joanjapan Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Στο δικο μου τίποτα ακόμα......... Είναι απο Vodafone Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unwise Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Έχω την 4.2.2 απο τον προηγούμενο Σεπτέμβριο. Και εγώ δεν ήξερα αλλά υπαρχουν πολλές σελίδες που σου γράφουν αναλυτικά βήμα βήμα πως να κανεις root και να εγκαταστήσει το Cyanogemod. Τώρα οπου να ναι ετοιμάζουν την 4.4 Ακόμα βγάζουν δοκιμαστικες . Όταν βγει η βασική θα την εγκαταστησω. Πάντως αξίζει απίστευτα η μετάβαση απο την εγκατεστημένη ROM στην cyanogenmod. Σου δινει παρα πολλές δυνατότητες στα παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Τελικα το δευτερο πακετο ηταν η 4.2.2!Εχουν αλλαξει πολλα πραγματα.Το πληκτρολογιο ειναι πολυ πιο smooth και δεν τρωει κολληματα,εχει αλλαξει η εμφανιση του,το widget του καιρου ειναι διαφορετικο καιτο μενου επισης.Γενικα μιλαμε για αλλο tablet.Το δικο μου ειναι αγορασμενο απο Πλαισιο,Δοκιμασα να εγκαταστησω μεσο κις αλλα απετυχε δυο φορες και το εκανα μεσα αποο τις ρυθμισεις.Φιλε unwise την 4.4 την ετοιμαζουν επισημα και για το δικο μας tablet?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vega-Thess Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Και σε μένα μέσω του Kies έτρωγε κολλήματα και σταματούσε η αναβάθμιση, οπότε έγινε μέσω δικτύου σε δυο φάσεις. Πρώτα την 4.04 και εν συνεχεία την 4.2.2. Παρατηρώ ότι έγινε πιο γρήγορο, πιο σταθερό και έχει αποκτήσει συμβατότητα με ορισμένα προγράμματα που πριν δεν τα δεχόταν ή δεν συνεργαζόταν 100% σωστά. Παράδειγμα το Samsung Smart View, που δεν μπορούσε να δείξει την εικόνα της TV στο Tablet... τώρα μπορεί. Αλλά έχω παρατηρήσει ότι κάποιες ζωντανές ταπετσαρίες δεν τις τρέχει σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mountaineer Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Τώρα με την 4.2.2 μπορεί να γίνει κατοπτρισμός οθόνης(screen mirroring) ; Όχι μόνο φωτογραφίες και βίντεο, να δείχνεται ''όλο'' το σύστημα στην οθόνη της τηλεόρασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Βγήκε στην Τουρκία η 4.2.2 για το P3110. Άντε να δούμε και στην Ελλάδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Ερωτηση έχω το gt3110 προσπαθώ να δω τη νεριτ αλλά θέλει ενα plugin που Φεν ξερτω ποιο είναι.Γνωρίζει κσνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfil Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Ερωτηση έχω το gt3110 προσπαθώ να δω τη νεριτ αλλά θέλει ενα plugin που Φεν ξερτω ποιο είναι.Γνωρίζει κσνεις? Flash player... Το βρίσκεις στο Adobe Archive... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 (edited) Flash player... Το βρίσκεις στο Adobe Archive... Το εχω περασμενο αυτο Δημητρη. Το ξαναπερασα αλλα και παλι τιποτα. Ολα τα δειχνει εκτος απο τη nerit. Edited June 15, 2014 by jogatore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfil Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Το εχω περασμενο αυτο Δημητρη. Το ξαναπερασα αλλα και παλι τιποτα. Ολα τα δειχνει εκτος απο τη nerit. Χμμμ... Περίεργο. Σε εμένα (που δεν έχω εγκαταστήσει το flash) αυτό λέει ότι λείπει. Μάλλον κάνω λάθος λοιπόν. Ίσως μπορεί να βοηθήσει κάποιος άλλος τότε. Εγώ αντιπαθώ το flash player και δεν το εγκαθιστώ ούτε για δοκιμή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 (edited) Χμμμ... Περίεργο. Σε εμένα (που δεν έχω εγκαταστήσει το flash) αυτό λέει ότι λείπει. Μάλλον κάνω λάθος λοιπόν. Ίσως μπορεί να βοηθήσει κάποιος άλλος τότε. Εγώ αντιπαθώ το flash player και δεν το εγκαθιστώ ούτε για δοκιμή! Σε μενα βγάζει ενα τουβλακι σαν λεγκο και ζητάει να το πατήσω για να εγκατασταθούν κάποια plugin ,το παταω αλλά δεν γίνετε τίποτα.Δεν ξέρω και εγώ τι να πω. Ευχαριστώ Edited June 16, 2014 by jogatore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Μερικοί browsers δεν υποστηρίζουν flash περιεχόμενο. Δοκίμασε με τον mozilla firefox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Μερικοί browsers δεν υποστηρίζουν flash περιεχόμενο. Δοκίμασε με τον mozilla firefox. Τον mozila χρησιμοποιω ,καποια αλλη προταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Παιδες εγω εδω σας αφηνω γιατι πουλησα το ταμπλετ.Ευχαριστω για τη βοηθεια που ειχα αυτο το καιρο.Καλη συνεχεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 (edited) Τώρα με την 4.2.2 μπορεί να γίνει κατοπτρισμός οθόνης(screen mirroring) ; Όχι μόνο φωτογραφίες και βίντεο, να δείχνεται ''όλο'' το σύστημα στην οθόνη της τηλεόρασης. Για βοήθησε πες μας τον τρόπο πως γίνεται διότι δεν μπορώ να τα καταφέρω αν μπορείς αναλυτικά!!! tv έχω την Sony 32'' KDL-32W705B Edited June 23, 2014 by pasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 (edited) Ρε παιδιά έχει έρθει επίσημα στην Ελλάδα η 4.2.2; Κάποιος παραπάνω λέει ότι το χει πάρει από το Πλαίσιο και του ήρθε η 4.2.2. Και γω από το Πλαίσιο το χω πάρει (Ελληνικό - EUR) αλλά ακόμα στην 4.1.2 είμαι. Edited June 28, 2014 by silverag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Ρε παιδιά έχει έρθει επίσημα στην Ελλάδα η 4.2.2; Κάποιος παραπάνω λέει ότι το χει πάρει από το Πλαίσιο και του ήρθε η 4.2.2. Και γω από το Πλαίσιο το χω πάρει (Ελληνικό - EUR) αλλά ακόμα στην 4.1.2 είμαι. Αναφέρει ότι πήρε την 4.2.2 στο Ρ3100 (3G έκδοση), δεν ξέρω αν έχεις και εσύ το ίδιο. Τώρα κι εγώ με το Ρ3110 (wifi έκδοση) είμαι στην 4.1.2 με EUR και αναμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Αναφέρει ότι πήρε την 4.2.2 στο Ρ3100 (3G έκδοση), δεν ξέρω αν έχεις και εσύ το ίδιο. Τώρα κι εγώ με το Ρ3110 (wifi έκδοση) είμαι στην 4.1.2 με EUR και αναμένω. Α δεν το πρόσεξα. Και γω το P3110 έχω και περιμένω όπως και συ. Άντε να δούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kand Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Γειας σας. Έχω περίπου 1 χρόνο το συγκεκριμένο tablet και μετά από πτώση μου εμφανίζει στην οθόνη το πρόβλημα που φαίνεται στην εικόνα που επισυνάπτω. Δηλαδή η μισή οθόνη είναι άσπρη με οριζόντιες γραμμές. Παρόλο αυτά είναι λειτουργικό και το touch δουλεύει μια χαρά. Επειδή το έχω ανοίξει για να το επισκευάσω μήπως γνωρίζει κάποιος αν είναι πρόβλημα της οθόνης, του digitizer ή του flex καλωδίου της οθόνης ώστε να μπορέσω να το αντικαταστήσω. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Θα θυμηθούν να βγάλουν την 4.2.2 και για τις υπόλοιπες χώρες άραγε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Τον Ιούλιο στο Sammobile δείχνει ότι βγήκαν άλλες δύο 4.2.2 για Ρωσία και Ουκρανία. Κοινώς "Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Τον mozila χρησιμοποιω ,καποια αλλη προταση? Καμμισ πρόταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Καμμια πρόταση? Dolphin browser είναι η πρώτη που μου έρχεται στο μυαλό, για περισσότερες προτάσεις θα σου συνιστούσα να απευθυνθείς στο σωστό θέμα ή απλά να κάνεις μια αναζήτηση εκεί. :-) Android Προτάσεις : Πλοήγηση στο διαδίκτυο Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatomas Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Καμμισ πρόταση? Οντως ο dolphin 11 παιζει flash, με την προσθηκη hacked flash player (playstore dolphin ή βοήθεια του dolphin ή xda), σε παλιότερη έκδοση χρειάζεται και το jetpack(το περιέχει ο 11);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Έχει πάρει κανείς internet μέσω windows phone κινητού; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts