Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το Galaxy S III

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως σας φαινετε?

[ATTACH]35582[/ATTACH]

[ATTACH]35583[/ATTACH]

Καθολου αντιπροσωπευτικο δειγμα. Το να βλεπουμε screenshot απο galaxy s3 που η μπαταρια του εχει κρατησει 5 μερες ειναι κατι που αφορα ελαχιστους. Προφανως εσυ θα εκανες 2 τηλεφωνα την ημερα και δε θα κοιτουσες ουτε καν το ρολοι του. Εγω προσωπικα θελω να δω τη μπαταρια του σε συνθηκες smartphone και οχι σε συνθηκες nokia 3310 . Το πιο σημαντικο gps , και δεδομενα.

Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καθολου αντιπροσωπευτικο δειγμα. Το να βλεπουμε screenshot απο galaxy s3 που η μπαταρια του εχει κρατησει 5 μερες ειναι κατι που αφορα ελαχιστους. Προφανως εσυ θα εκανες 2 τηλεφωνα την ημερα και δε θα κοιτουσες ουτε καν το ρολοι του. Εγω προσωπικα θελω να δω τη μπαταρια του σε συνθηκες smartphone και οχι σε συνθηκες nokia 3310 . Το πιο σημαντικο gps , και δεδομενα.

καλησπερα Κοτσος , εσενα ποσο σου κραταει και ποια ρομ εχεις; διοτι εμενα το κινητο πανω απο μια μερα με την χρηση που το κανω δεν κραταει....εννοειτε 3g και wireless online συνεχεια

Η στοκ μπαταρια με χρηση smartphone μου κραταει βαρια μια μερα . Η 3100 ομως που εχω κραταει 2 μερες ανετα.
Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

Η στοκ μπαταρια με χρηση smartphone μου κραταει βαρια μια μερα . Η 3100 ομως που εχω κραταει 2 μερες ανετα.

Εισαι με στο ρομ - κερνελ? ευχαριστω

Ναι , μανισιο το κινητο.

Ναι , μανισιο το κινητο.

εχεις εγκαταστησει καθολου καποια custom η οποια να ειχα καλυτερη μπαταρια;

Καμια .. Εβαλα cyanogenmod 10.1 στο lte Μου αλλα σαν τη στοκ δεν εχει . Μου την ετρωγε πολυ πιο γρηγορα και ηταν πολυ ασταθης.

Καμια .. Εβαλα cyanogenmod 10.1 στο lte Μου αλλα σαν τη στοκ δεν εχει . Μου την ετρωγε πολυ πιο γρηγορα και ηταν πολυ ασταθης.

οποτε για αλλη μια φορα οι στοκ ρομς εχουν την καλυτερη μπαταρια μαλιστα

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Παιδιά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...

Αφήνω το κινητό ακόμα και με κλειστή οθόνη και η μπαταρία πέφτει σαν να είναι ανοιχτό.

Και όταν όντως είναι ανοιχτό.... Πέφτει αστραπιαία!

Την άλλη μέρα έφυγα από το σπίτι με 80% και μετά από μια ώρα με εντελώς κλειστή οθόνη το ανοίγω και βλέπω 15%!!!

Και τελευταία όταν πάει σε πολύ χαμηλά επίπεδα αρχίζει η οθόνη να ζορίζεται. Αναβοσβήνει και τέτοια.

Είμαι εντελώς στοκ.

Στο wakelock detector δεν βρίσκω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Είναι πρόβλημα μπαταρίας; εννοώ, θέλει αλλαγή;

Αν δεν βρίσκεις κάτι με το wakelock detector κανε ένα Battery calibration και αν δεν υπάρξει βελτίωση πας για αλλαγή μπαταρίας .

Samsung galaxy s21+

Αν δεν βρίσκεις κάτι με το wakelock detector κανε ένα Battery calibration και αν δεν υπάρξει βελτίωση πας για αλλαγή μπαταρίας .

Επειδή θα με ενδιέφερε και μένα Μιχάλη, γιατί έχω παρόμοιους χρόνους με τον nikname98 , θα μπορούσες να περιγράψεις πως κάνουμε Battery calibration

Σε ευχαριστώ .

Επειδή θα με ενδιέφερε και μένα Μιχάλη, γιατί έχω παρόμοιους χρόνους με τον nikname98 , θα μπορούσες να περιγράψεις πως κάνουμε Battery calibration

Σε ευχαριστώ .

Εγώ το κάνω με αυτον το τρόπο .

Samsung galaxy s21+

Μάλλον θα χρειαστώ αλλαγή μπαταρίας... Που μπορώ να βρω μια; (μιας και γίνεται η αλλαγή, μπορώ να βάλω κάποια μεγαλύτερη χωρίς να αλλάξω το καπάκι?)

Δεν θέλω να μπλέκω με online αγορές, κατά προτίμηση. (μένω Πειραιά)

Εγω που ειχα τρελο θεμα με drain battery σε cm 10.1 εβαλα με odin την μαμα με ολα τα wipe κλπ κ με την ιδια χρηση εκει που στις 12 ωρες ειχα 10-15% μετα στις 12 ωρες αντε βαρια να ημουν εως 60%!!! Για να μην πω κ καλυτερα...

Μα αυτό που πάει 10% και η οθόνη αρχίζει να αναβοσβήνει δεν είναι φυσιολογικό!

Και να μην αναφέρω το πόσο γρήγορα φορτίζει... Σε μια ώρα έχει πάει 100%

Πας για άλλη μπαταρία. Το ότι φορτίζει γρήγορα είναι σημαντική ένδειξη ότι ψόφησε... σημαίνει ότι πλέον δεν "χωράει" τα mAh που πρέπει να πάρει.

Πας για άλλη μπαταρία. Το ότι φορτίζει γρήγορα είναι σημαντική ένδειξη ότι ψόφησε... σημαίνει ότι πλέον δεν "χωράει" τα mAh που πρέπει να πάρει.

επανερχομαι τοτε στο προηγουμενο ποστ μου.

Μάλλον θα χρειαστώ αλλαγή μπαταρίας... Που μπορώ να βρω μια; (μιας και γίνεται η αλλαγή, μπορώ να βάλω κάποια μεγαλύτερη χωρίς να αλλάξω το καπάκι?)

Δεν θέλω να μπλέκω με online αγορές, κατά προτίμηση. (μένω Πειραιά)

Μεγαλύτερη μπαταρία χωρίς να αλλάξεις το καπάκι δύσκολα... νομίζω υπάρχει μία στα 2200mAh, κάπου στο θέμα των αξεσουάρ θα τη βρεις.

Αν χρήσιμοποιείς NFS πρέπει να ψάξεις να το υποστηρίζει η μπαταρία, δεν το κάνουν όλες.

Κατάστημα στον Πειραιά δυστυχώς δεν γνωρίζω... :-)

• 1 month later...
Καλησπέρα παιδιά πήρα καινούργια μπαταρία και ο πωλητής μου ειπε την πρώτη φορά να το αφήσω 12 ώρες με κλειστό το κινητό τι θα ήταν καλύτερο βα κάνω ????

Καλησπέρα παιδιά πήρα καινούργια μπαταρία και ο πωλητής μου ειπε την πρώτη φορά να το αφήσω 12 ώρες με κλειστό το κινητό τι θα ήταν καλύτερο βα κάνω ????

βαλε τη στο τηλεφωνο με οτι εχει μεσα και χρησιμοποιησε τη. μεχρι να πεσει στο 15%. φορτισε τη στο 100% και χρησιμοποιησε τη μεχρι παλι να παει στο 15%. το κανεις αυτο 4 φορες και μετα την φορτωνεις οποτε θες.

Ότι είπε ο από πάνω.

Απλά να προσθέσω ότι δεν χρειάζεται να το βάλεις στο 15% ντε και καλά, απλά κατέβασε την μπαταρία όσο μπορείς για 2 3 4 φορές, πάλι όσο μπορείς.