. Μετά για να συνδέσεις τις υπόλοιπες συσκευές κάνεις την ίδια δουλειά όπως στη σύνδεση με το modem router του σπιτιού σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaberos Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Στο κινητό σου, ρυθμίσεις -> στο ασύρματες επικοινωνίες και δίκτυα πατάς περισσότερες ρυθμίσεις -> tethering και φορ.σημ.πρόσβασης -> φορητό σημείο πρόσβασης. Αν πατήσεις πάνω στο διακοπτάκι, ξεκινά το wifi hotspot με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. Αν πατήσεις πάνω στο φορητό σημείο πρόσβασης μπορείς να αλλάξεις SSID και κωδικό πρόσβασης. Μετά για να συνδέσεις τις υπόλοιπες συσκευές κάνεις την ίδια δουλειά όπως στη σύνδεση με το modem router του σπιτιού σου Στο τάμπλετ ενεργοποιώ το wifi η το 3g? (διευκρινίζω ότι το ταμπλετ είναι και 3g ) απλά δεν θέλω να πληρώνω το 3g και για το τάμπλετ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Το Wi-Fi. Στην ουσία φτιάχνεις ένα ασύρματο δίκτυο από το κινητό και σε αυτό θα συνδέσεις την ταμπλέτα, σαν να παίρνει σήμα από ένα router. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Eεμφανίστηκε πάνω αριστερά ( στη γωνία δηλαδή της οθόνης) ένας κύκλος με γραμμή διαγώνια και μέσα έχει γράμμα i. Τι υποδηλώνει η ένδειξη αυτή ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 εχεις απενεργοποιησει τις ειδοποιησεις απο την μπαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Πως τις ενεργοποιώ ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaberos Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Πως τις ενεργοποιώ ;;; Ετσι ;) http://i44.tinypic.com/143jic7.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka58 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Πριν από μερικές μέρες πήρα και εγώ το συγκεκριμένο κινητό. Σήμερα αγόρασα μια micro sd κάρτα. Ενώ την αναγνωρίζει το κινητό, δεν μπορώ να κάνω μετακίνηση τις εφαρμογές με κάνενα πρόγραμμα ούτε και με τον διαχειριστή εφαρμογών στις ρυθμίσεις του κινητού. Καμία βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkastani_1 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 (edited) δεν θα μπορέσεις! δυστυχώς..Φταιει η εκδοση android που φοραει η συσκευή.Για αναβάθμιση δεν προβλέπεται οποτε μονη λυση root. Δεν ειμαι και ειδικός αλλα στο S2 plus που εχει την 2.2.4 αυτο γίνεται Edited December 16, 2013 by dkastani_1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Φταίει η έκδοση ή μάλλον η samsung το έχει ρυθμίσει έτσι; Γιατί και για άλλα κινητά samsung το έχω ακούσει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka58 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Σήμερα έστειλα mail στην εξυπηρέτηση πελατών της samsung και μου είπαν ότι το λογισμικό που έχει το κινητό μου (android 4.0.4 Ice Cream Sandwich) επιτρέπει την μετακίνηση μόνο αρχεία πολυμέσων όπως ήχους, φωτογραφίες και τέτοια. Πώς μπορώ να δω μέχρι ποια έκδοση android παίρνει ή συσκευή μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Επισημα μεχρι αυτη που εχεις τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikasima Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 εχει κανεις προβλημα με το ξυπνητηρι??? αρκετες φορες δεν χτυπαει την ωρα που το ρυθμιζω. κατεβασα και ενα ξυπνητηρι απο το google play αλλα παλι τα ιδια. καμια ιδεα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Μήπως κλεινεις εντελώς τη συσκευή; Αν ναι, μάλλον αυτό είναι. Τα περισσότερα android τηλέφωνα πρέπει να είναι ανοιχτά για να δουλέψει το ξυπνητήρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesandroid Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Παιδιά κάτι έχει πάθει η συσκευή και δεν περιστρέφεται η οθόνη(έχοντας ενεργοποιημένη την αυτόματη περιστροφή) έκανα επαναφορά εργασιακών ρυθμίσεων και ακόμα το πρόβλημα παραμένει,ξέρετε τι μπορεί να φταίει;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melipara Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Πέταμα και μαζικό μποικοτάζ στην εταιρεία, μόνο έτσι θα συμμορφωθούν και προπάντων μη μπλέξετε με το service τους γιατί θα το ξαναπληρώσετε διπλό. Πλήρως απογοήτευση. Μακριά! το χειρότερο κινητό που είχα ποτέ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 υπάρχει τρόπος να έχω διαφορετικούς ήχους μηνύματος/ειδοποίησης για κάθε επαφή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Ναι εχω με το ξηπνυτηρι εγω.. δεν βαραει απλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Ναι εχω με το ξηπνυτηρι εγω.. δεν βαραει απλα ναι αλλά με τις επαφές πως γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Διαλεγεις την επαφη που θελεις κανεις κλικ και στο κατω μερος σου λεει Ηχοι κλησεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 ^^ Ναι απλά αυτό που ψάχνω εγώ, είναι όταν μου στέλνει μήνυμα κάποια επαφή μου, να χτυπάει με συγκεκριμένο ήχο. Όχι όταν με παίρνει τηλέφωνο..! και για κάθε επαφή να έχω άλλο ήχο μηνύματος..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthoulaki1989 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 παιδια εγω θα ηθελα κατι αλλο.. στο συγκεκριμενο κινητο ενημερωσεις γινονται ετσι; και ποια ειναι η τελευταια εκδοση του android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts