Te_salat Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 (edited) Μια απλη σύγκριση στην ταχύτητα του UI μεταξυ LH8 και LH9: φτιάξτε ένα φάκελο με εφαρμογές. Θα δειτε ότι στην Ωμεγα 18 ανοίγει σε αργη κίνηση. Στην LH8 που ξαναγυρισα ανοίγει αστραπιαία, ίσως ταχύτερα απο τους φακέλους του Nova. Edited September 1, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Για δοκιμάστε το εξής να μου πείτε αν σας κάνει FC στο πληκτρολόγιο και κόλλημα της εφαρμογής. Με την OEM εφαρμογη SMS ξεκινήσετε να γράφετε ένα SMS χωρίς παραλήπτη. Μετα πατήστε το soft button επιστροφής που κάνει απόρριψη του μηνύματος η επιχειρήσετε απόρριψη απο το μενου. Μόλις το κάνω κρασαρει το keyboard (δοκίμασα με 3 keyboards) και κολλα η εφαρμογη. Το κάνει και η official, δεν είναι θέμα της Ωμεγα. Προσπάθησα πολλές φορές μήπως καταφέρω να κρασαρω το πληκτρολόγιο με τον τρόπο που λες και δεν τα κατάφερα. Επίσης ότι έγραψα σε αυτό το φόρουμ αλλά και σε αλλά με το πληκτρολόγιο της Samsung τα έγραψα μια χαρά χωρίς fc. Την Rom την πέρασα χωρίς bloatware στην εγκατάσταση και αμέσως μετά έριξα και το mixed theme του kalaga. Φτου φτου να μην την ματιασω δουλεύει σε όλα τέλεια. Ακόμα και o browser που έκανε κάτι κουλα στην προηγούμενες εκδόσεις εδώ επιτέλους δουλεύει όπως πρέπει. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Κι εγώ την δοκίμασα και έκανε συνέχεια fc το SwiftKey και γύρισα στην 17 με την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος σε όλους τους τομείς οπότε περιμένω επίσημη πλέον :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 (edited) Κι εγώ την δοκίμασα και έκανε συνέχεια fc το SwiftKey και γύρισα στην 17 με την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος σε όλους τους τομείς οπότε περιμένω επίσημη πλέον :) είχα γράψει στην προ προηγούμενη σελίδα Samsung Keyboard χωρίς fc (αν είχα άλλα Keyboard , θα τα πάγωνα με το titanium backup, ) εννοούσα ότι μόνο το Samsung Keyboard λειτουργεί καλά , κανένα άλλο πληκτρολόγιο , αν έστω υπάρχουν δύο πληκτρολόγια, έχουμε fc όσο και να προσπάθησα δεν μπόρεσα να έχω fc ούτε μια φορά (θα το χαιρόμουν να είχα , απλά για να το ψάξω) Edited September 1, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 είχα γράψει στην προ προηγούμενη σελίδα Samsung Keyboard χωρίς fc (αν είχα άλλα Keyboard , θα τα πάγωνα με το titanium backup, ) εννοούσα ότι μόνο το Samsung Keyboard λειτουργεί καλά , κανένα άλλο πληκτρολόγιο , αν έστω υπάρχουν δύο πληκτρολόγια, έχουμε fc όσο και να προσπάθησα δεν μπόρεσα να έχω fc ούτε μια φορά (θα το χαιρόμουν να είχα , απλά για να το ψάξω) Δεν πειράζει μια χαρα είμαι με την L8, έχω την εντύπωση ότι είναι και λίγο πιο γρηγορη. Η αλήθεια είναι ότι δεν έγινε καθόλου κατανοητό αυτο που εγραφες.:) Ειλικρινά σε πιστεύω αλλα βαριέμαι να ξανά κάνω την διαδικασία. Όπως είπα έχουμε καλομάθει με τις no wipe και καπου κουραστηκαμε. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Δεν πειράζει μια χαρα είμαι με την L8, έχω την εντύπωση ότι είναι και λίγο πιο γρηγορη. Η αλήθεια είναι ότι δεν έγινε καθόλου κατανοητό αυτο που εγραφες.:) Ειλικρινά σε πιστεύω αλλα βαριέμαι να ξανά κάνω την διαδικασία. Όπως είπα έχουμε καλομάθει με τις no wipe και καπου κουραστηκαμε. Κυριακή Κώστα σήμερα , ημέρα ξεκούρασης , κράτησα αρκετά την LEAK LH9 , και ήξερα από την πρώτη στιγμή τι θα κάνω στην omega 18 , και όλα πηγαίνουν πολύ καλά περιμένω την επόμενη , ελπίζω να είναι βασισμένη σε official .... αν και αποκλείετε , λέμε τώρα καλή-χαλαρή Κυριακή σε όλους Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Εγω πάντως δεν είμαι ικανοποιημένος απο το συγκεκριμένο build. Την Ωμεγα την έχω λίγη ώρα αλλα το firmware το δοκιμάζω απο χθες. Θεωρω την LH8 ως την πιο σταθερή beta μέχρι στιγμής. Υ.Γ. Τα παραταω βαρέθηκα. Ότι keyboard και να δοκίμασα κάνει FC σε ανυποποπτες στιγμές. Τώρα μου το εκανε στο play google ενω πληκτρολογουσα και έκανα επιστροφή. Φλασαρα με foul wipe που περιελάμβανε και την εσωτερική κάρτα. Μάλλον θα σταματήσω να φλασαρω μέχρι να έχουμε κάποιο επίσημο που δεν θέλει wipe. Έτσι είναι ταλαιπωρία. Άντε κάθε φορα να βάζεις ρυθμίσεις, να χρησιμοποιείς υποχρεωτικά nova κλπ. Τα ίδια είχα και γω και μη έχοντας τι να κάνω σήμερα είπα να τη ξαναπερασω με ful wipe και με φορματ τις εσωτερικής κάρτας. άφησα μόνο το πληκτρολόγιο τις Samsung μέσα για να δοκιμάσω γιατί στο θρεντ του Γιάννη γραφη ότι μόνο αυτό λειτουργεί. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι όταν γράφω ελληνικά όλα δουλεύουν τέλεια όταν όμως γυρίζω το πληκτρολόγιο στα αγγλικά τότε αρχίζουν τα πανηγύρια. αλλού πατάω και αλλού πάει. μετά δοκίμασα και μέσα από τις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου άλλαξα την αυτόματη επιλογή γλώσσας και έβαλα χειροκίνητα τις γλώσσες ( ελληνικά και αγγλικά ). εδώ και κανένα μισάωρο γράφω κανονικά χωρίς κανενα fc. μάλλον φαίνεται να έστρωσε. θα το παρατηρήσω και θα ξαναποσταρω Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slayeras Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 (edited) Παιδια καλημερα, εχω το S3 rooted και περασμενη Omega, μου εχει πεταξει αναβαθμηση λογισμικου... να την κανω ή μπορω καπως να απανεργοποιησω τις αναβαθμισεις καπως?Ξερω οτι χανω τα παντα (rom, root), την εχω καταβρει με Omega και δεν ξερω αν αξιζει καν να παο Jelly Bean Επισης υπαρχει περιπτωσει να brickarei? Sorry για τις noob ερωτησεις :P Οταν λεω να brickarei ενοο αν αποφασισω να παο Jelly Bean πρεπει να κανω Unroot κτλ ή απλα κανω την αναβαθμιση Edited September 2, 2012 by Slayeras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Παιδια καλημερα, εχω το S3 rooted και περασμενη Omega, μου εχει πεταξει αναβαθμηση λογισμικου... να την κανω ή μπορω καπως να απανεργοποιησω τις αναβαθμισεις καπως?Ξερω οτι χανω τα παντα (rom, root), την εχω καταβρει με Omega και δεν ξερω αν αξιζει καν να παο Jelly Bean Επισης υπαρχει περιπτωσει να brickarei? Sorry για τις noob ερωτησεις :P Οταν λεω να brickarei ενοο αν αποφασισω να παο Jelly Bean πρεπει να κανω Unroot κτλ ή απλα κανω την αναβαθμιση αν έχεις omega δεν κάνεις αναβάθμιση , λες όχι , αργότερα σου προτείνω την omega ics 13.1 είναι πάρα πολύ καλή αν θέλεις να βάλεις omega Jelly Bean , μπορείς με full wipe όποια και να βάλεις κάνεις όλα τα backup Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Λοιπόν δεύτερη μέρα με την v18 και μπορώ να πω πως πλέον τα πάντα έχουν βελτιωθεί σε τρομερά ικανοποιητικό βαθμό... Δεν έχω κανένα μέχρι στιγμής fc Πληκτρολόγιο μπαταρία μετά και την δεύτερη πλήρη φόρτηση τρομερά επίπεδα. .. Μακάρι να συνεχίσει έτσι... Μετά την απογοήτευση της χθεσινής πρώτης μέρας σήμερα από το πρωί στις 8 που το έβγαλα από την φόρτωση μέχρι τώρα όλα άψογα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Κυριακή Κώστα σήμερα , ημέρα ξεκούρασης , κράτησα αρκετά την LEAK LH9 , και ήξερα από την πρώτη στιγμή τι θα κάνω στην omega 18 , και όλα πηγαίνουν πολύ καλά περιμένω την επόμενη , ελπίζω να είναι βασισμένη σε official .... αν και αποκλείετε , λέμε τώρα καλή-χαλαρή Κυριακή σε όλους Πιστεύω έχουμε δρόμο ακόμα για την πρώτη επίσημη. Μάλλον προς το τέλος του μήνα όπως αρχικά είχαν υποσχεθεί. Και αυτο γιατι βλέπουμε διαφορες απο beta σε beta με προσθήκες η αφαιρέσεις διαφόρων futures. Θα πρέπει πρώτα να καταλήξουν κάπου και μετα να βγουν μια δυο ακόμα χωρίς αλλαγές που θα διορθώσουν τα προβληματακια. Τότε θα είμαστε κοντά στην επίσημη. Πως βλέπεις την περισσότερη διαθέσιμη ram; Αλλάζει κάτι? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Λοιπόν δεύτερη μέρα με την v18 και μπορώ να πω πως πλέον τα πάντα έχουν βελτιωθεί σε τρομερά ικανοποιητικό βαθμό... Δεν έχω κανένα μέχρι στιγμής fc Πληκτρολόγιο μπαταρία μετά και την δεύτερη πλήρη φόρτηση τρομερά επίπεδα. .. Μακάρι να συνεχίσει έτσι... Μετά την απογοήτευση της χθεσινής πρώτης μέρας σήμερα από το πρωί στις 8 που το έβγαλα από την φόρτωση μέχρι τώρα όλα άψογα... Από το πρώτο λεπτό που έβαλα την omega v18 Jelly Bean , δουλεύει άψογα , χωρίς το παραμικρό πρόβλημα Κώστα ναι , έχουμε πολύ δρόμο ακόμη για την επίσημη Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Εκεί επίσης που παθαίνεις πλάκα είναι το σήμα στο WiFi... Δύο γραμμές πιο πάνω από οποιαδήποτε ics είχα μέχρι τώρα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Εκεί επίσης που παθαίνεις πλάκα είναι το σήμα στο WiFi... Δύο γραμμές πιο πάνω από οποιαδήποτε ics είχα μέχρι τώρα... Εδω να πούμε ότι οι JB έκδοση του Siii εχει ξεπεράσει κατα πολυ ακόμα και το iPad. Στην κρεβατοκάμαρα μου που ένα στην αντίθετη πλευρά του σπιτιού, με το iPad για να κάνει γρήγορο refresh πρέπει να σήκωσω ψηλά το iPad. Ενω με το galaxy όλα γίνονται κανονικά όπως είμαι ξαπλωμενος στο κρεβάτι και εχει 2 γραμμές παραπάνω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Πως βλέπεις την περισσότερη διαθέσιμη ram; Αλλάζει κάτι? Νομίζω πιο γρήγορη πρόσβαση σε δεδομένα, περισσότερα widget στην οθόνη , περισσότερες εφαρμογές ταυτόχρονα και εναλλαγή μεταξύ τους, Πιο γρήγορο το βλέπω (δεν έχει σχέση πάντα με την ram , Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε αύξηση multi-tasking επιδόσεις όταν χρησιμοποιούμε πολλαπλές εφαρμογές Android) , Μακάρι η επόμενη να έχει περισσότερη ελεύθερη ram .Δύσκολα γεμίζει , δεν ζορίζεται το σύστημα , πιο γρήγορα τρέχουν οι εφαρμογές, γρήγορη Ανάγνωση και εγγραφή Πιο δύσκολα ξεμένεις από μνήμη, δεν χρειάζεται να καταργήσουμε τα πάντα στο / data / Dalvik-cache και επανεκκίνηση , θα έχει περισσότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και της απόδοσης , @galanakop πράγματι καλό το wifi Εδω να πούμε ότι οι JB έκδοση του Siii εχει ξεπεράσει κατα πολυ ακόμα και το iPad. Στην κρεβατοκάμαρα μου που ένα στην αντίθετη πλευρά του σπιτιού, με το iPad για να κάνει γρήγορο refresh πρέπει να σήκωσω ψηλά το iPad. Ενω με το galaxy όλα γίνονται κανονικά όπως είμαι ξαπλωμενος στο κρεβάτι και εχει 2 γραμμές παραπάνω. καλά νέα Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Εδω να πούμε ότι οι JB έκδοση του Siii εχει ξεπεράσει κατα πολυ ακόμα και το iPad. Στην κρεβατοκάμαρα μου που ένα στην αντίθετη πλευρά του σπιτιού, με το iPad για να κάνει γρήγορο refresh πρέπει να σήκωσω ψηλά το iPad. Ενω με το galaxy όλα γίνονται κανονικά όπως είμαι ξαπλωμενος στο κρεβάτι και εχει 2 γραμμές παραπάνω. Αυτό τώρα ρε παιδιά είναι δυνατόν να ισχύει ή είναι αυθυποβολή? Το λέω ειλικρινά ως απορία και όχι για να αμφισβητήσω κάποιον, διότι δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να δυναμώσει η ένταση στο wifi όταν μπορούμε να παρέμβουμε μόνο στη συσκευή που δέχεται το σήμα και μάλιστα μέσω software και όχι hardware. Μήπως απλά έχουν κάνει την ένδειξη του wifi να δείχνει 1-2 γραμμές παραπάνω και εμείς αυθυποβαλόμαστε και νομίζουμε ότι όντως ισχύει ? Μου φαίνεται περίεργο να είχε δυνατότητα ο δέκτης του wifi να λάβει το σήμα 1-2 γραμμές πιο "δυνατά" και να μην το είχαν δώσει από την αρχή και να μας το κρατούσαν για έκπληξη. Αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο με software λύσεις θα είχε ενδιαφέρον να δούμε και την τεχνική τεκμηρίωση (όσο το δυνατόν πιο απλοποιημένα βέβαια γιατί φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι, όπως και εγώ δεν έχουμε ιδιαίτερα εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 (edited) Αυτό τώρα ρε παιδιά είναι δυνατόν να ισχύει ή είναι αυθυποβολή? Το λέω ειλικρινά ως απορία και όχι για να αμφισβητήσω κάποιον, διότι δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να δυναμώσει η ένταση στο wifi όταν μπορούμε να παρέμβουμε μόνο στη συσκευή που δέχεται το σήμα και μάλιστα μέσω software και όχι hardware. Μήπως απλά έχουν κάνει την ένδειξη του wifi να δείχνει 1-2 γραμμές παραπάνω και εμείς αυθυποβαλόμαστε και νομίζουμε ότι όντως ισχύει ? Μου φαίνεται περίεργο να είχε δυνατότητα ο δέκτης του wifi να λάβει το σήμα 1-2 γραμμές πιο "δυνατά" και να μην το είχαν δώσει από την αρχή και να μας το κρατούσαν για έκπληξη. Αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο με software λύσεις θα είχε ενδιαφέρον να δούμε και την τεχνική τεκμηρίωση (όσο το δυνατόν πιο απλοποιημένα βέβαια γιατί φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι, όπως και εγώ δεν έχουμε ιδιαίτερα εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις). ξέρεις ότι με έναν π.χ. καλό kernel αυξάνετε το σήμα του wifi (software ) και όχι μόνο (μηχανικά) Edited September 2, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Από το πρώτο λεπτό που έβαλα την omega v18 Jelly Bean , δουλεύει άψογα , χωρίς το παραμικρό πρόβλημα Κώστα ναι , έχουμε πολύ δρόμο ακόμη για την επίσημη Τελικά την πέρασα κι εγω σήμερα το βράδυ. Με μόνο το πληκτρολόγιο της Samsung όλα δουλεύουν ρολόι. Βέβαια είχα ένα ατύχημα. Επιχείρησα φόρματ μέσω recovery και δεν κατάλαβα ότι με το sdcard εννοούσε την εξωτερικη, οπότε τα έχασα όλα. Δεν το σκέφτηκα κάν ότι γράφει format οπότε μόνο σε εξωτερικη μπορει να γίνει. Νόμιζα ότι θα διαγράψει τα πάντα απο την εσωτερική. Όπως καταλαβαίνεις είμαι σε στήσιμο απο την αρχη αφου δεν υπάρχει ούτε titanium. Έχω ένα παλιο αντίγραφο στο pc αλλα είναι απο τέλη Ιουνίου οπότε δεν λέει αφου όλες οι εφαρμογές θα χρειάζονται ανανέωση ΑΣΕΠ που έχω πάψει να χρησιμοποιω πολλές απ αυτές. Δεν μπορω να πω πολλα για την ρομ πριν την στησω και δουλέψω μια μέρα τουλάχιστον. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 ξέρεις ότι με έναν π.χ. καλό kernel αυξάνετε το σήμα του wifi (software ) και όχι μόνο (μηχανικά) Να πω την αλήθεια δεν το ξέρω. Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να "αυξηθεί" το σήμα από την πλευρά του δέκτη, παρά μόνο αν μιλάμε 1) για περίπτωση που ο κατασκευαστής με το αρχικό software έχει ορίσει ότι βάσει της ευαισθησίας της κεραίας wifi του κινητού η συσκευή θα εμφανίζει μόνο τα δίκτυα που έχουν ένταση πάνω από κάποιο όριο και με update του software χαμηλώνει το όριο μετατοπίζοντας επομένως "τεχνητά" προς τα πάνω την ένταση του δικτύου που εμφανίζει στην οθόνη το κινητό (στην περίπτωση αυτή ωστόσο τα δίκτυα που δεν "έβλεπε" πριν η συσκευή μάλλον δεν θα μπορούν ποτέ να στείλουν σήμα της προκοπής σε αυτή ώστε να έχει αξία η "αναβάθμιση") ή 2) για περίπτωση που ηθελημένα στο αρχικό software ο κατασκευαστής "κόβει" την ένταση που εμφανίζεται στην οθόνη με σκοπό με το "update" να εμφανίσει ότι "βελτιώνει" τη συσκευή (που δεν έχει μεγάλη λογική όταν μιλάμε για "ναυαρχίδα" μιας εταιρείας που πρέπει από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας να δείξει το 100% των δυνατοτήτων της) Δεν εξετάζω την περίπτωση κακών drivers για την κεραία του wifi καθώς θεωρώ ότι οι drivers δεν πρέπει να επηρεάζουν την ένταση του σήματος που λαμβάνει η κεραία αλλά την επεξεργασία και αποκρυπτογράφηση αυτού. ΥΓ Η κουβέντα βέβαια γίνεται σε θεωρητικό επίπεδο διότι πιστεύω ότι το S3 έχει πολύ καλό δέκτη wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Τελικά την πέρασα κι εγω σήμερα το βράδυ. Με μόνο το πληκτρολόγιο της Samsung όλα δουλεύουν ρολόι. Βέβαια είχα ένα ατύχημα. Επιχείρησα φόρματ μέσω recovery και δεν κατάλαβα ότι με το sdcard εννοούσε την εξωτερικη, οπότε τα έχασα όλα. Δεν το σκέφτηκα κάν ότι γράφει format οπότε μόνο σε εξωτερικη μπορει να γίνει. Νόμιζα ότι θα διαγράψει τα πάντα απο την εσωτερική. Όπως καταλαβαίνεις είμαι σε στήσιμο απο την αρχη αφου δεν υπάρχει ούτε titanium. Έχω ένα παλιο αντίγραφο στο pc αλλα είναι απο τέλη Ιουνίου οπότε δεν λέει αφου όλες οι εφαρμογές θα χρειάζονται ανανέωση ΑΣΕΠ που έχω πάψει να χρησιμοποιω πολλές απ αυτές. Δεν μπορω να πω πολλα για την ρομ πριν την στησω και δουλέψω μια μέρα τουλάχιστον. κρίμα ,ταλαιπωρία, ελπίζω τουλάχιστον να σου αρέσει η rom , και να ξεχάσεις την ταλαιπωρία Αν και χρειάζεται το hard reset (*2767*3855#)να γίνεται όταν το τηλέφωνο είναι έτοιμο να εξαντλήσει τον αποθηκευτικό του χώρο, σβήνονται άχρηστα πράγματα,ρυθμίσεις,καθαρίζει... αρκεί να κρατήσουμε τον φάκελο του titanium backup , είχα κι εγώ ατυχήματα με το s2 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. September 3, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Νέα έκδοση Omega v18.1 Changelog: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26325764&postcount=3 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31055717&postcount=17214 Download: http://kitchen.indieroms.net/blog/?page_id=723 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 (edited) Νέα έκδοση Omega v18.1 Changelog: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26325764&postcount=3 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31055717&postcount=17214 Download: http://kitchen.indieroms.net/blog/?page_id=723 Αντε μπραβο!!!Fixed keyboard!!!Μπραβο Γιαννη...Το firmware πεταει αλλα το bug με το πληκτρολογιο ειναι το λιγοτερο ενοχλητικο!! Υπαρχει μονο swype τωρα η απλα εχεις φτιαξει το samsung keyboard? Λειτουργουν και τα υπολοιπα πληκτρολογια οπως το swype η Χ keyboard? Κατεβαζω αμεσως!!! Ευχαριστουμε... Edited September 3, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. September 3, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Αντε μπραβο!!!Fixed keyboard!!!Μπραβο Γιαννη...Το firmware πεταει αλλα το bug με το πληκτρολογιο ειναι το λιγοτερο ενοχλητικο!! Υπαρχει μονο swype τωρα η απλα εχεις φτιαξει το samsung keyboard? Λειτουργουν και τα υπολοιπα πληκτρολογια οπως το swype η Χ keyboard? Κατεβαζω αμεσως!!! Ευχαριστουμε... Μονο το Samsung keyboard δουλεύει, τα άλλα keyboard είναι αδύνατο να φτιαχτούν κατά την γνώμη μου χωρίς τον ξέρουμε τον κώδικα και τις αλλαγές που έκανε η Samsung. Δοκίμασα αλλά τα αρχεία που σχετίζονται είναι εκατοντάδες και δεν έχει και νόημα να φτιάξεις κάτι που είναι beta και σε λίγο θα διορθωθεί από την ίδια την Samsung. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Μονο το Samsung keyboard δουλεύει, τα άλλα keyboard είναι αδύνατο να φτιαχτούν κατά την γνώμη μου χωρίς τον ξέρουμε τον κώδικα και τις αλλαγές που έκανε η Samsung. Δοκίμασα αλλά τα αρχεία που σχετίζονται είναι εκατοντάδες και δεν έχει και νόημα να φτιάξεις κάτι που είναι beta και σε λίγο θα διορθωθεί από την ίδια την Samsung. Μαλιστα... Τουλαχιστον να εχει φτιαχτει το samsung keyboard μιας και το fixed keyboard του wannam δε δουλευει καλα επισης. Σα σπυρι στο κω&ο ειναι αυτο το ''θεμα''!!! Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Επάνω που την έφτιαξε ο άνθρωπος βγήκε καινούργια, ελπίζω σε λιγάκι να την έχουμε και αυτήν. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts