Jump to content

[ROM] Omega Rom και Omega Files

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εξωτερική , καρτούλα

Τι να πω. Ελπίζω να θέλει απλά λίγο χρόνο για να δημιουργήσει τα previews των videos. Μου είχε ξανατύχει παλαιότερα να καθυστερήσει να δημιουργήσει τα previews (το είχα αφήσει το βράδυ και το πρωί τα βρήκα να δουλεύουν κανονικά). Ωστόσο δεν θυμάμαι αν τότε είχα το πρόβλημα του reload των μικρογραφιών, το οποίο επειδή είναι ενοχλητικό θεωρώ ότι θα το είχα προσέξει. Αν το θέμα των previews συνδέεται με το reload των μικρογραφιών (δεν μοιάζει απίθανο) τότε ελπίζω να λυθεί από μόνο του :).

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παντως εμενα λυθηκε το προβλημα μονο του

μετα απο καμποσα ρεσταρτ και μπολικα fix permission ολα δουλευουν ρολοι οπως σε ολες τις ωμεγα!:ninja::ninja:

go indie team!!!!

Τι να πω. Ελπίζω να θέλει απλά λίγο χρόνο για να δημιουργήσει τα previews των videos. Μου είχε ξανατύχει παλαιότερα να καθυστερήσει να δημιουργήσει τα previews (το είχα αφήσει το βράδυ και το πρωί τα βρήκα να δουλεύουν κανονικά). Ωστόσο δεν θυμάμαι αν τότε είχα το πρόβλημα του reload των μικρογραφιών, το οποίο επειδή είναι ενοχλητικό θεωρώ ότι θα το είχα προσέξει. Αν το θέμα των previews συνδέεται με το reload των μικρογραφιών (δεν μοιάζει απίθανο) τότε ελπίζω να λυθεί από μόνο του :).

μπες - βγες δυο τρις φορές και θα φτιάξει , μετά όταν θα μπαίνεις θα είναι εντάξει

OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

Καλησπέρα παιδιά, έχει παρατηρήσει κανείς απώλεια του σήματος στην 27.1; Ήδη έχω κάνει τρία restarts από το πρωί που την εγκατέστησα. Συν το θέμα της μπάρας, που φτιάχνει μετά από λίγο και αφού κατεβάσω το notification bar.
Live and let die!:ninja:

μπες - βγες δυο τρις φορές και θα φτιάξει , μετά όταν θα μπαίνεις θα είναι εντάξει

Ότι και να δοκίμασα δεν έβγαλα άκρη. Πάντα έχω αυτό ...

http://www24.zippyshare.com/v/34135018/file.html

Οπότε ξαναγυρνάω σε ICS με restore. Ελπίζω να είναι όπως την άφησα :)

Καλησπέρα παιδιά, έχει παρατηρήσει κανείς απώλεια του σήματος στην 27.1; Ήδη έχω κάνει τρία restarts από το πρωί που την εγκατέστησα. Συν το θέμα της μπάρας, που φτιάχνει μετά από λίγο και αφού κατεβάσω το notification bar.

σε μένα η 27.1 πετάει

κάποια αλλαγή ίσως φταίει

Το σήμα του WiFi , εξαρτάται πολύ από τον kernel.

το τηλεφωνικό σήμα , εξαρτάται από τo modem

για την notification bar ίσως βοηθηθείς από τα προηγούμενα ποστ

Edited by tora33

σε μένα η 27.1 πετάει

Το θέμα της notification bar δε με ενοχλεί. Αλλαγές σε kernels κλπ. δεν έχω κάνει. Ηδομεν

Live and let die!:ninja:

Μου έκανε και εμένα το θέμα με τη μπάρα ειδοποιήσεων. Στην αρχή νόμιζα ότι διορθώθηκε μετά από μερικά restart. Τελικά μάλλον έφτιαξε όταν έκανα ξανά wipe cashe, dalvik cashe για να περάσω το θέμα του motomoto. Όπως και να έχει όλα δείχνουν άψογα τώρα.

edit: Έχει δοκιμάσει κανείς στην 27.1 το airdroid? Δουλεύει κανονικά;

Edited by Idomeneas80

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Μου έκανε και εμένα το θέμα με τη μπάρα ειδοποιήσεων. Στην αρχή νόμιζα ότι διορθώθηκε μετά από μερικά restart. Τελικά μάλλον έφτιαξε όταν έκανα ξανά wipe cashe, dalvik cashe για να περάσω το θέμα του motomoto. Όπως και να έχει όλα δείχνουν άψογα τώρα.

edit: Έχει δοκιμάσει κανείς στην 27.1 το airdroid? Δουλεύει κανονικά;

δουλεύει κανονικά το airdroid , συνδέθηκα , και από τον υπολογιστή έστειλα ένα sms στο κινητό μου (από μένα σε μένα )

Αν και το θέμα με το status bar φαίνεται να διορθώθηκε από μόνο του το θέμα με τη καθυστέρηση της sd παραμένει. Τη πρώτη φορά που μπαίνω στην έκθεση φαίνεται Οκ. Όταν παίξω όμως ένα βίντεο και βγω κολλάει και δε φορτώνει μικρογραφίες...

Αν και το θέμα με το status bar φαίνεται να διορθώθηκε από μόνο του το θέμα με τη καθυστέρηση της sd παραμένει. Τη πρώτη φορά που μπαίνω στην έκθεση φαίνεται Οκ. Όταν παίξω όμως ένα βίντεο και βγω κολλάει και δε φορτώνει μικρογραφίες...

Αφαίρεσε το rescan media κανε επανεκκίνηση και δοκίμασε το και πάλι.

Εγώ δεν εχω αυτό το πρόβλημα.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Αφαίρεσε το rescan media κανε επανεκκίνηση και δοκίμασε το και πάλι.

Εγώ δεν εχω αυτό το πρόβλημα.

Και που το βρίσκουμε αυτό;;;

Και που το βρίσκουμε αυτό;;;

Μπες στο play store,

κανε search rescan media, και αν είναι εγκατεστημένο πάτα το κουμπί απεγκατάσταση.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Μπες στο play store,

κανε search rescan media, και αν είναι εγκατεστημένο πάτα το κουμπί απεγκατάσταση.

Δεν το έχω εγκατεστημένο... Μάλλον πάω για full wipe πάλι μιας και το θέμα με τη μπάρα επανεμφανισθει...

Δεν το έχω εγκατεστημένο... Μάλλον πάω για full wipe πάλι μιας και το θέμα με τη μπάρα επανεμφανισθει...

Και εγώ είχα προβλήματα με την ανανέωση των βίντεο (σαν να δυσκολευόταν να διαβάσει την κάρτα) αλλά και με το θέμα της μπάρας που σε κάποια restarts δεν εμφανιζόταν μόνη της από την αρχή και δοκίμασα πολλές φορές και με εγκατεστημένο το πρόγραμμα και χωρίς, με full wipe και χωρίς full wipe αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. Ίσως ο Γιάννης πρέπει να κάνει δοκιμές και με κινητά που έχουν γεμάτη την κάρτα με βιντεο και φωτογραφίες καθώς πιθανώς με λίγα βίντεο και φωτό να μην γίνεται αντιληπτό το πρόβλημα με την κάρτα. Φαντάσου ότι το βίντεο που είναι προεγκατέστημένο στο τηλέφωνο φόρτωνε αμέσως και με preview ενώ τα υπόλοιπα φόρτωναν ξανά και ξανά αν έκανα γρήγορο scrolling πάνω κάτω και δεν εμφάνισαν ποτέ preview. Έχω ανεβάσει και ένα βιντεάκι πιο πάνω που μπορεί να καταλάβει κανείς το πρόβλημα.

σε μένα η 27.1 πετάει

Και ποιο κερνελ και μοντεμ προτείνεις????

αυτοι που υπάρχουν στην ν.27.1 είναι καλοί???:happy:

Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro

Και ποιο κερνελ και μοντεμ προτείνεις????

αυτοι που υπάρχουν στην ν.27.1 είναι καλοί???:happy:

για μένα οι καλύτεροι , είναι νωρίς για αλλαγή

kernels

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1709686

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1708763

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1720734

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1691401

κ.λ.π.

Edited by tora33

Σε ευχαριστώ,

Μια βοήθεια ακόμη,να προχωρήσω σε εγκατάσταση της ν.27.1 ή να περιμένω λίγο ακόμα μιας και διαβάζω για κάποια προβλήματα που παρουσιάστηκαν???

Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro

Σε ευχαριστώ,

Μια βοήθεια ακόμη,να προχωρήσω σε εγκατάσταση της ν.27.1 ή να περιμένω λίγο ακόμα μιας και διαβάζω για κάποια προβλήματα που παρουσιάστηκαν???

σε μένα δουλεύουν όλα καλά

έκανα custom εγκατάσταση της rom , με όλα τα bloatware (αν θέλεις στείλε π.μ. τον Γιάννη να σου στείλει την 27 )

εγώ την 27 την έχω σε nandroid backup ,αλλά δεν γυρίζω πίσω , δεν υπάρχει λόγος για μένα

σε μένα δουλεύουν όλα καλά

έκανα custom εγκατάσταση της rom , με όλα τα bloatware (αν θέλεις στείλε π.μ. τον Γιάννη να σου στείλει την 27 )

εγώ την 27 την έχω σε nandroid backup ,αλλά δεν γυρίζω πίσω , δεν υπάρχει λόγος για μένα

OK σε ευχαριστω:)

Επειδή θα κάνω πρώτη φορά full wipe περνάω στο κινητό τη ΡΟΜ και μετα κανω full wipe ή πρώτα full wipe και μετα αντιγράφω τη ΡΟΜ απο PC??????

Edited by vaterle

OK σε ευχαριστω:)

Επειδή θα κάνω πρώτη φορά full wipe περνάω στο κινητό τη ΡΟΜ και μετα κανω full wipe ή πρώτα full wipe και μετα αντιγράφω τη ΡΟΜ απο PC??????

πρωτα , τα 3 wipe, και μετα την ρομ.

εγω για καλο και για κακο, οταν περασα πρωτη φορα την ωμεγα, πριν και μετα εκανα και ενα restore ολο το τηλεφωνο με οτι αυτο συνεπαγεται. format απο την καρτα μνημης, μεχρι τα παντα. και αφου περασα την ρομ, ξαναεκανα. :lol:

***** την ρομ να την εχεις περασει στην καρτα, και πριν τα wipe.! *****

Και εγώ είχα προβλήματα με την ανανέωση των βίντεο (σαν να δυσκολευόταν να διαβάσει την κάρτα) αλλά και με το θέμα της μπάρας που σε κάποια restarts δεν εμφανιζόταν μόνη της από την αρχή και δοκίμασα πολλές φορές και με εγκατεστημένο το πρόγραμμα και χωρίς, με full wipe και χωρίς full wipe αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. Ίσως ο Γιάννης πρέπει να κάνει δοκιμές και με κινητά που έχουν γεμάτη την κάρτα με βιντεο και φωτογραφίες καθώς πιθανώς με λίγα βίντεο και φωτό να μην γίνεται αντιληπτό το πρόβλημα με την κάρτα. Φαντάσου ότι το βίντεο που είναι προεγκατέστημένο στο τηλέφωνο φόρτωνε αμέσως και με preview ενώ τα υπόλοιπα φόρτωναν ξανά και ξανά αν έκανα γρήγορο scrolling πάνω κάτω και δεν εμφάνισαν ποτέ preview. Έχω ανεβάσει και ένα βιντεάκι πιο πάνω που μπορεί να καταλάβει κανείς το πρόβλημα.

Όπως επίσης και το θέμα με τη μπάρα πιστεύω ότι οφείλεται κυρίως στο τρόπο που διαβάζει η συσκευή τη κάρτα...

πρωτα , τα 3 wipe, και μετα την ρομ.

εγω για καλο και για κακο, οταν περασα πρωτη φορα την ωμεγα, πριν και μετα εκανα και ενα restore ολο το τηλεφωνο με οτι αυτο συνεπαγεται. format απο την καρτα μνημης, μεχρι τα παντα. και αφου περασα την ρομ, ξαναεκανα. :lol:

***** την ρομ να την εχεις περασει στην καρτα, και πριν τα wipe.! *****

Παίζει ρόλο αν θα μπεί η ΡΟΜ στην εσωτερική ή εξωτερική κάρτα?????

Εγω καταλαβαίνω οτι η rom πρέπει να μπει στην εξωτερική κάρτα,διότι αν κάνεις τα 3 wipe,σβήνεις και ότι υπάρχει στην ενσωματωμένη μνήμη της συσκευής,οπότε δεν έχει νόημα να βάλεις κάποιο zip αρχείο εκει,επομένως και αυτο της 27.1...

Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος...

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556