James Bond Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 εξωτερική , καρτούλα Τι να πω. Ελπίζω να θέλει απλά λίγο χρόνο για να δημιουργήσει τα previews των videos. Μου είχε ξανατύχει παλαιότερα να καθυστερήσει να δημιουργήσει τα previews (το είχα αφήσει το βράδυ και το πρωί τα βρήκα να δουλεύουν κανονικά). Ωστόσο δεν θυμάμαι αν τότε είχα το πρόβλημα του reload των μικρογραφιών, το οποίο επειδή είναι ενοχλητικό θεωρώ ότι θα το είχα προσέξει. Αν το θέμα των previews συνδέεται με το reload των μικρογραφιών (δεν μοιάζει απίθανο) τότε ελπίζω να λυθεί από μόνο του :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 παντως εμενα λυθηκε το προβλημα μονο του μετα απο καμποσα ρεσταρτ και μπολικα fix permission ολα δουλευουν ρολοι οπως σε ολες τις ωμεγα!:ninja::ninja: go indie team!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Τι να πω. Ελπίζω να θέλει απλά λίγο χρόνο για να δημιουργήσει τα previews των videos. Μου είχε ξανατύχει παλαιότερα να καθυστερήσει να δημιουργήσει τα previews (το είχα αφήσει το βράδυ και το πρωί τα βρήκα να δουλεύουν κανονικά). Ωστόσο δεν θυμάμαι αν τότε είχα το πρόβλημα του reload των μικρογραφιών, το οποίο επειδή είναι ενοχλητικό θεωρώ ότι θα το είχα προσέξει. Αν το θέμα των previews συνδέεται με το reload των μικρογραφιών (δεν μοιάζει απίθανο) τότε ελπίζω να λυθεί από μόνο του :). μπες - βγες δυο τρις φορές και θα φτιάξει , μετά όταν θα μπαίνεις θα είναι εντάξει Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VARADERISTAS Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Καλησπέρα παιδιά, έχει παρατηρήσει κανείς απώλεια του σήματος στην 27.1; Ήδη έχω κάνει τρία restarts από το πρωί που την εγκατέστησα. Συν το θέμα της μπάρας, που φτιάχνει μετά από λίγο και αφού κατεβάσω το notification bar. Παράθεση Live and let die!:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 μπες - βγες δυο τρις φορές και θα φτιάξει , μετά όταν θα μπαίνεις θα είναι εντάξει Ότι και να δοκίμασα δεν έβγαλα άκρη. Πάντα έχω αυτό ... http://www24.zippyshare.com/v/34135018/file.html Οπότε ξαναγυρνάω σε ICS με restore. Ελπίζω να είναι όπως την άφησα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 (edited) Καλησπέρα παιδιά, έχει παρατηρήσει κανείς απώλεια του σήματος στην 27.1; Ήδη έχω κάνει τρία restarts από το πρωί που την εγκατέστησα. Συν το θέμα της μπάρας, που φτιάχνει μετά από λίγο και αφού κατεβάσω το notification bar. σε μένα η 27.1 πετάει κάποια αλλαγή ίσως φταίει Το σήμα του WiFi , εξαρτάται πολύ από τον kernel. το τηλεφωνικό σήμα , εξαρτάται από τo modem για την notification bar ίσως βοηθηθείς από τα προηγούμενα ποστ Edited September 30, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VARADERISTAS Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 σε μένα η 27.1 πετάει κάποια αλλαγή ίσως φταίει Το σήμα του WiFi , εξαρτάται πολύ από τον kernel. το τηλεφωνικό σήμα , εξαρτάται από τo modem για την notification bar ίσως βοηθηθείς από τα προηγούμενα ποστ Το θέμα της notification bar δε με ενοχλεί. Αλλαγές σε kernels κλπ. δεν έχω κάνει. Ηδομεν Παράθεση Live and let die!:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 (edited) Μου έκανε και εμένα το θέμα με τη μπάρα ειδοποιήσεων. Στην αρχή νόμιζα ότι διορθώθηκε μετά από μερικά restart. Τελικά μάλλον έφτιαξε όταν έκανα ξανά wipe cashe, dalvik cashe για να περάσω το θέμα του motomoto. Όπως και να έχει όλα δείχνουν άψογα τώρα. edit: Έχει δοκιμάσει κανείς στην 27.1 το airdroid? Δουλεύει κανονικά; Edited September 30, 2012 by Idomeneas80 Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Μου έκανε και εμένα το θέμα με τη μπάρα ειδοποιήσεων. Στην αρχή νόμιζα ότι διορθώθηκε μετά από μερικά restart. Τελικά μάλλον έφτιαξε όταν έκανα ξανά wipe cashe, dalvik cashe για να περάσω το θέμα του motomoto. Όπως και να έχει όλα δείχνουν άψογα τώρα. edit: Έχει δοκιμάσει κανείς στην 27.1 το airdroid? Δουλεύει κανονικά; δουλεύει κανονικά το airdroid , συνδέθηκα , και από τον υπολογιστή έστειλα ένα sms στο κινητό μου (από μένα σε μένα ) Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Αν και το θέμα με το status bar φαίνεται να διορθώθηκε από μόνο του το θέμα με τη καθυστέρηση της sd παραμένει. Τη πρώτη φορά που μπαίνω στην έκθεση φαίνεται Οκ. Όταν παίξω όμως ένα βίντεο και βγω κολλάει και δε φορτώνει μικρογραφίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Αν και το θέμα με το status bar φαίνεται να διορθώθηκε από μόνο του το θέμα με τη καθυστέρηση της sd παραμένει. Τη πρώτη φορά που μπαίνω στην έκθεση φαίνεται Οκ. Όταν παίξω όμως ένα βίντεο και βγω κολλάει και δε φορτώνει μικρογραφίες... Αφαίρεσε το rescan media κανε επανεκκίνηση και δοκίμασε το και πάλι. Εγώ δεν εχω αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Αφαίρεσε το rescan media κανε επανεκκίνηση και δοκίμασε το και πάλι. Εγώ δεν εχω αυτό το πρόβλημα. Και που το βρίσκουμε αυτό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Και που το βρίσκουμε αυτό;;; Μπες στο play store, κανε search rescan media, και αν είναι εγκατεστημένο πάτα το κουμπί απεγκατάσταση. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daskstratos Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 θελω την βοηθεια σας οταν συνδεω το τυλεφωνο λεει οτι λειπει το αναγνωριστικο υλικου δεν ξερω τι να κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Μπες στο play store, κανε search rescan media, και αν είναι εγκατεστημένο πάτα το κουμπί απεγκατάσταση. Δεν το έχω εγκατεστημένο... Μάλλον πάω για full wipe πάλι μιας και το θέμα με τη μπάρα επανεμφανισθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Δεν το έχω εγκατεστημένο... Μάλλον πάω για full wipe πάλι μιας και το θέμα με τη μπάρα επανεμφανισθει... Και εγώ είχα προβλήματα με την ανανέωση των βίντεο (σαν να δυσκολευόταν να διαβάσει την κάρτα) αλλά και με το θέμα της μπάρας που σε κάποια restarts δεν εμφανιζόταν μόνη της από την αρχή και δοκίμασα πολλές φορές και με εγκατεστημένο το πρόγραμμα και χωρίς, με full wipe και χωρίς full wipe αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. Ίσως ο Γιάννης πρέπει να κάνει δοκιμές και με κινητά που έχουν γεμάτη την κάρτα με βιντεο και φωτογραφίες καθώς πιθανώς με λίγα βίντεο και φωτό να μην γίνεται αντιληπτό το πρόβλημα με την κάρτα. Φαντάσου ότι το βίντεο που είναι προεγκατέστημένο στο τηλέφωνο φόρτωνε αμέσως και με preview ενώ τα υπόλοιπα φόρτωναν ξανά και ξανά αν έκανα γρήγορο scrolling πάνω κάτω και δεν εμφάνισαν ποτέ preview. Έχω ανεβάσει και ένα βιντεάκι πιο πάνω που μπορεί να καταλάβει κανείς το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 σε μένα η 27.1 πετάει κάποια αλλαγή ίσως φταίει Το σήμα του WiFi , εξαρτάται πολύ από τον kernel. το τηλεφωνικό σήμα , εξαρτάται από τo modem για την notification bar ίσως βοηθηθείς από τα προηγούμενα ποστ Και ποιο κερνελ και μοντεμ προτείνεις???? αυτοι που υπάρχουν στην ν.27.1 είναι καλοί???:happy: Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 (edited) Και ποιο κερνελ και μοντεμ προτείνεις???? αυτοι που υπάρχουν στην ν.27.1 είναι καλοί???:happy: για μένα οι καλύτεροι , είναι νωρίς για αλλαγή kernels http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1709686 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1708763 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1720734 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1691401 κ.λ.π. Edited October 1, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 για μένα οι καλύτεροι , είναι νωρίς για αλλαγή kernels http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1709686 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1708763 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1720734 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1691401 κ.λ.π. Σε ευχαριστώ, Μια βοήθεια ακόμη,να προχωρήσω σε εγκατάσταση της ν.27.1 ή να περιμένω λίγο ακόμα μιας και διαβάζω για κάποια προβλήματα που παρουσιάστηκαν??? Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Σε ευχαριστώ, Μια βοήθεια ακόμη,να προχωρήσω σε εγκατάσταση της ν.27.1 ή να περιμένω λίγο ακόμα μιας και διαβάζω για κάποια προβλήματα που παρουσιάστηκαν??? σε μένα δουλεύουν όλα καλά έκανα custom εγκατάσταση της rom , με όλα τα bloatware (αν θέλεις στείλε π.μ. τον Γιάννη να σου στείλει την 27 ) εγώ την 27 την έχω σε nandroid backup ,αλλά δεν γυρίζω πίσω , δεν υπάρχει λόγος για μένα Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 (edited) σε μένα δουλεύουν όλα καλά έκανα custom εγκατάσταση της rom , με όλα τα bloatware (αν θέλεις στείλε π.μ. τον Γιάννη να σου στείλει την 27 ) εγώ την 27 την έχω σε nandroid backup ,αλλά δεν γυρίζω πίσω , δεν υπάρχει λόγος για μένα OK σε ευχαριστω:) Επειδή θα κάνω πρώτη φορά full wipe περνάω στο κινητό τη ΡΟΜ και μετα κανω full wipe ή πρώτα full wipe και μετα αντιγράφω τη ΡΟΜ απο PC?????? Edited October 1, 2012 by vaterle Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stallone Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 OK σε ευχαριστω:) Επειδή θα κάνω πρώτη φορά full wipe περνάω στο κινητό τη ΡΟΜ και μετα κανω full wipe ή πρώτα full wipe και μετα αντιγράφω τη ΡΟΜ απο PC?????? πρωτα , τα 3 wipe, και μετα την ρομ. εγω για καλο και για κακο, οταν περασα πρωτη φορα την ωμεγα, πριν και μετα εκανα και ενα restore ολο το τηλεφωνο με οτι αυτο συνεπαγεται. format απο την καρτα μνημης, μεχρι τα παντα. και αφου περασα την ρομ, ξαναεκανα. :lol: ***** την ρομ να την εχεις περασει στην καρτα, και πριν τα wipe.! ***** Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Και εγώ είχα προβλήματα με την ανανέωση των βίντεο (σαν να δυσκολευόταν να διαβάσει την κάρτα) αλλά και με το θέμα της μπάρας που σε κάποια restarts δεν εμφανιζόταν μόνη της από την αρχή και δοκίμασα πολλές φορές και με εγκατεστημένο το πρόγραμμα και χωρίς, με full wipe και χωρίς full wipe αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. Ίσως ο Γιάννης πρέπει να κάνει δοκιμές και με κινητά που έχουν γεμάτη την κάρτα με βιντεο και φωτογραφίες καθώς πιθανώς με λίγα βίντεο και φωτό να μην γίνεται αντιληπτό το πρόβλημα με την κάρτα. Φαντάσου ότι το βίντεο που είναι προεγκατέστημένο στο τηλέφωνο φόρτωνε αμέσως και με preview ενώ τα υπόλοιπα φόρτωναν ξανά και ξανά αν έκανα γρήγορο scrolling πάνω κάτω και δεν εμφάνισαν ποτέ preview. Έχω ανεβάσει και ένα βιντεάκι πιο πάνω που μπορεί να καταλάβει κανείς το πρόβλημα. Όπως επίσης και το θέμα με τη μπάρα πιστεύω ότι οφείλεται κυρίως στο τρόπο που διαβάζει η συσκευή τη κάρτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 πρωτα , τα 3 wipe, και μετα την ρομ. εγω για καλο και για κακο, οταν περασα πρωτη φορα την ωμεγα, πριν και μετα εκανα και ενα restore ολο το τηλεφωνο με οτι αυτο συνεπαγεται. format απο την καρτα μνημης, μεχρι τα παντα. και αφου περασα την ρομ, ξαναεκανα. :lol: ***** την ρομ να την εχεις περασει στην καρτα, και πριν τα wipe.! ***** Παίζει ρόλο αν θα μπεί η ΡΟΜ στην εσωτερική ή εξωτερική κάρτα????? Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Εγω καταλαβαίνω οτι η rom πρέπει να μπει στην εξωτερική κάρτα,διότι αν κάνεις τα 3 wipe,σβήνεις και ότι υπάρχει στην ενσωματωμένη μνήμη της συσκευής,οπότε δεν έχει νόημα να βάλεις κάποιο zip αρχείο εκει,επομένως και αυτο της 27.1... Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts