tora33 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Παιδιά εγώ εχω αλλάξει kernel. Έχω τον Siyah 1.8.6! Τι κάνω? Την περνάω κανονικά? ναι (θα χαθεί ο Siyah) , και πάλι τον Siyah , αν θέλεις Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Να ρωτησω κατι μολις εβαλα την 37 οταν παω να στειλω μνμ με το samsung keyboard και continius input μου τα βγαζει συνεχεια κεφαλαια και το βελακι αριστερα ειναι μονιμα μπλε κανεις καμια ιδεα πως μπορω να γραφω με μικρα ? Κοιταξα στις ρυθμισεις αλλα δεν... Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Έχω την 37 από το μεσημέρι. Είναι η πιο γρήγορη που έχω δοκιμάσει. Την έχω περάσει πάνω από την 36 με τα 2 wipe. Έως τώρα δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Παιδιά εγώ εχω αλλάξει kernel. Έχω τον Siyah 1.8.6! Τι κάνω? Την περνάω κανονικά? Πέρνα την είτε full wipe είτε από πάνω από την υφιστάμενη και θα ξαναπεράσεις τον kernel που επιθυμείς. Ο kernel περιλαμβάνεται στην εκάστοτε rom, οπότε αλλάζει όποτε αλλάζεις rom. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilia Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Τελικά αρχίζει και γίνεται απαράδεκτο...με την καινούργια ρομ χάθηκε πάλι και το λουκέτο πάνω δεξιά και το σηματάκι της google στις επαφές.... και σε μένα συνεχίζει η κάμερα να δουλεύει οκ με το φλας ενώ στην φωτογραφική μηχανή με φλας κολλάει και σε λίγο βγάζει...''η συλλογή διακόπηκε'' με full full wipe....δηλαδή όλα εντάξει :p μήπως να αλλάξω πυρήνα και να βάλω πυρηνικό ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Τελικά αρχίζει και γίνεται απαράδεκτο...με την καινούργια ρομ χάθηκε πάλι και το λουκέτο πάνω δεξιά και το σηματάκι της google στις επαφές.... Εγώ πάλι λέω ευτυχώς που χάθηκε. Μάλιστα, θα ήθελα να μου πει κάποιος τον τρόπο να το αφαιρώ και μόνος μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Όλα σχετικά είναι. Εγώ προσωπικά το θεωρώ πολύ πρακτικό αυτό το λουκέτο. Όποιος το θέλει το βρίσκει πλέον στα Omega files αφού από την 37 αφαιρέθηκε. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Όλα σχετικά είναι. Εγώ προσωπικά το θεωρώ πολύ πρακτικό αυτό το λουκέτο. Όποιος το θέλει το βρίσκει πλέον στα Omega files αφού από την 37 αφαιρέθηκε. Έψαξα και εκεί αλλά δεν το βρήκα μπορείς να μου πεις που ακριβώς είναι; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Έριξα μια γρήγορη ματιά και ομολογώ δεν το βρήκα ούτε κι εγώ. Όμως στο change log της V.37 ο Γιάννης το αναφέρει ξεκάθαρα: "Lock on status bar next to clock - Can be added from Omega Files". Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Στο xda είπε ότι ξέχασε να το βάλει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Εχει δωσει και λινκ για κατεβασμα http://depositfiles.com/files/qsyv8ts6a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 καλησπερα, μηπως μπορειτε να μου πειτε ποιες ειναι οι αλλαγες της 37 απο την 36? δεν ειδα καποια μεγαλη διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Καλησπέρα! Πέρασα την 37 και για κάνα 4ωρο ήτα όλα καλά! Ξαφνικά έκανε restart μόνο του και έχει κολλήσει στο λογότυπο της samsung.Προσπαθώ να μπω σε recovery αλλά με ξαναπετάει στο λογότυπο. Μια βοήθεια κάποιος? Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Καλησπέρα! Πέρασα την 37 και για κάνα 4ωρο ήτα όλα καλά! Ξαφνικά έκανε restart μόνο του και έχει κολλήσει στο λογότυπο της samsung.Προσπαθώ να μπω σε recovery αλλά με ξαναπετάει στο λογότυπο. Μια βοήθεια κάποιος? Δεν εχω ξανα ακουσει κατι τετοιο, προσπαθησε να ξανα μπεις recovery και αν δε γινεται προσπαθησε να μπεις σε download mod και περνα μια official.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Δεν εχω ξανα ακουσει κατι τετοιο, προσπαθησε να ξανα μπεις recovery και αν δε γινεται προσπαθησε να μπεις σε download mod και περνα μια official.. Κι εγώ εξεπλάγην! Στα καλά του καθουμένου! Δοκίμασα καμιά 10αριά φορές αλλά τίποτα! Αναγκαστικά θα περάσω official! Μπορείς να με παραπέμψεις σε official rom για να κατεβάσω? Σ'ευχαριστώ! Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Κι εγώ εξεπλάγην! Στα καλά του καθουμένου! Δοκίμασα καμιά 10αριά φορές αλλά τίποτα! Αναγκαστικά θα περάσω official! Μπορείς να με παραπέμψεις σε official rom για να κατεβάσω? Σ'ευχαριστώ! Πήγαινε εδω και εδω επίσης. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas21 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 καλησπέρα παιδιά μόλις πέρασα τη ν37 με full wipe και δε μου συνδέει τα ονόματα των επαφών με τα logs των κλήσεων και μηνυμάτων . κανένας καμία βοήθεια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 καλησπέρα παιδιά μόλις πέρασα τη ν37 με full wipe και δε μου συνδέει τα ονόματα των επαφών με τα logs των κλήσεων και μηνυμάτων . κανένας καμία βοήθεια ? Κοίτα προηγούμενα ποστ. Έχει ερωτηθεί πολλάκις Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas21 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Κοίτα προηγούμενα ποστ. Έχει ερωτηθεί πολλάκις επειδή έχω διαβάσει όλο το θέμα και όπως αναφέρω πέρασα τη rom με full wipe , όπως επίσης δοκίμασα και αφαίρεση του λογαριασμού της google και clear data σε επαφές και τηλέφωνο και το πρόβλημα παραμένει , μήπως ξέρεις καμία λύση εκτός από το να μπαίνεις στον κόπο να postαρεις λέγοντας ψάξε πιο πίσω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 καλησπερα εχω 2 προβληματα τα οποια εχου γινει εντονα τελευταια. οταν παω να δω ενα νεο μηνημα η εφαρμογη κληνει και με την δευτερη η τριτη φορα τελικα μπορω και το διαβαζω, και το αλλο ειναι οτι οταν κανω ληψη φωτογραφιας η καμερα κρασαρει και κληνει και αυτη δεν το κανει παντα αλλα οταν το κανει σε 8 απο τις 10 φωτογραφιες η καμερα θα κλησει. εχω περασμενη την v36 με full wipe αλλα και σε παλαιοτερες εκδοσεις μου το εκανε καμια ιδεα? Παιδια καποιος ξερει κατι..? το κακο ειναι οτι ακριβώς τα ίδια κανει και με την official ελληνική ρομ λετε να ειναι πρόβλημα με το hardware αλλα και πάλι αυτο μου το έχουν παρουσιάσει 3 συσκευές το s3 της γυναικας μου το παλιό δικό μου s3 και το τωρινό δικο μου note 2 εχω ψαξει παντου χωρίς να εχω καταφέρει να βρω μια λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sirlas Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Παιδιά σε εμένα δουλεύει μια χαρά η v37.. Την πέρασα με full wipe και δεν κράτησα ούτε back up αλλά για καλή μου τύχη πηγαίνει σφαίρα! Πολυ καλή δουλειά ακόμα μια φορά!! :D:up: Παράθεση Galaxy S3, Galaxy S6 Edge, Google Nexus 10, Galaxy Note 3, Galaxy Note 7, Galaxy S7 Edge, iPhone 7 Plus, Galaxy S8, Galaxy S9 Plus, Galaxy S10e, Galaxy Note 10 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 (edited) Καλημέρα.Τώρα λες πως προσθαφαιρέσεις τον λογαριασμό. Έκανες reboot πριν τον ξαναβάλεις; Εγώ κάνω και πριν και μετά. Εάν το πρόβλημα παραμένει κοίτα και xda .Νομίζω πως έχει αναφερθεί και τέτοιο (αλλά εκεί γίνεται χαμός από post) πιστεύω πως θα ήταν πιο εύκολο full wipe ξανά. Η βάλε την προηγούμενη από το backup και μετά ξανά βάλε την 37 χωρίς full wipe Edited January 15, 2013 by skstelios Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Όποιος έχει το πρόβλημα με τις επαφές μπορεί απλά να φλασάρει αυτό.. http://db.tt/y6C56xrc Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. January 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Νέα έκδοση Omega v37.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 χαίρεται παιδιά, αντιμετωπίζουμε ένα μικρό προβληματάκι. Ένας φίλος αγόρασε το galaxy s3 και του περάσαμε την omega rom (την ίδια μέρα που το πήρε). Παρατηρεί ένα πρόβλημα λέει ότι δεν το έρχονται τα μηνύματα, λέει ότι έρχεται 1 μήνυμα ανα 4 διαφορετικές προσπάθειες. Το πρόβλημα έιναι ότι εγώ δεν είμαι στην ίδια πόλη και δεν μπορώ να το πειράξω να δω μήπως φταίει κάτι στις ρυθμίσεις δικτύου. Έχει κανείς υπόψη του για το συγκεκριμένο θέμα, γιατί βλέπω αν δεν μπορέσουμε να δούμε τι είναι λάθος θα ξαναπάμε στην stock rom. Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts