stauros2653 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 παραθετω φωτο με χρηση μπαταριας,το ραδιοφωνο ανοιχτο 10 ωρς τουλαχιστον,λιγες κλησεις,κανεα μισαωρο ιντερνετ με 2g.εχω την neatrom v7.4.βεβαια στο σπιτι με wifi και youtube πεφτει ταχιστα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Ευχαριστώ,την είχα περάσει ήδη.:D η ρομ αυτη στο πληκτρολογιο μυνηματων εχει ξεχωριστα τους αριθμους επανω απο τα γραμματα? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 (edited) η ρομ αυτη στο πληκτρολογιο μυνηματων εχει ξεχωριστα τους αριθμους επανω απο τα γραμματα? Μπορείς να επιλέξεις ποιο πληκτρολόγιο θες κατά την εγκατάσταση.εγώ έχω βάλει το στοκ της sammy. Μα να μην μπορώ με τίποτα να πιάσω καλά νούμερα στην Οθόνη με archi και boefla πλέον http://i59.tinypic.com/2mz9mpw.jpg Edited June 15, 2014 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/My%20phone%20screenshots/Screenshot_2014-06-15-16-11-55_zpstx7ww8nk.png Διήμερο χωρίς 3G Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Πώς πάει η μπαταρία παιδιά? 2 μέρες το έχω έκανα root κατευθείαν και έβαλα greenify το πρωί στις 7 το έβγαλα τώρα μετά από 10+ ώρες έχω 70% Έσβησα αρκετά με το titanium backup και όλα τα άλλα τα έχω παγωμένα με το greenify. Το βλέπω ότι καλά πάει και το δουλεύω και πολύ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fenia15 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Καλησπέρα, έχω το Samsung galaxy s3. Εδώ και λίγο καιρό έχω τεράστιο πρόβλημα, φορτίζει ελάχιστα. Στην αρχή απλά άλλαξα φορτιστή (έχω τον αυθεντικό Samsung με usb καλώδιο) δοκίμασα άλλο φορτιστή αλλά δεν γινόταν κάτι. Δοκίμασα να το φορτίσω κλειστό, πάλι τίποτα (τώρα τελευταία μάλιστα όταν το έχω κλειστό και το φορτίζω ανοιγοκλείνει μόνο του). Δοκίμασα να το φορτίσω από τον υπολογιστή, για κάποιο διάστημα φόρτιζε (αν και αργά κι από εκεί) αλλά πλέον ούτε από τον υπολογιστή φορτίζει. Μπορεί να το έχω 6-7 ώρες συνδεδεμένο κι απλά να μην πέσει η μπαταρία κι άλλο. Φύσηξα την υποδοχή μήπως είχε μαζευτεί σκόνη αλλά καμία αλλαγή. Πήρα καινούργια μπαταρία και πάλι το ίδιο πρόβλημα. Η εγγύηση του κινητού λήγει τον Αύγουστο αλλά το πήρα από Ελλάδα και σπουδάζω εξωτερικό οπότε μέχρι να έρθω Ελλάδα πάλι πρέπει να βρω μια προσωρινή άλλη λύση. Καμιά ιδέα με το τι παίζει ακριβώς; Ευχαριστώ για τη βοήθεια εκ των προτέρων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 αλλαξε το usb καλωδιο του φορτιστη. εγω εκει ειχα θεμα οπως και οι περισσοτεροι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Καλησπέρα, Εδώ και λίγο καιρό έχω τεράστιο πρόβλημα, φορτίζει ελάχιστα. Στην αρχή απλά άλλαξα φορτιστή (έχω τον αυθεντικό Samsung με usb καλώδιο) δοκίμασα άλλο φορτιστή αλλά δεν γινόταν κάτι. Δοκίμασα να το φορτίσω κλειστό, πάλι τίποτα (τώρα τελευταία μάλιστα όταν το έχω κλειστό και το φορτίζω ανοιγοκλείνει μόνο του). Δοκίμασα να το φορτίσω από τον υπολογιστή, για κάποιο διάστημα φόρτιζε (αν και αργά κι από εκεί) αλλά πλέον ούτε από τον υπολογιστή φορτίζει. Μπορεί να το έχω 6-7 ώρες συνδεδεμένο κι απλά να μην πέσει η μπαταρία κι άλλο. Φύσηξα την υποδοχή μήπως είχε μαζευτεί σκόνη αλλά καμία αλλαγή. Πήρα καινούργια μπαταρία και πάλι το ίδιο πρόβλημα. Η εγγύηση του κινητού λήγει τον Αύγουστο αλλά το πήρα από Ελλάδα και σπουδάζω εξωτερικό οπότε μέχρι να έρθω Ελλάδα πάλι πρέπει να βρω μια προσωρινή άλλη λύση. Καμιά ιδέα με το τι παίζει ακριβώς; Ευχαριστώ για τη βοήθεια εκ των προτέρων!! Για να σε κάνει τέτοια ακόμα και κλειστό δεν είναι από λειτουργικό. Φορτιστή άλλαξες άρα ούτε αυτό. Μπαταρία άλλαξες άρα ούτε. Οπότε μητρική μου φαίνεται η πρόβλημα στο USB port. Φυσικά δοκίμασε κι έναν 3ο φορτιστή ίσως και αλλάξει κάτι. Αλλιώς στο service. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fenia15 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 έχω αλλάξει καλώδιο ήδη. δοκίμασα ένα nokia usb και πάλι φορτίζει απίστευτα αργά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Φίλε μου η εγγύηση καλύπτει και στο εξωτερικό. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olgadi Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Καλησπερα παιδια! Την τελευταια βδομαδα αντιμετωπιζω ενα προβλημα: Καθε φορα που ανοιγω wifi/δεδομενα μετα απο κανα δυο λεπτα η οθονη του κινητου τρεμοπαιζει, μου βγαζει σηματακι οτι δεν υπαρχει καθολου σημα και μετα κολλαει τελειως και συνηθως κανει επανεκκινηση μονο του (αν δεν το κανω εγω). Μολις ανοιξει το κινητο η μπαταρια εχει πεσει στο 1-2%, ενω μπορει να ηταν φουλ πριν. Το θεμα ειναι οτι αυτο το πραγμα γινεται μονο οταν συνδεομαι ιντερνετ. Παιζει να φταιει η μπαταρια μονο; Να σημειωσω οτι δεν το εχω 'πειραξει' γιατι ειμαι ψιλοασχετη με αυτα. ΥΓ συγγνωμη αν ειμαι σε λαθος topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Για κοίτα την αν έχει φουσκώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olgadi Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Οχι μια χαρα ειναι.. 2 χρονων ειναι σχεδον, δεν την εχω αλλαξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Οχι μια χαρα ειναι.. 2 χρονων ειναι σχεδον, δεν την εχω αλλαξει Σύνδεσε το στο φορτιστή και κοίταξε αν συνεχίζει να στο κάνει. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olgadi Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Αυτο θα ελεγα..δεν το κανει οταν ειναι συνδεδεμενο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelsak Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Καλησπερα παιδια! Την τελευταια βδομαδα αντιμετωπιζω ενα προβλημα: Καθε φορα που ανοιγω wifi/δεδομενα μετα απο κανα δυο λεπτα η οθονη του κινητου τρεμοπαιζει, μου βγαζει σηματακι οτι δεν υπαρχει καθολου σημα και μετα κολλαει τελειως και συνηθως κανει επανεκκινηση μονο του (αν δεν το κανω εγω). Μολις ανοιξει το κινητο η μπαταρια εχει πεσει στο 1-2%, ενω μπορει να ηταν φουλ πριν. Το θεμα ειναι οτι αυτο το πραγμα γινεται μονο οταν συνδεομαι ιντερνετ. Παιζει να φταιει η μπαταρια μονο; Να σημειωσω οτι δεν το εχω 'πειραξει' γιατι ειμαι ψιλοασχετη με αυτα. ΥΓ συγγνωμη αν ειμαι σε λαθος topic το ιδιο ακριβως προβλημα αντιμετωπιζω και γω.Υποψιαζομαι για μπαταρια αλλα δεν ειμαι σιγουρος .Η μπαταρια παντως δεν ειναι φουσκωμενη .Το κινητο το εχω(σαν δευτερο πλεον)2.5χρονια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Αυτο θα ελεγα..δεν το κανει οταν ειναι συνδεδεμενο! Πας για μπαταρία :) (φθηνή είναι) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olgadi Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Πας για μπαταρία :) (φθηνή είναι) Thank you!! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Αγόρασα μπαταρία με μεγαλύτερη χωρητικότητα, διπλάσια της προηγούμενης. Θα πρέπει να γίνει καλιμπράρισμα με μία εφαρμογή, ή το ίδιο το κινητό την αναγνωρίζει αυτόματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meletis_m Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Τοποθετήθηκε νέα μπαταρία σήμερα. Έγινε πλήρης φόρτιση.Θα αφαιρεθεί και η εφαρμογή του Messanger καθώς καταναλώνει μεγάλο ποσοστό μπαταρίας. Παράθεση Xiaomi mia2 lite 4/64 & redmi 8a 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts