galanakop Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Παιδιά υπάρχει κάπου πρόχειρα σε apk η τελευταία κουζίνα της v27.1??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 (edited) αν έχεις omega jb π.χ. την 27 , κάνεις μόνο σε recovery : wipe cache partition και advanced/ wipe dalvik cache edit: θα βάλεις και το θέμα που θέλεις χωρίς πρόβλημα Τι γίνεται με το wipe cache partition και advanced/ wipe dalvik cache , απλά για να ξέρουμε και τι κάνουμε στο τηλέφωνο . Παιδιά υπάρχει κάπου πρόχειρα σε apk η τελευταία κουζίνα της v27.1??? Πρέπει να υπάρχει η εφαρμογή στο play store Edited September 29, 2012 by _Stamatis_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Ηλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να ζητήσω απο αυτην την υπεροχη ρομ... http://imageshack.us/a/img405/3528/screenshot2012092918171.pnghttp://imageshack.us/a/img69/6735/screenshot2012092918172.pnghttp://imageshack.us/a/img805/6735/screenshot2012092918172.pnghttp://imageshack.us/a/img835/995/screenshot2012092918175.png 3 ωρες ενεργή οθόνη να συνχρονίζει email fb twiter viper watts up καιρος κτλ... Επίσης πολύ ωρα tapatalk facebook twiter kai browzin στις 3 αυτές ωρες καμια 10 μυνηματα στο viber 6 sms και περίπου 30 λεπτά κλήσεις... Και είναι στο 50% ακόμα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Με συνεχόμενα data ανοιχτα (λογο οτι βρίσκομαι εκτος) και τουλεχιστον 15 δοκιμες το θεμα μου απο cwm (δηλαδη ανοιξε κλεισε την συσκευη) Πολυ καλη δουλεια μπραβο Γιαννη.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Νέα έκδοση Omega v27.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=32154077&postcount=24720 Καλησπέρα,είμαι με την ν13.1 και η απορία μου είναι να περάσω σε JB ROM ή να περιμένω την official???? Θα υπάρχει καμιά διαφορά? Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Καλησπέρα,είμαι με την ν13.1 και η απορία μου είναι να περάσω σε JB ROM ή να περιμένω την official???? Θα υπάρχει καμιά διαφορά? έτσι θα είναι η official , (χωρίς τα επί πλέον φυσικά της omega ) H ρομ έχει παραμετροποιηθει και έχει csc τo Ελληνικό EUR, όταν βγει η επίσημη Ελληνική έτσι θα είναι. Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Καλησπέρα,είμαι με την ν13.1 και η απορία μου είναι να περάσω σε JB ROM ή να περιμένω την official???? Θα υπάρχει καμιά διαφορά? Φιλε μου απο 27 και μετα ειμαστε στην official JB.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Φιλε μου απο 27 και μετα ειμαστε στην official JB..[/QUO Εννοούσα την επίσημη απο ελλάδα μεσω ΚΙΕΣ Οπότε να αρχίσω να κατεβάζω!!!!!!:):):):) Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Φιλε μου απο 27 και μετα ειμαστε στην official JB..[/QUO Εννοούσα την επίσημη απο ελλάδα μεσω ΚΙΕΣ Οπότε να αρχίσω να κατεβάζω!!!!!!:):):):) Επρεπε να το ειχες κανει ηδη.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Επρεπε να το ειχες κανει ηδη.. Ερώτηση Το Titamium back up που θα πάρω μιας και θα κανω full wipe όπως έχω διαβάσει θα πρέπει να το αποθηκεύσω στο pc ή δεν χρειάζεται??? πρωτη φορά θα κάνω full wipe οπότε μην τρέχω απο καμιά χαζομάρα που θα κάνω Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Ερώτηση Το Titamium back up που θα πάρω μιας και θα κανω full wipe όπως έχω διαβάσει θα πρέπει να το αποθηκεύσω στο pc ή δεν χρειάζεται??? πρωτη φορά θα κάνω full wipe οπότε μην τρέχω απο καμιά χαζομάρα που θα κάνω Δεν χρειάζεται.. Αλλα εγω παντα το κανω. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Παιδιά καλημέρα. Μέχρι χθες είχα την 23 χωρίς το παραμικρό πρόβλημα... Από χθες που έβαλα την 27,1 με full wipe κτλ έχω 2 βασικά προβλήματα...: 1ον Όταν ανάψει το κινητό λείπει η μπάρα ειδοποιήσεων. Πρέπει να τη κατεβάσω με το χέρι για να φανεί και 2ον παρουσιάζει προβλήματα με την ανάγνωση της κάρτας. Αν παίξω βίντεο μετά δε φορτώνει κανένα αρχείο από την sd. Καμιά ιδέα κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Παιδιά καλημέρα. Μέχρι χθες είχα την 23 χωρίς το παραμικρό πρόβλημα... Από χθες που έβαλα την 27,1 με full wipe κτλ έχω 2 βασικά προβλήματα...: 1ον Όταν ανάψει το κινητό λείπει η μπάρα ειδοποιήσεων. Πρέπει να τη κατεβάσω με το χέρι για να φανεί και 2ον παρουσιάζει προβλήματα με την ανάγνωση της κάρτας. Αν παίξω βίντεο μετά δε φορτώνει κανένα αρχείο από την sd. Καμιά ιδέα κανείς? Υποθέτω ότι δεν πρέπει να έκατσε καλά.Όταν αντιμετώπιζα τέτοιου είδους προβλήματα έκανα ένα wipe cashe/davlic και ξαναπερνουσα την ρομ. Κάνε ένα fix permission και μια επανεκκίνηση και αν δεν στρώσει ξαναπεράσε την με τα μικρά wipe. Η ρομ είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 @aris1976 , να προσθέσω , να κάνεις custom εγκατάσταση , με όλα τα bloatware Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 (edited) @aris1976 , να προσθέσω , να κάνεις custom εγκατάσταση , με όλα τα bloatware Μα δε τα θέλω όλα... Και την 23 την είχα σχεδόν χωρίς κανένα bloatware. Δοκίμασα και τις 2 προηγούμενες λύσεις αλλά πάλι τα ίδια. Θα δοκιμάσω πάλι με full wipe και βλέπουμε... Edited September 30, 2012 by aris1976 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Έχω περάσει την 27.1 με full wipe, την ξαναπέρασα με wipe partition/dalvik γιατί κάτι δεν μου καθόταν καλά όταν πήγαινα να βάλω την modded camera του hyperx (τελικά δεν κατάφερα να μου δουλέψει μετά από 2-3 προσπάθειες και την παράτησα). Όταν πάω να μπω στα βιντεο ενώ με την ICS μου έδειχνε κατευθείαν τις μικρογραφίες των βίντεο (οι οποίες μάλιστα έδειχναν και preview) με την JB κάθε φορά που μπαίνω στα βίντεο κάνει reload τις μικρογραφίες, αν δε κινηθώ γρήγορα προς τα κάτω με scrolling οι μικρογραφίες των τελευταίων βίντεο πάντα ξαναφορτώνουν, ενώ αν κάνω γρήγορο scroll προς τα πάνω διαπιστώνω ότι και οι μικρογραφίες των πρώτων βιντεο ξαναφορτώνουν ενώ είχαν ήδη φορτωθεί στην αρχή !!! Έχει διαπιστώσει κανείς άλλος το ίδιο ή μόνο σε εμένα συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 @ james bond Κατι δεν εκατσε σωστα φιλε. Εγω με το που μπαινω στα βιντεο ολα παιζουν μια χαρα χωρις κανενα κολλημα.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 (edited) Μα δε τα θέλω όλα... Και την 23 την είχα σχεδόν χωρίς κανένα bloatware. Δοκίμασα και τις 2 προηγούμενες λύσεις αλλά πάλι τα ίδια. Θα δοκιμάσω πάλι με full wipe και βλέπουμε... κάνε ότι σου είπα και δεν θα έχεις πρόβλημα , custom εγκατάσταση της rom , με όλα τα bloatware (όποιος την εγκατέστησε έτσι δεν είχε πρόβλημα) μετά αν δεν θέλεις κάτι... το γνωστό https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AqTvctlW89DtdC1qVUlLeVFTV3ZOdUtDclpBdVRQOUE&pli=1#gid=0 @ james bond πολύ μικρό video http://www.easybytez.com/szic3l5ve286 Edited September 30, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 (edited) καλησπερα εχω το ιδιο προβλημα με την 27.1 που λέει ο φιλος παραπανω σχετικα με τη μπαρα ειδοποιησεων(την εβαλα με full-wipe) εκανα ολες τις πιθανες λυσεις και τπτ παλι(wipe cache-dalvic-fix permission-custom installation) απλα κατεβαζω τη μπαρα και μετα ανοιγουν ολα παλι κανονικα θα ζησω και με αυτο εξαλου σε λιγο θα βγει καινουργια παλι... edit διορθωθηκε μονο του το προβλημα....:blink::blink: Edited September 30, 2012 by mantzaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 (edited) @mantzaros , την έβαλα χωρίς full wipe χωρίς fix permission , custom installation και δεν υπάρχει πρόβλημα με την μπάρα ειδοποιήσεων κάνε 2 , 3 επανεκκινήσεις θα στρώσει Edited September 30, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 κάνε ότι σου είπα και δεν θα έχεις πρόβλημα , custom εγκατάσταση της rom , με όλα τα bloatware (όποιος την εγκατέστησε έτσι δεν είχε πρόβλημα) μετά αν δεν θέλεις κάτι... το γνωστό https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AqTvctlW89DtdC1qVUlLeVFTV3ZOdUtDclpBdVRQOUE&pli=1#gid=0 @ james bond πολύ μικρό video http://www.easybytez.com/szic3l5ve286 Βλέπω ότι και άλλος έχει το ίδιο θέμα... Το έκανα και αυτό που μου είπες με όλα τα bloatware αλλά πάλι τα ίδια.... Σαν να έχει θέμα διαβάσματος της sd μου φαίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Είμαι έτοιμος να βάλω την 27.1 και μόλις διαβάζω για προβλήματα αναδιπλώνομαι και κάθομαι στ´αυγά μου.Εχω μπλεχτεί και το αναβάλλω από μέρα σε μέρα... Με nadroid τουλάχιστον είναι σίγουρο ότι επανέρχομαι όπως ακριβώς ήμουν πριν την 27.1??? Μπορεί να γίνομαι κουραστικός αλλά έως τώρα όλα μου δουλέουν τέλεια στην μαμά Ρόμ και φοβάμαι να ρισκάρω... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Είμαι έτοιμος να βάλω την 27.1 και μόλις διαβάζω για προβλήματα αναδιπλώνομαι και κάθομαι στ´αυγά μου.Εχω μπλεχτεί και το αναβάλλω από μέρα σε μέρα... Με nadroid τουλάχιστον είναι σίγουρο ότι επανέρχομαι όπως ακριβώς ήμουν πριν την 27.1??? Μπορεί να γίνομαι κουραστικός αλλά έως τώρα όλα μου δουλέουν τέλεια στην μαμά Ρόμ και φοβάμαι να ρισκάρω... ναι αν κάνεις nadroid backup σε recovery , θα επανέλθεις όπως ήσουνα Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 @ james bond πολύ μικρό video http://www.easybytez.com/szic3l5ve286 Τα βιντεάκια που έχεις που είναι στην εσωτερική ή την εξωτερική μνήμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Τα βιντεάκια που έχεις που είναι στην εσωτερική ή την εξωτερική μνήμη? εξωτερική , καρτούλα Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts