gkr41 Δημοσιεύτηκε June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 4, 2004 Ξέρει κανείς ποιά είναι η τελευταία έκδοση των Widcomm Bluetooth Drivers και που μπορώ να τους βρω; Έχω το γνωστό BT dongle της Gigabyte (GN-BTD01) Στο site της Gigabyte έχουν μείνει στην 1.3.2.7, ενώ σε αυτό της Widcomm δε βρήκα τίποτα. :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 http://www.sachat.net/files/Widcomm1.4.3.4.zip Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Thanx a lot man :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctony_a Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Έχω παρατηρήσει όμως ότι οι drivers αυτοί τουλάχιστον στο laptop μου με widcomm bluetooth αφού τους κάνω εγκατάσταση λειτουργουν κανονικά αλλά μετα μόλις κάνω restart λέει πως δεν συμβαδίζει με το serial number και οτι είναι παράνομοι! Ελπίζω να σου δουλεύουν εσενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Τα πάντα για την εγκατάσταση των BT drivers: http://www.jonsguides.com/bt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Μια χαρά δουλεύουν. Βασικά εγώ έχω το άλλο τρελό πρόβλημα. Μια μέρα, όταν μπήκα στα Windows, μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι προστέθηκαν νέα PIM Services ή κάτι τέτοιο κι έπρεπε να τις κάνω configure. Πάτησα ΟΚ, έκλεισε το παράθυρο και στο tray, έβγαλε 2 εικονίδια bluetooth. Τελικά συνέχισε να το κάνει και δε διορθώθηκε με reinstall των drivers, αλλά με εγκατάσταση νεότερης έκδοσης. Σταμάτησε για λίγο καιρό, μέχρι πριν λίγες μέρες που άρχισε πάλι. Γι' αυτό έψαχνα τους νεότερους. Τους έβαλα και έφτιαξε.. Για πόσο όμως; :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 οι κλαλυτεροι drivers που εχω δουλεψει μεχρι στιγμης ειναι η v 1.4.2.21. εχω και την 1.4.3.4 αλλα απο μια δοκιμη που εκανα σε ενα αλλο pc δεν ειδα κατι αξιολογο και δεν τους εβαλα στο σπιτι. τωρα δυστυχως δεν χρησημοποιω κανενα απο τους δυο γιατι πηρα ενα tdk 250m range και εχει δικους του drivers και να πω την αληθεια εχω ξενερωσει λιγακι. μηπως ξερεις κανενας αν υπαρχει τροπος να κανω το tdk να δουλεψει με generic widcomm drivers?? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psybill ( 9 Ιούν. 2004 , 18:37) οι κλαλυτεροι drivers που εχω δουλεψει μεχρι στιγμης ειναι η v 1.4.2.21. εχω και την 1.4.3.4 αλλα απο μια δοκιμη που εκανα σε ενα αλλο pc δεν ειδα κατι αξιολογο και δεν τους εβαλα στο σπιτι. τωρα δυστυχως δεν χρησημοποιω κανενα απο τους δυο γιατι πηρα ενα tdk 250m range και εχει δικους του drivers και να πω την αληθεια εχω ξενερωσει λιγακι. μηπως ξερεις κανενας αν υπαρχει τροπος να κανω το tdk να δουλεψει με generic widcomm drivers?? :confused: Ξαναλέω: ακολουθήστε τα βήματα στο παρακάτω site και δεν υπάρχει περίπτωση να μη σας δουλέψουν οι drivers. http://www.jonsguides.com/bt Χρειάζεται 1) πατσάρισμα σε 3 αρχεία των Widcomm drivers και 2) Προσθήκη των VID και PID στο inf αρχείο για να αναγνωριστεί το dongle από τα Windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 thanks Mod!! δεν ηξερα οτι περιεχει και τετοιου ειδους "πληροφοριες" η σελιδα, γι' αυτο δεν την ανοιξα. ελπιζω να τα καταφερω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE ( 9 Ιούν. 2004 , 20:17) Ξαναλέω: ακολουθήστε τα βήματα στο παρακάτω site και δεν υπάρχει περίπτωση να μη σας δουλέψουν οι drivers. http://www.jonsguides.com/bt Χρειάζεται 1) πατσάρισμα σε 3 αρχεία των Widcomm drivers και 2) Προσθήκη των VID και PID στο inf αρχείο για να αναγνωριστεί το dongle από τα Windows. Τους είχα βάλει κι εγώ, αλλά επειδή βαριόμουν τα πατσαρίσματα και τις ιστορίες, προτίμησα να ξαναγυρίσω στους κλασσικούς Widcomm. Νομίζω κι αυτοί που δίνει εκεί της Widcomm είναι, αλλά με το πατσάρισμα δουλεύουν σε όλα τα BT Adapters. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Προσπαθησα να λειτουργησω το ΜΑ-700 με τους Widcomm drivers αλλα τιποτα. Εκανα οτι ελεγε ο οδηγος, βαζω το bluetooth αλλα δεν βρισκει οδηγους. Μηπως μπορει κανεις να με βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Viper (12 Ιούλ. 2004 , 09:01) Προσπαθησα να λειτουργησω το ΜΑ-700 με τους Widcomm drivers αλλα τιποτα. Εκανα οτι ελεγε ο οδηγος, βαζω το bluetooth αλλα δεν βρισκει οδηγους. Μηπως μπορει κανεις να με βοηθησει? δεν ξερω για το MA-700, αλλα εγω με το tdk καταφερα το τρεξω μια χαρα.μου πηρε βεβαια λιγη ωρα μεχρι να καταλαβω τι γινεται. εισαι σιγουρος οτι ετρεξες σωστα το patch μεσω safe mode? λογικα το αρχειο btwusb που κατεβασες και πρεπει να κανεις αντικατασταση περιεχει το VID και PID της συσκευης σου. το ανοιξες με το notepad να το τσεκαρεις? δεν μου ερχεται κατι αλλο. και γω μηχανικα το εκανα. δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις σε τετοια θεματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Το VID και το PID δεν το ειχε. Ανοιξα το αρχειο και τα εβαλα οπως ελεγε ο οδηγος. Και το patch me safe mode εκανα. θα πειραματιστω μπας και δουλεψει γιατι το εχω 2 εβδομαδες περιπου και καθεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 * bump * Ποιά είναι η τελευταία έκδοση; Έχω μείνει στην 1.4.3.4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 4.0.1.700 http://www.spackass.com/daniel-marshall.co.uk/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=30 Όποιος θέλει τους βάζει. Προσθέτουν κι ένα νέο service (Bluetooth Imaging), το οποίο δεν ξέρω τι κάνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 4.0.1.700 http://www.spackass.com/daniel-marshall.co.uk/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=30 Όποιος θέλει τους βάζει. Προσθέτουν κι ένα νέο service (Bluetooth Imaging), το οποίο δεν ξέρω τι κάνει. gkr41 σε τι windows εκανες εγκατασταση?? τους εχω αρκετο καιρο αυτους τους drivers αλλα ακομα δεν αποφασισα να τους εγκαταστησω. ο κυριοτερος λογος ειναι οτι εχω SP2. οταν εβαλα το SP2 ειχα ηδη εγκατεστημενους τους δικους μου drivers(tdk 1.4.2 widcomm based) και ετσι δεν χρειαστηκε να μπω στη διαδιακασια απενεργοποιησης αυτων της microsoft!!! τωρα που χρειαζεται να κανω απεγκατασταση των παλιων για να βαλω τους καινουριους, ξερει κανενας αν θα ενεργοποιηθουν και παλι οι drivers της ms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Υπάρχει topic που περιγράφει πως να απενεργοποιήσεις τους drivers που περιέχονται στο SP2 αν θέλεις να κρατήσεις τους Widcomm: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55751 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Υπάρχει topic που περιγράφει πως να απενεργοποιήσεις τους drivers που περιέχονται στο SP2 αν θέλεις να κρατήσεις τους Widcomm: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55751 thanks mcde, το γνωριζω το topic. απλα πριν κανω την αλλαγη ηθελα να μαθω αν θα μπω στη διαδιακασια απενεργοποιησης των drivers της ms ή οχι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Σε καθαρά ΧP με SP2 τους έβαλα. Αφου θα βγάλεις τους drivers της Widcomm, τα XP θα προσπαθήσουν να περάσουν τους δικούς τους αφού δε θα βρίσκουν άλλους. Οπότε καλό είναι να κάνεις την διαδικασία που περιγράφεται στο άλλο thread. Πρόσεξε μόνο να κάνεις ακριβώς οτι λέει στο site, γιατί εγω δοκίμασα να τους περάσω έτσι και τελικά δε δούλεψαν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Σε καθαρά ΧP με SP2 τους έβαλα. Αφου θα βγάλεις τους drivers της Widcomm, τα XP θα προσπαθήσουν να περάσουν τους δικούς τους αφού δε θα βρίσκουν άλλους. Οπότε καλό είναι να κάνεις την διαδικασία που περιγράφεται στο άλλο thread. Πρόσεξε μόνο να κάνεις ακριβώς οτι λέει στο site, γιατί εγω δοκίμασα να τους περάσω έτσι και τελικά δε δούλεψαν. αυτο ακριβως εκανα. μολις απεγκατεστησα τους παλιους εκανα rename το bth.inf σε bth.bak και εκανα εγκατασταση τους καινουριους και φυσικα το patch σε safe mode. ευτυχως οι νεοι drivers αναγνωρισαν αμεσως την συσκευη μου, χωρις να χρειαστει να μπω σε διαδικασιες με VID & PID. τελος καλο, ολα καλα δηλαδη!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts