Jump to content

Συνδρομητική Τηλεόραση

StandArd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάνε αίτηση για φορητότητα και θα σου κάνουν προσφορά.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

• Απαντήσεις 188
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να σας ρωτήσω εσάς με Nova.. πόσο πληρώνετε για nova3play full πακέτο με multi view?

Εμένα από αυτόν τον μήνα το πήγαν στα 74 από 64 επειδή πέρασε χρόνος και θέλω να δω αν παίζει κάποια προσφορά..

Αλλιώς σκέφτομαι να πάω σε 3play με αθλητικά και σε ote tv για δεύτερη τηλεόραση.

Στείλε ένα μήνυμα εδώ https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799 και ζήτα να σου κάνουν κάτι καλύτερο. Μπορεί να σε βοηθήσουν.

Στείλε ένα μήνυμα εδώ https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799 και ζήτα να σου κάνουν κάτι καλύτερο. Μπορεί να σε βοηθήσουν.

Τους είχα ξεχάσει και αυτούς! Ευχαριστώ!

Τον Μάρτιο δεν αρχίζουν οι διαγωνισμοί για το ισπανικό παιδιά. Ξερέτε?
Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα

• 11 months later...
Καλησπέρα!!Έχουμε καμιά ενημέρωση για το nova christmas?Επίσης ξέρουμε αν ΟΤΕ TV θα βγάλει κανένα παρόμοιο κανάλι?

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

• 2 weeks later...
Μπράβο!!!Τελικά θα βγει και φέτος το κανάλι nova christmas γιατί στο περιοδικό που πήρα το λέει!!!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

• 6 months later...

Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζετε αν γίνονται προσφορές από τη Nova για το αθλητικό πακέτο τώρα που τελείωσε η σαιζόν; Εχει βγάλει το 3play+novacinema στα 39 ευρώ και αναρωτιέμαι αν αξίζει να περιμένω για κάτι αντίστοιχο για το sports pack το οποίο μόνο του κοστίζει μια 60αρα και με 3play μια 50αρα.

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζετε αν γίνονται προσφορές από τη Nova για το αθλητικό πακέτο τώρα που τελείωσε η σαιζόν; Εχει βγάλει το 3play+novacinema στα 39 ευρώ και αναρωτιέμαι αν αξίζει να περιμένω για κάτι αντίστοιχο για το sports pack το οποίο μόνο του κοστίζει μια 60αρα και με 3play μια 50αρα.

Εγώ το sports pack πριν κάνα τρίμηνο το πήρα 25 ευρώ μόνο του χωρίς ίντερνετ-τηλεφωνία, τώρα πάει 27,70 € λόγω της αύξησης του ΦΠΑ!

Στάλθηκε απ εμενα

Εγώ το sports pack πριν κάνα τρίμηνο το πήρα 25 ευρώ μόνο του χωρίς ίντερνετ-τηλεφωνία, τώρα πάει 27,70 € λόγω της αύξησης του ΦΠΑ!

Στάλθηκε απ εμενα

Που το βρίσκεις 27; 52 λέει στο site.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάνουν προσφορές συνέχεια. Εγώ έχω το φουλ 35... Θα μπορούσα και χαμηλότερα, αλλά δεν το πάλεψα πολύ. ;)

SM-G935F

Κάνουν προσφορές συνέχεια. Εγώ έχω το φουλ 35... Θα μπορούσα και χαμηλότερα, αλλά δεν το πάλεψα πολύ. ;)

SM-G935F

Ναι αλλά μόνο σε υφιστάμενους πελάτες παίζουν προσφορές.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στα 27,60 ευρώ πλέον το full pack του ΟΤΕTV από 24.90.Και έρχεται και 5% επιπλέον φόρος στη σταθερή τηλεφωνία του χρόνου...:mad: