Jump to content

[ROM] Omega Rom και Omega Files

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά εγώ εχω αλλάξει kernel. Έχω τον Siyah 1.8.6! Τι κάνω? Την περνάω κανονικά?

ναι (θα χαθεί ο Siyah) , και πάλι τον Siyah , αν θέλεις

OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να ρωτησω κατι μολις εβαλα την 37 οταν παω να στειλω μνμ με το samsung keyboard και continius input μου τα βγαζει συνεχεια κεφαλαια και το βελακι αριστερα ειναι μονιμα μπλε κανεις καμια ιδεα πως μπορω να γραφω με μικρα ? Κοιταξα στις ρυθμισεις αλλα δεν...
I'm not driving fast...just flying slow

Έχω την 37 από το μεσημέρι. Είναι η πιο γρήγορη που έχω δοκιμάσει. Την έχω περάσει πάνω από την 36 με τα 2 wipe.

Έως τώρα δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα.

Παιδιά εγώ εχω αλλάξει kernel. Έχω τον Siyah 1.8.6! Τι κάνω? Την περνάω κανονικά?

Πέρνα την είτε full wipe είτε από πάνω από την υφιστάμενη και θα ξαναπεράσεις τον kernel που επιθυμείς. Ο kernel περιλαμβάνεται στην εκάστοτε rom, οπότε αλλάζει όποτε αλλάζεις rom.

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Τελικά αρχίζει και γίνεται απαράδεκτο...με την καινούργια ρομ χάθηκε πάλι και το λουκέτο πάνω δεξιά και το σηματάκι της google στις επαφές.... και σε μένα συνεχίζει η κάμερα να δουλεύει οκ με το φλας ενώ στην φωτογραφική μηχανή με φλας κολλάει και σε λίγο βγάζει...''η συλλογή διακόπηκε'' με full full wipe....δηλαδή όλα εντάξει :p μήπως να αλλάξω πυρήνα και να βάλω πυρηνικό ?????

Τελικά αρχίζει και γίνεται απαράδεκτο...με την καινούργια ρομ χάθηκε πάλι και το λουκέτο πάνω δεξιά και το σηματάκι της google στις επαφές....

Εγώ πάλι λέω ευτυχώς που χάθηκε. Μάλιστα, θα ήθελα να μου πει κάποιος τον τρόπο να το αφαιρώ και μόνος μου.

Όλα σχετικά είναι. Εγώ προσωπικά το θεωρώ πολύ πρακτικό αυτό το λουκέτο. Όποιος το θέλει το βρίσκει πλέον στα Omega files αφού από την 37 αφαιρέθηκε.

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Όλα σχετικά είναι. Εγώ προσωπικά το θεωρώ πολύ πρακτικό αυτό το λουκέτο. Όποιος το θέλει το βρίσκει πλέον στα Omega files αφού από την 37 αφαιρέθηκε.

Έψαξα και εκεί αλλά δεν το βρήκα μπορείς να μου πεις που ακριβώς είναι;

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Έριξα μια γρήγορη ματιά και ομολογώ δεν το βρήκα ούτε κι εγώ. Όμως στο change log της V.37 ο Γιάννης το αναφέρει ξεκάθαρα: "Lock on status bar next to clock - Can be added from Omega Files".

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Καλησπέρα! Πέρασα την 37 και για κάνα 4ωρο ήτα όλα καλά! Ξαφνικά έκανε restart μόνο του και έχει κολλήσει στο λογότυπο της samsung.Προσπαθώ να μπω σε recovery αλλά με ξαναπετάει στο λογότυπο. Μια βοήθεια κάποιος?
Rogers

Καλησπέρα! Πέρασα την 37 και για κάνα 4ωρο ήτα όλα καλά! Ξαφνικά έκανε restart μόνο του και έχει κολλήσει στο λογότυπο της samsung.Προσπαθώ να μπω σε recovery αλλά με ξαναπετάει στο λογότυπο. Μια βοήθεια κάποιος?

Δεν εχω ξανα ακουσει κατι τετοιο, προσπαθησε να ξανα μπεις recovery και αν δε γινεται προσπαθησε να μπεις σε download mod και περνα μια official..

Δεν εχω ξανα ακουσει κατι τετοιο, προσπαθησε να ξανα μπεις recovery και αν δε γινεται προσπαθησε να μπεις σε download mod και περνα μια official..

Κι εγώ εξεπλάγην! Στα καλά του καθουμένου! Δοκίμασα καμιά 10αριά φορές αλλά τίποτα! Αναγκαστικά θα περάσω official! Μπορείς να με παραπέμψεις σε official rom για να κατεβάσω? Σ'ευχαριστώ!

Rogers

Κι εγώ εξεπλάγην! Στα καλά του καθουμένου! Δοκίμασα καμιά 10αριά φορές αλλά τίποτα! Αναγκαστικά θα περάσω official! Μπορείς να με παραπέμψεις σε official rom για να κατεβάσω? Σ'ευχαριστώ!

Πήγαινε εδω

και εδω επίσης.

Samsung galaxy s21+

καλησπέρα παιδιά μόλις πέρασα τη ν37 με full wipe και δε μου συνδέει τα ονόματα των επαφών με τα logs των κλήσεων και μηνυμάτων . κανένας καμία βοήθεια ?

καλησπέρα παιδιά μόλις πέρασα τη ν37 με full wipe και δε μου συνδέει τα ονόματα των επαφών με τα logs των κλήσεων και μηνυμάτων . κανένας καμία βοήθεια ?

Κοίτα προηγούμενα ποστ. Έχει ερωτηθεί πολλάκις

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

HTC hd2

Κοίτα προηγούμενα ποστ. Έχει ερωτηθεί πολλάκις

επειδή έχω διαβάσει όλο το θέμα και όπως αναφέρω πέρασα τη rom με full wipe , όπως επίσης δοκίμασα και αφαίρεση του λογαριασμού της google και clear data σε επαφές και τηλέφωνο και το πρόβλημα παραμένει , μήπως ξέρεις καμία λύση εκτός από το να μπαίνεις στον κόπο να postαρεις λέγοντας ψάξε πιο πίσω ?

καλησπερα εχω 2 προβληματα τα οποια εχου γινει εντονα τελευταια. οταν παω να δω ενα νεο μηνημα η εφαρμογη κληνει και με την δευτερη η τριτη φορα τελικα μπορω και το διαβαζω, και το αλλο ειναι οτι οταν κανω ληψη φωτογραφιας η καμερα κρασαρει και κληνει και αυτη δεν το κανει παντα αλλα οταν το κανει σε 8 απο τις 10 φωτογραφιες η καμερα θα κλησει.

εχω περασμενη την v36 με full wipe αλλα και σε παλαιοτερες εκδοσεις μου το εκανε καμια ιδεα?

Παιδια καποιος ξερει κατι..? το κακο ειναι οτι ακριβώς τα ίδια κανει και με την official ελληνική ρομ λετε να ειναι πρόβλημα με το hardware αλλα και πάλι αυτο μου το έχουν παρουσιάσει 3 συσκευές το s3 της γυναικας μου το παλιό δικό μου s3 και το τωρινό δικο μου note 2 εχω ψαξει παντου χωρίς να εχω καταφέρει να βρω μια λύση

Παιδιά σε εμένα δουλεύει μια χαρά η v37.. Την πέρασα με full wipe και δεν κράτησα ούτε back up αλλά για καλή μου τύχη πηγαίνει σφαίρα! Πολυ καλή δουλειά ακόμα μια φορά!! :D:up:
Galaxy S3, Galaxy S6 Edge, Google Nexus 10, Galaxy Note 3, Galaxy Note 7, Galaxy S7 Edge, iPhone 7 Plus, Galaxy S8, Galaxy S9 Plus, Galaxy S10e, Galaxy Note 10 Plus

Καλημέρα.Τώρα λες πως προσθαφαιρέσεις τον λογαριασμό.

Έκανες reboot πριν τον ξαναβάλεις;

Εγώ κάνω και πριν και μετά.

Εάν το πρόβλημα παραμένει κοίτα και xda .Νομίζω πως έχει αναφερθεί και τέτοιο (αλλά εκεί γίνεται χαμός από post) πιστεύω πως θα ήταν πιο εύκολο full wipe ξανά.

Η βάλε την προηγούμενη από το backup και μετά ξανά βάλε την 37 χωρίς full wipe

Edited by skstelios

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

HTC hd2

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

χαίρεται παιδιά, αντιμετωπίζουμε ένα μικρό προβληματάκι. Ένας φίλος αγόρασε το galaxy s3 και του περάσαμε την omega rom (την ίδια μέρα που το πήρε). Παρατηρεί ένα πρόβλημα λέει ότι δεν το έρχονται τα μηνύματα, λέει ότι έρχεται 1 μήνυμα ανα 4 διαφορετικές προσπάθειες. Το πρόβλημα έιναι ότι εγώ δεν είμαι στην ίδια πόλη και δεν μπορώ να το πειράξω να δω μήπως φταίει κάτι στις ρυθμίσεις δικτύου. Έχει κανείς υπόψη του για το συγκεκριμένο θέμα, γιατί βλέπω αν δεν μπορέσουμε να δούμε τι είναι λάθος θα ξαναπάμε στην stock rom.