Jump to content

Samsung Galaxy S Duos (S7562)

cayman84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ επιμένω πως πρέπει να κοιτάξει πρώτα αυτήν την προειδοποίηση από τη σελίδα της rom στο xda : "- Before installing KyleOpen ROM, make sure you are running XXBMD6 as base ROM. If you skip this step, you may have network and signal problems after installing KyleOpen ROM."

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ επιμένω πως πρέπει να κοιτάξει πρώτα αυτήν την προειδοποίηση από τη σελίδα της rom στο xda : "- Before installing KyleOpen ROM, make sure you are running XXBMD6 as base ROM. If you skip this step, you may have network and signal problems after installing KyleOpen ROM."

δεν βλεπω ομως ν απανταει αρα η το ελυσε το θεμα...η πεταξε το κινητο...:D

το εχει ενας φιλος και οταν παει να καλεσει καποιον απο τον καταλογο δε του λεει να επιλεξει ποια sim θελει αλλα καλει κατευθειαν απο την πρωτη

Δεν ρυθμιζεται να σε ρωταει ?

το εχει ενας φιλος και οταν παει να καλεσει καποιον απο τον καταλογο δε του λεει να επιλεξει ποια sim θελει αλλα καλει κατευθειαν απο την πρωτη

Δεν ρυθμιζεται να σε ρωταει ?

Νομιζω οτι γινεται απο τη διαχειριση sim. Λεει καπως δε θυμαμαι κληση και τωρα του φιλου σου ειναι στη ρυθμιση τρεχων δικτυο. Πρεπει να το αλλαξει σε ερωτηση παντα.:D

Αυτο προσεξα κι εγω,δεν υπαρχει τετοια επιλογη.Αναγκαστικα χρησιμοποιουμε το εικονιδιο Τηλεφωνο κι οχι τις Επαφες.

Αυτο προσεξα κι εγω,δεν υπαρχει τετοια επιλογη.Αναγκαστικα χρησιμοποιουμε το εικονιδιο Τηλεφωνο κι οχι τις Επαφες.

Οντως δεν υπαρχει τετοια επιλογη τελικα αλλα δεν πειραζει κατεβαστε απο το play store το sim selector δωρεαν και κανει αυτο που θελετε:D

Γεια χαρά, μία κριτική για την συσκευή ακόμα, λοιπόν καταρχήν είμαι ψιλοάσχετος [ή ψιλοσχετικός:) ] με την τεχνολογία, αυτό είναι το δεύτερο smartphone το πρώτο ήταν xperia tipo, γι'αυτούς που κοιτάνε την RAM, μην απατάσθε το SONY είχε πιο λίγη αλλά έκανε καλύτερη διαχείριση, ότι εφαρμογές είχα στο SONY τις έχω κι εδώ, το λοιπόν το κινητό κολλάει παρισσότερο και μιλάω για εφαρμογές του τύπου εξατομίκευσης όχι τίποτα παιχνίδια βαριά.

Φωτό πάντως αρκετά ικανοποιητικές, μπαταρία σε νορμάλ πλαίσια.

Τέλος πάντων για δίκαρτο καλό είναι και για τα 150€ του οριακά καλά, από εκεί και πέρα ψάξτε γι'άλλα!

{Τι βλακεία έκανα, δεν έδινα άλλα 50-70€ να πάρω το S3 mini!}:worry::(

(δεν τρελαινόμουν και καλά για δίκαρτο!!):worry:

Edited by giagkos

μπορει να πει καποιος πως να κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων;

Πας Μενού/ρυθμίσεις/Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας/Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων:D

Οντως δεν υπαρχει τετοια επιλογη τελικα αλλα δεν πειραζει κατεβαστε απο το play store το sim selector δωρεαν και κανει αυτο που θελετε:D

Το κατέβασα αλλά δεν δουλεύει, Γιατί???????? Το τηλ. μου είναι root. Μήπως φταίει αυτό?

HUAWEI HONOR 6, XIAOMI REDME NOTE 3 PRO

Το κατέβασα αλλά δεν δουλεύει, Γιατί???????? Το τηλ. μου είναι root. Μήπως φταίει αυτό?

Ούτε εμένα δουλευει, κανω κάτι λάθος;

Είμαι root και δεν συχρονίζεται το κινητό με τον υπολογιστή με το πρόγραμμα της Samsung Kies, για να κάνω επεξεργασία και διόρθωση των επαφών μου. Ξέρει κάποιος κάποια λύση σε αυτό ή κάποιο άλλο καλό πρόγραμμα επεξεργασίας επαφών στον υπολογιστή

Ούτε εμένα δουλευει, κανω κάτι λάθος;

Παιδια πρεπει να πατε στα settings της εφαρμογης απο το μενου και να του δηλωσετε το νουμερο στη σιμ1 και στη σιμ 2. Μετα εχει κι αλλες παραμετροποιησεις αλλα καντε στην αρχη αυτο και βλεπουμε.

Είμαι root και δεν συχρονίζεται το κινητό με τον υπολογιστή με το πρόγραμμα της Samsung Kies, για να κάνω επεξεργασία και διόρθωση των επαφών μου. Ξέρει κάποιος κάποια λύση σε αυτό ή κάποιο άλλο καλό πρόγραμμα επεξεργασίας επαφών στον υπολογιστή

Δεν φταιει το root. Drivers samsung στο pc σου εχεις; Αν οχι πρεπει να τους εγκαταστησεις για να δει το kies το κινητο σου. Αν και μην πολυασχολεισαι με το kies. Ειναι για τα μπαζα!!!

Καλησπερα κι απο μενα

Ενας φιλος μου εχει αγορασει το εν λογω κινητο μετα απο προτροπη μου.Εγω ειμαι κατοχος αλλου.Επειδη αυτος δεν γνωριζει πολλα,ανελαβα να τον βοηθησω σε κατι,αλλα και γω που κατι σκαμπαζω δε μπορω να καταλαβω γιατι συμβαινει το εξης(το οποιο ειναι και το προβλημα για το οποιο ζηταω τη βοηθεια σας)

Προσπαθει να κοινοποιησει ενα video clip μεσω της εφαρμογης youtube στο λογαριασμο του στο facebook.Επιλεγοντας λοιπον share και μετα facebook,του βγαζει το εξης μηνυμα:''η ληψη της προεπισκοπησης της κοινοποιησης απετυχε'',η κοινοποιηση μενει κενη και δε ποσταρετε τιποτα στο facebook.Δοκιμασα να κοινοποιησω αρθρο στο τοιχο του απο αλλη εφαρμογη και εγινε κανονικα,χωρις καποιο προβλημα.Επισης απο οτι μου ειπε ο ιδιος μπορεσε να κοινοποιησει βιντεο απο το youtube σε προσωπικη του συνομιλια στο messenger.Ουσιαστικα δηλαδη συμβαινει μονο σε προσπαθεια κοινοποιησης βιντεο απο το youtube στο facebook απευθειας.Τι πιστευετε οτι μπορει να φταει?Η εφαρμογη youtube?H κατι αλλο?

Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8

Καλησπερα κι απο μενα

Ενας φιλος μου εχει αγορασει το εν λογω κινητο μετα απο προτροπη μου.Εγω ειμαι κατοχος αλλου.Επειδη αυτος δεν γνωριζει πολλα,ανελαβα να τον βοηθησω σε κατι,αλλα και γω που κατι σκαμπαζω δε μπορω να καταλαβω γιατι συμβαινει το εξης(το οποιο ειναι και το προβλημα για το οποιο ζηταω τη βοηθεια σας)

Προσπαθει να κοινοποιησει ενα video clip μεσω της εφαρμογης youtube στο λογαριασμο του στο facebook.Επιλεγοντας λοιπον share και μετα facebook,του βγαζει το εξης μηνυμα:''η ληψη της προεπισκοπησης της κοινοποιησης απετυχε'',η κοινοποιηση μενει κενη και δε ποσταρετε τιποτα στο facebook.Δοκιμασα να κοινοποιησω αρθρο στο τοιχο του απο αλλη εφαρμογη και εγινε κανονικα,χωρις καποιο προβλημα.Επισης απο οτι μου ειπε ο ιδιος μπορεσε να κοινοποιησει βιντεο απο το youtube σε προσωπικη του συνομιλια στο messenger.Ουσιαστικα δηλαδη συμβαινει μονο σε προσπαθεια κοινοποιησης βιντεο απο το youtube στο facebook απευθειας.Τι πιστευετε οτι μπορει να φταει?Η εφαρμογη youtube?H κατι αλλο?

Δοκιμασατε να να ανοιξετε το youtube απο καποιον browser (internet explorer) και να κανετε απο εκει κοινοποιηση; Αν γνεται απο εκει σιγουρα φταιει η εφρμογη την οποια προσωπικα δεν την χρησιμοποιω ποτε.

Δεν φταιει το root. Drivers samsung στο pc σου εχεις; Αν οχι πρεπει να τους εγκαταστησεις για να δει το kies το κινητο σου. Αν και μην πολυασχολεισαι με το kies. Ειναι για τα μπαζα!!!

Ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά έδωσα λύση με τη χρήση του Outlook2010.

Δοκιμασατε να να ανοιξετε το youtube απο καποιον browser (internet explorer) και να κανετε απο εκει κοινοποιηση; Αν γνεται απο εκει σιγουρα φταιει η εφρμογη την οποια προσωπικα δεν την χρησιμοποιω ποτε.

Το δοκίμασα κι αυτό αλλά τα ίδια.Επίσης απεγκατεστησα και επανεγκατεστησα και Facebook και YouTube χωρίς να αλλάξει κάτι.στο δικό μου κινητό δεν υπάρχει Αυτό το θέμα, κοινοποιεί κανονικά.πάντως μόνο με αυτές τις 2 εφαρμογές γίνεται.δόκιμασα να ποστάρω βιντεάκι σε άλλες εφαρμογές(gmail,messenger) και το έκανε κανονικά.λες να είναι καμιά περίεργη και απίθανη ρύθμιση του κινητού το πρόβλημα;

Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8

καλησπερα παιδια , μια φιλη μου πηρε το κινητο αυτο εγω δε το εχω πιασει καν στα χερια μου γιατι ειναι επαρχια , και θελει να βαλει στη sim 1 μια καρτα broadband cosmote και στη sim2 μια καρτα whats up. Τα εβαλε και απ οτι μου ειπε στο τηλ δε μπορεσε να συνδεθει , μπορειτε να μου πειτε τι ρυθμισεις θα πρεπει να βαλει για να μπαινει ιντερνετ με τη sim1 ? Ευχαριστω
[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

καλησπερα παιδια , μια φιλη μου πηρε το κινητο αυτο εγω δε το εχω πιασει καν στα χερια μου γιατι ειναι επαρχια , και θελει να βαλει στη sim 1 μια καρτα broadband cosmote και στη sim2 μια καρτα whats up. Τα εβαλε και απ οτι μου ειπε στο τηλ δε μπορεσε να συνδεθει , μπορειτε να μου πειτε τι ρυθμισεις θα πρεπει να βαλει για να μπαινει ιντερνετ με τη sim1 ? Ευχαριστω

εμενα η cosmote internet δουλευει με αυτες τις ρυθμισεις

μία εφαρμογή για να βλέπουμε ποια προγράμματα είναι ανοιχτά και να τα κλείνουμε?

το Greenify

Πλέον η SAMSUNG περιλαμβάνει στο κουτί της συσκευής, stick 64Giga με πρόγραμμα εγκατάστασης ROOT και μεγάλη ποικιλία από CUSTOM ROM για κάθε γούστο!! Επίσης κουπόνι για δωρεάν κατοικίδιο αναμνηστικής χελώνας από τα PET WORLD!!! Δυστηχός εγώ το αγόρασα πριν την προσφορά, χωρίς το stickaki δηλαδή, γιατί την χελώνα την είχε μέσα στο τηλέφωνο. ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΣΟΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πες τα φιλε μου γιατι τα λεω κι εγω συνεχεια και ειναι μερικοι που αμφιβαλλουν. Λες κι εχω λογω να δυσφημισω. Κι εμενα μ'αρεσουν τα samsung αλλα αυτο ειναι τρελη πατατα. Δε κανει για τιποτα.

• The title was changed to Samsung Galaxy S Duos (S7562)