Serafeim1981 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Κάνε αίτηση για φορητότητα και θα σου κάνουν προσφορά. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenind Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Να σας ρωτήσω εσάς με Nova.. πόσο πληρώνετε για nova3play full πακέτο με multi view? Εμένα από αυτόν τον μήνα το πήγαν στα 74 από 64 επειδή πέρασε χρόνος και θέλω να δω αν παίζει κάποια προσφορά.. Αλλιώς σκέφτομαι να πάω σε 3play με αθλητικά και σε ote tv για δεύτερη τηλεόραση. Στείλε ένα μήνυμα εδώ https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799 και ζήτα να σου κάνουν κάτι καλύτερο. Μπορεί να σε βοηθήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Στείλε ένα μήνυμα εδώ https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799 και ζήτα να σου κάνουν κάτι καλύτερο. Μπορεί να σε βοηθήσουν. Τους είχα ξεχάσει και αυτούς! Ευχαριστώ! Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Τον Μάρτιο δεν αρχίζουν οι διαγωνισμοί για το ισπανικό παιδιά. Ξερέτε? Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Καλησπέρα!!Έχουμε καμιά ενημέρωση για το nova christmas?Επίσης ξέρουμε αν ΟΤΕ TV θα βγάλει κανένα παρόμοιο κανάλι? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Ακομα ειναι νωρις.Δεν εχει βγει καμια διαφημιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Μπράβο!!!Τελικά θα βγει και φέτος το κανάλι nova christmas γιατί στο περιοδικό που πήρα το λέει!!! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Η Nova θα βγάλει όπως κάθε χρόνο. Ο ote δεν ξέρουμε ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζετε αν γίνονται προσφορές από τη Nova για το αθλητικό πακέτο τώρα που τελείωσε η σαιζόν; Εχει βγάλει το 3play+novacinema στα 39 ευρώ και αναρωτιέμαι αν αξίζει να περιμένω για κάτι αντίστοιχο για το sports pack το οποίο μόνο του κοστίζει μια 60αρα και με 3play μια 50αρα. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζετε αν γίνονται προσφορές από τη Nova για το αθλητικό πακέτο τώρα που τελείωσε η σαιζόν; Εχει βγάλει το 3play+novacinema στα 39 ευρώ και αναρωτιέμαι αν αξίζει να περιμένω για κάτι αντίστοιχο για το sports pack το οποίο μόνο του κοστίζει μια 60αρα και με 3play μια 50αρα. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου Εγώ το sports pack πριν κάνα τρίμηνο το πήρα 25 ευρώ μόνο του χωρίς ίντερνετ-τηλεφωνία, τώρα πάει 27,70 € λόγω της αύξησης του ΦΠΑ! Στάλθηκε απ εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Εγώ το sports pack πριν κάνα τρίμηνο το πήρα 25 ευρώ μόνο του χωρίς ίντερνετ-τηλεφωνία, τώρα πάει 27,70 € λόγω της αύξησης του ΦΠΑ! Στάλθηκε απ εμενα Που το βρίσκεις 27; 52 λέει στο site. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Κάνουν προσφορές συνέχεια. Εγώ έχω το φουλ 35... Θα μπορούσα και χαμηλότερα, αλλά δεν το πάλεψα πολύ. ;) SM-G935F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Κάνουν προσφορές συνέχεια. Εγώ έχω το φουλ 35... Θα μπορούσα και χαμηλότερα, αλλά δεν το πάλεψα πολύ. ;) SM-G935F Ναι αλλά μόνο σε υφιστάμενους πελάτες παίζουν προσφορές. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Στα 27,60 ευρώ πλέον το full pack του ΟΤΕTV από 24.90.Και έρχεται και 5% επιπλέον φόρος στη σταθερή τηλεφωνία του χρόνου...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts