johnybryant24 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 με gb βαζεις το σωστο semaphore; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leadergr Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 ΕΙμαι με slim 2.8 .μου δουλευει κανονικα.εχω ομως μερικες απορειες. 1) πως βλεπω τι επαφες εχω στην sim. 2)οι επαφες μου απο την Google κατεβηκαν στο τηλ.οταν θελω μια νεa επαφη να την βαλω στο τηλ η στην sim και να μην ανεβει στην Google πως γινετε; 3)δεν βλεπω επιλογη speed dial. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorentzos323 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 @leros κατω από τον οδηγο εγκαταστασης της σλιμ το έχει στα πιθανα προβλήματα και πως να το λυσεις. Απλά επειδή το ρουτ εξπλορερ δεν μπορούσε να μου αλλάξει τα αρχεια απο read only αυτό το μέρος της διαδικασίας το κανα με τον es file exporer αφου πρώτα ενεργοποίησα πρώτα τα system files. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokas Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 @johnybryant24 σωστό gb kernel είχα βάλει και τελικά έστρωσε μόνο του, μπήκε recovery και συνέχισα την διαδικασία. Είμαι πίσω τώρα σε cyanogen nightly, με semaphore, φυσάει και το μόνο... χαμηλή αυτονομία, χωρίς πολλά-πολλά, fb ή skype... Δεν προτίμησα slim γιατί διάβασα πολλές ιδιοτροπίες και την πιθανότητα, από λάθος σου, να χάσεις το imei... Εν αναμονή της πρώτης rc cyanogen :yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Εν αναμονή της πρώτης rc cyanogen :yahoo: της ποιας??? :worry: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 @johnybryant24 σωστό gb kernel είχα βάλει και τελικά έστρωσε μόνο του, μπήκε recovery και συνέχισα την διαδικασία. Είμαι πίσω τώρα σε cyanogen nightly, με semaphore, φυσάει και το μόνο... χαμηλή αυτονομία, χωρίς πολλά-πολλά, fb ή skype... Δεν προτίμησα slim γιατί διάβασα πολλές ιδιοτροπίες και την πιθανότητα, από λάθος σου, να χάσεις το imei... Εν αναμονή της πρώτης rc cyanogen :yahoo: Και στην cm μπορεί να συμβεί :p Επίσης δε θα ήθελα να βγει RC γιατί τότε σημαίνει πως πλέον έχει ολοκληρωθεί η ρομ.. Και ακόμα δεν έχουμε ούτε ράδιο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Και στην cm μπορεί να συμβεί :p Επίσης δε θα ήθελα να βγει RC γιατί τότε σημαίνει πως πλέον έχει ολοκληρωθεί η ρομ.. Και ακόμα δεν έχουμε ούτε ράδιο :p Καλά βασικά με την έλευση της 4.2 η aokp ήδη έβγαλε μια milestone και δεν νομίζω να το τραβήξει παραπέρα επικεντρώνοντας στην 4.2 την προσοχή της ελπίζω να είναι και το galaxy s στις συμβατές συσκευές (πιστεύω ότι θα είναι, μιας και είναι μικρές οι διαφορές 4.1-4.2) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokas Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Και στην cm μπορεί να συμβεί :p Επίσης δε θα ήθελα να βγει RC γιατί τότε σημαίνει πως πλέον έχει ολοκληρωθεί η ρομ.. Και ακόμα δεν έχουμε ούτε ράδιο :p κάτι πιο stable και tested για καθημερινή χρήση εννοώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybryant24 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 (edited) εσένα σου κρασάρει ο apollo? εμενα εδω και τρεις αναβαθμισεις δεν εχει λυθει το προβλημα :S Η 2-11 που εχω ειναι πολυ σταθερη δν εχω κανενα προβλημα παντως εκτος της μουσικης! Edited November 4, 2012 by johnybryant24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokas Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 δεν ακούω μουσική από το κιν τελευταία κι έτσι δεν το εχω τεστάρει, πάντως τρέχει ο apollo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Μόλις έβαλα και εγώ την τελευταία cm 10 στο κινητό μου.Όλα πάνε 'ρολόι' αν και το κινητό νομίζω ότι είναι φτιαγμένο για gb. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται πως με την gb όλα πηγαίναν πιο ομαλά,μπορεί να είναι και η ιδέα μου δεν ξέρω... Μια ερώτηση τώρα, γίνεται να κάνω κάπως το πληκτρολόγιο της 4.2 να έχει ελληνικό λεξιλόγιο ώστε να μπορώ να χρησιμοποιήσω τo gesture typing και στα ελληνικά εκτός από τα αγγλικά ?Αυτό το πληκτρολόγιο είναι πραγματικά γρήγορο και ελαφρύ . Καμία σχέση με το swype που γονατίζει πραγματικά το κινητό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 ... Μια ερώτηση τώρα, γίνεται να κάνω κάπως το πληκτρολόγιο της 4.2 να έχει ελληνικό λεξιλόγιο ώστε να μπορώ να χρησιμοποιήσω τo gesture typing και στα ελληνικά εκτός από τα αγγλικά ?Αυτό το πληκτρολόγιο είναι πραγματικά γρήγορο και ελαφρύ . Καμία σχέση με το swype που γονατίζει πραγματικά το κινητό μου. Η cm είναι 4.1, δεν έχει το gesture typing της 4.2 Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Ξέχασα να πω πως έχω κατεβάσει και το 4.2 πληκτρολόγιο από το xda... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Ξέχασα να πω πως έχω κατεβάσει και το 4.2 πληκτρολόγιο από το xda... Δώσε λινκ :D Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1964663 Αυτό είναι το keyboard αν βρει κάποιος πως μπορούμε να φτιάξουμε ελληνικό λεξιλόγιο ας ενημερώσει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybryant24 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Παιδια εχω μια απορια. Απο τοτε που εβαλα 4.1 τελη Αυγουστου καπου το samsung market οταν το φλασαρω δεν μου βγαζει να κανω την αναβαθμιση οποτε εχω το παλιο look (εννοειται οτι το αρχειο που εχω ειναι καπως παλιο αλλα σε 4.0 με το που ετρεχα την εφαρμογη μου εβγαζε την αναβαθμιση), το εχει κανεις αλλος; Ξερει κανεις πως να βαλω την τελευταια εκδοση; Επισης ξερει κανεις πως μπορω να κανω το google play να αναγνωριζει οτι ειμαι Αμερικη ωστε να εχω προσβαση σε ολες τις εφαρμογες η κατι αντιστοιχο τελος παντων; Παλια ειχα βρει εναν τροπο αλλα δεν θυμαμαι που :/ Τελος οσοι εχετε περασει τα gapps της 4.2 μπορειτε να κανετε κανονικα τις αναβαθμισεις απο το μαρκετ η θα πρεπει καθε φορα που αναβαθμιζονται να τις ξαναφλασαρουμε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 καλησπερα παιδια... ειμαι κι εγω ενας απο τους πολλους ευχαριστημενους κατοχους αυτης της υπερσυσκευης, και θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις, κι οποιος εχει τον χρονο κ την διαθεση μου απανταει... δεν εχω πειραξει ποτε το κινητο, ουτε για root αρα ειμαι εντελως ασχετος με φλασαρισμα στο android.. κατ αρχας για να περασω jelly bean φανταζομαι δεν ειναι απαραιτητο να εχω περασει απο πριν την ics, σωστα?? επισης, υπαρχει καποια ρομ που δουλευει απροβληματιστα, η αξιζει καλυτερα προς το παρον να φλασαρω σε ice cream?? ευχαριστω εκ των πρωτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 καλησπερα παιδια... ειμαι κι εγω ενας απο τους πολλους ευχαριστημενους κατοχους αυτης της υπερσυσκευης, και θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις, κι οποιος εχει τον χρονο κ την διαθεση μου απανταει... δεν εχω πειραξει ποτε το κινητο, ουτε για root αρα ειμαι εντελως ασχετος με φλασαρισμα στο android.. κατ αρχας για να περασω jelly bean φανταζομαι δεν ειναι απαραιτητο να εχω περασει απο πριν την ics, σωστα?? επισης, υπαρχει καποια ρομ που δουλευει απροβληματιστα, η αξιζει καλυτερα προς το παρον να φλασαρω σε ice cream?? ευχαριστω εκ των πρωτερων... Μπορείς και από gingerbread να πας κατευθείαν σε jelly bean = cm10 και οι οδηγίες είναι στο παρακάτω link: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=341329 Γνώμη μου είναι να βάλεις την stable...έμενα 3 ήμερες που την έχω μου δουλεύει άψογα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Υπόψην ότι δεν έχουν ραδιόφωνο ούτε βίντεο κλήσεις μέσω του παρόχου, και έχουν τρελή κατανάλωση μπαταρίας στο 3G. Αυτά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Ραδιοφωνο υπαρχει με το Spirit Fm. Η καταναλωση ειναι οντως αυξημενη... αλλα και η ταχυτητα και η αποκριση του κινητου ειναι απιστευτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outrospective Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Ραδιοφωνο υπαρχει με το Spirit Fm. Η καταναλωση ειναι οντως αυξημενη... αλλα και η ταχυτητα και η αποκριση του κινητου ειναι απιστευτη... Καλησπέρα! Μήπως έχει κάποιος το apk του spiritfm, γιατί δεν το βρίσκω; Ευχαριστώ έτσι κι αλλιώς!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Υπάρχει στο Play Store και είναι εφαρμογή επί πληρωμή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) Καλησπέρα! Μήπως έχει κάποιος το apk του spiritfm, γιατί δεν το βρίσκω; Ευχαριστώ έτσι κι αλλιώς!!! Υπάρχει και εδώ δωρεάν. Στο galaxy s plus που έχω, λειτουργεί κανονικά με τις ακόλουθες ρυθμίσεις: Τοπική ζώνη: Ελλάδα Audio/Method: qdsp5v2 Altern Edited November 17, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Υπάρχει και εδώ δωρεάν. Στο galaxy s plus που έχω λειτουργεί κανονικά με τις ακόλουθες ρυθμίσεις: Τοπική ζώνη: Ελλάδα Audio/Method: qdsp5v2 Altern αυτές οι εκδόσεις είναι παλιές και θα σας συμβούλευα να μην τις βάλετε... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 αυτές οι εκδόσεις είναι παλιές και θα σας συμβούλευα να μην τις βάλετε... Τι εννοείς παλιές; Ανεβαίνουν updates συνεχώς (15 Νοεμβρίου είναι το νεότερο). :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts