fumantsu Δημοσιεύτηκε June 2, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 2, 2004 Ειναι ενα ζητημα που πραγματικα εμενα με εχει απασχολησει μπαμπολες φορες. Ειναι φορες που λεω σημερα θα μαζεψω καποιες εφαρμογες για linux και αυριο θα το βαλω και θα βγαλω τα windows. Πραγματι τις κατεβαζω αλλα την επομενη μερα συνειδητοποιω οτι καποιες εφαρμογες δεν υπαρχουν για linux, αγνωστο αν θα τρεχουν στο wine και ακομα πιο χαλια ειναι να βαλω vmware, οποτε το ακυρωνω. Και ερωτω ποσοι απο σας εχετε ως κυριο λειτουργικο τα windows ή το linux. Και οταν λεμε κυριο ειναι αυτο που δουλευετε την περισσοτερη μερα καθως καποιος μπορει να εχει και τα δυο. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanirov Δημ. June 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2004 ta exo ke ta dio se diaforetiki partition!.... ala ta linux theloune poli xrono!!!! opote ta windows ine i basi mou! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Windows Xp αλλα μαλλον με βλεπω μετα με κατι σε lap top με Mac OS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1986 Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 windows xp kai linux alla kyrio einai ta windows.wraia kai ta linux alla akoma den einai gia polla polla.analogos vevea kai ti ta thes.einai fovera gia servers.ayta!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 21-0..παναγία μου.. Θέλουν δουλειά κ χρόνο ακόμα τα linux.. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Εγώ έχω win 98 se αλλά σύντομα με βλέπω με xp! :) Windows-Linux 23-0!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugeoth_bike Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Windows XP.... 24-0;;;; :) Παράθεση http://www.esnips.com/nsdoc/a98e7192-b2bd-49f0-97be-34129e08725d Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valotas Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Basika xrhshmopoiw kai ta 2! ligo syxnotera to Linux logw ths diplomatikhs pou prepei na ekponisw! Ara eimai o prwtos pou psifizw LINUX!!! Auta! Παράθεση valotaswashere http://www.spreadfirefox.com/community/images/affiliates/Buttons/88x31/take.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valotas ( 3 Ιούν. 2004 , 12:02) Basika xrhshmopoiw kai ta 2! ligo syxnotera to Linux logw ths diplomatikhs pou prepei na ekponisw! Ara eimai o prwtos pou psifizw LINUX!!! Auta! Αχαααααα, ναι ειδαμε ολοι τον ψηφο σου. You are alone in the darkkkkkkkk :( :( Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Αλλος ενας with windows!!! 34-1!!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Και εγω σαν κυριο εχω τα XP αλλα σε ενα παλιο desktop που δεν χρησιμοποιει πλεον ο πατερας μου εβαλα Linux SUSE να αρχισω να πειραματιζομαι σιγα σιγα. :o Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiz Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Windows: 36 Linux: 1 Ομολογώ ότι το περίμενα...Παρ'όλα αυτά είναι τρομερά σταθερό το Linux, θα παιδέψει λίγο όσους έχουν συνηθίσει τα Windows αλλά αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία. Παράθεση Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Στο pc μου έχω εγκαταστήσει τα windows xp professional και τα windows 2000 professional. Καθημερινά χρησιμοποιώ τα xp και καμιά φορά τα 2000. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 to ti leitourgiko 8a xrhsimopoihseis einai ka8ara auto pou kaluptie tis anagkes sou. ta Linux einai polu kala alla akoma 8eloun douleia, oloi windows xrhsimopoioume kai as ta brizoume, den exoume kai allh epilogh. :wacko: makari ta linux na ftasoun se ena shmeio pou na prosferoun oti prosferoun kai ta windows ama ginei kati tetoio allazw leitourgiko xwris deuterh skepsh! 1. apsoga gia server 2. den sou bgainei h pisth stis ru8miseis 3. sunergazontai me ton xrhsth kai den kanoun oti tou kab...sei pros to paron windows... kai o 8eos mazi mas :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 windows 98se... τώρα το καλοκαίρι θα πάρω καινούργιο υπολογίστη με xp και θα περάσω και linux από περιέργεια... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metality Δημ. June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 WinXP! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybersledge Δημ. June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Lospsi ( 4 Ιούν. 2004 , 03:16) to ti leitourgiko 8a xrhsimopoihseis einai ka8ara auto pou kaluptie tis anagkes sou. ta Linux einai polu kala alla akoma 8eloun douleia, oloi windows xrhsimopoioume kai as ta brizoume, den exoume kai allh epilogh. :wacko: makari ta linux na ftasoun se ena shmeio pou na prosferoun oti prosferoun kai ta windows ama ginei kati tetoio allazw leitourgiko xwris deuterh skepsh! 1. apsoga gia server 2. den sou bgainei h pisth stis ru8miseis 3. sunergazontai me ton xrhsth kai den kanoun oti tou kab...sei pros to paron windows... kai o 8eos mazi mas :whistle: Αν και ειμαι linuxakias και εγώ windows τρέχω.. Το linux partition έχει ένα glitch που βγαίνουν διπλά τα γράμματα κκαππως έττσιι δδηλλαδήή και θέλει να κάνω compile κάποια φρεσκότερη έκδοση του kernel. Αυτό που λες για τις ρυθμίσεις δεν ισχύει δυστυχώς, τα linux μπορούν να σου βγάλουν την ψυχή με τις ρυθμίσεις τους... Οπότε μέχρι να βρώ χρόνο για να κάνω compile neo kernel, και να φτιάξω και τα άλλα προβλήματα, winXp :o :o :cry: Full time Linux is on the way! Μόνο για να γράφω σε SD card θα μείνει το win partition! Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 Παιδιά (χωρίς να θέλω να σας προσβάλλω) Πιστεύετε πραγματικά οτι θα πάρω στα σοβαρά οτι λέτε όταν ούτε κάν ξέρετε το όνομα του λειτουργικού? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ αλλά ΤΟ Linux. Δηλαδή περιμένετε ένας έμπειρος χρήστης του Linux να το έλεγε "Τα Linux"? Μάλλον το 90% εδω μέσα δεν έχει ιδέα απο Linux... Και να τονίσω οτι το "ξέρω απο Linux" δεν σημαίνει "έχω κάνει εγκατάσταση το Linux" γιατί πλέον η αδερφή μου που είναι 9 χρονών έκανε εγκατάσταση στο SuSE Linux 9.0 ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!! Αυτά... και προκαλώ όποιον έχει επιχειρήματα να με διαψεύσει. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybersledge Δημ. June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 Συγνώμη, ναι, ναι, ναι το έχουμε πει χίλιες φορές ότι δεν είναι ΤΑ linux αλλά ΤΟ linux. My bad, έκανα ένα φοβερό και τραγικό λάθος.. Συγνώμη, η δύναμη της συνήθειας. Φυσικά και σημαίνει πως δεν έχω ιδέα από linux... Σόρρυ και πάλι :( Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanirov Δημ. June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 hehehe (xoris pareksigisi) tin epomeni fora pedes na mathenete... min lete TA linux, tha sas perasun gia asxetous!!! episis mi lete TA windows,,, na lete TO windows, me kani na pisteuete oti oute windows kserete! !!! min kolame se mikroleptomeries!!! to pos ta leme ine kathara thema prosopiko! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybersledge Δημ. June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 οχι οχι οχι.. Ειναι ΤΟ linux και ΤΑ windows.. Σε αυτό έχει δίκιο ο φίλος seeker.. Απλά το τραβάει λίγο πολύ λέγοντας ότι αμα δεν το ξέρεις η άμα κάνεις το λάθος να το μπερδέψεις, δεν ξέρεις από linux... Πήγαινε και ρώτα τον Alan Cox [άμα δεν τον ξέρεις τότε σορρυ αλλά εσύ δεν ξέρεις από linux] αμα είναι ΤΟ ή ΤΑ linux και πές μου... Συμπέρασμα: Ο Alan Cox δεν ξέρει από linux :confused:Σκάνδαλο!:confused: Γιατί αφήνουν ένα τσαρλατάνο να γράφει [μέρος τοy] kernel? Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EWS Δημ. June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 Τελικα καλα τους εκανε η Ευρωπαικη Ενωση και τους εριξε 500 εκ ευρω προστιμο για το μομοπωλιο. Ακου εκει 92% μεριδιο αγορας. Και εγω win xp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybersledge Δημ. June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 [Και οι δικηγόροι της Μ$ απαντούν] mowlis 91.07%! The ruling is void();! Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 Windows. Τα κάνει όλα και συμφέρει. Γιατί να μπλέκεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybersledge Δημ. June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 Hmm.. Το τα κάνει όλα είναι συγκριτικό.. Εξαρτάται τι "όλα" θέλεις.. Το να κολλάει και να σέρνεται πάντως είναι σίγουρα μέσα στα όλα. Αλλά συμφέρει? Πώς μπορείς να πείς ότι συμφέρει να αγοράσεις κάτι παρά να το πάρεις δωρεάν? Η τεσπα πως εννοείς το συμφέρει? Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts