stallone Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Εγώ από την εμπειρία μου πιστεύω ότι όλες μα όλες η Rom που και που χρειάζονται και κανένα restart... καθε μερα κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 καθε μερα κανω. Κάτι δεν σου έχει κάτσει καλά... Συμβαίνει παντού και πάντα... Την ρομ με full wipe την έβαλες? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venisk Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Στην 27.1 στα μηνύματα μου γράφει μόνο με κεφαλαία, υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξει αυτό? :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Στα μηνύματα - ρυθμίσεις - Εισαγωγή λειτουργίας - το βάζεις αυτόματο Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venisk Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Ευχαριστώ!! :happy: Υπάρχει κάποιος τρόπος η πρώτη γραμμή στο qwerty καθώς γράφω το μήνυμα να μην μετακινείτε προς τα αριστερά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stallone Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Κάτι δεν σου έχει κάτσει καλά... Συμβαίνει παντού και πάντα... Την ρομ με full wipe την έβαλες? με full wipe ειχα βαλει μεχρι και την 26 νομιζω. στις επομενες δεν εκανα αφου ο μαγειρας ειπε οτι δεν χρειαζεται. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 (edited) SGS3 Transparent Widgets Omega 27 XXDLIB http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1898262 Transparent widgets for note 2 (accuweather, mp3 player, fm radio) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1920371 Edited October 5, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 SGS3 Transparent Widgets Omega 27 XXDLIB http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1898262 Transparent widgets for note 2 (accuweather, mp3 player, fm radio) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1920371 Αυτό είναι μόνο για τον stock launcher? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Παιδιά οι αριθμοί τηλεφώνων στις επαφές έχουν ακόμα το κενό ανάμεσά τους; Ήταν μεγάλο πρόβλημα στις ICS εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Αυτό είναι μόνο για τον stock launcher? δεν το δοκίμασα ακόμη , έδωσα το s3 στο ανιψιό μου να δοκιμάσει την omega , κι εγώ έχω το s3 με την official , έσκασα Παιδιά οι αριθμοί τηλεφώνων στις επαφές έχουν ακόμα το κενό ανάμεσά τους; Ήταν μεγάλο πρόβλημα στις ICS εκδόσεις. ναι το έχουν Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fenomeno89 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Καλησπερα.Ξερουμε αν θα βγει συντομα καινουργια Omega rom;Μολις πηρα το κινητο και δεν ξερω αν πρεπει να περιμενω μεχρι την επομενη η να βαλω την 27.1 με την οποια πολλα μελη αντιμετωπισαν καποια μικροπροβληματα... Ακομη σκεφτομαι μηπως ειναι καλυτερα να βαλω την 13 icecream που πολλα μελη λενε οτι ειναι η πιο σταθερη omega rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Καλησπερα.Ξερουμε αν θα βγει συντομα καινουργια Omega rom;Μολις πηρα το κινητο και δεν ξερω αν πρεπει να περιμενω μεχρι την επομενη η να βαλω την 27.1 με την οποια πολλα μελη αντιμετωπισαν καποια μικροπροβληματα... Ακομη σκεφτομαι μηπως ειναι καλυτερα να βαλω την 13 icecream που πολλα μελη λενε οτι ειναι η πιο σταθερη omega rom. αν έχεις nandroid backup , βάλε την 27.1 , και αν δεν σ αρέσει , π.μ. στον Γιάννη να σου δώσει την 27 , εγκατάσταση χωρίς full wipe , πάρα πολύ καλή (την ics την ξέρεις , δοκίμασε jb) Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fenomeno89 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 (edited) Δηλαδη αν καταλαβαινω καλα μου λες οτι η 27 ειναι πιο σταθερη απο τη 27.1;Επειδη στο προηγουμενο μου κινητο(galaxy s) αλλαζα πολυ συχνα ρομ δεν θελω να κανω το ιδιο και με το galaxy s 3.Γι'αυτο ψαχνω μια σταθερη ρομ... Επισης μηπως μπορεις να μου πεις αν υπαρχει μεγαλη διαφορα μεταξυ της stock rom και της omega rom και αν ναι κυριως σε ποια σημεια;Στο galaxy s η διαφορα ηταν χαωδης στα παντα... Edited October 6, 2012 by fenomeno89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Δηλαδη αν καταλαβαινω καλα μου λες οτι η 27 ειναι πιο σταθερη απο τη 27.1;Επειδη στο προηγουμενο μου κινητο(galaxy s) αλλαζα πολυ συχνα ρομ δεν θελω να κανω το ιδιο και με το galaxy s 3.Γι'αυτο ψαχνω μια σταθερη ρομ... Επισης μηπως μπορεις να μου πεις αν υπαρχει μεγαλη διαφορα μεταξυ της stock rom και της omega rom και αν ναι κυριως σε ποια σημεια;Στο galaxy s η διαφορα ηταν χαωδης στα παντα... Για μένα όχι , και η 27.1 είναι το ίδιο πολύ καλή , δεν είχα προβλήματα , απλά κάποια άτομα είχαν π.χ. με την μπάρα κάποιο πρόβλημα …. εγώ δεν είχα κανένα μεταξύ της stock rom και της omega rom δεν θα δεις τεράστιες διαφορές σε κάποια σημεία όπως έβλεπες στο s και στο s2 , στην omega υπάρχει η κουζίνα , Mods , αλλάζεις custom kernels κ.λ.π. που δεν τα έχει η official , αυτά τα ξέρεις από το s Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 (edited) Θυμηστε μου ειμαι με ομεγκα ics και λεω να βαλω JB ομεγκα , back up me titanium τα παντα και full wipe κλπ κλπ και μετα restore titanium εφαρμογες και data η μονο data ,ειναι συμβατες ολες πλεον οι εφαρμογες?και κατι αλλο η official βγηκε η ακομα για ελλαδα? Edited October 7, 2012 by Yiorgos Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venisk Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Παίζει κάτι με τα motion. Δεν μπορώ με τίποτα να κάνω το "palm swipe to capture"..:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 (edited) Θυμηστε μου ειμαι με ομεγκα ics και λεω να βαλω JB ομεγκα , back up me titanium τα παντα και full wipe κλπ κλπ και μετα restore titanium εφαρμογες και data η μονο data ,ειναι συμβατες ολες πλεον οι εφαρμογες?και κατι αλλο η official βγηκε η ακομα για ελλαδα? Από το titanium : εφαρμογές και data. Οι δικές μου έτυχε να είναι όλες συμβατές Για Ελλάδα όχι. Αλλά η Ελληνική θα είναι σαν την omega (βασίζετε σ αυτήν που περιμένουμε...) Παίζει κάτι με τα motion. Δεν μπορώ με τίποτα να κάνω το "palm swipe to capture"..:cry: όχι , λειτουργεί σωστά , αν το επέλεξες , Edited October 7, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venisk Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Το έχω επιλέξει και δεν δουλεύει, έχει κάποιο θέμα η 27.1 σε αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Το έχω επιλέξει και δεν δουλεύει, έχει κάποιο θέμα η 27.1 σε αυτό? όχι, δουλεύει σωστά Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venisk Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 (edited) Όντως δουλεύει δεν πέρναγα πολύ κοντά το χέρι μου..κάτι άλλο τώρα, κατέβασα το πληκτρολόγιο της google γιατί δεν με βολεύει ο τρόπος που αλλάζουν τα english-ελληνικά στο space και το εγκατέστησα μου το έβγαλε κανονικά στις επιλογές αλλά δεν μπορώ να απενεργοποιήσω το πληκτρολόγιο της samsung....:blink: http://imageshack.us/a/img254/1715/captureht.png EDIT Άκυρο το βρήκα έπρεπε απλά να αλλάξω το default.... Edited October 7, 2012 by Venisk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Πειραζει που ημουν με ics εβαλα χωρις full wipe την JB ? Παντα με ωμεγα Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Πειραζει που ημουν με ics εβαλα χωρις full wipe την JB ? Παντα με ωμεγα αν δουλεύει καλά δεν πειράζει (ήθελε όμως) , αν κάτι παρουσιάσει κάνε full wipe Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Νέα έκδοση Omega v27.2 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Καλημέρα! Έβαλα την 27.2 και δείχνει άψογη. Φοβερό το νέο animation στο άνοιγμα!! Έχω μόνο ένα θέμα με την εφαρμογή του playstore. Το είχα και στην 27.1 (ίσως και στην 27, δεν θυμάμαι). Μπήκα πριν λίγο για να κατεβάσω το Omega files και όταν πήγα να βγω στη home screen με συνεχόμενα back ο TouchWiz κράσαρε. Δεν ξέρω αν το έχουν κι άλλοι αυτό το πρόβλημα. Μου το κάνει μονάχα με το playstore. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Καλημέρα σε όλους. Καταρχήν συγνώμη αν δεν postάρω στο σωστό χώρο, αλλά λόγω omega σκέφτηκα μήπως κάποιος συμφορουμήτης έχει άποψη: Έχει δοκιμάσει κανείς τον παρακάτω τρόπο για να "αυξήσει" το χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου? ExtSd2InternalSd v3.1|Increase your data storage Περιμένω μια νέα κάρτα μνήμης και σε συνδυασμό με την Ωv27.2 σκέφτομαι να το δοκιμάσω. Έχετε άποψη? Η κάρτα που θα χρησιμοποιήσω θα είναι μια San disk 64GB Mobile Ultra Class 10 UHS-I Micro SD SDXC. Λογικά θα είναι πιο αργή από το να χρησιμοποιώ την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου... Έτσι δεν είναι? Επίσης (αν και δεν έχω αρκετές γνώσεις) θα είναι και λιγότερο "ασφαλής" (π.χ. να χαλάσει η κάρτα) από την εσωτερική μνήμη? Αν ξέρει κάποιος ή έχει δοκιμάσει, ας εκφέρει γνώμη Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Γαβρίλης Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts