Jump to content

[THEME] Kalagas Mixed Theme

kalagas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε μου πολυ καλη δουλεια εχεις κανει και μπραβο!

Αν καταλαβα καλα κανει μονο για Ωμεγα ρομς;Εγω που εχω deodexed 4.1.2XLKC(συγκεκριμενα Pulse 3.1) δεν μπορω να το βαλω;

• Απαντήσεις 88
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Tελικα το περασα και δουλευει κανονικα.Ευχαριστω πολυ :)

Το καλο με την Pulse ολα οσα χρειαζομαι δουλευουν!

• 3 weeks later...

Αναβάθμιση:

• Το Mixed Theme αναβαθμίστηκε στην v13.0

Αλλαγές:

• Προστέθηκε πλήρης υποστήριξη του JKay Deluxe - Φλασάρετε το Theme μου ΜΕΤΑ που θα φλασάρετε το JKay Deluxe Mod - Θα χρειαστείτε και την επί πληρωμή εφαρμογή Deluxe Settings από το Play Store
  • Προστέθηκαν Kalagas Mixed/ICSlike/Grayscale Theme JKay Deluxe Icon Pack στο Section - Extras: του 1ου Post
  • Μίκρυνε κατά 20MB περίπου το μέγεθος Theme

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αναβάθμιση:

• Το Mixed Theme αναβαθμίστηκε στην v14.0

Αλλαγές:

• Προστέθηκε πλήρης υποστήριξη των τελευταίων Omega ROMs και του JKay Deluxe Mods
  • Προστέθηκε Kalagas SlimSignal για Mixed στο Section - Extras: του 1ου Post
  • Προστέθηκε Kalagas SlimSignal για Mixed στο Section - Extras: του 1ου Post

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• 2 weeks later...

CΑρχικα kalagas συγχαρητηρια για τα πολυ ωραια θεματα!

Ηθελα να ρωτησω αν μπορω να βαλω το θεμα αυτο σε ενα sony xperia T και αν ναι πως?

Εχω official rom! Αν και σκοπευω να του περασω μια αλλη αργοτερα(μαλλον)!

CΑρχικα kalagas συγχαρητηρια για τα πολυ ωραια θεματα!

Ηθελα να ρωτησω αν μπορω να βαλω το θεμα αυτο σε ενα sony xperia T και αν ναι πως?

Εχω official rom! Αν και σκοπευω να του περασω μια αλλη αργοτερα(μαλλον)!

Δυστυχώς φίλε μου δεν μπορείς. Και αν το φλασάρεις θα αλλάξουν πολύ λίγα εικονίδια..

Προϋπόθεση βέβαια είναι να είσαι rooted...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Δυστυχώς φίλε μου δεν μπορείς. Και αν το φλασάρεις θα αλλάξουν πολύ λίγα εικονίδια..

Προϋπόθεση βέβαια είναι να είσαι rooted...

Σε ευχαριστω για την απαντηση!

αν ειναι οταν περασω custom rom και γενικως μαθω καλυτερα πως λειτουργει το android ισως το δοκιμασω και ο θεος βοηθος!

• 4 weeks later...

Αναβάθμιση:

• Το Mixed Theme αναβαθμίστηκε στην v15.0. Πρόκειται για Τεράστια Αναβάθμιση...

Αλλαγές:

• Προστέθηκαν 43 Νέα apks (AccuweatherDaemon, AccuweatherWidget, AccuweatherWidget_Main, AllShareCastWidget, ClockPackage, FlashBarService, FmmDM, FmmDS, FmRadio, HelpHub, Keystring_factory, Keystring_misc, Kies, kieswifi, LidroidSettings, MobilePrint, MWControl, SamsungWidget_FavoriteApp, sCloudBackupProvider, sCloudDataRelay, sCloudDataSync, sCloudSyncBrowser, sCloudSyncCalendar, sCloudSyncContacts, sCloudSyncSMemo, SecCalculator2, SecCalendar, SecFileShareServer, SecMediaProvider, SecNoteMyFiles, SelfTestMode, SimpleAlarmClock, SimpleFavoritesWidget, SNS, SPPPushClient_Prod, SyncmlDM, SyncmlDS, Tag, Task_Manager_Shortcut_by_indie, TMServerApp, Torch, TrimApp_phone, WebManual)
  • Πλήρως συμβατό με το 3Minit Framework

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Πολύ όμορφα θέματα. Έχω μπει σε πειρασμό να τα δοκιμάσω αλλά είναι συμβατά με το GALAXY S3 LTE? Eιδικοτερα με άλλες custom rom ή τις oficcial? και αν δεν γνωρίζεις μπορώ να πειραματιστώ (με δική μου ευθύνη πάντοτε) ώστε να το διαπιστώσω και αν το κάνω θα μπορώ να το επαναφέρω? Ευχαριστώ Edited by agelos
Θα mini ή θα μου mini ? (στα χέρια)

Είναι συμβατό με όλα τα s3...

Και με όλες τις roms ακόμα και τις stock. Πάρε ένα Nandroid Backup και μετά φλασάρεις...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Το πέρασα το θέμα σε σ3 LTE.επιβεβαίωνω ότι δουλεύει άψογα. Επιβεβαίωνω ότι είναι παρα πολυ όμορφο θέμα. Συγχαρητήρια

Το πέρασα το θέμα σε σ3 LTE.επιβεβαίωνω ότι δουλεύει άψογα. Επιβεβαίωνω ότι είναι παρα πολυ όμορφο θέμα. Συγχαρητήρια

Να σαι καλά...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Επανέρχομαι στο θέμα και θα πω ότι η ποιότητα των εικονιδίων είναι εκπληκτική. Εξαιρετικά καθαρά, με μεγάλη διαύγεια και σαφήνεια στα χρώματα, όμορφα κορεσμένα χρώματα, καταλαβαίνεις άμεσα τι απεικονίζει η οθόνη το κινητού, χωρίς να χρειάζεται να τα ερμηνεύσεις με το μυαλό σου. Σ' εμένα τουλάχιστον εγκαταστάθηκε για να mini (λογοπαίγνιο με τη μάρκα του αυτοκινήτου μου).

Το αριθμητικό πληκτρολόγιο όπως ακριβώς το ζητούσα.

Μαύρο φόντο με μεγάλους λευκούς αριθμούς, οι οποίοι στο κέντρο τους έχουν ένα γκρι χρώμα, που δημιουργεί την αίσθηση της σκιάς, ενώ τα γράμματα βρίσκονται στο κέντρο περίπου των αριθμών και είναι κεφαλαία Αγγλικά, έχουν χρώμα γκρι, τα οποία λειτουργούν και για την αναζήτηση επαφών, μόνο όμως στα αγγλικά. Όλο το σύνολο συνδυάζεται αρμονικά οπτικά μεταξύ του .

Η μόνη παρατήρηση που έχω να κάνω είναι ότι δεν απεικονίζει και τα ελληνικά γράμματα μαζί με τα αγγλικά . Εδώ ίσως να μπορεί να βελτιωθεί σ΄αυτό το σημείο και να προστεθούν και τα ελληνικά γράμματα μαζί με τα αγγλικά σε συνδυασμό με την αναζήτηση ελληνικών επαφών. Η έλλειψη όμως αυτή, τουλάχιστον σ΄ εμένα, δεν αναιρεί την όμορφη υλοποίηση του θέματος , το οποίο θα mini μόνιμα στο κινητό μου.

Οι επαφές απεικονίζονται και αυτές σε μαύρο φόντο με λευκά γράμματα. Δίπλα σε κάθε ονοματεπώνυμο υπάρχει το ρομποτακι android ως εικονίδιο επαφής σε διάφορα χρώματα ή αλλιώς, στη θέση αυτού, μπαίνει η φωτογραφία της επαφής που έχει οριστεί από το χρήστη.

Πάρα πολύ όμορφα επίσης είναι τα εικονίδια που εμφανίζονται όταν πατάς το κουμπί για να πραγματοποιήσεις την κλήση δηλαδή τα: τερματισμός κλήσης, ηχείο, ακουστικά κλπ., τα οποία στο κάτω μέρος τους έχουν με ευανάγνωστα γράμματα στα ελληνικά τι κάνει το κάθε ένα.

Το γράψιμο μου θα περιοριστεί σ΄αυτό μόνο το κομμάτι , αφού θεωρώ ότι καλύπτει το μεγαλύτερο κομμάτι χρήσης του κινητού από τους περισσότερους χρήστες. Τα υπόλοιπα ας μείνουν χωρίς περιγραφή, με μια γοητεία μυστηρίου και εξερεύνησης για να τα ανακαλύψει ο κάθε ένας μόνος τους, αφού πρώτα κάνει την εγκατάσταση.

Εξαιρετική δουλειά, συγχαρητήρια στο δημιουργό για το κέφι και το μεράκι του, καθώς και την όρεξη του να το μοιραστεί μαζί μας.

Ευχαριστώ.

ΥΓ. Εγκαταστάθηκε και δουλεύει σε Galaxy s3 LTE custom rom pandoriam v6.6

Φίλε μου δυστυχώς τα ελληνικά γράμματα που θες στον dialer δεν είναι δουλειά του Theme αλλά της Samsung να κάνει τον dialer να αναζητά και στα Ελληνικά...

Εγώ αλλάζω Μόνο εικονίδια και τίποτα άλλο, οπότε πρόσθετες λειτουργίες όπως αναζήτηση κλπ είναι θέμα κώδικα.

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• 2 weeks later...

Αναβάθμιση:

• Το Mixed Theme αναβαθμίστηκε στην v16.0. Πρόκειται για άλλη μια Μεγάλη Αναβάθμιση...

Αλλαγές:

• Αλλάχθηκαν/Προστέθηκαν πάνω από 2000 εικονίδια, ώστε να είναι Πλήρως συμβατό με το καινούργιο 4.2.1
  • Προστέθηκαν 19 Νέα apks (AllshareFileShare, AllshareFileShareClient, AllshareFileShareServer, AllshareMediaShare, AllSharePlay, BestFace, Bluetooth, com.sec.android.app.newmessage, ELMAgent, Gmail2, MediaUploader, PopupuiReceiver, sCloudBackupApp, SCParser, SecSetupWizard, ShareShotService, SnapNGo, TasksProvider, wssyncmlnps)

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
ΜΠΡΑΒΟ φίλε μου πολύ ωραίο το θέμα σου.Όσο για την κατανάλωση της μπαταρίας επειδή είναι full color το θέμα είναι σχεδόν μηδαμινή.Συγχαρητήρια.

ΜΠΡΑΒΟ φίλε μου πολύ ωραίο το θέμα σου.Όσο για την κατανάλωση της μπαταρίας επειδή είναι full color το θέμα είναι σχεδόν μηδαμινή.Συγχαρητήρια.

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.... Ότι μπορούμε κάνουμε...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Φιλε το θεμα σου υπαρχει για note2 μηπως??

Υπάρχει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333202

Samsung galaxy s21+

Το θέμα είναι συμβατό με με την Omega v45 4.2.2?

Όχι φίλε μου, θέλει πολύ δουλειά μια και υπάρχουν αρκετά καινούργια πράγματα... θα περιμένω και την επίσημη αναβάθμιση της Samsung για να τα κάνω τώρα και μετά τα ξανά αλλάζω...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• 3 months later...
  • 3 weeks later...