Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S IIΙ

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχει καταφερει κανεις να κατεβαζει την LH1 rom ειτε απο την πρωτη σελιδα του thread ειτε απο το sammobile

προσπαθω εδω και 2 μερες και δε μπορω, δεν κατεβαινει. Στο sammoble βγαζει το link error και απο εδω στα 150ΜΒ περιπου με κοβει.

TCe

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εχει καταφερει κανεις να κατεβαζει την LH1 rom ειτε απο την πρωτη σελιδα του thread ειτε απο το sammobile

προσπαθω εδω και 2 μερες και δε μπορω, δεν κατεβαινει. Στο sammoble βγαζει το link error και απο εδω στα 150ΜΒ περιπου με κοβει.

Μην ανησυχείς δεν είσαι μόνο εσύ και σε εμένα το ίδιο κάνει.

παιδια δωστε ενα Link να κατεβασουμε την 4.0.4 LH1 την ελληνικη. Στην πρωτη σελιδα που υπαρχει δεν κατεβαινει. Σταματαει στα 150-200ΜΒ. Απο το sammobile το link ειναι νεκρο.
TCe

Ice cream sandwich Eλληνικά firmwares:

(Σε παρένθεση η ημερομηνία παραγωγής)

XXALE8 Eλληνικό firmware 4.0.4 (12 Μαΐου)
XXALF5 Eλληνικό firmware 4.0.4 (13 Ιουνίου)
ΒUALE6 Vodafone ελληνικό firmware 4.0.4 (13 Μαΐου)
ΒUALF1 Vodafone ελληνικό firmware 4.0.4 (5 Iουνίου)
BUBLG3 Vodafone Ελληνικό firmware 4.0.4 (26 Ιουλίου)
XXΒLFB Eλληνικό firmware 4.0.4 (25 Ιουνίου)
XXΒLFB Cosmote Eλληνικό firmware 4.0.4 (25 Ιουνίου)
XXALF2 Κυπριακό firmware 4.0.4 (4 Ιουνίου)
XXBLH1 Ελληνικο firmware 4.0.4 (31 Ιουλίου)

(ο κωδικός αποσυμπίεσης αν ζητηθεί, είναι samfirmware.com)

Παιδια eγω εχω AP: I9300XXBLG8

CP:I9300XXLG8

CSC:I9300DBTBLG6

απο ποια χωρα ειναι το δικομου???

κια ποια απο αυτες τισ rom να βαλω??

ευχαριστω,..

Παιδια eγω εχω AP: I9300XXBLG8

CP:I9300XXLG8

CSC:I9300DBTBLG6

απο ποια χωρα ειναι το δικομου???

κια ποια απο αυτες τισ rom να βαλω??

ευχαριστω,..

Είναι γερμανικό. Μπορείς να βάλεις όποια θέλεις, αλλά θα σου συνιστούσα αν θέλεις να περιμένεις να δοκιμάσεις την επίσημη γερμανική jelly bean που από μέρα σε μέρα θα δωθεί (θα την πάρεις με OTA update). Η ελληνική λογικά θα αργήσει περισσότερο. Διαλέγεις και παίρνεις.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Είναι γερμανικό. Μπορείς να βάλεις όποια θέλεις, αλλά θα σου συνιστούσα αν θέλεις να περιμένεις να δοκιμάσεις την επίσημη γερμανική jelly bean που από μέρα σε μέρα θα δωθεί (θα την πάρεις με OTA update). Η ελληνική λογικά θα αργήσει περισσότερο. Διαλέγεις και παίρνεις.

αυτο θα κανω φιλε μου θα παιριμενω. ευχαριστω.....

παιδια εχω το γερμανικο τηλ και μολης ηρθε ενα updade νομιζω ειναι η 4.1. θα το κατεβασω το απογεθμα και θα σας πω

Edited by Minas24

παιδια δωστε ενα Link να κατεβασουμε την 4.0.4 LH1 την ελληνικη. Στην πρωτη σελιδα που υπαρχει δεν κατεβαινει. Σταματαει στα 150-200ΜΒ. Απο το sammobile το link ειναι νεκρο.

Μόλις την κατέβασα ολόκληρη χωρίς πρόβλημα. Μάλλον έχει πρόβλημα η σύνδεσή σου...

- Alex

Τι εννοείς απο μέρα σε μέρα; Εγω συσκευή απο Γερμανία. Έχουμε κάποια ενημέρωση, γιατί εγω εχω μέινει στο coming soon της Samsung

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Τι εννοείς απο μέρα σε μέρα; Εγω συσκευή απο Γερμανία. Έχουμε κάποια ενημέρωση, γιατί εγω εχω μέινει στο coming soon της Samsung

Καμία ενημέρωση, απλά εδώ και μέρες βγαίνει καθημερινά μια leak και το γενικότερο κλίμα προδιαθέτει την έλευση της jb. Πολύ πιθανό να την δώσουν μέσα στην εβδομάδα οπότε και θα ανακοινωθεί το νέο μηλόφωνο με σκοπό να κόψουν ενδεχομένως κάποιες από τις προπαραγγελίες.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Παιδιά χαίρετε,

Θα ήθελα μια διευκρίνηση, έχω το SIII αλλά σε T-Mobile έκδοση!

Ο αριθμός του μοντέλου είναι SGH-T999 με την πιο πρόσφατη έκδοση που έχει η T-Mobile!!!!

Αν προσπαθήσω να περάσω την Ελληνική έκδοση μέσο του Odin (XXBLH1)θα έχω κάποιο πρόβλημα!!!

Παίζει ρόλο που ο έχει διαφορετικό επεξεργαστή;

Παιδιά χαίρετε,

Θα ήθελα μια διευκρίνηση, έχω το SIII αλλά σε T-Mobile έκδοση!

Ο αριθμός του μοντέλου είναι SGH-T999 με την πιο πρόσφατη έκδοση που έχει η T-Mobile!!!!

Αν προσπαθήσω να περάσω την Ελληνική έκδοση μέσο του Odin (XXBLH1)θα έχω κάποιο πρόβλημα!!!

Παίζει ρόλο που ο έχει διαφορετικό επεξεργαστή;

Εμ φυσικά και παίζει φιλέ μου.Δεν μπορείς να περάσεις έκδοση που είναι για 4 πύρινο σ3 σε διπύρηνο...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Υπάρχει τουλάχιστον κάποιος τρόπος?

Να περάσεις ελληνική rom σε αμερικάνικη συσκευή; Όχι, δεν υπάρχει τρόπος. Είναι άλλη συσκευή, όπως σου είπε και ο arfi. Παρ'όλα αυτά υπάρχει ήδη leaked jellybean έκδοση για τη συσκευή σου εδώ.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Ναι το είδα!!! Είναι ένα υπέρ αυτό!!!! :grin: Είναι λογικό να μην μπορείς έτσι απλά!!!! Απλά έλεγα αν υπάρχει μια πιθανότητα να περάσω κανένα Ελληνικό rom!!! Αυτό που μου την δίνει είναι ότι δεν έχει καθόλου Ελληνικά!!! Ούτε πληκτρολόγιο, ούτε display language!!! Θα προτιμούσα λοιπόν τα Ελληνικά!!!!

Ευχαριστώ πάντως!!!!

Υ.Γ Τι είναι το leaked, κάτι σαν δοκιμαστική έκδοση!!;;;;

Ναι το είδα!!! Είναι ένα υπέρ αυτό!!!! :grin: Είναι λογικό να μην μπορείς έτσι απλά!!!! Απλά έλεγα αν υπάρχει μια πιθανότητα να περάσω κανένα Ελληνικό rom!!! Αυτό που μου την δίνει είναι ότι δεν έχει καθόλου Ελληνικά!!! Ούτε πληκτρολόγιο, ούτε display language!!! Θα προτιμούσα λοιπόν τα Ελληνικά!!!!

Ευχαριστώ πάντως!!!!

Υ.Γ Τι είναι το leaked, κάτι σαν δοκιμαστική έκδοση!!;;;;

Nαι, που "διέρρευσε" από τη Samsung. Δεν έχει ακόμα δωθεί επίσημα.

- Alex

Μπορεί κάποιος με βοηθήσει με το kies. Το κάνω εγκατάσταση στο pc και ενώ όλα έχουν γίνει όταν πάω να το άνοίξω μου δεν ξεκιναέι και μου δείχνει ένα μήνυμα που λεει:

η εφαρμογή kies σταματησε να λειτουργεί. Το πρόγραμμα σταμάτησε να λειτουργεί σωστά εξαιτίας κάποιου προβλήματος...

και δεν ανοίγει ποτέ. Υπάχρει κάποις λύση;

Έχω windows vista στο Pc μου.

Μπορεί κάποιος με βοηθήσει με το kies. Το κάνω εγκατάσταση στο pc και ενώ όλα έχουν γίνει όταν πάω να το άνοίξω μου δεν ξεκιναέι και μου δείχνει ένα μήνυμα που λεει:

η εφαρμογή kies σταματησε να λειτουργεί. Το πρόγραμμα σταμάτησε να λειτουργεί σωστά εξαιτίας κάποιου προβλήματος...

και δεν ανοίγει ποτέ. Υπάχρει κάποις λύση;

Έχω windows vista στο Pc μου.

απενεργοποίησε firewall και πρόγραμμα για ιούς.. νομίζω θα σου δουλέψει

Καλημερα κι απο μενα.

Εγινε η αναβάθμιση μεσω Kies σε γερμανικό τηλέφωνο.

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=26851&stc=1&d=1347358201

Απλά, μετά την αναβάθμιση, συνεχίζει να λέει 4.0.4 version

Να υποθέσω οτι δεν ειναι αυτή η jelly bean, ε?

Εγώ που το πήρα από εxpansys και έχω I9300XXBLFB είναι γαλλική ή ελληνική ???
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Εγώ που το πήρα από εxpansys και έχω I9300XXBLFB είναι γαλλική ή ελληνική ???

Γράψε *#1234# εκεί που παίρνεις τηλέφωνο και κοίτα το csc. Αν είναι το I9300XEFBLF1 (που μάλλον αυτό θα λέει) είναι Γαλλική.

παιδια το Link (ε δε με θελει) για την LH1 βγαζει σφαλμα. Tyxerakia τι εχει γινει;

Έχει πέσει ο server. Δε σε θέλει. Υπομονή.

- Alex

παιδια καλησπερα και συγνωμη αν ενοχλω,ειμαι καινουργιος και πηρα σημερα το σαμσουνγκ ς3 ,συνδεθηκα με το kies και μου ζητησε αναβαθμιση εχω την :PDA:LFS/PHONE:LFS/CSC:LE3(EUR) και ειναι να κανει την:PDA:LH1/PHONE:LH1/CSC:LH1(EUR),εχω προσπαθησει γυρω στις τεσσερις φορες αλλα οταν παει 70% το κοβει και μου βγαζει σφαλμα .....Παρακαλω οποιος μπορει ας με βοηθησει ειμαι και καινουργιος και επηξα....Σας ευχαριστω πολυ και συγνωμη που ενοχλησα

παιδια καλησπερα και συγνωμη αν ενοχλω,ειμαι καινουργιος και πηρα σημερα το σαμσουνγκ ς3 ,συνδεθηκα με το kies και μου ζητησε αναβαθμιση εχω την :PDA:LFS/PHONE:LFS/CSC:LE3(EUR) και ειναι να κανει την:PDA:LH1/PHONE:LH1/CSC:LH1(EUR),εχω προσπαθησει γυρω στις τεσσερις φορες αλλα οταν παει 70% το κοβει και μου βγαζει σφαλμα .....Παρακαλω οποιος μπορει ας με βοηθησει ειμαι και καινουργιος και επηξα....Σας ευχαριστω πολυ και συγνωμη που ενοχλησα

Σιγουρέψου ότι έχεις αρκετό ελεύθερο χώρο στο σκληρό σου.

- Alex

• The topic was unpinned