Tyxerakias Δημ. October 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Χθες το βράδυ μου ήρθε ειδοποίηση ΟΤΑ και ξεκίνησε να κατεβάζει το XXDLJ4.Το κινητό είναι root, το σταμάτησα και το έκανα μέσω KIES αλλά δυστυχώς δεν πήγαν όλα καλά, όταν τελείωσε η αναβάθμιση είχε εξαφανιστεί το photo gallery και το πιο σημαντικό δεν αναγνώριζε την κάρτα SIM. Όσο και να έψαξα δεν βρήκα λύση !!! Επαναφορά το backup που είχα κάνει μέσω ClockworkMod στην 4 Σήμερα δοκίμασα πρώρα factory reset και στη συνέχεια πάω μέσω KIES να κάνω αναβάθμιση και τώρα μου βγάζει ότι η συσκευή δεν υποστηρίζει update μεσώ KIES !!!:worry: Θα δοκιμάσω με odin να δω... αλλά γιατί όλα τα στραβά σε μένα ? Γιατί έκανες nandroid recovery, και μάλλον τώρα έχεις λάθος modem. Απλά βάλε την LJ4 ακολουθώντας πιστά τον οδηγό μου από την πρώτη σελίδα και θα είσαι ok. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvarsos Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Γιατί έκανες nandroid recovery, και μάλλον τώρα έχεις λάθος modem. Απλά βάλε την LJ4 ακολουθώντας πιστά τον οδηγό μου από την πρώτη σελίδα και θα είσαι ok. Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αυτό θα κάνω, περιμένω να κατέβει. Το λάθος modem φταίει για ότι την δεύτερη φορά δεν με αφήνει να κάνω μέσω KIES ή ότι την πρώτη φορά μετά το update μου έβγαζε no SIM ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 εγω ημουνα με branded 4.0.4 Cosmote και εκανα factory reset πριν, update μεσω KIES, factory reset μετα και εγκατασταση ολες τις εφαρμογες μια μια με το χερι καθως και ολες τις ρυθμισεις απο την αρχη. το τηλεφωνο πεταει και δεν υπαρχει το παραμικρο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αυτό θα κάνω, περιμένω να κατέβει. Το λάθος modem φταίει για ότι την δεύτερη φορά δεν με αφήνει να κάνω μέσω KIES ή ότι την πρώτη φορά μετά το update μου έβγαζε no SIM ? Για τη 2η φορά. Την πρώτη δεν ξέρω τι συνέβη. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Μου εμφανιζει μονο την εικονα οτι εχει προκυψει λαθος και να κανω επαναφορα μετο kies,εν το μεταξυ το kies δεν το εχω δουλεψει ποτε ολα προβληματα μου βγαζει ?τι κανω τωρα, πως μπορω να μπω σε recovery απο το τηλεφωνο ειμαι ροοτ????το τηλεφωνο ειναι αγορασμενο απο πλαισιο. Ε, εγκατάστησε το Kies και πάτα εκεί που λέει επαναφορά.... κάνε δηλαδή αυτό που λέει. Αλλιώς βάλτο μόνος σου με Odin. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Μου εμφανιζει μονο την εικονα οτι εχει προκυψει λαθος και να κανω επαναφορα μετο kies,εν το μεταξυ το kies δεν το εχω δουλεψει ποτε ολα προβληματα μου βγαζει ?τι κανω τωρα, πως μπορω να μπω σε recovery απο το τηλεφωνο ειμαι ροοτ????το τηλεφωνο ειναι αγορασμενο απο πλαισιο. Ρε παιδια καμια απαντηση μου εμεινε τουβλο..!!!!!! και δεν εχω τηλεφωνο.............τα φωτα σας Καν του ενα reboot μήπως και ανοίξει . Κράτα πατημένο το Power button για δέκα δευτερόλεπτα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Ε, εγκατάστησε το Kies και πάτα εκεί που λέει επαναφορά.... κάνε δηλαδή αυτό που λέει. Αλλιώς βάλτο μόνος σου με Odin. Με odin το εκανα αλλα μου εβγαλε fail. Καν του ενα reboot μήπως και ανοίξει . Κράτα πατημένο το Power button για δέκα δευτερόλεπτα . ρε παιδια δεν κανει τιποτα περα απο το να βγαζει την εικονα να συνδεθω με το kies και να κανω επαναφορα,αλλα το κιες δεν το βλεπει καν???πως μπορω να κανω recovery οπως στο galaxy s ξερετε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Με odin το εκανα αλλα μου εβγαλε fail. ρε παιδια δεν κανει τιποτα περα απο το να βγαζει την εικονα να συνδεθω με το kies και να κανω επαναφορα,αλλα το κιες δεν το βλεπει καν???πως μπορω να κανω recovery οπως στο galaxy s ξερετε??? http://www.jayceooi.com/2012/06/08/samsung-galaxy-s3-recovery-mode/ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Με odin το εκανα αλλα μου εβγαλε fail. ρε παιδια δεν κανει τιποτα περα απο το να βγαζει την εικονα να συνδεθω με το kies και να κανω επαναφορα,αλλα το κιες δεν το βλεπει καν???πως μπορω να κανω recovery οπως στο galaxy s ξερετε??? Θα έπρεπε να το βλέπει το Kies. Δοκίμασε σε κάποιο άλλο PC... σε download mode δε μπαίνει για να ξαναδοκιμάσεις με Odin? Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Θα έπρεπε να το βλέπει το Kies. Δοκίμασε σε κάποιο άλλο PC... σε download mode δε μπαίνει για να ξαναδοκιμάσεις με Odin? αυτο κυριως ρωταω πως μπορω να το βαλω σε download ξανα? το εβαλα σε αλλο pc με win7 αλλα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 αυτο κυριως ρωταω πως μπορω να το βαλω σε download ξανα? το εβαλα σε αλλο pc με win7 αλλα τιποτα. Κράτα πατημένα για 5+ δευτερόλεπτα το Home,power, και το πλήκτρο που χαμηλώνεις την ένταση του ήχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Κράτα πατημένα για 5+ δευτερόλεπτα το Home,power, και το πλήκτρο που χαμηλώνεις την ένταση του ήχου. το εκανα και πηγε ξανα σε θεση download αλλα μου βγαζει παλι fail στο odin... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 το εκανα και πηγε ξανα σε θεση download αλλα μου βγαζει παλι fail στο odin... Βγάλε και ξαναβάλε τους drivers του τηλεφώνου. Και άλλαξε θύρα usb. Γίνεται γαλάζιο το κουτάκι στο odin ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 (edited) Βγάλε και ξαναβάλε τους drivers του τηλεφώνου. Και άλλαξε θύρα usb. Γίνεται γαλάζιο το κουτάκι στο odin ? ναι αλλα δεν ξερω αν εχει προβλημα το αρχειο της αναβαθμησης,γιατι μου εβγαλε ξανα fail,ξανα κατεβαζω το αρχειο. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟ FAIL ΒΓΑΖΕΙ... ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ SAMSUNG αυριο στο χαιδαρι,η να το παω στο πλαισιο? Αυτο μου βγαζει στο odin??? <ID:0/018> Added!! <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> I9300XXDLJ4_I9300OXFDLJ2_I9300XXDLID_HOME.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/018> Odin v.3 engine (ID:18).. <ID:0/018> File analysis.. <ID:0/018> SetupConnection.. <ID:0/018> Initialzation.. <ID:0/018> Get PIT for mapping.. <ID:0/018> Firmware update start.. <ID:0/018> system.img <ID:0/018> NAND Write Start!! <ID:0/018> Complete(Write) operation failed. <ID:0/018> Added!! <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) τι μπορει να φταει? Edited October 30, 2012 by c3250 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 (edited) ναι αλλα δεν ξερω αν εχει προβλημα το αρχειο της αναβαθμησης,γιατι μου εβγαλε ξανα fail,ξανα κατεβαζω το αρχειο. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟ FAIL ΒΓΑΖΕΙ... ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ SAMSUNG αυριο στο χαιδαρι,η να το παω στο πλαισιο? Αυτο μου βγαζει στο odin??? <ID:0/018> Added!! <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> I9300XXDLJ4_I9300OXFDLJ2_I9300XXDLID_HOME.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/018> Odin v.3 engine (ID:18).. <ID:0/018> File analysis.. <ID:0/018> SetupConnection.. <ID:0/018> Initialzation.. <ID:0/018> Get PIT for mapping.. <ID:0/018> Firmware update start.. <ID:0/018> system.img <ID:0/018> NAND Write Start!! <ID:0/018> Complete(Write) operation failed. <ID:0/018> Added!! <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) τι μπορει να φταει? To τηλέφωνο είναι σε Download mode? Βλέπεις δηλαδή το robot το πράσινο που από κάτω λέει Downloading Do not turn off target? Aν ναι, μάλλον είναι corrupted η ΝΑΝD... Edited October 30, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 To τηλέφωνο είναι σε Download mode? Βλέπεις δηλαδή το robot το πράσινο που από κάτω λέει Downloading Do not turn off target? ναι το βλεπω αλλα δεν μου κανει install και μου βγαζει fail συνεχεια. και το κολο kies δεν το βλεπει καθολου γιατι στα εργαλεια εχει ανακτηση υλικου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 ναι το βλεπω αλλα δεν μου κανει install και μου βγαζει fail συνεχεια. και το κολο kies δεν το βλεπει καθολου γιατι στα εργαλεια εχει ανακτηση υλικου. Aν από το Kies κάνεις initialise phone, γίνεται τίποτα; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Aν από το Kies κάνεις initialise phone, γίνεται τίποτα; τι ειναι το initialise phone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 τι ειναι το initialise phone? Eίναι κάπου στο μενού του Kies, είμαι στη δουλειά τώρα και δεν το έχω μπροστά μου, θα σου πω μετά που θα παω σπίτι αν δεν το βρεις... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Μετα την αναβαθμιση (4.1.1 και το root) οταν παω: ρυθμισεις-πληρ.συσκευης-ενημ.λογισμικου μου βγαζει:¨"H συσκευη σας εχει τροποποιηθει.Οι ενημερωσεις λογισμικου δεν ειναι διαθεσιμες"αρα ξεχναμε οποια OTA ενημερωση ετσι??Μπορουμε να το επεναφερουμε με καποιο τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Μετα την αναβαθμιση (4.1.1 και το root) οταν παω: ρυθμισεις-πληρ.συσκευης-ενημ.λογισμικου μου βγαζει:¨"H συσκευη σας εχει τροποποιηθει.Οι ενημερωσεις λογισμικου δεν ειναι διαθεσιμες"αρα ξεχναμε οποια OTA ενημερωση ετσι??Μπορουμε να το επεναφερουμε με καποιο τροπο? Υποθέτω οτι όταν γίνεις unroot θα μπορείς να δεχτείς κανονικά OTA . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fritezas Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) Καλημέρα παιδιά , μετά απόι μεγάλη απόφαση να αφήσω τα μηλόφωνα και να μπώ στον κόσμο του android κατέληξα με galaxy s3. 3 ημερών κάτοχος λοιπόν θα ήθελα την βοήθεια σας , το κινητό αγοράστηκε απο e-shop.gr , έχει την 4.0.4 κ το έκανα ήδη root. με *#1234# μου βγάζει : AP : I9300XXBLH1 CP : I9300XXLH1 CSC : I9300 OXFBLH1 όπως επίσης μου βγάζει το KIES σε παρένθεση SEB που σημαίνει Baltic από ότι είδα.... Στο θέμα μας , τι συσκευή ακριβώς έχω ? (νομίζω unbranded) και οταν παω για ενημέρωση λογισμικού ούτε από το κινητό αλλά ούτε από το KIES μου βγάζει κάτι διαθέσιμο.... κάποια ιδέα? Edited October 31, 2012 by Fritezas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) Καλημέρα παιδιά , μετά απόι μεγάλη απόφαση να αφήσω τα μηλόφωνα και να μπώ στον κόσμο του android κατέληξα με galaxy s3. 3 ημερών κάτοχος λοιπόν θα ήθελα την βοήθεια σας , το κινητό αγοράστηκε απο e-shop.gr , έχει την 4.0.4 κ το έκανα ήδη root. με *#1234# μου βγάζει : AP : I9300XXBLH1 CP : I9300XXLH1 CSC : I9300 OXFBLH1 όπως επίσης μου βγάζει το KIES σε παρένθεση SEB που σημαίνει Baltic από ότι είδα.... Στο θέμα μας , τι συσκευή ακριβώς έχω ? (νομίζω unbranded) και οταν παω για ενημέρωση λογισμικού ούτε από το κινητό αλλά ούτε από το KIES μου βγάζει κάτι διαθέσιμο.... κάποια ιδέα? Ναι unbranded έχεις. Και δε σου βγαίνει αναβάθμιση γιατί ακόμα δεν έχει βγει για την περιοχή σου... μπορείς αν θέλεις να την κάνεις μόνος σου. Επίσης αν αλλάξεις το csc σε EUR θα σου έρθει αυτόματα η αναβάθμιση. Καλώς ήρθες στο android :) Ρίξε μια ματιά στο faq, αν και πιστεύω το έκανες ήδη. Το product code σου πιο είναι; Edited October 31, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 ρε παιδια λιγο βοηθεια. Μετα το jelly bean upgrade μεσω KIES και κανοντας πριν και μετα factory reset, παρατηρησα οτι οταν ανοιγω το gallery για να δω φωτογραφιες ενω πριν με το 4.0.4 τις εβλεπα full screen τωρα σε landscape μου κοβει λιγο απο δεξια, λιγο απο αριστερα και αρκετο απο επανω. Μαλιστα οταν ζουμαρεις και ενω τα κενα αριστερα και δεξια "γεμιζουν" αυτο δεν συμβαινει με το επανω μερος της οθονης το οποιο μενει σταθερα μαυρο. Aυτο συμβαινει και σε portrait. φυσικα εχω κανει ρυθμισεις απο την καμερα να χρησιμοποιει αναλυση 6 MegaPixel Wide. Επισησ το ιδιο συμβαινει και με νεες φωτο που τραβαω.Εχω βαλει την επισημη Cosmote I9300XXDLIH και δεν ειμαι root. το εχει κανεις αλλος αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fritezas Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 αν δεν κάνω κάποιο λάθος είναι : IMM76D.I9300XXBLH1 (Αριθμός κατασκευής) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts