aggelosrg Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Ερώτηση για double sim adapter : Θέλω να αγοράσω το S3 (μτχ) αλλά χρειάζομαι να είναι double sim. Έχω βρει αυτήν την "προέκταση" http://www.amazon.com/LOPURS-Adapter-Samsung-Galaxy-i9600/dp/B00L2Y84Y2/?tag=hhk784i-20 Αξίζει να το ρισκάρω; Ξέρει κανείς κάτι γι' αυτές τις προσθήκες; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Επειδη παει καιρος που το ειχα και εχει η γυναικα μου τωρα ενα . Φοραει screen protector ή glass protector παιδια ? Καποιο καλο σε ελληνικη αγορα ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Καλησπέρα! Εχω μια μπαταρία gold των 4180 mAh και βλέπω πως εχει φουσκωσει λιγο... την πεταω χωρίς δεύτερη σκέψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Καλησπέρα! Εχω μια μπαταρία gold των 4180 mAh και βλέπω πως εχει φουσκωσει λιγο... την πεταω χωρίς δεύτερη σκέψη? Την πετάς και για λόγους ασφαλείας και γιατί σιγά σιγά θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στη γενικότερη λειτουργία της συσκευής αλλά και γιατί πιέζοντας το καπάκι τη φουσκωμένη μπαταρία πιέζεται η οθόνη προς τα έξω και υπάρχει πιθανότητα να σου ξεκολλήσει στο κέντρο. Πριν ένα μήνα περίπου άλλαξα μέσα στην εγγύηση του S4 την οθόνη γι'αυτόν ακριβώς το λόγο.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Αν θελω να αγορασω αυθεντική μπαταρία απο ebay πως θα ξερω οτι ειναι αυθεντική πριν την αγορασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agkarag Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Καλησπέρα σε όλους :) Είμαι νέος στο thread, αγόρασα πρόσφατα ένα μτχ SΙΙΙ για το δεύτερο αριθμό μου & θα ήθελα συμβουλές για να αγοράσω ένα τζαμάκι σας παρακαλώ - δεν έχω ιδέα περί του θέματος.. Υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι στην αγορά όπως οι παλιές καλές μεμβράνες Ultra Optics της Spigen; Δηλαδή να μη γεμίζει δαχτυλιές και αποτυπώματα με το παραμικρό & με επιστρώσεις που κοβουν τις αντανακλάσεις; Αυτό που μου είπαν, ότι τα φτηνά τζαμάκια θολώνουν λίγο την οθόνη ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Καλησπερα στην παρεα ο κολλητός εσπασε οθονη μπλε χρώματος και κανουμε ψαχτικες για καμια φθηνη λυση και ας μην ειναι και γνησια εχετε τιποτα να προτείνεται??ολοκληρη εσπασε μεσα εξω.....διαθέτει κοντα στα 50 ευρω ευχαριστω εκ των προτέρων για την βοηθεια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flashman Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 αν και το ενδιαφέρον για το κινητό έχει πιάσει πάτο :-) εντάξει είναι αρκετά παλιό πλέον να τολμήσω να ρωτήσω αν κάποιος έχει δοκιμάσει αυτη τη μπαταρία? http://www.ebay.com/itm/6000mAh-Mbuynow-Batterie-extended-AKKU-mit-Weis-Deckel-Samsung-Galaxy-S3-i9300-/301911703927?hash=item464b570177:g:L1wAAOSwvUlWqKJX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Μπαταρια ψαχνει φιλος για το s3 απο Ευρωπη για γρηγορα. Εχουμε κατι ή δεν αξιζει και μπορει απο Ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts