Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το Galaxy S III

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες αυτό.. Πόσο καιρό έχεις την συσκευή σου; Γιατί πιστεύεις οτί μπορεί να μην φταίει κάποια εφαρμογή; Έχεις δοκιμάσει με άλλη μπαταρία;

Βασικά δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει αλλά με το φτωχό μου το μυαλό λέω πως κάτι τρέχει με την μπαταρία, το κινητό το έχω από τον Νοέμβριο και δεν έχω δοκιμάσει με άλλη μπαταρία. Χθες το βράδυ ας πούμε το φόρτιζα περίπου 5 ώρες και είχε πάει 48% από 5.

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βασικά δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει αλλά με το φτωχό μου το μυαλό λέω πως κάτι τρέχει με την μπαταρία, το κινητό το έχω από τον Νοέμβριο και δεν έχω δοκιμάσει με άλλη μπαταρία. Χθες το βράδυ ας πούμε το φόρτιζα περίπου 5 ώρες και είχε πάει 48% από 5.

Αν στο κάνει αυτό συνέχεια, όντως πρέπει να έχεις θέμα. Η μπαταρία σου φαίνεται ΟΚ; Έχει "φουσκώσει" μήπως; Με άλλο φορτιστή έχεις δοκιμάσει; Κάνε ένα κόπο και δοκίμασε να καθαρίσεις και την υποδοχή micro usb της συσκευής σου.

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν στο κάνει αυτό συνέχεια, όντως πρέπει να έχεις θέμα. Η μπαταρία σου φαίνεται ΟΚ; Έχει "φουσκώσει" μήπως; Με άλλο φορτιστή έχεις δοκιμάσει; Κάνε ένα κόπο και δοκίμασε να καθαρίσεις και την υποδοχή micro usb της συσκευής σου.

Όχι δεν έχει φουσκώσει, θα δοκιμάσω και με άλλο φορτιστή να δω τι γίνεται. Με ποιο τρόπο να την καθαρίσω την υποδοχή;;

Όχι δεν έχει φουσκώσει, θα δοκιμάσω και με άλλο φορτιστή να δω τι γίνεται. Με ποιο τρόπο να την καθαρίσω την υποδοχή;;

Οδοντόβουρτσα και οινόπνευμα :cool:

Καλησπερα ειμαι νεός στο android δηλαδη έχω το galaxy S3 μόλις μια εβδομαδα και δεν εχω ιδεα, αλλα εχω προβλημα με την μπαταρια... Με το ποτε το φορτιζω πεφτει αμεσως... Διαβάζοντας ολα αυτα απενεργοποιησα το wifi, gps, 3g ,αυτοματη περιστροφη, τη δονηση απο τα πληκτρα και χαμηλωσα την φωτεινότητα... Συγκεκριμενα μόλις το εβγαλα απο τη φόρτιση (ηταν απενεργοποιημένο κατα τη διάρκεια της) δεν το ακουμπισα καθολου και αστειλα μετα απο λίγο μια φωτί μέσω viber και επεσε στο 99% και μετα αμεσως στο 98%... Εχω κανει ενημέρωση στην 4.1.2. Μπορει κάποιος να βοηθήσει και μένα??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπερα ειμαι νεός στο android δηλαδη έχω το galaxy S3 μόλις μια εβδομαδα και δεν εχω ιδεα, αλλα εχω προβλημα με την μπαταρια... Με το ποτε το φορτιζω πεφτει αμεσως... Διαβάζοντας ολα αυτα απενεργοποιησα το wifi, gps, 3g ,αυτοματη περιστροφη, τη δονηση απο τα πληκτρα και χαμηλωσα την φωτεινότητα... Συγκεκριμενα μόλις το εβγαλα απο τη φόρτιση (ηταν απενεργοποιημένο κατα τη διάρκεια της) δεν το ακουμπισα καθολου και αστειλα μετα απο λίγο μια φωτί μέσω viber και επεσε στο 99% και μετα αμεσως στο 98%... Εχω κανει ενημέρωση στην 4.1.2. Μπορει κάποιος να βοηθήσει και μένα??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Η μπαταρία θέλει μερικους πλήρης κύκλους φόρτισης αποφορτισης μέχρι να στρώσει.. Και μην αγχωνεσαι πήρες το κινητό για να το απολαύσεις και όχι να τα εχεις όλα κλειστά.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

ισχύει ότι η μπαταρία δεν πρέπει να πέφτει κάτω από 25-30% ?

Το βασικό είναι να μην κλείνει από μποταρία. Καλό θα ήταν να μην το φορτίζεις όταν η μπαταρία ειναι πάνω απο 85% και να μην το αφήνεις να πέφτει κάτω από 15%.

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά καλησπέρα,

έχω πάρει το δικό μου S3 πριν 2 μήνες και τώρα τελευταία κάνει πάρα πολλή ώρα να φορτίσει. κάνει περίπου 4-5 ώρες από 10-15% σε 100%. σήμερα ας πούμε, μου έκανε 2 ώρες από 70% σε 100%. άλλαξα καλώδιο usb (πήρα καινούριο) καθάρισα και την θύρα με οδοντόβουρτσα (δεν ξέρω αν καθάρισε, αλλά δεν νομίζω να έχει πιάσει καν σκόνη), αλλά πάλι τα ίδια. πώς μπορώ να ελέγξω αν ο φορτιστής είναι οκ; υπάρχει καμιά εφαρμογή να μου δείχνει τα ampere γιατί έχω το battery mix που μου δείχνει τα volt (3,8 με 4,2 βγάζει καθ' όλη τη φόρτιση). προσπαθώ να μην το στείλω για service, γιατί θα μείνω χωρίς κινητό μέχρι να το ελέγξουν. να πω και ότι δεν έχω κάνει root και όσον αφορά το factory reset, είναι από τα πρώτα πράγματα που έκανα, οπότε δεν φταίει ούτε κάτι από εφαρμογές. όταν το φορτίζω δεν τρέχει τίποτα και είναι όλα κλειστά (bluetooth, wifi, 3G).

Edited by JamesMoore

παιδιά καλησπέρα,

έχω πάρει το δικό μου S3 πριν 2 μήνες και τώρα τελευταία κάνει πάρα πολλή ώρα να φορτίσει. κάνει περίπου 4-5 ώρες από 10-15% σε 100%. σήμερα ας πούμε, μου έκανε 2 ώρες από 70% σε 100%. άλλαξα καλώδιο usb (πήρα καινούριο) καθάρισα και την θύρα με οδοντόβουρτσα (δεν ξέρω αν καθάρισε, αλλά δεν νομίζω να έχει πιάσει καν σκόνη), αλλά πάλι τα ίδια. πώς μπορώ να ελέγξω αν ο φορτιστής είναι οκ; υπάρχει καμιά εφαρμογή να μου δείχνει τα ampere γιατί έχω το battery mix που μου δείχνει τα volt (3,8 με 4,2 βγάζει καθ' όλη τη φόρτιση). προσπαθώ να μην το στείλω για service, γιατί θα μείνω χωρίς κινητό μέχρι να το ελέγξουν. να πω και ότι δεν έχω κάνει root.

Έχεις δοκιμάσει σε άλλο φορτιστή; Σε άλλη πρίζα; Αν δοκιμάσεις να το φορτίσεις με usb από τον υπολογιστή πόση ώρα κάνει;

Αν τώρα, με διαφορετικό φορτιστή φορτίζει πάλι αργά, αυτό που μπορεί να ευθύνεται είναι είτε η μπαταρία (χλωμό) ή η θύρα usb..

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχεις δοκιμάσει σε άλλο φορτιστή; Σε άλλη πρίζα; Αν δοκιμάσεις να το φορτίσεις με usb από τον υπολογιστή πόση ώρα κάνει;

Αν τώρα, με διαφορετικό φορτιστή φορτίζει πάλι αργά, αυτό που μπορεί να ευθύνεται είναι είτε η μπαταρία (χλωμό) ή η θύρα usb..

πρίζες έχω αλλάξει και κάνει το ίδιο. άλλο φορτιστή δεν έχω για να το δοκιμάσω και δεν έχω προς το παρόν από κάπου να δανειστώ.

μόλις έβαλα την εφαρμογή Elixir 2 και δοκίμασα και με τα 2 καλώδια (stock και καινούριο) λέει 4,1 Volt και 999mA, δηλαδή 1 Ampere, άρα ούτε ο φορτιστής φταίει. δεν μπορώ να το εξηγήσω. γύρω στις 2:30 με 3 ώρες δεν θα πρέπει να κάνει κανονικά από 10-15% σε 100%;

Edited by JamesMoore

πρίζες έχω αλλάξει και κάνει το ίδιο. άλλο φορτιστή δεν έχω για να το δοκιμάσω και δεν έχω προς το παρόν από κάπου να δανειστώ.

μόλις έβαλα την εφαρμογή Elixir 2 και δοκίμασα και με τα 2 καλώδια (stock και καινούριο) λέει 4,1 Volt και 999mA, δηλαδή 1 Ampere, άρα ούτε ο φορτιστής φταίει. δεν μπορώ να το εξηγήσω. γύρω στις 2:30 με 3 ώρες δεν θα πρέπει να κάνει κανονικά από 10-15% σε 100%;

γύρω στις 2:30 με 3 ώρες δεν θα πρέπει να κάνει κανονικά από 10-15% σε 100%;

έχει κανένας άλλος καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ή τι μπορώ να κάνω;

Επειδή έχασα την original μπαταρία και θέλω να αγοράσω μια έχετε να προτείνεται κάποια σε κανονικό μέγεθος;

Τώρα έχω μια anker χωρίς nfc. Να πάρω άλλη μια τέτοια με nfc ή παίζει και τίποτα καλύτερο με μεγαλύτερη χωρητικότητα;

να επιβεβαιώσω λοιπόν κι εγώ ότι για την αργή φόρτιση φταίει το καλώδιο που δίνει η Samsung που είναι πιο σάπιο κι από σάπιο. πήγα και πήρα ένα καλώδιο από το πλαίσιο (είχαν μόνο turbo-x) το οποίο είναι ακόμη χειρότερο από το σάπιο της samsung και ξέθαψα σήμερα ένα πανάρχαιο που έχω από κινητό motorola και ο φορτιστής βγάζει πάντα και σε όλες τις πρίζες 1000mA. ευχαριστούμε Samsung που μας αγχώνεις και μας τρέχεις για βλακείες. (το γράφω κι εδώ για να βοηθήσω όσους αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα)

Επειδή έχασα την original μπαταρία και θέλω να αγοράσω μια έχετε να προτείνεται κάποια σε κανονικό μέγεθος;

Τώρα έχω μια anker χωρίς nfc. Να πάρω άλλη μια τέτοια με nfc ή παίζει και τίποτα καλύτερο με μεγαλύτερη χωρητικότητα;

anker με nfc για κανονικο μεγεθος η samsung 3000 mah που θα αυξησει το παχος του κινητου.

να επιβεβαιώσω λοιπόν κι εγώ ότι για την αργή φόρτιση φταίει το καλώδιο που δίνει η Samsung που είναι πιο σάπιο κι από σάπιο. πήγα και πήρα ένα καλώδιο από το πλαίσιο (είχαν μόνο turbo-x) το οποίο είναι ακόμη χειρότερο από το σάπιο της samsung και ξέθαψα σήμερα ένα πανάρχαιο που έχω από κινητό motorola και ο φορτιστής βγάζει πάντα και σε όλες τις πρίζες 1000mA. ευχαριστούμε Samsung που μας αγχώνεις και μας τρέχεις για βλακείες. (το γράφω κι εδώ για να βοηθήσω όσους αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα)

Το ειχα εγω το προβλημα αυτο, το εχει φιλος μου πλεον, το εχει ο κοσμος ολος.

Ο,τι χειροτερο δοθηκε στην αγορα στην ιστορια της κινητης τηλεφωνιας βρισκεται μεσα σ ενα κουτι του Galaxy SIII.

Υπάρχει μπαταρία ίδια σε μέγεθος με τη μαμά αλλα μεγαλύτερη χωρητικότητα; Θέλω να βάλω μια μπαταρία με μεγαλύτερη διάρκεια χωρίς όμως να αυξηθεί ο όγκος του τηλεφώνου

Υπάρχει μπαταρία ίδια σε μέγεθος με τη μαμά αλλα μεγαλύτερη χωρητικότητα; Θέλω να βάλω μια μπαταρία με μεγαλύτερη διάρκεια χωρίς όμως να αυξηθεί ο όγκος του τηλεφώνου

anker 2200mha

Εγώ πάντως αγόρασα την γνήσια extended 3000mah της Samsung μαζί με το καπάκι της στα 29 ευρώ από το e-shop και είναι απλά απίστευτη.... αυξάνει λίγο το πάχος αλλά έχεις τεράστιο απόθεμα ενέργειας!!!

Εγώ πάντως αγόρασα την γνήσια extended 3000mah της Samsung μαζί με το καπάκι της στα 29 ευρώ από το e-shop και είναι απλά απίστευτη.... αυξάνει λίγο το πάχος αλλά έχεις τεράστιο απόθεμα ενέργειας!!!

Και εγώ την έχω 1 μήνα την μπαταρία και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση της.

Edited by fotisk13
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

είπα να δοκιμάσω το go power master, και αν και βλέπω κάποια βελτίωση στη μπαταρία, το κινητό έχει μπετώσει ολιγον τι... το έχει βάλει κανένας άλλος? μπορώ να το κλείνω και να το ανοίγω όταν θέλω, ή τέτοιες εφαρμογές είναι απλά βάρος?

Και εγώ την έχω 1 μήνα την μπαταρία και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση της.

Ειδικά αμα έχεις ενεργοποιημένο τα δεδομένα κινητής- 3G την ξεζουμίζει την εργοστασιακή μπαταρία :cry:

• 2 weeks later...