Jump to content

Samsung Galaxy S Duos (S7562)

cayman84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω καποιο προβλημα οσο αφορα την αποθηκευση επαφων σε sim. Δεν γινεται να γραψω ονομα πανω απο 4 χαρακτηρες. Αν μπορει καποιος να βοηθησει

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα, μήπως ξέρει να μου απαντήσει κάποιος , αν αγοράσω το s duos και αλλάξω την κάρτα σε 16 gb θα μπορώ να αποθηκέυω κατευθείαν εκεί ,γιατί το galaxy mini που έχω μου τα αποθηκευει στο τηλέφωνο, κάνω κάτι λάθος?
:mad: αχ αυτή η τεχνολογία!

Καλημέρα, μήπως ξέρει να μου απαντήσει κάποιος , αν αγοράσω το s duos και αλλάξω την κάρτα σε 16 gb θα μπορώ να αποθηκέυω κατευθείαν εκεί ,γιατί το galaxy mini που έχω μου τα αποθηκευει στο τηλέφωνο, κάνω κάτι λάθος?

Στην κάρτα μνήμης σε όλα τα android smartphone με ics ή jb, θα μπορείς να αποθηκεύεις τα αρχεία σου (μουσική video κλπ) όχι της εφαρμογές.

Καλημερα. Κατι εχω πατησει στο s duos και οταν με καλουν εκτος απο τον ηχο κλησης μου διαβαζει και το ονομα της επαφης. Γνωριζει καποιος πως το απενεργοποιω; Επισης θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει καποια εφαρμογη που να μου λεει ποιες εφαρμογες καταναλωνουν ιντερνετ απο μονες τους για ενημερωση και τα λοιπα, οπως παραδειγμα ο καιρος, και πως γινεται να απενεργοποιησω την αυτοματη ενημερωση τους. Για τον καιρο γνωριζω πως γινεται η απενεργοποιηση.

γεια σας παιδια! ψηνομουν να το τσιμπησω αυτο το κινητο ειδικα τωρα που ειδα ποσο το χει η wind. απλα ηθελα να ρωτησω 2 λεπτομερειες..αν μπορει καποιος που το χει ας απαντησει :) ευχαριστω

1. η καμερα του πως ειναι? και σε μερα και σε νυχτα. δε ζηταω κατι υπερβολικο, ουτε επαγγελματικα αποτελεσματα εννοειται.

2. υπαρχει περιπτωση να ξεκινησει η αναβαθμισει σε επομενη εκδοση του android ή θα μεινει στο 4?

Καλησπερα σχετικα με την καμερα προσωπικα μου αρεσε πολτ. Οι φωτο ειναι πολυ καθαρες κ το βραδυ ανταποκρινεται πολυ καλα. Τωρα γ το δευτερο π ρωτας δεν ξερω

εχω το s duos peripoy 2 βδομαδες και σημερα το καναμε να λειτουργουν και οι δυο καρτες. οταν μιλας απο την μια να δεχεσαι κληση απο την δευτερη και αντιστροφα.εχω συνδεση και whats up. λαθος που εκανα οταν εβαλα τις καρτες ηταν οτι εκει που γραφεις τα νουμερα των καρτων για μονιμη ενεργοποιηση διπλης sim θελει πριν τον αριθμο +30 και μετα τον αριθμο τις καρτας και στισ δυο sim .τωρα λειτουργει κανονικα χωρις προωθηση

εχω το s duos peripoy 2 βδομαδες και σημερα το καναμε να λειτουργουν και οι δυο καρτες. οταν μιλας απο την μια να δεχεσαι κληση απο την δευτερη και αντιστροφα.εχω συνδεση και whats up. λαθος που εκανα οταν εβαλα τις καρτες ηταν οτι εκει που γραφεις τα νουμερα των καρτων για μονιμη ενεργοποιηση διπλης sim θελει πριν τον αριθμο +30 και μετα τον αριθμο τις καρτας και στισ δυο sim .τωρα λειτουργει κανονικα χωρις προωθηση

Δλδ το εκανες dual active ????

Δλδ το εκανες dual active ????

δεν ξερω αν εγεινε active.πριν λιγο πηρα την cosmote να δει αν εχω ενεργοποιημενη προωθηση μου ειπε να πατησω *#

002#το εκανα και μου λεει οτι δεν υπαρχει καμια προωθηση.

γεια σας παιδια! ψηνομουν να το τσιμπησω αυτο το κινητο ειδικα τωρα που ειδα ποσο το χει η wind. απλα ηθελα να ρωτησω 2 λεπτομερειες..αν μπορει καποιος που το χει ας απαντησει :) ευχαριστω

1. η καμερα του πως ειναι? και σε μερα και σε νυχτα. δε ζηταω κατι υπερβολικο, ουτε επαγγελματικα αποτελεσματα εννοειται.

2. υπαρχει περιπτωση να ξεκινησει η αναβαθμισει σε επομενη εκδοση του android ή θα μεινει στο 4?

http://www.sammobile.com/2012/09/24/samsung-to-update-11-phones-and-4-tablets-to-android-4-1-1-jelly-bean/

chris_21k: ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση

ευχαριστω, τελεια! αυτο σημαινει δηλαδη οτι θα γινεται αυτοματα απ το κινητο κι οχι μεσω καλωδιου? τα χω βαρεθει λιγο αυτα ειναι η αληθεια..οπως καναμε στη 2.1 ... :rolleyes:

chris_21k: ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση

ευχαριστω, τελεια! αυτο σημαινει δηλαδη οτι θα γινεται αυτοματα απ το κινητο κι οχι μεσω καλωδιου? τα χω βαρεθει λιγο αυτα ειναι η αληθεια..οπως καναμε στη 2.1 ... :rolleyes:

ναι δεν θα έχεις πρόβλημα.Τις αναβαθμίσεις μπορείς να τις κάνεις over the air (μέσω wifi ) χωρίς να συνδέσεις το κινητό με τον υπολογιστή σου. :)

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

ναι δεν θα έχεις πρόβλημα.Τις αναβαθμίσεις μπορείς να τις κάνεις over the air (μέσω wifi ) χωρίς να συνδέσεις το κινητό με τον υπολογιστή σου. :)

Μέχρι να έρθει η JB θα έχω αλλάξει 10 τηλέφωνα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μέχρι να έρθει η JB θα έχω αλλάξει 10 τηλέφωνα..

αυτό είναι θέμα της samsung :p

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

γεια σας και παλι! αληθεια τι γινεται αν αγορασει κανεις αυτο ή καποιο αλλο κινητο απο καταστηματα σαν κι αυτα .....ισχυει η εγγυηση? και βασικα ηθελα να μαθω αν μπορω να χω υποστηριξη απο οποιοδηποτε αλλο καταστηματα με κινητα, πχ γερμανο της περιοχης μου. ευχαριστω :)

γεια σας και παλι! αληθεια τι γινεται αν αγορασει κανεις αυτο ή καποιο αλλο κινητο απο καταστηματα σαν κι αυτα .....ισχυει η εγγυηση? και βασικα ηθελα να μαθω αν μπορω να χω υποστηριξη απο οποιοδηποτε αλλο καταστηματα με κινητα, πχ γερμανο της περιοχης μου. ευχαριστω :)

Σε αντίστοιχη ερώτηση μου στην Samsung Hellas μου ζήτησαν το IMEI number της συσκευής

http://www.samsung.com/gr/info/contactus.html

και μου απάντησαν αν η συσκευή μου καλύπτεται από την Samsung Hellas :happy:

δηλαδη αυτο το μαθαινεις αφου παρεις στα χερια σου τη συσκευη. τι λετε αξιζει να τη παρω απο κατι τετοιο?? σημερα που το ψαχουλεψα μ'αρεσε πολυ, αλλα οχι και για 299 που το χουν ολα τα γνωστα καταστηματα..

Σε αντίστοιχη ερώτηση μου στην Samsung Hellas μου ζήτησαν το IMEI number της συσκευής

http://www.samsung.com/gr/info/contactus.html

και μου απάντησαν αν η συσκευή μου καλύπτεται από την Samsung Hellas :happy:

δηλαδη αυτο το μαθαινεις αφου παρεις στα χερια σου τη συσκευη. τι λετε αξιζει να τη παρω απο κατι τετοιο?? σημερα που το ψαχουλεψα μ'αρεσε πολυ, αλλα οχι και για 299 που το χουν ολα τα γνωστα καταστηματα..

Δεν γνωρίζω ποια θεωρείς εσύ γνωστά καταστήματα, πάντως στην WIND (αρκετά γνωστή αλυσίδα καταστημάτων και πάροχος κινητής τηλεφωνίας) έχει 199 Ευρώ και είναι σίγουρα Ελληνική συσκευή... Δεν βρίσκω το λόγο να μπλέξεις με τα ιντερνετομάγαζα!!!

Δεν γνωρίζω ποια θεωρείς εσύ γνωστά καταστήματα, πάντως στην WIND (αρκετά γνωστή αλυσίδα καταστημάτων και πάροχος κινητής τηλεφωνίας) έχει 199 Ευρώ και είναι σίγουρα Ελληνική συσκευή... Δεν βρίσκω το λόγο να μπλέξεις με τα ιντερνετομάγαζα!!!

Γνωστά καταστήματα εννοεί τα πλαίσιο, κωτσόβολο, public και ηλεκτρονική...

Η wind δεν είναι στο skroutz φίλε μου… και εν πάση περιπτώσει το πρόβλημα με την wind είναι ότι έχει τρομερά προβλήματα διαθεσιμότητας… 20 μέρες τώρα αναζητώ ένα S Duos σε πάνω από 30 καταστήματα σε 6 διαφορετικές πόλεις και όλοι τους απλά επιβεβαιώνουν την ανεπαρκή διαθεσιμότητα…

πάντως εάν το κινητό είναι παρεισαγωγής από ευρωπαϊκό κράτος καλύπτεται 100% από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Πάντως 300 ευρώ από τα επώνυμα καταστήματα είναι τραγικά ακριβό.. μας πιάνουν κότσο κοινός… και 200 ευρώ για έμενα ακριβό είναι αλλά εξαρτάτε πόσο το χρειάζεσαι και πόσο μπορείς να περιμένεις να πέσει λίγο ακόμη…

κι εγω την wind σκεφτομουν, αλλα οπως λεει κι ο bromiaris εχω ψαξει σε ενα μαγαζι εγω και μου ειπαν οτι δεν ειναι διαθεσιμο για παραγγελια.. μαλλον η προσφορα τελειωσε! σκεφτομουν να περιμενω να πεσει κι αλλο, αλλα απ τα 300 που το χουν τα γνωστα οπως λεω μαγαζια ποσο να πεσει? γιατι το 200 της wind ηταν προσφορα και δε ξερω αν θα συνεχισει.αν συνεχισει καλως... απ την αλλη δε ξερω ακριβως τι παιζει με τα ιντερνετομαγαζα οπως σωστα ειπατε, και υπο ποιες προυποθεσεις υποστηριζεται απο την samsung. ισως περιμενω και λιγο καιρο ακομα...:)

καλησπερα. οσοι εχετε καρτα μνημης στο κινητο π.χ. 8 η 16 γκιγκα και την εχετε φορτωμενη με εφαρμογες κλπ σας κολλαει καθολου? παιζει τα παιχνιδια ανετα χωρις κολληματα? εχω ακουσει οτι κολλαει αρκετα. ευχαριστω.

καλησπερα. οσοι εχετε καρτα μνημης στο κινητο π.χ. 8 η 16 γκιγκα και την εχετε φορτωμενη με εφαρμογες κλπ σας κολλαει καθολου? παιζει τα παιχνιδια ανετα χωρις κολληματα? εχω ακουσει οτι κολλαει αρκετα. ευχαριστω.

Στην εξωτερική κάρτα μνήμης δεν αποθηκεύονται εφαρμογές, λόγω ics λειτουργικού. Μόνο για αποθήκευση φωτογραφιών και μουσικής είναι. Ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης είναι περίπου 1,8 GB και εκεί αναγκαστικά αποθηκεύονται οι εφαρμογές. Δεν έχει συνεπώς σχέση η κάρτα μνήμης με τα παιχνίδια...

Καλησπέρα σε όλους!

Έσπασα το τζαμάκι της κάμερας του galaxy s duos μου. Υπάρχει κανένας που να γνωρίζει ποιο ανταλλακτικό κάνει από ebay γιατί δεν βρίσκω συγκεκριμένα για το μοντέλο αυτό;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Για πειτε μου και εμενα που θελω να παρω κινητο και μου αρεσει αυτο.

Απο μπαταρία πώς παμε ?

Καθε 2 μέρες φόρτισμα ? Εχει δοκιμασει κανεις να το λειτουργεί σε 2G ώστε να δούμε μπαταρία ?

Η εχει μεγαλύτερη αυτονομία ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Samsung Galaxy S Duos (S7562)