Jump to content

[ROM] Omega Rom και Omega Files

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ωχ μετά από αυτό που έκανες με το gps, όποτε ακούω "δοκιμές" αγχώνομαι...

Χαχα..:) Μη φοβάσαι.

Έκανα ότι μπορούσα για να λαγκαρει άλλα δεν τα κατάφερα.

Άνοιξα πάρα πολλές εφαρμογές και έβγαινα με home button.

Είχα 5 tab στον browser κλπ.

Δεν παρατήρησα τίποτα. Το μόνο που γίνεται είναι ότι αδρανοποιούνται πιο γρήγορα οι εφαρμογές άλλα λόγο μεγάλης διαθέσιμης ram επανέρχονται ακαριαία όταν τις χρειαστείς.

Αξιοσημείωτη είναι η αυτονομία απ αυτό που είδα.

3 ώρες συνεχώς ανοιχτή η οθόνη αφού έκανα εγκατάσταση, στήσιμο, δοκιμές πολλά reboot κλπ. Από το 90% που ήμουν όταν ξεκίνησα το φλασαρισμα, μετά από 3 ώρες συνεχούς χρήσης έπεσα στο 45.

http://img.tapatalk.com/3e726135-d10d-0705.jpg

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εγώ πάντως περιμένω να πιάσει o Γιάννης επίσημο leak και όχι beta...

Τότε θα δοκιμάσω το JB...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εγώ πάντως περιμένω να πιάσει o Γιάννης επίσημο leak και όχι beta...

Τότε θα δοκιμάσω το JB...

Έτσι και γω. την πέρασα για να δοκιμάσω και είχα κάποια προβλήματα με σοβαρότερο αυτό με το wifi και έτσι γύρισα πίσω στην 13

Νικήτας

Έτσι και γω. την πέρασα για να δοκιμάσω και είχα κάποια προβλήματα με σοβαρότερο αυτό με το wifi και έτσι γύρισα πίσω στην 13

Νικητα φιλε.. Χαμηλες ταχυτητες..? Η κατι αλλο..?

Προελευση συσκευης κλπ. αν θυμασαι να μας δωσεις...?

Σε ευχαριστω πολυ φιλε Νικητα,οταν μπορεις..

Χαχα..:) Μη φοβάσαι.

Έκανα ότι μπορούσα για να λαγκαρει άλλα δεν τα κατάφερα.

Άνοιξα πάρα πολλές εφαρμογές και έβγαινα με home button.

Είχα 5 tab στον browser κλπ.

Δεν παρατήρησα τίποτα. Το μόνο που γίνεται είναι ότι αδρανοποιούνται πιο γρήγορα οι εφαρμογές άλλα λόγο μεγάλης διαθέσιμης ram επανέρχονται ακαριαία όταν τις χρειαστείς.

Αξιοσημείωτη είναι η αυτονομία απ αυτό που είδα.

3 ώρες συνεχώς ανοιχτή η οθόνη αφού έκανα εγκατάσταση, στήσιμο, δοκιμές πολλά reboot κλπ. Από το 90% που ήμουν όταν ξεκίνησα το φλασαρισμα, μετά από 3 ώρες συνεχούς χρήσης έπεσα στο 45.

http://img.tapatalk.com/3e726135-d10d-0705.jpg

Καλά τι απίστευτη επίδοση στην μπαταρία, με βάζεις τώρα σε πειρασμό!! Είχα την v15 αλλά έκανε κάτι κόλπα ο nova και γύρισα πίσω στο backup σε ICS.. Κάθε φορά που έκανα scroll μεταξύ των αρχικών σελίδων με τα widgets σαν να αλλαζε η φωτεινότητα γύρω από τα widgets στιγμιαία.. Δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα δυστυχώς.. Θα περάσω αύριο 15.1 με τρώει η περιέργεια!!

Παιδιά αν η rom φλασαριστει σωστά δεν εχει προβλημα. Χρησιμοποιω σε καθημερινή βάση όλες τις JB Ωμεγα κι δεν μου παρουσιάστηκε κάποια δυσλειτουργία.

Χρειάζεται να προσεχθουν 2-3 πραγματάκια.

Foul wipe πρώτα απ όλα. Καλο είναι να ξανακατεβασουμε τις εφαρμογές απο την αρχη.

Εγω το έκανα μια φορά στην πρώτη JB official που έβαλα. Όχι όλες αλλα τις βασικές. Άφησα έξω αυτές που δεν θέλω να χάσω τα data τους και τις επανέφερα αργότερα μια μια δοκιμάζοντας για τυχόν προβλήματα.

Δεν εγκατεστησα ποτέ οτιδήποτε εχει σχέση με tweaks και περίεργες εφαρμογές που έχουν να κάνουν με το σύστημα.

Όταν σιγουρευτηκα ότι όλες όσες έχω δουλεύουν σωστά σε JB, μετέφερα το παλιό μου backup απο το titanium στον υπολογιστη και εφτιαξα ένα καινούργιο.

Μετα απ αυτο όλα είναι εύκολα. Φλασαρω με foul wipe κάθε νέα JB και επαναφέρω τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους στα σίγουρα.

@@Ευθυμη αυτο το κάνει ο nova. Πάρτι σαν εφέ βρε αδερφε :) δεν είναι ενοχλητικό.

Όμως κατα περίεργο τροπο γίνεται πίσω απο widgets. Αν δεν έχεις widgets σε μια σελίδα η είναι μόνο στο π;να μέρος δεν το κάνει.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Είπα κι εγώ βρε Κώστα!! Δεν το είδα να το αναφέρει κάποιος και λέω μόνο εγώ το βλέπω??!!! Ναι όσο μεγαλύτερο και πιο έντονο χρωματικά το widget τόσο καλύτερο το πάρτι :D

Είπα κι εγώ βρε Κώστα!! Δεν το είδα να το αναφέρει κάποιος και λέω μόνο εγώ το βλέπω??!!! Ναι όσο μεγαλύτερο και πιο έντονο χρωματικά το widget τόσο καλύτερο το πάρτι :D

Δες το δικό μου εδώ σε βίντεο.

Επειδή η βιντεοσκόπηση γίνεται από εφαρμογή δεν φαίνεται το ποσό smooth είναι το scrolling. Μην το λάβεις υπ όψη σου.. Δες μόνο αυτό με την αλλαγή της φωτεινότητας. Ειδικά στο widget του GTasks.

http://db.tt/pVeKja3p

Νικητα φιλε.. Χαμηλες ταχυτητες..? Η κατι αλλο..?

Προελευση συσκευης κλπ. αν θυμασαι να μας δωσεις...?

Σε ευχαριστω πολυ φιλε Νικητα,οταν μπορεις..

Η συσκευή είναι αγορασμενη από πλαίσιο και είναι Η μπλε με 16 γιγα.

Η ρομ περαστηκε με φουλ wipe. το πρόβλημα με το wifi ήτανε ότι εκτός ότι αργούσε να συνδεθεί αφού συνδεόταν μετά σερνόταν κυριολεκτικά. δοκίμασα και την 15 και την 15.1 αλλά το πρόβλημα παρέμενε. έτσι αναγκάστηκα να γυρίσω πίσω στην 13 η οποία δουλεύει τέλεια.

Νικήτας

Εμενα δεν δουλευε το power button αναγκαστηκα να βγαλω μπαταρια κ δεν εδειχνε η καμερα. Τρσβαγε φωτο κανονικα αλλα εγω εβλεπα μαυρη οθονη στην καμερα. Εννοειται με full wipe κ χωρις καμια εφαρμογη.

Η συσκευή είναι αγορασμενη από πλαίσιο και είναι Η μπλε με 16 γιγα.

Η ρομ περαστηκε με φουλ wipe. το πρόβλημα με το wifi ήτανε ότι εκτός ότι αργούσε να συνδεθεί αφού συνδεόταν μετά σερνόταν κυριολεκτικά. δοκίμασα και την 15 και την 15.1 αλλά το πρόβλημα παρέμενε. έτσι αναγκάστηκα να γυρίσω πίσω στην 13 η οποία δουλεύει τέλεια.

Σε ευχαριστω πολυ Νικητα να εισαι καλα φιλε. Νομιζω πως εκανες πολυ καλα. Και εγω το βασικο μου backup το εχω πανω στην 13 και σε αυτο γυριζω καθε φορα,μετα απο την οποια μου δοκιμη.. (αν χρειαστει..)

Επισης (13) την εχω λατρεψει απο την πρωτη της μερα και δεν μου εχει εμφανισει κανενα απολυτος προβλημα,στην δικη μου συσκευη.

Edited by Milfas

Εμενα δεν δουλευε το power button αναγκαστηκα να βγαλω μπαταρια κ δεν εδειχνε η καμερα. Τρσβαγε φωτο κανονικα αλλα εγω εβλεπα μαυρη οθονη στην καμερα. Εννοειται με full wipe κ χωρις καμια εφαρμογη.

Το έχω δει αυτό άλλα στην v14. Μ ένα reboot στρώνει. Αν όχι με φλασαρισμα όπως είσαι κάνοντας μόνο wipe cache & dalvic.

εγω το μονο αρνητικο που εχω στην 15.1 ειναι κατι παραξενα χρωματα στον browser για κλασματα οταν γυρναω σε ποτρετο η στα πλαγια. ξερεις κανεις κατι ;; Ειναι πολυ γρηγορη και smooth η ρομ που δεν θελω να την αλλαξω.

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

εγω παλι δεν μπορω να δω βιντεο λογω flash player στην 15.1 ενω το εχω βαλει κανονικα τι να κανω? επσιης το πληκτρολογιο ξαφνικα μου εκανε κατι κουλα του τυπου αλλο γραμμα πατουσα και αλλο εμφανιζονταν
υπογραφή εκτός ορίων

εγω παλι δεν μπορω να δω βιντεο λογω flash player στην 15.1 ενω το εχω βαλει κανονικα τι να κανω? επσιης το πληκτρολογιο ξαφνικα μου εκανε κατι κουλα του τυπου αλλο γραμμα πατουσα και αλλο εμφανιζονταν

Έχεις βάλει αυτό που έχει δώσει o Ηλίας;

για το Adobe Flash Player σε Jelly Bean έκανα :

από ρυθμίσεις/../Ασφάλεια/ είναι τσεκαρισμένο το Άγνωστες πηγές (όλοι το έχουμε τσεκαρισμένο)

με το appinstaler (από play store) , εγκατέστησα το Apk του Flash Player version 11.1-111115012:http://d-h.st/wPd

και στο internet browser : ρυθμίσεις/Για προχωρημένους/Ενεργοποίηση πρόσθετων/τσεκαρισμένο το Πάντα ενεργό

OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

πολύ καλή η v 16

όποιος έχει πρόβλημα με το πληκτρολόγιο της samsung ,

go keyboard https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gokeyboard.langpack.el&hl=el

ρε παιδια εχει κανεις αλλο θεμα με το πληκτρoλογιο της samsung giati moy kanei nera
υπογραφή εκτός ορίων

Για την 16 θελουμε full wipe η μονο dalvik και cache partition απο την 15.1;

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Στην 16 μολις πατάω στον browser το αστερακι για να δω της αγαπημενες σελιδες βγαζει σφαλμα το internet διακοπηκε και σε πεταει στην home screen. Kατα τα αλλα ειναι μια χαρα.

Εdit. Φλασαρα το zip που λενε στο xda απο την dhl6 και ειναι κομπλε. Πρωτες εντυπωσεις super smooth και γρηγορη. Στης επαφες καμια jb δεν ειναι smooth οπως πρεπει αλλα μικρο το κακο.

Edited by vezyro

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

ρε παιδια εχει κανεις αλλο θεμα με το πληκτρoλογιο της samsung giati moy kanei nera

έβαλα το go keyboard (πάνω από το δικό σου ποστ)

Για την 16 θελουμε full wipe η μονο dalvik και cache partition απο την 15.1;

εγώ πάντα κάνω full wipe ,έτσι μόνο χαίρομαι τις νέες roms (λίγες ρυθμίσεις , και επαναφορά τις εφαρμογές μου με το titanium backup)

Στην 16 μολις πατάω στον browser το αστερακι για να δω της αγαπημενες σελιδες βγαζει σφαλμα το internet διακοπηκε και σε πεταει στην home screen. Kατα τα αλλα ειναι μια χαρα.

Εdit. Φλασαρα το zip που λενε στο xda απο την dhl6 και ειναι κομπλε. Πρωτες εντυπωσεις super smooth και γρηγορη. Στης επαφες καμια jb δεν ειναι smooth οπως πρεπει αλλα μικρο το κακο.

σωστά DLH6 http://db.tt/wq9uG6SG

edit (μεταφορά από την προηγούμενη σελίδα)

για το Adobe Flash Player σε Jelly Bean έκανα :

από ρυθμίσεις/../Ασφάλεια/ είναι τσεκαρισμένο το Άγνωστες πηγές (όλοι το έχουμε τσεκαρισμένο)

με το appinstaler (από play store) , εγκατέστησα το Apk του Flash Player version 11.1-111115012:http://d-h.st/wPd

και στο internet browser : ρυθμίσεις/Για προχωρημένους/Ενεργοποίηση πρόσθετων/τσεκαρισμένο το Πάντα ενεργό

η

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1770480

wifi slowness

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30688427&postcount=14685

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1852323

Edited by tora33

Πω πω βαριέμαι πάλι να περιμένω 4 ώρες να κατέβει μ αυτη τη σύνδεση που έχω.

Πάνω που έστρωσα την 15.1

Ελπίζω να φέρνει κάτι καινούργιο το νεο firmware γιατι δεν έχω λόγο να φύγω.

Μάλλον θα περιμένω γιατι θα έχουμε βροχή απο διαρροές όσο πλησιάζουμε στις 29/8.

Ίσως μάλιστα να έχουμε την τελική. Δεν πιστεύω να περιμένουν την μέρα της επίσημης ανακοίνωσης.

Ανησυχώ βέβαια γιατι βλέπω ότι παραμένουν κάποια προβλήματακια όπως αυτο του wifi, όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία.

Επίσης προβλέπω μεγάλη γκρίνια και προβλήματα κυρίως απ όσους δεν έχουν root και είναι με official αν δεν κάνουν επαναφορα εργοστάσιακων ρυθμίσεων μετα το OTA που θα λάβουν.