Kopoylos Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Το τηλεφωνο ειναι μια χαρα για τα λεφτα του και σταματα να παραπληροφορεις τον κοσμο....Υπαρχουν παιδια εδω μεσα που το εχουν παρα πολυ καιρο και ειναι πολυ ευχαριστημενοι με απλη χρηση whatsapp viber κτλ και διαφορες μικροεφαρμογες το τηλ ειναι μια χαρα και πεταει.....Δεν ειναι για να παιζεις παιχνιδια κτλ οκ.....Πριν βγει το S4 mini duos ηταν το καλυτερο δικαρτο που κυκλοφορουσε.....Τωρα εσυ αν περνεις κατι κινεζικα και νομιζεις πως ειναι καλυτερα προβλημα σου παντος μην παραπληροφορεις τον κοσμο..... Καλύτερο από το 997d ούτε για πλάκα. ..και είναι και πιο παλιό το αλκατελακι. . Τεσπα ούτε και γω το προτείνω το κινητό καθώς το έδωσα και πήρα μόνοκαρτο στην γυναίκα μου...είχα θεματακια και με το 997d αλλά με το sduos ήταν λίγα περισσότερα. ..εντελώς φιλικά. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Για να συμβεί αυτό να με καλέσουν ταυτόχρονα και στις δυο κάρτες είναι υπέρ σπάνιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Το τηλεφωνο ειναι μια χαρα για τα λεφτα του και σταματα να παραπληροφορεις τον κοσμο....Υπαρχουν παιδια εδω μεσα που το εχουν παρα πολυ καιρο και ειναι πολυ ευχαριστημενοι με απλη χρηση whatsapp viber κτλ και διαφορες μικροεφαρμογες το τηλ ειναι μια χαρα και πεταει.....Δεν ειναι για να παιζεις παιχνιδια κτλ οκ.....Πριν βγει το S4 mini duos ηταν το καλυτερο δικαρτο που κυκλοφορουσε.....Τωρα εσυ αν περνεις κατι κινεζικα και νομιζεις πως ειναι καλυτερα προβλημα σου παντος μην παραπληροφορεις τον κοσμο..... Αν κάποιος θέλει τηλέφωνο σαν εργαλείο για να μιλάει(2 sim), μπορεί να βρει συσκευές από 20€. Από την άλλη, αν δεν το πάρεις λόγω των 2 sim όπως εγώ, τότε αλλάζει το πράγμα. Βλέποντας τα χαρακτηριστικά του(καλή οθόνη σχετικά μεγάλου μεγέθους, ωραίος σχεδιασμός, 1GHz cpu, 768MB ram που δεν είναι ούτε gb, αλλά περισσότερο από άλλα με 512) και έχοντας εμπειρία από samsung με παρόμοια(χαρακτηριστικά), το αγοράζεις για να τρέξεις και καμία εφαρμογή όταν είσαι έξω . Όχι μόνο Viber, αλλά τουλάχιστον ένα facebook, και περιμένεις πως δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να ανταπεξέλθει σε τέτοια χρήση. Για skype δεν το συζητώ. Αν το φορτώσεις με όλα αυτά, και κάνεις το λάθος να ενημερώσεις και ότι άλλη εφαρμογή είχε από τη μάνα του και δεις ότι σέρνεται, δεν νομίζω να μην απογοητευτείς. Και επέτρεψέ μου να διαφωνίσω στο ότι είναι μια χαρά για τα λεφτά του. Ούτε τα 149€ που κόστισε όταν το πήρα εγώ, ούτε καν τα 135€ θεωρώ μια χαρά για ένα κινητό αυτής της απόδοσης. Αν το δίνανε max. 100€ ίσως άλλαζε το πράγμα. Αν δεν μας ενδιαφέρουν οι 2 κάρτες sim, για παράδειγμα το zte blade v με 159€ είναι απείρως καλύτερο. Αν τις θέλουμε τις 2 sim και θέλουμε και ένα ικανό smartphone με λίγα λεφτά, τότε τα κινέζικα είναι μονόδρομος. Ακόμα και με το ρίσκο που μπορεί να έχει μια τέτοια αγορά από Κίνα, από θέμα υποστήριξης αν συμβεί μια στραβή, με τιμή αγοράς σχεδόν τη μισή από το άλλο, την ώρα που στο antutu έχεις ~11500 σκόρ αντί ~3500, δεν νομίζω πως υπάρχει αμφιβολία για το ποιο είναι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Όσον αφορά στα παιχνίδια εγώ έχω βάλει το Subway Surf και το Angry Birds και τα παίζει μια χαρά. Δεν ξέρω βέβαια αν τα συγκεκριμένα είναι βαριά πάντως δεν κολλάει το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Δεν είναι το θέμα τα παιχνίδια. Αν φορτώσει ένα παιχνίδι μπορεί να μην πηγαίνει και τόσο άσχημα. Η συνολική εμπειρία όμως(multitasking, smoothness κλπ) είναι κάτω του αναμενόμενου με βάση τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου. Ένα παράδειγμα που θυμήθηκα. Έχει ένα widget που έδειχνε καιρό και ώρα/ημερομηνία. Για κάποιο λόγο όταν το ενεργοποιούσα φαινόταν να ζορίζεται πολύ το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αν έτρεχες κάποια εφαρμογή και πάταγες το home button να επιστρέψεις στην αρχική οθόνη, ξαφνικά έχανε όλη την εικόνα του καιρού και έμενε μόνο το ρολόι. Υπήρχε κουμπάκι refresh, που όταν το πάταγα μέχρι να πιάσει(αν έπιανε) και να ξαναβγάλει την εικόνα όπως πρέπει, ήθελε λεπτά ολήκληρα. Το αποκορύφωμα ήταν όταν σε κάποια φάση κοιτάζω το widget, και το ρολόι του είχε χάσει 1,30 ώρα περίπου. Ενώ το ρολόι πάνω στην μπάρα έδειχνε σωστή ώρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Δεν είναι το θέμα τα παιχνίδια. Αν φορτώσει ένα παιχνίδι μπορεί να μην πηγαίνει και τόσο άσχημα. Η συνολική εμπειρία όμως(multitasking, smoothness κλπ) είναι κάτω του αναμενόμενου με βάση τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου. Ένα παράδειγμα που θυμήθηκα. Έχει ένα widget που έδειχνε καιρό και ώρα/ημερομηνία. Για κάποιο λόγο όταν το ενεργοποιούσα φαινόταν να ζορίζεται πολύ το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αν έτρεχες κάποια εφαρμογή και πάταγες το home button να επιστρέψεις στην αρχική οθόνη, ξαφνικά έχανε όλη την εικόνα του καιρού και έμενε μόνο το ρολόι. Υπήρχε κουμπάκι refresh, που όταν το πάταγα μέχρι να πιάσει(αν έπιανε) και να ξαναβγάλει την εικόνα όπως πρέπει, ήθελε λεπτά ολήκληρα. Το αποκορύφωμα ήταν όταν σε κάποια φάση κοιτάζω το widget, και το ρολόι του είχε χάσει 1,30 ώρα περίπου. Ενώ το ρολόι πάνω στην μπάρα έδειχνε σωστή ώρα.... Να ηταν μονο αυτα φιλε mark μια χαρα θα ηταν η συσκευη. Αν το φορτωσεις με καμια 10-15αρια εφαρμογες εκει κρασαρει τελειως ομως. Τον τηλεφωνικο καταλογο για να τον ανοιξει πρεπει να κανεις ενα τσιγαρο πρωτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Το ξέρω. Έτσι μου είχε γίνει την 2η μέρα που το είχα πάρει. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 για να δουλεψει καλα το τηλεφωνο θελει root, σβησιμο αχρηστων εφαρμογων που εχει οταν το αγορασαμε και την εφαρμογη greenify που παγωνεις οτι δεν χρησιμοποιεις!και με απλο πατημα ξανανοιγουν!ετσι με 40 εφαρμογες συνολο, 4-5 widget στην αρχικη οθονη και επανεκκηνιση μια φορα την μερα εχω περιπου 25-30 ελευθερη ram και ολα δουλευουν ρολοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 @stef31nos και vamvakoulas Καλύτερα να σταματήσουν εδώ οι προσωπικές διαμάχες διαφορετικά θα υπάρξουν κυρώσεις και για τους δύο σας! Μπορείτε να λέτε κόσμια τις απόψεις σας σεβόμενοι το χώρο που σας φιλοξενεί καθώς και τα μέλη, και όχι μόνο, που παρακολουθούν το forum. Αυτή είναι η πρώτη και τελευταία προειδοποίηση και για τους δύο! Ευχαριστώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickos87 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 καλησπερα μου αντηκατεστησαν την συσκευη με doa απο birdphone ...αυτο ειναι θετικο αλλα το αρνητικο ειναι οτι το ελλατοματικο τηλεφωνο δεν ειχε ολες του τις ζελατινες και δεν μυριζε καινουργιλα οπως αυτο... :blink: αρα δικαιως υποψιαζομαι οτι ηταν second hand...δεν ξαναεμπιστευομαι αυτο το καταστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos270974 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 καλησπερα μου αντηκατεστησαν την συσκευη με doa απο birdphone ...αυτο ειναι θετικο αλλα το αρνητικο ειναι οτι το ελλατοματικο τηλεφωνο δεν ειχε ολες του τις ζελατινες και δεν μυριζε καινουργιλα οπως αυτο... :blink: αρα δικαιως υποψιαζομαι οτι ηταν second hand...δεν ξαναεμπιστευομαι αυτο το καταστημα Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο σε είχα ρωτήσει, για την εξέλιξη. Αν δεν κάνω λάθος όμως (έχω φύγει πλέον απ' τον χώρο), βάσει πολιτικής DOA οφείλουν να σου αντικαταστήσουν τον πομποδέκτη (tranceiver) με καινούργιο, εφ' όσον αυτό έφταιγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Όχι, και αυτή είναι η λογική της αντικατάστασης λόγω DOA. Αλλαγή της συσκευής γιατί είναι ελαττωματική από κατασκευής της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Αγορασμένο από Ελλάδα χωρίς να έχει γίνει ροοτ και με πάνω από 30 εφαρμογές, το κινητό πάει μια χαρά. Δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο. Απορώ πραγματικά με όλα αυτά που γράφονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Το ίδιο απορούμε και όλοι όσοι έχουμε ή είχαμε το τηλέφωνο αυτό και μας φαίνεται εξαιρετικά αργό. Πραγματικά υπάρχουν 2 ενδεχόμενα. Είτε υπάρχουν διαφορετικές παρτίδες με συσκευές που συμπεριφέρονται διαφορετικά, είτε ο φίλος από πάνω έχει πολύ υπομονή. http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20131016225029AAfhYAi http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20130717083421AAORh6G http://forum.dailymobile.net/index.php?topic=83325.0 http://android.stackexchange.com/questions/51611/android-on-samsung-galaxy-duos-is-too-slow (ειδικά η εμπειρία που περιγράφει ο άνθρωπος στο τελευταίο link μου φαίνεται πολύ οικεία....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickos87 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 λοιπον εμενα που μου αλλαξαν την συσκευη με ντοα εχω να σας πω οτι η πρωτη συσκευη η οποια ηταν απο κροατια ηταν πολλη πιο γρηγορη απο την ουγγρικη που μου εδωσαν τωρα... ειναι δυνατον να κανει 20 δευτερολεπτα να ανοιξει 1 βιντεο στο youtube kai 10 to playstore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Αν δεν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία διαχείρισης ενέργειας, πως λέγεται, που σου κόβει ισχύ από τη cpu και μειώνει φωτεινότητα για εξοικονόμηση μπαταρίας, τότε μάλλον υπάρχει θέμα με παρτίδες. Δεν εξηγείται διαφορετικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redsky Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Ε μην τρελαθουμε τελιως.. Οχι μονο δεν αξιζει τα λεφτα της αυτην η πατατα αλλα επρεπε να χορηγουνε και ηρεμιστηκα σε οσους το αγορασανε.... Παράθεση Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή... Μωρό μου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Ε μην τρελαθουμε τελιως.. Οχι μονο δεν αξιζει τα λεφτα της αυτην η πατατα αλλα επρεπε να χορηγουνε και ηρεμιστηκα σε οσους το αγορασανε.... Πεστα φιλαρακι εχει βγαλει μαλλια η γλωσσα μας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 που λεει απο που ειναι η συσκευη γιατι εμενα λεει μονο made by samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddie8 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Βρήκα με τελική τιμή 127.50 ευρώ ( μαζί με τα έξοδα αποστολής) το "λουλουδάτο" S Duos και το παίρνω για την γυναίκα, για βασική χρήση (καμμιά φωτογραφιούλα τα παιδιά, κανένα παιχνιδάκι κλπ)! Πάω να βάλω τα λεφτά στην τράπεζα, πιστεύω θα πιάσουν τόπο, έτσι; Παράθεση Η ζωή είναι ΠΟΛΥ μικρή, μην χάνεις ούτε μέρα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω για ένα προβληματάκι που έχω με το τηλέφωνο, μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα να βοηθήσει... Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά εδώ... Λοιπόν, το weather widget της Samsung που ήταν εγκαταστημένο από την αρχή, μου κάνει νερά. Δεν εμφανίζει σωστά την ώρα, ενώ ούτε και ο καιρός ανανεώνεται (τις περισσότερες φορές). Δοκίμασα διάφορα που είδα από αναζήτηση στο Google, αλλά λύση δε βρήκα. Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα; Επίσης δοκίμασα και το αντίστοιχο widget "Go Weather" και έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά, η ώρα πάνω δεξιά εμφανίζεται σωστά, στο widget και η ώρα και ο καιρός λάθος, ενώ αρκετές φορές δεν εμφανίζεται καν ούτε η ώρα, ούτε ο καιρός. Η μόνη λύση είναι επανεκκίνηση το τηλέφωνο και στρώνει για λίγο, αλλά μετά πάλι τα ίδια. Αν έχει κανείς καμιά ιδέα ας μου πει. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Ακριβώς αυτό που είχα γράψει..... Η πιο απλή λύση είναι να κάνεις ένα restore να το φέρεις στην εργοστασιακή του μορφή. Έπειτα εγκαθιστάς όσο πιο λίγες εφαρμογές γίνεται. Μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Και προσοχή, δεν επιλέγεις να γίνει update καμία εφαρμογή. Ακόμη και αυτές που έχει ήδη το τηλέφωνο και δεν χρησιμοποιείς. Μόνο τα απαραίτητα ξανατονίζω. Έπειτα δοκίμασε το transparent weather clock. Με αυτόν τον τρόπο, με τους όποιους περιορισμούς θέτει, θα κάνεις με πολλή υπομονή τη δουλειά σου. Δεν θα γίνει γρήγορο το τηλέφωνο, απλά θα καθυστερεί μέσα σε λογικά πλαίσια. Η άλλη λύση είναι να το κάνεις root και να βάλεις το greenify που σου κλείνει ότι δεν χρησιμοποιείς, όπως λένε μερικά παιδιά. Ή να περάσεις custom rom. Εγώ με το τελευταίο είχα μια καλύτερη συμπεριφορά, αλλά σταδιακά πάλι μπούκωνε το τηλέφωνο και επέλεξα ακριβώς μετά να το ξανακάνω όπως ήταν από τη μάνα του, και να κάνω υπομονή και να το δουλεύω όπως πάει. Και η 3η και πιο δραστική, είναι να το πουλήσεις και να πάρεις κάτι άλλο. Αυτό που τελικά έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Ακριβώς αυτό που είχα γράψει..... Η πιο απλή λύση είναι να κάνεις ένα restore να το φέρεις στην εργοστασιακή του μορφή. Έπειτα εγκαθιστάς όσο πιο λίγες εφαρμογές γίνεται. Μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Και προσοχή, δεν επιλέγεις να γίνει update καμία εφαρμογή. Ακόμη και αυτές που έχει ήδη το τηλέφωνο και δεν χρησιμοποιείς. Μόνο τα απαραίτητα ξανατονίζω. Έπειτα δοκίμασε το transparent weather clock. Με αυτόν τον τρόπο, με τους όποιους περιορισμούς θέτει, θα κάνεις με πολλή υπομονή τη δουλειά σου. Δεν θα γίνει γρήγορο το τηλέφωνο, απλά θα καθυστερεί μέσα σε λογικά πλαίσια. Η άλλη λύση είναι να το κάνεις root και να βάλεις το greenify που σου κλείνει ότι δεν χρησιμοποιείς, όπως λένε μερικά παιδιά. Ή να περάσεις custom rom. Εγώ με το τελευταίο είχα μια καλύτερη συμπεριφορά, αλλά σταδιακά πάλι μπούκωνε το τηλέφωνο και επέλεξα ακριβώς μετά να το ξανακάνω όπως ήταν από τη μάνα του, και να κάνω υπομονή και να το δουλεύω όπως πάει. Και η 3η και πιο δραστική, είναι να το πουλήσεις και να πάρεις κάτι άλλο. Αυτό που τελικά έκανα. Eυχαριστώ για την απάντηση αρχικά. Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα δει το αντίστοιχο πόστ σου. Σε αυτά που αναφέρεις για το τηλέφωνο συμφωνώ, το τηλέφωνο είναι συγκεκριμένων δυνατοτήτων (το ήξερα και όταν το αγόραζα δηλ. και δεν έχω και παράπονο για την ώρα) και αυτό πρέπει να το αποδεχθώ, εφόσον θέλω να το κρατήσω και να μην περάσω σε κάποιο άλλο. Ωστόσο αν και το έχω φορτωμένο με πάνω από 40 εφαρμογές, χρησιμοποιώ ένα προγραμματάκι σαν το greenify (συγκεκριμένα ένα πρόγραμμα που ελευθερώνει RAM άμεσα + το Mobile Care), αλλά χωρίς root κλπ και πάει αξιοπρεπέστατα. Εννοώ δεν μου κολλάει και όλα δουλεύουν σχετικά άψογα με εξαίρεση το widget που είπα παραπάνω. Oπότε ψάχνω (αν υπάρχει) μια πιο συγκεκριμένη λύση, από το να το κάνω restore και να μην το φορτώσω. Εξυπακούεται ότι αν είχα συνολικό πρόβλημα, πήγαινα καρφί για root και για τα απολύτως απαραίτητα, απλά όπως είμαι τώρα μια χαρά πάει για τα δεδομένα μου πάντα και δεν έχω λόγο μόνο για το widget να ασχολήθώ τόσο πολύ. Όπως και να έχει, ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickos87 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 συγνωμη ειμαι ο μονος που δεν ακουω καλα κατατην κληση (διακαικομενοι οι ηχοι στο περιβαλλον του συνομηλιτη μου...και πριν τη αλλαγη με doa ετσι ακουγα τι να κανω ?να ξαναπαω μενομενος για doa?η γνωμη σας θα με βοηθησει πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George1966 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 ............., χρησιμοποιώ ένα προγραμματάκι σαν το greenify (συγκεκριμένα ένα πρόγραμμα που ελευθερώνει RAM άμεσα + το Mobile Care), αλλά χωρίς root κλπ και πάει αξιοπρεπέστατα. Εννοώ δεν μου κολλάει και όλα δουλεύουν σχετικά άψογα με εξαίρεση το widget που είπα παραπάνω. Μήπως μπορείς να βοηθήσεις και να μας πεις σε παρακαλώ ποιά είναι τα καλύτερα προγράμματα που ελευθερώνουν άμεσα τη RAM, ώστε να εγκαταστήσουμε και να γίνει η δουλειά ???????? ΥΓ: Εγώ έχω εγκαταστήσει το Clean Master αλλά δεν κάνει μόνο του αυτόματα την εκκαθάριση. Χρειάζεται κάθε λίγο να την κάνω χειροκίνητα. Υπάρχει κάποιο ίσως που ελευθερώνει RAM αυτόματα ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts