Jump to content

[ROM] Omega Rom και Omega Files

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι εγώ είδα fc στο FB αλλά μόνο μια φορά οπότε είπα οκ.. Δεν το χρησιμοποιώ και πολύ οπότε μικρό το κακό.. Πιο πολύ με νοιάζει να μην βλέπω αυτό το εφέ του nova καθώς και να έχω καλή μπαταρία ;)

Σήμερα λοιπόν και μετά την πρώτη φόρτιση βλέπω την συσκευή να πετάει πραγματικά.. Για να δούμε πως θα τα πάει μέσα στην ημέρα :p

Για δοκίμασε με άλλο wallpaper. Εγώ δεν το προσέχω καν έτσι όπως έχω τις οθόνες μου.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για δοκίμασε με άλλο wallpaper. Εγώ δεν το προσέχω καν έτσι όπως έχω τις οθόνες μου.

Μόλις το έκανα αλλά κάνει τα ίδια.. Λοιπόν παρατήρησα ότι αυτό συμβαίνει στα widgets που έχουν κάποια transparency.. Δηλαδή σε καιρό, player Pro και κάποια άλλα που έχω (κάτι σημειώσεις και ένα ημερολόγιο widget). Μάλλον είναι θέμα του nova γιατί με TW δεν μου το κάνει στα ίδια widgets.. Δεν πειράζει, η εμπειρία γενικότερα με αποζημιώνει.. Όντως όπως είπε κι ο Ηλίας σε άλλο νήμα βλέπω και καλύτερη απεικόνιση του σήματος wifi σε σχέση με την απόσταση από το router ;)

Μόλις το έκανα αλλά κάνει τα ίδια.. Λοιπόν παρατήρησα ότι αυτό συμβαίνει στα widgets που έχουν κάποια transparency.. Δηλαδή σε καιρό, player Pro και κάποια άλλα που έχω (κάτι σημειώσεις και ένα ημερολόγιο widget). Μάλλον είναι θέμα του nova γιατί με TW δεν μου το κάνει στα ίδια widgets.. Δεν πειράζει, η εμπειρία γενικότερα με αποζημιώνει.. Όντως όπως είπε κι ο Ηλίας σε άλλο νήμα βλέπω και καλύτερη απεικόνιση του σήματος wifi σε σχέση με την απόσταση από το router ;)

Φιλαρακι ειμαι βεβαιος πως ειναι θεμα του nova...Εχεις δικιο το τεσταρισα και εγω...

Ειχα τα ιδια θεματα με εσενα και απο χθες περασα τον tw καιδεν εχω ιχνος τον παραπανω θεματων...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Στα δύσκολα σημεία του σπιτιού μου έχω Μία γραμμή παραπάνω στο wifi σε σχέση με το iPad.

Και εννοείται τρέχει πιο γρήγορα όταν είμαι σ αυτα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Φιλαρακι ειμαι βεβαιος πως ειναι θεμα του nova...Εχεις δικιο το τεσταρισα και εγω...

Ειχα τα ιδια θεματα με εσενα και απο χθες περασα τον tw καιδεν εχω ιχνος τον παραπανω θεματων...

Εμένα μου αρέσει πολύ ο tw απλά κάποια widgets 1x1 μου τα εμφανίζει 2x2.. Φίλε πολύ μικρό το κακό πραγματικά! Η ρομ είναι πολύ καλή και επιτέλους βλέπω ταχύτητα και έκρηξη στο τρόπο που λειτουργεί η συσκευή και σε αναλογία με το hardware που ενσωματώνει.. Δεν μπορώ να φανταστώ αν θα γίνει καλύτερο ακόμα με τις επίσημες αλλά σίγουρα αδημονω :D

Εμένα μου αρέσει πολύ ο tw απλά κάποια widgets 1x1 μου τα εμφανίζει 2x2.. Φίλε πολύ μικρό το κακό πραγματικά! Η ρομ είναι πολύ καλή και επιτέλους βλέπω ταχύτητα και έκρηξη στο τρόπο που λειτουργεί η συσκευή και σε αναλογία με το hardware που ενσωματώνει.. Δεν μπορώ να φανταστώ αν θα γίνει καλύτερο ακόμα με τις επίσημες αλλά σίγουρα αδημονω :D

Ειμαι της αποψης πως καθε νεο και καλυτερο...Ιδωμεν...

Εχουμε την τυχη και την χαρα να εχουμε στην κατοχη μας κατ εμε τα δυο καλυτερα τηλ αγορας που εκτος των αλλων μας τα απογειωνουν με τον καλυτερο τροπο τα παιδια του xda και οχι μονο...

Δεν σου κρυβω οτι περιμενω σαν τρελος το νεο noteli...

Μαλλον σε λιγο θα γινουμε συλλεκτες ετσι οπως παει...

Ειμαι της αποψης πως καθε νεο και καλυτερο...Ιδωμεν...

Εχουμε την τυχη και την χαρα να εχουμε στην κατοχη μας κατ εμε τα δυο καλυτερα τηλ αγορας που εκτος των αλλων μας τα απογειωνουν με τον καλυτερο τροπο τα παιδια του xda και οχι μονο...

Δεν σου κρυβω οτι περιμενω σαν τρελος το νεο noteli...

Μαλλον σε λιγο θα γινουμε συλλεκτες ετσι οπως παει...

Χα χα χα εγώ το έχω δώσει πάντα κρατώ μια συσκευη!!

Ξέρει κανεις αν μπορούμε να περάσουμε κάποιο mod για την μπαταρία? Αυτό που έχει η ρομ "χανει" κάποια ποσοστα και εμφανίζεται το stock εικονιδιο της μπαταρίας...

OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

Ερώτηση ο indie k o iothe είναι ίδιος ;

Ο *ιoahte* ειναι πολυ καλυτερος και μιλαει / δημιουργει Ελληνικα..:)

Σπουδαια δουλεια εχει κανει.. Δεν μπορω να πιστεψω οτι η 16.1 θα εχει κατι καλυτερο..:confused::shock:

Προσπαθω με καποιο τροπο να κανω ενα συμμαζεμα (και να αφησω πλεον τις δοκιμες) με backup,μιας και ξερω οτι μεχρι εδω θα ειμαι ενταξει ως το επισημο.

Ρε παιδια με το Wi-Fi οχι απλως δεν εχω κανενα προβλημα.. Αλλα μου φαινεται πολυ καλυτερο!

Και αντε να μου πει καποιος τι συμβαινει:!:

edit: Οχι ρε παιδεςςςς τωρα το ειδα..:shock::!:

Το thread της ομεγα ειναι το δημοφιλεστερο στο XDA!

Συγχαρητηρια ρεεεεε.. Παντα αξιος!

Να μην λεμε μαμακιες,δεν ηταν ευκολο αυτο! Ηθελε δουλεια.. Και εχει γινει σπουδαια!

Edited by Milfas

Σπουδαια δουλεια εχει κανει.. Δεν μπορω να πιστεψω οτι η 16.1 θα εχει κατι καλυτερο..:confused::shock:

Προσπαθω με καποιο τροπο να κανω ενα συμμαζεμα (και να αφησω πλεον τις δοκιμες) με backup,μιας και ξερω οτι μεχρι εδω θα ειμαι ενταξει ως το επισημο.

Ρε παιδια με το Wi-Fi οχι απλως δεν εχω κανενα προβλημα.. Αλλα μου φαινεται πολυ καλυτερο!

Το προβλημα με το wifi πιθανον να εχει να κανει με καποια συγκεκριμενα routers.

Και το fix που ανεβηκε δεν ειναι ουσιαστικα fix...Ειναι απλα οι wifi drivers απο παλαιοτερη leak JB...:)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Το προβλημα με το wifi πιθανον να εχει να κανει με καποια συγκεκριμενα routers.

Και το fix που ανεβηκε δεν ειναι ουσιαστικα fix...Ειναι απλα οι wifi drivers απο παλαιοτερη leak JB...:)

Ηλια φιλε μου Αγοριναρααα μου,ουτε 'fix' ουτε τιποτα και ειμαι ΤΕΡΑΣ ΣΥΝΔΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ.. Και σε μη αξιοπιστα σημεια..

Με routers... ??? Με chips..??? Mε μυστηριους τυπους..?? Θα δουμεεεε...

Αλλα αυτο που λες,εχει τις περισσοτερες πιθανοτητες δασκαλε.. Γιατι μας εχουν τρελανει εκει περα.. Με αυτο το θεματακι!

Edited by Milfas

Η μπαταρία για πρώτη μέρα δεν μασάει καθόλου. Του έχω αλλάξει ύαινες φώτα σήμερα αλλά δεν νομίζω να τελειώσει σήμερα.

Ηλια φιλε μου Αγοριναρααα μου,ουτε 'fix' ουτε τιποτα και ειμαι ΤΕΡΑΣ ΣΥΝΔΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ.. Και σε μη αξιοπιστα σημεια..

Με routers... ??? Με chips..??? Mε μυστηριους τυπους..?? Θα δουμεεεε...

Αλλα αυτο που λες,εχει τις περισσοτερες πιθανοτητες δασκαλε.. Γιατι μας εχουν τρελανει εκει περα.. Με αυτο το θεματακι!

Στο ασύρματο router , στην Ασφάλεια Ασύρματου Δικτύου , στο Μέθοδος ασφαλείας το έχω ,το έχεις (ελπίζω) στο WPA , και όχι π.χ. στο WPA2 , WEP

Γι αυτό ίσως δεν έχουμε εμείς κι άλλοι πρόβλημα με το wifi

edit: Οχι ρε παιδεςςςς τωρα το ειδα..:shock::!:

Το thread της ομεγα ειναι το δημοφιλεστερο στο XDA!

Συγχαρητηρια ρεεεεε.. Παντα αξιος!

Να μην λεμε μαμακιες,δεν ηταν ευκολο αυτο! Ηθελε δουλεια.. Και εχει γινει σπουδαια!

Δεν είναι η 1η φορά που είναι το δημοφιλέστερο Thread στο xda το Thread της Omega... Έχει ξαναγίνει...

Και μετά την προσωπική σχέση που έχω αναπτύξει, λόγω της συνεργασίας που προέκυψε με τον Γιάννη, ioathe, indie (όπως θέλετε πείτε τον), δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω ότι όντως ασχολείται άπειρες ώρες... Πολύ δουλειά δε θα πει τίποτα...

Υ.Γ. Δεν σε ξέχασα σχετικά με το pm που μου έστειλες, απλά δεν βρήκα το χρόνο να αναπτύξω την άποψη μου...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Κύριοι λίγο τα φώτα σας και την υπομονή σας...

Η μπαταρία εδώ και 20 λεπτά με βαριά χρήση ίντερνετ μέσω wifi παραμένει καρφωμένη στο 69%...

Δεν έχει κόλληση είναι βέβαιο γιατί o χρόνος,της,οθόνης ανανεώνεται συνεχώς...

Που,το αποδίδεται αυτό ρε παιδιά...

Να πω πως είμαι με την v13...

Κύριοι λίγο τα φώτα σας και την υπομονή σας...

Η μπαταρία εδώ και 20 λεπτά με βαριά χρήση ίντερνετ μέσω wifi παραμένει καρφωμένη στο 69%...

Δεν έχει κόλληση είναι βέβαιο γιατί o χρόνος,της,οθόνης ανανεώνεται συνεχώς...

Που,το αποδίδεται αυτό ρε παιδιά...

Να πω πως είμαι με την v13...

Απ οτι διαβαζω υπαρχει ενα ''θεμα'' με το ποσοστο της μπαταριας στη v16.

Ετοιμαζεται ομως μικρο update/fix (ηδη ειναι ετοιμο και δοκιμαζεται) οπου λυνει το προβλημα.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Απ οτι διαβαζω υπαρχει ενα ''θεμα'' με το ποσοστο της μπαταριας στη v16.

Ετοιμαζεται ομως μικρο update/fix (ηδη ειναι ετοιμο και δοκιμαζεται) οπου λυνει το προβλημα.

Ναι αλλά δεν έχει την v16, έχει την v13...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ναι αλλά δεν έχει την v16, έχει την v13...

Και το θέμα σου...

Τι να πω...

Θα το κάνω Μία επανεκκίνηση να δω αν είναι τελικά κολλημένο....

Δεν είναι η 1η φορά που είναι το δημοφιλέστερο Thread στο xda το Thread της Omega... Έχει ξαναγίνει...

Και μετά την προσωπική σχέση που έχω αναπτύξει, λόγω της συνεργασίας που προέκυψε με τον Γιάννη, ioathe, indie (όπως θέλετε πείτε τον), δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω ότι όντως ασχολείται άπειρες ώρες... Πολύ δουλειά δε θα πει τίποτα...

Υ.Γ. Δεν σε ξέχασα σχετικά με το pm που μου έστειλες, απλά δεν βρήκα το χρόνο να αναπτύξω την άποψη μου...

Φιλε Γιανναρε (kalagas),δεν το ηξερα για το Thread της OMEGA αυτο!

Για τον Γιαννη / ioathe /::indie::,ημουν σιγουρος πριν παρα πολυ καιρο! Και ειχα γραψει και καμια 250αρια σελιδες με την βεβαιοτητα μου αυτη! Και δεν εχει φτασει ακομα εκει που του αξιζει..! Θεμα χρονου ειναι! Θα φτασει..:)

Αυτο δεν το ξερεις εσυ φυσικα :) (?)

Υ.Γ Αφου δεν με ξεχασες.. Θα περιμενω την αποψη σου,σαν να ειναι χρυσος! (Παρε τον χρονο σου...:))

@tora33

Γιωργαρααα μου! Σε ευχαριστω για το wifi.. Θα μου γραψεις και στην αλλη την διαδρομη?

Edited by Milfas

πετάει λεμε.....τωρα την δοκιμάζω

omega 16.1 για καθημερινή χρίση ,

προς το παρών ξεχνάω την άριστη omega ics 13

Δεν χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο της samsung , αλλά το go keyboard

Edited by tora33