Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S IIΙ

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μέχρι τώρα όλα κομπλέ! Γρήγορα και απλά! Και η μπαταρία φαίνεται να κρατάει παραπάνω

Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it.

— Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style.

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και σε μενα παντως η μπαταρια σε σχεση με τη Leak ειναι σιγουρα πολυ καλυτερη.

Επισης εχω ακουσει απο πολλους οτι το redraw bug δεν εχει φυγει , εμενα παντως απο εχθες το πρωι που την εχω περασει δεν μου εχει κανει ουτε ενα.

οπως επισης και o dialer δεν μου εχει βγαλει καμια καθυστερηση ακομα.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι, γιατί μόλις την πέρασα και εγώ την αναβάθμιση.

Έχει αλλάξει ο τρόπος που γράφει μηνύματα και δεν μου αρέσει καθόλου. Δηλαδή με την προηγούμενη έκδοση, όταν έγραφες μια λέξη, σε πετούσε στην πρόβλεψη, να βάλεις κώμα, τώρα δεν το κάνει και σε πάει κατευθείαν στην επόμενη λέξη που θεωρεί ότι θα γραψεις. Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να ξαναγυρίσει σε ρύθμιση όπως ήταν?

Ευχαριστώ

Παιδιά να ρωτήσω κάτι, γιατί μόλις την πέρασα και εγώ την αναβάθμιση.

Έχει αλλάξει ο τρόπος που γράφει μηνύματα και δεν μου αρέσει καθόλου. Δηλαδή με την προηγούμενη έκδοση, όταν έγραφες μια λέξη, σε πετούσε στην πρόβλεψη, να βάλεις κώμα, τώρα δεν το κάνει και σε πάει κατευθείαν στην επόμενη λέξη που θεωρεί ότι θα γραψεις. Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να ξαναγυρίσει σε ρύθμιση όπως ήταν?

Ευχαριστώ

Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα και δεν έχω βρει λύση. Βασικά πριν πατούσες το space και έγραφε σωστά την λέξη τώρα όχι πλέον.

εγω περασα την 4,1,2 την πολωνικη...φυσικα εχει λιγες ωρες και δεν εβγαλα ακομα συμπερασμα για την μπαταρια..

παρατηρησα καποιες βελτιωσεις στις ρυθμισεις...μπορεις επιτελους να αλλαξεις τις συντομευσεις στη μπαρα ειδοποιησης..

αλλα με περαξενεψε λιγο που δεν ειχε κανενα πληκτρολογιο εγγατεστημενο και

επρεπε να κατεβασεις τις γλωσες που θελεις....παντως το multi view μου αρεσε πολυ :)

και το πολυ ασχημο ¨δεν υπαρχουν..¨στην μπαρα ειδοποιησης επιτελους το συμπηρωσαν με το ¨δεν υπαρχουν ειδοπ¨.... μου

καθοταν στο στομαχι....!!!

Galaxy S4 i9500 Purple Mirage

Galaxy tab 10.1 gt-p7500 3g

Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα και δεν έχω βρει λύση. Βασικά πριν πατούσες το space και έγραφε σωστά την λέξη τώρα όχι πλέον.

Βάλτε το swiftkey, αυτό έχω εδώ και καιρό και έχω βρεί την υγεία μου! (σε όλες τις android συσκευές μου)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Βάλτε το swiftkey, αυτό έχω εδώ και καιρό και έχω βρεί την υγεία μου! (σε όλες τις android συσκευές μου)

Ναι αυτό ακριβώς έκανα κι είναι με διαφορά ότι καλύτερο στο είδος του. Απλά είναι πολύ χαζό να αλλάζεις κι που δουλεύει σε σωστά.

Ναι αυτό ακριβώς έκανα κι είναι με διαφορά ότι καλύτερο στο είδος του. Απλά είναι πολύ χαζό να αλλάζεις κι που δουλεύει σε σωστά.

Φιλε μου που ακριβως ειναι η θυμιση στο swiftkey που δινει 160 χαρακτηρες στα sms?Επισης οταν στελνω sms ο αλλος τα βλεπει ερωτηματικα.Που αλλαζει το encoding?

Φιλε μου που ακριβως ειναι η θυμιση στο swiftkey που δινει 160 χαρακτηρες στα sms?Επισης οταν στελνω sms ο αλλος τα βλεπει ερωτηματικα.Που αλλαζει το encoding?

Διάβασε το faq, επισημασμένο θέμα. Επίσης υπάρχει θέμα στην ενότητα android για εφαρμογές πληκτρολογίου.

- Alex

Συμφορουμίτες προσπαθώ να κατεβάσω το νέο firmware απο το link του sammobile αλλά σέρνεται. Έχει κανείς κάποια εναλλακτική;

παιδια θελω να κατεβασω και να περασω με odin το 4.1.2 απο sammobile. ειμαι με στοκ 4.1.1 (cosmote) και ροοτ.

1) χρειαζεται να κανω factory reset πριν και μετα το φλασαρισμα ??

2) το ρουτ θα το χασω?

3) εφαρμογες που εχω κανει freeze με titamium backup θα παραμεινουν frozen?

4) το ιδιο με το autostarts. Οι εφαρμογες που εχω ορισει να μην ξεκινανε με το boot τα παραμεινουν ανενεργες??

5) σε γενικες γραμμες η μπαταρια ειναι καλυτερη ή χειροτερη ?

ευχαριστω.

παιδια θελω να κατεβασω και να περασω με odin το 4.1.2 απο sammobile. ειμαι με στοκ 4.1.1 (cosmote) και ροοτ.

1) χρειαζεται να κανω factory reset πριν και μετα το φλασαρισμα ??

2) το ρουτ θα το χασω?

3) εφαρμογες που εχω κανει freeze με titamium backup θα παραμεινουν frozen?

4) το ιδιο με το autostarts. Οι εφαρμογες που εχω ορισει να μην ξεκινανε με το boot τα παραμεινουν ανενεργες??

5) σε γενικες γραμμες η μπαταρια ειναι καλυτερη ή χειροτερη ?

ευχαριστω.

1) καλό θα ήταν ναι για να μην έχεις προβλήματα.

2)ναι.

3)Οχι δεν θα μεινουν. Ξανά από την αρχή πρέπει να τα κάνεις.

4)Το ιδιο με το 3).

5)Αναφορές στo xda λένε ότι είναι καλύτερη.

1) καλό θα ήταν ναι για να μην έχεις προβλήματα.

2)ναι.

3)Οχι δεν θα μεινουν. Ξανά από την αρχή πρέπει να τα κάνεις.

4)Το ιδιο με το 3).

5)Αναφορές στo xda λένε ότι είναι καλύτερη.

Ευχαριστώ. Επίσης

6) θα πρέπει να αλλάξω και το csc μετά ή δεν είναι απαραίτητο. Εάν αυτό επειρεαζει μόνο το OTA δεν με ενδιαφέρει καθώς έτσι και αλλιώς θα ξαγαγινω ρουτ και στην jb νομίζω δεν δουλεύει το OTA με ρουτ.

Ευχαριστώ. Επίσης

6) θα πρέπει να αλλάξω και το csc μετά ή δεν είναι απαραίτητο. Εάν αυτό επειρεαζει μόνο το OTA δεν με ενδιαφέρει καθώς έτσι και αλλιώς θα ξαγαγινω ρουτ και στην jb νομίζω δεν δουλεύει το OTA με ρουτ.

Όταν είσαι root το OTA δεν δουλεύει στην jelly bean .

Αν δεν θέλεις να παίρνεις επίσημες αναβαθμίσεις με ΟΤΑ ή kies τότε δεν χρειαζεται να αλλάξεις το csc .

Samsung galaxy s21+

Παιδια εγώ ειμαι με πολωνικη 4.1.1 και εχω και root.

Αν το ξερουταρω μπορω να παρω 4.1.2 με ota???

Βασικα δεν θελω να χασω αρχεια....

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Όταν θα γίνει το τηλέφωνο unroot τοτε μπορεί να δεχτεί OTA .

Samsung galaxy s21+

Και μέσω odin να την περάσεις, τα δεδομένα σου δεν τα χάνεις. (backup πάντα κάνουμε για καλό και για κακό)

Μόνο το root χάνεις και πρέπει να ξαναπεράσεις

Αλέξανδρος,

Και μέσω odin να την περάσεις, τα δεδομένα σου δεν τα χάνεις. (backup πάντα κάνουμε για καλό και για κακό)

Μόνο το root χάνεις και πρέπει να ξαναπεράσεις

Εισαι σιγουρος?? Νομιζω κάνει wipe ολα τα data το odin....

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Εισαι σιγουρος?? Νομιζω κάνει wipe ολα τα data το odin....

Οχι, δεν κάνει wipe.

Εχω σετάρει το κινητό από το Μάιο που το πήρα, έχω περάσει 3-4 ρόμ μέσα από odin και δεν έχω χρειαστεί να κάνω wipe ποτέ.:D

Αλέξανδρος,

Παιδια μην γκρινιαξετε,μια απλη ερωτηση και θα απαντησετε με ενα ναι ή ενα οχι : ειμαι μαμισιος 4.1.1 και σκεφτομαι να περασω την Πολωνικη 4.1.2.Μπορω να την περασω απο πανω με odin χωρις να εχω root?ΑΝ ναι,δεν χρειαζεται wipe κτλ?Και τελευταια ερωτηση,θα φλασαρει τον counter και μετα θα πρεπει να το ρουταρω για να το σβησω με το αναλογο προγραμμα?

Παιδια μην γκρινιαξετε,μια απλη ερωτηση και θα απαντησετε με ενα ναι ή ενα οχι : ειμαι μαμισιος 4.1.1 και σκεφτομαι να περασω την Πολωνικη 4.1.2.Μπορω να την περασω απο πανω με odin χωρις να εχω root?ΑΝ ναι,δεν χρειαζεται wipe κτλ?Και τελευταια ερωτηση,θα φλασαρει τον counter και μετα θα πρεπει να το ρουταρω για να το σβησω με το αναλογο προγραμμα?

Δεν χρειαζεται root για να την περάσεις .Οπως δεν ειναι και απαραιτητο να κάνεις wipe ,αν δεις κάποιο κόλλημα /πρόβλημα τότε το κάνεις .

Δεν γράφει ο counter όταν περνάς official firmware .

Samsung galaxy s21+

Δεν χρειαζεται root για να την περάσεις .Οπως δεν ειναι και απαραιτητο να κάνεις wipe ,αν δεις κάποιο κόλλημα /πρόβλημα τότε το κάνεις .

Δεν γράφει ο counter όταν περνάς official firmware .

Εφοσον δεν εχω root,δεν μπορω να παρω backup τις εφαρμογες μου.Αρα χανονται ή μενουν εκει σαν να ειναι κανονικη ΟΤΑ η αναβαθμιση.Επισης για να ξαναγυρισω στην ελληνικη,πρεπει να την κατεβασω απο το sammobile και να την περασω απλα με odin?

Εφοσον δεν εχω root,δεν μπορω να παρω backup τις εφαρμογες μου.Αρα χανονται ή μενουν εκει σαν να ειναι κανονικη ΟΤΑ η αναβαθμιση.Επισης για να ξαναγυρισω στην ελληνικη,πρεπει να την κατεβασω απο το sammobile και να την περασω απλα με odin?

Backup τις εφαρμογες μπορεις να τις παρεις και χωρις root .

1) ενεργοποιώντας τα αντίγραφα ασφάλειας απο τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου .

2) Με το Mybackup απο το play ,δουλεύει και χωρίς root .

Σωστά .... κατεβάζεις το firmware που θες ή από την πρώτη σελιδα αυτού του θέματος ή απο sammobile και την περνάς με odin

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

ξέρουμε τίποτε για την 4.1.2 ? και αν διορθώνει καθόλου το θέμα της αυτονομίας ?
GSXR 1000 K8 - Galaxy NOTE 3 - DELL XPS 12

• The topic was unpinned