axibde Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Παιδια, εχετε κανενα λινκ για να κατεβασω το επισημο firmware για το s3? Απο το site της samsung, που τα εχει στο hotfile, μου κατεβαζει εως ενα σημειο, αλλα σταματαει και δεν ολοκληρωνει το κατεβασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Παιδια, εχετε κανενα λινκ για να κατεβασω το επισημο firmware για το s3? Απο το site της samsung, που τα εχει στο hotfile, μου κατεβαζει εως ενα σημειο, αλλα σταματαει και δεν ολοκληρωνει το κατεβασμα. Ποιο firmware ψάχνεις ?? :confused: Αν αυτά που ειναι στην πρώτη σελιδα δεν σου κάνουν κοίταξε εδώ http://www.sammobile.com/firmware/?page=3 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axibde Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Aκριβως τα ιδια ειναι στο hotfile... Για να δουμε κανω μια τελευταια προσπαθεια και βλεπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axibde Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Ενταξει τα καταφερα. Περασα την "ελληνικη" ρομ, παλι λαγκ εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gia7 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 παιδια καλησπερα θα ηθελα τα φωτα σας εχω ο samsung s3 και ξαφνικα οταν του εκανα αναβαθμιση μεσω pc τα εχασε ολα και μου εχει βγαλει ενα android με καποια στοιχεια πανω αριστερα στην οθονη οπως ODIN HERE......... DOWNLOADING do not turn off target :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 παιδια καλησπερα θα ηθελα τα φωτα σας εχω ο samsung s3 και ξαφνικα οταν του εκανα αναβαθμιση μεσω pc τα εχασε ολα και μου εχει βγαλει ενα android με καποια στοιχεια πανω αριστερα στην οθονη οπως ODIN HERE......... DOWNLOADING do not turn off target :wacko: Βγάλε την μπαταριά και ξαναβαλτην . Μετά άνοιξε το τηλέφωνο . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gia7 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 (edited) Το εχω κανει πανω απο 10 φορες τι αλλο μπορω να κανω Μηπως πρεπει να το παω σε τεχνικο; Edited December 4, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Μηπως πρεπει να το παω σε τεχνικο; Προσπάθησες να μπεις σε recovery mode ?? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gia7 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 (edited) Οχι πως μπαινω και οταν το σβηνω κσι το αναβω μου βγαζει ενα εικονιδιο το κινητο αριστερα ενα κιτρινο τριγωνο κινδυνου και δεξια ενα κομπιουτερ και λεει firmware upgrade ......... φιλε μηπως μπορεις να μου το φταιξεις εσυ μεσω team viewer?εαν γινεται γιατι εγω δεν εχω ιδεα Edited December 4, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 φιλε μηπως μπορεις να μου το φταιξεις εσυ μεσω team viewer?εαν γινεται γιατι εγω δεν εχω ιδεα Και να ήθελε δε γίνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gia7 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 πακετο οποτε που λες να παω να μου το φτιαξουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 πακετο οποτε που λες να παω να μου το φτιαξουν Άμα απλά το κλείσεις από το κουμπί και το ξανανοιξεις σε πάει κατευθείαν εκεί; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Δοκίμασε να ξεπεράσεις το firmware που πέρασες, αν δεν στρώσει κατέβασε κάποια άλλη έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinaci Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 που μπορω να βρω το modem-radio της cosmote?? ειμαι με ωμεγα 33.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Καλησπερα, Μια γρηγορη ερωτηση: Εχω προβλημα με lag στον dialer, contacts, etc. (4-5 δευτερα) το οπιο εχω διαβασει εχουν και αλλοι. Αμα ξανα περασω την jelly bean (dlj4) μεσο odin διορθωνετε το lag που παρουσιαζει? Το εχει κανει αυτο κανεις για να δει/δοκοιμασει αν διορθωνετε? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Καλησπερα, Μια γρηγορη ερωτηση: Εχω προβλημα με lag στον dialer, contacts, etc. (4-5 δευτερα) το οπιο εχω διαβασει εχουν και αλλοι. Αμα ξανα περασω την jelly bean (dlj4) μεσο odin διορθωνετε το lag που παρουσιαζει? Το εχει κανει αυτο κανεις για να δει/δοκοιμασει αν διορθωνετε? Ευχαριστω Ειναι θέμα βαριας εφαρμογής, δεν διορθώνεται. Βαλε ex dialer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Ειναι θέμα βαριας εφαρμογής, δεν διορθώνεται. Βαλε ex dialer. Καλησπερα, Εννοιεις οτι απο μονο του το stock dialer ειναι βαρια εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Καλησπερα, Εννοιεις οτι απο μονο του το stock dialer ειναι βαρια εφαρμογή; Ναι :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 που μπορω να βρω το modem-radio της cosmote?? ειμαι με ωμεγα 33.2 Παρ το μέσα απο το firmware modem.bin Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinaci Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Παρ το μέσα απο το firmware modem.bin εννοεις κατεβαζω ολη τη ρομ και βρισκω το αρχειο αυτο? και το φλασαρω κανονικα οπως ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Ναι :) Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Καταλαβα παλι την κανανε την ζημια... :) Εβαλα το exdialer και ολα πανε super! Μια τελευταια ερωτηση, που μπορω να βρω τα PDA και CSC files για να τα εχω μην τυχον τα χρειαστω καποια στιγμη... κατεβασα το dlj4 firmware και μονο εχει τα αρχεια: I9300XXDLJ4_I9300OXFDLJ2_I9300XXDLID_HOME.tar.md5 και SS_DL.dll ή ειναι ολα μεσα στο .tar.md5? Απ'οτι εχω διαβασει πρεπει να εχεις αυτα τα αρχεια για να κρατησει το στοιχειο αναβαθμησης μεσο ΟΤΑ και ΚΙΕS σε περιπτωση που το θες. Σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Καταλαβα παλι την κανανε την ζημια... :) Εβαλα το exdialer και ολα πανε super! Μια τελευταια ερωτηση, που μπορω να βρω τα PDA και CSC files για να τα εχω μην τυχον τα χρειαστω καποια στιγμη... κατεβασα το dlj4 firmware και μονο εχει τα αρχεια: I9300XXDLJ4_I9300OXFDLJ2_I9300XXDLID_HOME.tar.md5 και SS_DL.dll ή ειναι ολα μεσα στο .tar.md5? Απ'οτι εχω διαβασει πρεπει να εχεις αυτα τα αρχεια για να κρατησει το στοιχειο αναβαθμησης μεσο ΟΤΑ και ΚΙΕS σε περιπτωση που το θες. Σωστα? Σωστά. Τα έχει μεσα στο tar.Το άλλο πέτα το :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 εννοεις κατεβαζω ολη τη ρομ και βρισκω το αρχειο αυτο? και το φλασαρω κανονικα οπως ειναι? Όχι με cwm αλλα με odin . Για ρίξε μια ματιά εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1740061 μήπως και το βρεις για φλασαρισμα με cwm Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Ξεκινησανε να βγαζουν την 4.1.2 για s3! http://www.phonearena.com/news/Android-4.1.2--starts-rolling-out-to-international-Samsung-Galaxy-S-III-models_id37329 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Παιδιά κάνεις με 4.1.2 να μας πει εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts