Jump to content

Samsung Galaxy S Duos (S7562)

cayman84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι υπάρχουν καλύτερες προτάσεις από το συγκεκριμένο δικαρτο τηλέφωνο έστω και αυτό που είναι το καινούργιο
Same Sh..t , Different Day

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι υπάρχουν καλύτερες προτάσεις από το συγκεκριμένο δικαρτο τηλέφωνο έστω και αυτό που είναι το καινούργιο

Με τέτοια τιμή, το core duos είναι πλέον φθηνότερο και σίγουρα ανώτερο του s duos 2.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Παρακαλώ τα φώτα σας

Όταν το τηλέφωνο λειτουργεί με 3g και όχι σε κάποιο ασύρματο δίκτυο μπορώ το 3g να το μοιράσω και σε άλλες συσκευές όπως το tablet

αν ναι , ποιες είναι οι ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω και στις δυο συσκευές?

Ευχαριστώ πολύ

Παρακαλώ τα φώτα σας

Όταν το τηλέφωνο λειτουργεί με 3g και όχι σε κάποιο ασύρματο δίκτυο μπορώ το 3g να το μοιράσω και σε άλλες συσκευές όπως το tablet

αν ναι , ποιες είναι οι ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω και στις δυο συσκευές?

Ευχαριστώ πολύ

Στο κινητό σου, ρυθμίσεις -> στο ασύρματες επικοινωνίες και δίκτυα πατάς περισσότερες ρυθμίσεις -> tethering και φορ.σημ.πρόσβασης -> φορητό σημείο πρόσβασης. Αν πατήσεις πάνω στο διακοπτάκι, ξεκινά το wifi hotspot με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. Αν πατήσεις πάνω στο φορητό σημείο πρόσβασης μπορείς να αλλάξεις SSID και κωδικό πρόσβασης. Μετά για να συνδέσεις τις υπόλοιπες συσκευές κάνεις την ίδια δουλειά όπως στη σύνδεση με το modem router του σπιτιού σου

Στο κινητό σου, ρυθμίσεις -> στο ασύρματες επικοινωνίες και δίκτυα πατάς περισσότερες ρυθμίσεις -> tethering και φορ.σημ.πρόσβασης -> φορητό σημείο πρόσβασης. Αν πατήσεις πάνω στο διακοπτάκι, ξεκινά το wifi hotspot με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. Αν πατήσεις πάνω στο φορητό σημείο πρόσβασης μπορείς να αλλάξεις SSID και κωδικό πρόσβασης. Μετά για να συνδέσεις τις υπόλοιπες συσκευές κάνεις την ίδια δουλειά όπως στη σύνδεση με το modem router του σπιτιού σου

Στο τάμπλετ ενεργοποιώ το wifi η το 3g?

(διευκρινίζω ότι το ταμπλετ είναι και 3g )

απλά δεν θέλω να πληρώνω το 3g και για το τάμπλετ

ευχαριστώ

Το Wi-Fi. Στην ουσία φτιάχνεις ένα ασύρματο δίκτυο από το κινητό και σε αυτό θα συνδέσεις την ταμπλέτα, σαν να παίρνει σήμα από ένα router.

Eεμφανίστηκε πάνω αριστερά ( στη γωνία δηλαδή της οθόνης) ένας κύκλος με γραμμή διαγώνια και μέσα έχει γράμμα i.

Τι υποδηλώνει η ένδειξη αυτή ;;;

Πριν από μερικές μέρες πήρα και εγώ το συγκεκριμένο κινητό. Σήμερα αγόρασα μια micro sd κάρτα. Ενώ την αναγνωρίζει το κινητό, δεν μπορώ να κάνω μετακίνηση τις εφαρμογές με κάνενα πρόγραμμα ούτε και με τον διαχειριστή εφαρμογών στις ρυθμίσεις του κινητού. Καμία βοήθεια;

δεν θα μπορέσεις! δυστυχώς..Φταιει η εκδοση android που φοραει η συσκευή.Για αναβάθμιση δεν προβλέπεται οποτε μονη λυση root. Δεν ειμαι και ειδικός αλλα στο S2 plus που εχει την 2.2.4 αυτο γίνεται Edited by dkastani_1

Φταίει η έκδοση ή μάλλον η samsung το έχει ρυθμίσει έτσι; Γιατί και για άλλα κινητά samsung το έχω ακούσει αυτό.

Σήμερα έστειλα mail στην εξυπηρέτηση πελατών της samsung και μου είπαν ότι το λογισμικό που έχει το κινητό μου (android 4.0.4 Ice Cream Sandwich) επιτρέπει την μετακίνηση μόνο αρχεία πολυμέσων όπως ήχους, φωτογραφίες και τέτοια. Πώς μπορώ να δω μέχρι ποια έκδοση android παίρνει ή συσκευή μου;

εχει κανεις προβλημα με το ξυπνητηρι??? αρκετες φορες δεν χτυπαει την ωρα που το ρυθμιζω. κατεβασα και ενα ξυπνητηρι απο το google play αλλα παλι τα ιδια. καμια ιδεα????

Μήπως κλεινεις εντελώς τη συσκευή; Αν ναι, μάλλον αυτό είναι. Τα περισσότερα android τηλέφωνα πρέπει να είναι ανοιχτά για να δουλέψει το ξυπνητήρι.

Παιδιά κάτι έχει πάθει η συσκευή και δεν περιστρέφεται η οθόνη(έχοντας ενεργοποιημένη την αυτόματη περιστροφή) έκανα επαναφορά εργασιακών ρυθμίσεων και ακόμα το πρόβλημα παραμένει,ξέρετε τι μπορεί να φταίει;;;;

Πέταμα και μαζικό μποικοτάζ στην εταιρεία, μόνο έτσι θα συμμορφωθούν και προπάντων μη μπλέξετε με το service τους γιατί θα το ξαναπληρώσετε διπλό. Πλήρως απογοήτευση. Μακριά! το χειρότερο κινητό που είχα ποτέ!!!

^^ Ναι απλά αυτό που ψάχνω εγώ, είναι όταν μου στέλνει μήνυμα κάποια επαφή μου, να χτυπάει με συγκεκριμένο ήχο. Όχι όταν με παίρνει τηλέφωνο..! και για κάθε επαφή να έχω άλλο ήχο μηνύματος..!

παιδια εγω θα ηθελα κατι αλλο.. στο συγκεκριμενο κινητο ενημερωσεις γινονται ετσι; και ποια ειναι η τελευταια εκδοση του android?

• The title was changed to Samsung Galaxy S Duos (S7562)