Jump to content

[ROM] Omega Rom και Omega Files

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλε καλημερα πως βαζω τα θεματα σας που εχεται???

αφτα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βαλε την v33.3 με full wipe και δεν θα εχεις προβλημα.

wipe data factory reset kai wipe cache?>

DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D

Full Wipe Install means:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26325777&postcount=4

OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

Ρε παιδια ειμαι με την 31 και εντελως ξαφνικα ενω συνδεομαι με wifi καμια εφαρμογη δεν μπαινει στο ιντερνετ,εχει κανεις καμια ιδεα τι γινεται,να σημειωσω οτι μπορω εδω και καιρο να συνδεομαι με wifi κανονικα σημερα δεν ξερω τι συνεβει
I'm not driving fast...just flying slow

εβαλα την 33.3..ερωτηση:υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω την περιστροφη οθονης στο μενου??

DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D

εβαλα την 33.3..ερωτηση:υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω την περιστροφη οθονης στο μενου??

Απο τον πίνακα ειδοποιήσεων απλά, ξετσεκάρεις το rotation.

iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

Απο τον πίνακα ειδοποιήσεων απλά, ξετσεκάρεις το rotation.

το ξερω και εγω αυτο...απλα απενεργοποιειτε παντου η περιστροφη εγω θελω να δω αν μπορω να το απενεργοποιησω μονο απο το μενου και την αρχικη οθονη με κανενα mod;)

φιλε καλημερα πως βαζω τα θεματα σας που εχεται???

αφτα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656

περνας το αρχειο zip στο κινητο..γυρνας σε recovery και κανεις install zip

Παιδιά, δεν νομίζω ότι είναι θέμα της συγκεκριμένης ρομ αυτό που θέλω να ρωτήσω αλλά μάλλον γενικά του Android αλλά είπα να ρωτήσω εδώ.

Το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ έχω ανοίξει το μtorrent και δουλεύει κανονικά αν ανοίξω κανα δύο άλλες εφαρμογές και μετά πάω να μπω πάλι στο μtorrent το οποίο υποτίθεται ότι τρέχει κανονικά στο παρασκήνιο βλέπω ότι έχει σταματήσει να κατεβάζει και ξεκινάει πάλι με το που ξανά ανοίγω την εφαρμογή. Στη ουσία είναι σαν να έχει κλείσει τελείως η εφαρμογή.

Αυτό συμβαίνει και με άλλες εφαρμογές όπως με τον explorer. Τι πρέπει να κάνω ώστε να μην γίνεται αυτό τουλάχιστον σε κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές;

τα mods κ εφαρμογες της "κουζινας",που τα βρισκω για να τα εγκαταστησω κ πως?τα κατεβαζω κ μετα εγκατασταση μεσω cwm το zip??
Poco X3 nfc 6/128

τα mods κ εφαρμογες της "κουζινας",που τα βρισκω για να τα εγκαταστησω κ πως?τα κατεβαζω κ μετα εγκατασταση μεσω cwm το zip??

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.indieroms.OmegaFilesJB

τα .zip ναι (κατεβαίνουν στην sdcard/download)

ρε παιδια εβαλα ενα θεμα αλλα δεν με βολεψε και θελω να γυρισω σε στοκ..μπαινω στο xda και μου δειχνει μονο φωτογραφιες δεν υπαρχει καποιο λινκ για κατεβασμα!!

ρε παιδια εβαλα ενα θεμα αλλα δεν με βολεψε και θελω να γυρισω σε στοκ..μπαινω στο xda και μου δειχνει μονο φωτογραφιες δεν υπαρχει καποιο λινκ για κατεβασμα!!

Απλα μπορεις να περασεις την ρομ απο πανω χωρις wipe και θα ειναι οπως πριν..

Απλα μπορεις να περασεις την ρομ απο πανω χωρις wipe και θα ειναι οπως πριν..

θα γινει σωστη δουλεια το να περασω ρομ χωρις wipe?

θα γινει σωστη δουλεια το να περασω ρομ χωρις wipe?

Αν εχεις π.χ την 33.3 και περασεις παλι την 33.3 χωρις wipe δεν εχεις κανενα προβλημα..

Προβλημα μπορει να εχεις μονο αν απο Omega πας σε αλλη ρομ χωρις wipe..

Επιχειρησα να γυρισω απο 33.3 σε custom firmware με wipedata/factory reset μεσω odin κ τωρα το τηλ δεν εκκινει..μενει κολλημενο στο samsung logo για πολυ ωρα...τι μπορω να κανω για να το επαναφερω?ευχαριστω πολυ για οποιον τυχον βοηθησει...:cry::!: Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

Επιχειρησα να γυρισω απο 33.3 σε custom firmware με wipedata/factory reset μεσω odin κ τωρα το τηλ δεν εκκινει..μενει κολλημενο στο samsung logo για πολυ ωρα...τι μπορω να κανω για να το επαναφερω?ευχαριστω πολυ για οποιον τυχον βοηθησει...:cry::!:

όχι με odin , σε recovery

όπως είσαι πατάς τα τρία κουμπιά , μπαίνεις σε recovery και φλασάρεις με full wipe

Ξέρει κανείς από την omega team (εκτός αν προλάβει και μας απαντήσει ο ίδιος ο Indie) γιατί η 33.2 έχει τόση μεγάλη διαφορά σε μέγεθος από την 33.3 (849mb η πρώτη και 768mb η δεύτερη)? Όχι οτι διαμαρτύρομαι (μου φαίνεται ότι έχει κάτσει και καλύτερα η 33.3) αλλά πληροφοριακά θα ήθελα να το ξέρω, καθώς είναι σημαντική η μείωση του μεγέθους.

πως μπορώ να σώσω τους κωδικούς που έχω αποθηκευμένους από wifi από διάφορα δίκτυα γιατί δεν θα μπορέσω να τους θυμηθώ όλους από έξω , για να μεταβώ από την 32.1 στην 33.3 ?
"ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ"

πως μπορώ να σώσω τους κωδικούς που έχω αποθηκευμένους από wifi από διάφορα δίκτυα γιατί δεν θα μπορέσω να τους θυμηθώ όλους από έξω , για να μεταβώ από την 32.1 στην 33.3 ?

Μια πολυ καλη εφαρμογη ειναι αυτη: https://play.google.com/store/apps/details?id=aws.apps.wifiKeyRecovery&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dwifi+key+recovery+android

Θα κάνω μια ερώτηση σχετικά με την εφαρμογή του Jkay, το Jkay Deluxe. Είδαι στο play ότι την έβγαλε για S3 επί πληρωμή προς 1,92€. Για εμάς που έχουμε omega προσφέρει κάτι περισσότερο ώστε να αξίζει να την αγοράσουμε;

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

φοραω την v33.3 τεσσερισ μερες περιπου..εχω να κανω την εξης παρατηρηση!οταν ειμαι σε μια εφαρμογη και πατησω το κεντρικο πληκτρο με παει στην αρχικη οθονη αλλα υπαρχει σταδιακη εμφανιση στα widget:( γιατι συμβαινει αυτο?

Παιδιά καλησπέρα.

Έχω την Omega 33.2 και μόλις σήμερα συνειδητοποίησα ότι ενώ έχω το συγχρονισμό ανοιχτό βλέπω ότι το ημερολόγιο και οι επαφές δε συγχρονίζονται εδώ και κάποιες μέρες. :(

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο θέμα με το Sync?