nebtios Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Πας στις ρυθμίσεις ---> διαχείρηση καρτών σιμ και ---> ξετικάρεις ενα κουτάκι (το τελευταιο) που λέει μονιμη ενεργ. διπλής σιμ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Πας στις ρυθμίσεις ---> διαχείρηση καρτών σιμ και ---> ξετικάρεις ενα κουτάκι (το τελευταιο) που λέει μονιμη ενεργ. διπλής σιμ. ευχαριστω το εκανα ηδη,μηπως γνωριζεις και το τελευταιο που σε ρωτησα για το πως ευκολα επιλεγω απο τη λιστα κλησεων απο ποια καρτα θα παιρνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Υπάρχει ενα προγραμμα στο Play Store αλλα δεν θυμαμαι ποιο. Ριξε μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες. Καπου πρόσφατα εχει αναφερθεί ξανα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkalpakidis Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Έχω πρόβλημα με την νέα ROM που κατέβασα από εδώ: http://www.idroidspace.com/kyleopen-custom-rom-samsung-galaxy-duos-s7562/ Βασικά δεν βλέπει τις κάρτες sim ή δεν συνδέεται στο δίκτυο. Όποιος μπορεί να βοηθήσει γιατί δεν έχω κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Έχω πρόβλημα με την νέα ROM που κατέβασα από εδώ: http://www.idroidspace.com/kyleopen-custom-rom-samsung-galaxy-duos-s7562/ Βασικά δεν βλέπει τις κάρτες sim ή δεν συνδέεται στο δίκτυο. Όποιος μπορεί να βοηθήσει γιατί δεν έχω κινητό... Βαλε μια επισημη εκδοση και τελος τα προβληματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 (edited) Πρωτα θα βγαλει σημα η μια μετα η αλλη. Δεν καταλαβαινω πως το εννοεις. Δεν βγάζουν ταυτόχρονα σήμα και οι δυο κάρτες;; Και πως εξηγείτε το γεγονός πως κάποιες φορές για δευτερόλεπτα η δεύτερη σιμ εμφανίζεται πάνω με το κυκλάκι κια τη διαγώνια γραμμή; Επίσης πάω να στείλω μηνυμα και μου βγάζει εικονίδιο ως το μήνυμα θα είναι κατεστραμμένο στον παραλήπτη. Τι ρυθμίσεις κάνω εδώ;; Edited August 11, 2013 by georgefocus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Δεν βγάζουν ταυτόχρονα σήμα και οι δυο κάρτες;; Και πως εξηγείτε το γεγονός πως κάποιες φορές για δευτερόλεπτα η δεύτερη σιμ εμφανίζεται πάνω με το κυκλάκι κια τη διαγώνια γραμμή; Επίσης πάω να στείλω μηνυμα και μου βγάζει εικονίδιο ως το μήνυμα θα είναι κατεστραμμένο στον παραλήπτη. Τι ρυθμίσεις κάνω εδώ;; Για να βγαλουν ταυτοχρονα σημα κ οι δυο καρτες δεν θα πρεπε να υπαρχουν 2 κεραιες;; μαλλον Απλο testing του κινητου για την δευτερη σιμ γινεται γι αυτο κ την εμφανιζει (αλλα δεν ειμαι κ σιγουρος)...για τα σμς πανε στα μνμ-ρυθμισεις κ αλλαξε την γραφη σε αυτοματο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Και οι δυο σιμ ειναι κοσμοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Μια ερώτηση κι από εμένα. Ο κολλητός μου αγόρασε τώρα τελευταία το κινητό. Είναι το πρώτο του Android και δεν το κατέχει. Εχθές μου είπε ότι του δείχνει να έχει αναπάντητη, αλλά παρόλο που ανοίγει την λίστα με τις κλήσεις από το εικονίδιο του τηλεφώνου ο αριθμός 1 δεν φεύγει με τίποτα. Πράγματι το είδα κι εγώ αυτό και παρόλο που δοκίμασα να κάνω επανεκκίνηση, να σβησω από τις εφαρμογές την cache και τις ρυθμίσεις από το τηλέφωνο, το touchwiz κτλ το εικονίδιο συνεχίζει να γράφει τον αριθμό 1. Εν τω μεταξύ έκανα και πόσες αναπάντητες να δω μήπως και ξεκολλήσει αλλά τίποτα. Μονο μια έγραφε! Έχει κάποιος καμιά ιδέα,εκτός από factory reset? Κάποια βοήθεια. Tο κινητό δεν είναι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkalpakidis Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Κάποια βοήθεια. Tο κινητό δεν είναι root. Νομίζω: Ρυθμίσεις--> Διαχειριστής εφαρμογών->> στις εφαρμογές BadgeProvider--> Εκαθάριση δεδομένων--> Επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Έχω πρόβλημα με την νέα ROM που κατέβασα από εδώ: http://www.idroidspace.com/kyleopen-custom-rom-samsung-galaxy-duos-s7562/ Βασικά δεν βλέπει τις κάρτες sim ή δεν συνδέεται στο δίκτυο. Όποιος μπορεί να βοηθήσει γιατί δεν έχω κινητό... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4759444#post4759444 Μπες εδω και κανε οτι εχω γραψει και θα εισαι οκ. Εκει που λέει για unroot. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Κάποια βοήθεια. Tο κινητό δεν είναι root. Κλειστε μια το κιν. ανοιξτε το ξανα. Αν δεν διορθωθεί factory reset για αρχη. Εχει βαλει κανενα προγραμμα που κανει εκκαθάρισει μνημης ? Αν ναι τοτε αυτο σταματα καποιες λειτουργίες για να σου γλυτώσει ram. Μπορει να σου κλεινει καποια εφαρμογη οπως αυτη που λες με τις αναπ. γιαυτο το κανει αυτο. Το εχω δει αυτο που σου λεω σε κιν. φίλου και το έφταξα ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ τετοια προγράμματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Κλειστε μια το κιν. ανοιξτε το ξανα. Αν δεν διορθωθεί factory reset για αρχη. Εχει βαλει κανενα προγραμμα που κανει εκκαθάρισει μνημης ? Αν ναι τοτε αυτο σταματα καποιες λειτουργίες για να σου γλυτώσει ram. Μπορει να σου κλεινει καποια εφαρμογη οπως αυτη που λες με τις αναπ. γιαυτο το κανει αυτο. Το εχω δει αυτο που σου λεω σε κιν. φίλου και το έφταξα ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ τετοια προγράμματα. Το τηλέφωνο δεν εχει περασμένο τίποτα μέσα. Μόνο ένα viber κι ένα ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Παιδιά το κινητο που πήρα από φίλο είναι τέλειο αν και ακόμα δεν έβαλα δεύτερη ΚΑΡΤΑ, είδα ότι φοράει επίσημα την 4.0.4 αν θυμάμαι. Θα πάρει νεώτερη έκδοση? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Μάλλον όχι. Ένας φίλος αν διαβάσεις μια σελίδα πίσω θα δεις ότι έστειλε email στη Samsung και απάντησε αρνητικά. Θα δούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech1985 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Παιδια καλησπερα εχω ένα πρόβλημα έχω ενα s duos και δεν φορτίζει από κανέναν φορτιστή αυτοκινήτου έχω δοκιμάσει πολλά micro usb αλλά τίποτα Δεν έχω βαλει αυθεντικό φορτιστή Μπορει καποιος να μου πει γιάτι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Παιδια καλησπερα εχω ένα πρόβλημα έχω ενα s duos και δεν φορτίζει από κανέναν φορτιστή αυτοκινήτου έχω δοκιμάσει πολλά micro usb αλλά τίποτα Δεν έχω βαλει αυθεντικό φορτιστή Μπορει καποιος να μου πει γιάτι??? Δεν κανει συμβατικος τυπου micro usb. Θελει ή τον γνησιο ή καποιους που ειναι ειδικα για samsung. Νομιζω θελουν γυρω στα 0.7Α Εγω εχω εναν απο motorola γνησιο και δουλευει μια χαρα ενω κανα 2 αλλοι που δοκιμασα δεν επαιζαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 καλημέρα παιδιά,επειδή πήρα πρόσφατα και εγώ το τηλέφωνο θα μπορούσε κάποιος να μου πει,όταν μιλάω στη γραμμή 1 και με καλούν στη γραμμή 2 το βλέπω στην οθόνη σαν κλήση,καταλαβαίνω όμως ότι μάλλον μου κάνει προώθηση την κλήση και αν απαντήσω θα χρεωθώ,εγώ θέλω να δείχνει κλειστή η γραμμή και όταν τελειώσω τη συνομιλία να μου έρθει σαν μήνυμα και να δω ποιος ήταν και να τον πάρω,θα μπορούσατε να μου περιγράψετε τι δυνατότητες έχουμε με τις 2 κάρτες και πως γίνεται να ενεργοποιούμε την καθεμιά θα σας ήμουν υπόχρεος γιατί δε θέλω να χρεώνομαι,επίσης πως μπορώ όταν καλώ απο τη λίστα κλήσεων ένα τηλέφωνο να επιλέγω εύκολα από ποια γραμμή θα το πάρει ή πρέπει να το έχω επιλέξει νωρίτερα,ευχαριστώ εκ των προτέρων Οπως σου ειπε κι ενας φιλος, πας στις ρυθμισεις εφαρμογων -> BadgeProvider -> εκκαθαριση δεδομενων (και διαγραφη της cache αν εχει δε θυμαμαι) και το προβλημα λυνεται κατευθειαν. Αυτο μπορεις να το κανεις και σε αλλες τετοιες παρομοιες περιπτωσεις, μου εχει τυχει κανα 2-3 φορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkalpakidis Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4759444#post4759444 Μπες εδω και κανε οτι εχω γραψει και θα εισαι οκ. Εκει που λέει για unroot. Ευχαριστώ πολύ! και επίσημη version και unroot. Απορώ όμως γιατί δεν "έτρεξε" (με τις sims) η άλλη ROM... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzaa Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Παιρνει απο κει που το αφησες τελευταια φορα. Ναι αλλά γιατί δεν το κάνει αυτόματα όπως πριν 2 μέρες ; :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Δεν γίνεται αυτόματα κάποιο λάθος θα έγινε. Εγώ που έχω αυτό το τηλέφωνο όταν μου κάνουν αναπάντητη και πάω να τους καλέσω το τηλέφωνο θα πάρει από την κάρτα που έχεις προεπιλέξει. Εκτός κι αν πάρεις από εκεί που λέει Τηλέφωνο και διαλέγεις.Αυτόματα όχι πάντως. Ας μας το πει και κάποιος άλλος από εδώ μέσα για σιγουριά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Σιγουρα δεν γινεται αυτοματα η αλλαγη. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Οπως σου ειπε κι ενας φιλος, πας στις ρυθμισεις εφαρμογων -> BadgeProvider -> εκκαθαριση δεδομενων (και διαγραφη της cache αν εχει δε θυμαμαι) και το προβλημα λυνεται κατευθειαν. Αυτο μπορεις να το κανεις και σε αλλες τετοιες παρομοιες περιπτωσεις, μου εχει τυχει κανα 2-3 φορες. Τελικά αυτό ήταν. Ευχαριστώ πολύ. Τόσα χρόνια με Android και Samsung και δεν το ήξερα! Σε μένα δεν είχε τύχει ποτέ αυτό το πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Στην φωνητικη πληκτρολογηση μηνυματων υπαρχει υποστηριξη Ελληνικων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για γρήγορη αλλαγή από τα Ελληνικά στα Αγγλικά στο πληκτρολόγιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts