StratosGR Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Προστέθηκαν τα καινούρια 4.3 firmware στο αρχικό θέμα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Το πρωί του Σαββάτου 28/12/2013, μετά από μια νύχτα αγωνίας, για την τύχη του τηλεφώνου μου μέσα στις γιορτές, για καλή μου τύχη βρήκα ανοιχτό το εξουσιοδοτημένο service της Samsung στην Καλλιθέα. Ο κος Ξηρουχάκης έμπειρος και εξαιρετικά εξυπηρετικός, έκανε επι τόπου downgrade από 4.3 στην παλαιότερη 4.1.2, συστήνοντας να απενεργοποιήσω προς το παρόν τις αυτόματες αναβαθμίσεις. Συμπεράσματά μου: Εύγε στο εξουσιοδοτημένο Service για τον επαγγελματισμό του! Ήμουν τυχερός γιατί χρονιάρες μέρες αν περίμενα επισκευή από service πολυεθνικών θα με έπιαναν τα Φώτα! Οι απαντήσεις της Samsung είναι τυπικές, επαναλαμβανόμενες όμοια σε όλα τα blogs, τύπου βάρδιας "τηλεφωνικού κέντρου". Περιμένει άραγε κάποιος κάτι διαφορετικό; Και το κυριότερο, αν και ΟΛΑ τα sites βοούν ότι η αναβάθμιση του Galaxy S3 στην έκδοση 4.3 είναι αποτυχημένη και περιμένουμε αυτή σε 4.4... Η Samsung Hellas αναβαθμίζει μέσω OTA τις συσκευές της, προκαλώντας προβλήματα στους πελάτες της ζημιώνοντάς τους. Εμείς λοιπόν οι πελάτες της θα το θυμόμαστε προς γνώση και συμμόρφωση! Εμένα πάντως μια χαρά ειναι η 4.3(ταχύτατη χωρίς παραμικρό lag) σε ελληνικό unbranded(EUR). Το μόνο που δεν εχω βρει ειναι το νέο πληκτρολόγιο της samsung. Απ ότι ξέρω downgrade σε παλαιότερη έκδοση δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makmak06 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 καλησπερα!!απ οτι βλεπω η 4.3 eurεχει ενα θεμα με την μαπαταρια αν βαλω λοιπον την ελβετικη πρεπει να αλλαξς και το csc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Ναι σωστά ,λάθος δικό μου . Πως το ξανά κρύβουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Πως το ξανά κρύβουμε Με factory reset . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Για τον καιρό και εγώ πλέον δεν την βρίσκω την επιλογή αυτή, μάλλον θα την έβγαλαν, έτσι και αλλιώς με HD widgets δεν μου δούλευε σωστά εμένα ενώ με το μαμα widgets μια χαρά. Για το δεύτερο δεν έχω κανένα πρόβλημα εγώ. Έκανα βέβαια μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όμως μετά το πέρασμα της 4.3, δεν ξέρω αν έχεις κάνει αλλά γενικά αν αντιμετωπίζεις τέτοια μικροπροβλήματα τότε κάνε μια επαναφορά και εσύ (έχε υπόψιν σου σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις ότι θα σβηστούν τα πάντα από το τηλέφωνο σου). Καλημέρα, επαναφορά δεν έκανα και το αποφεύγω γιατί θα χρειαστώ πολύ χρόνο να περάσω όλες τις εφαρμογές (100+) και τις ρυθμίσεις μου και δεν έχω καμία όρεξη ούτε χρόνο... Μακάρι να του "φύγει"... για να δούμε... Νίκος. Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharky1981 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Βάλε μία 4.1.2 EUR με Odin από την αρχική σελίδα. Ευχαριστώ πολυ φιλε μου επίσημα ειμαι στην 4,3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxhtec Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Χτες περασα την omega 4.3 v53 και σημερα μου ηρθε αναβάθμιση ota . Αν την κανω τι θα γίνει? Θα χασω την omega και το root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makmak06 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 μια βοηθεια παρακαλω παιδια για να βαλω την ελβετικη 4.3 πρεπει να αλλαξω το csc??ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IKAL Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Εμένα πάντως μια χαρά ειναι η 4.3(ταχύτατη χωρίς παραμικρό lag) σε ελληνικό unbranded(EUR). Το μόνο που δεν εχω βρει ειναι το νέο πληκτρολόγιο της samsung. Απ ότι ξέρω downgrade σε παλαιότερη έκδοση δεν γίνεται. Απο μπαταρία τι λέει; Γιατί πολλοί στο forum γράφουν για πρόβλημα αλλά δεν έχω καταλάβει εάν μιλάνε για επίσημη 4.3 σε ελληνικό unbranded(EUR). Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis1988 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Μου ήρθε και εμένα η αναβαθμιση η mk6.περαν της διαφορας στα χρωματα , που ειναι λιγο πιο ζεστα δεν αλλαξε κάτι. Ειδικα στην διαχείριση της μνήμης. Σε καθε σχρδον εφαρμογή ο touchwiz κανει redraw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efialtis1971 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 αντε να δω σε συσκευη cosmote σε ποσα χρονια θα ερθει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Χτες περασα την omega 4.3 v53 και σημερα μου ηρθε αναβάθμιση ota . Αν την κανω τι θα γίνει? Θα χασω την omega και το root? Ναι θα τα χάσεις . μια βοηθεια παρακαλω παιδια για να βαλω την ελβετικη 4.3 πρεπει να αλλαξω το csc??ευχαριστω Μόνο αν θελεις να παίρνεις τις επίσημες ενημερώσεις με OTA ή kies . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxhtec Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Ναι θα τα χάσεις . Δηλαδή τι update είναι αυτό? Το επίσημο 4.3 EUR? Χανω κάτι καλό αν δεν το βάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Δηλαδή τι update είναι αυτό? Το επίσημο 4.3 EUR? Χανω κάτι καλό αν δεν το βάλω? Και εγκατάσταση να πατήσεις δεν θα γίνει , από την στιγμή που είσαι με custom . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Στο δικό μου που είναι Γαλλικό δεν έχει δωθεί ακόμη η αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efialtis1971 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Στο δικό μου που είναι Γαλλικό δεν έχει δωθεί ακόμη η αναβάθμιση φιλε και εγω απο ελλαδα και συγκεκριμενα απο γερμανο το πηρα και ακομη τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Απο μπαταρία τι λέει; Γιατί πολλοί στο forum γράφουν για πρόβλημα αλλά δεν έχω καταλάβει εάν μιλάνε για επίσημη 4.3 σε ελληνικό unbranded(EUR). Ευχαριστώ! Δεν εχω δει κάτι μεμπτό στη μπαταρία. Η ρόμ ειναι η επίσημη unbranded (EUR) η οποία δωθηκε στις 27 του μηνός το πρωί. Αναβαθμισα μεσω ota περίπου 490 mb. Το κινητό ειναι μαμά χωρίς root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 (edited) Kαλησπερα. Μολις εκανα downgrade στην 4.1.2. εκανα factory reset κλπ αλλα δεν μπαινει μεσα . Καποια λυση ; Edit : Ακυρο,του εκανα πανω απο 10 φορες factory reset και συνηλθε ! Παντα το ιδιο μου κανει βαρεθηκα !! Edited December 31, 2013 by SpecialMan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 φιλε και εγω απο ελλαδα και συγκεκριμενα απο γερμανο το πηρα και ακομη τπτ. Αργούν γιατί την φτιάχνουν καλύτερη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Αργούν γιατί την φτιάχνουν καλύτερη :p Και καλα...Μολις εβαλα οπως εγραψα πιο πανω την 4.1.2 . Το κινητο δουλευει τουλαχιστον 3 φορες πιο γρηγορα απο οτι με την 4.3. Δεν προκειται να κανω ξανα αναβαθμιση. Μου αρκει η 4.1.2 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Και καλα...Μολις εβαλα οπως εγραψα πιο πανω την 4.1.2 . Το κινητο δουλευει τουλαχιστον 3 φορες πιο γρηγορα απο οτι με την 4.3. Δεν προκειται να κανω ξανα αναβαθμιση. Μου αρκει η 4.1.2 . Ωχ ΩΧ.... Μόλις πάτησα το "install" για την 4.3 Ελπίζω να μην ισχύει αυτό που γράφεις στη δικιά μου περίπτωση... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Ωχ ΩΧ.... Μόλις πάτησα το "install" για την 4.3 Ελπίζω να μην ισχύει αυτό που γράφεις στη δικιά μου περίπτωση... Καλη ΧΡονια φιλος! Κοιτα μπορει να μην ισχυει σε εσενα. Αλλα και παλι ειναι ευκολο το downgrade. Τα παιδια εδω εχουν αναλυτικες οδηγιες . Πες μας εντυπωσεις μολις την περασεις ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Γεια σας πριν λίγες μέρες έκανα το update σε 4.3 και εγώ(galaxy s3) το κινητό δουλεύει μια χαρά όμως και με σιγουριά μπορώ να πω ότι καταναλώνει περισσότερη μπαταριά σε σχέση με πριν με τη ν ίδια χρήση,επίσης πατώντας το home button για εκκαθάριση εφαρμογών δεν τις εμφανίζει κατευθείαν αυτά έχω προσέξει μετά το update συμβαίνει σε άλλον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 καλή χρονιά να έχουμε παιδιά..μόλις πήρα την απόφαση να το κάνω επαναφορά στην 4.1.2 θα ακολουθήσω τις οδηγίες που έχει στην αρχή του πόστ και ο θεός βοηθός....αυτό το χάλι με την 4,3 δεν το αντέχω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts