Cubigon Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 καλησπερα, ξερει κανεις που μπορω να βρω το ελληνικο manual βιβλιαράκι για το i9300? πρόκειται να δωσω το κινητο σε συγγενικο πρόσωπο και μου το ζηταει. Το δικο μου το πεταξα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 καλησπερα, ξερει κανεις που μπορω να βρω το ελληνικο manual βιβλιαράκι για το i9300? πρόκειται να δωσω το κινητο σε συγγενικο πρόσωπο και μου το ζηταει. Το δικο μου το πεταξα :( Αν το χτυπήσεις στο google το βρίσκεις πανεύκολα. Εδώ. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cubigon Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 ξέρεις τι γίνετε, θελει αυτο το μικρο, σώνει και καλα τωρα..:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzouvar Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 παιδία καλημέρα,εχει κανείς αποψη γι αυτό? http://www.ebay.com/itm/111242520369?var=410257212950&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 ειναι ασφαλές πρώτα πο όλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasisc230 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Καλησπέρα παιδιά από βδομάδα θα είμαι και εγώ κάτοχος του s3 ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζετε για τις θήκες smart window αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 (edited) Απορίες...αρχαρίου, με το s3 Μπαταρία Δεν υπαρχει μια μονο, ενας τυπος μπαταριας, για το S3? Υπαρχουν σε διαφορα mA και με διαφορα καπακια; Για βλεπω μερικες, για 'black', 'white' κλπ, και αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον να αλλαζει η μπαταρια αναλογα με το 'χρωμα', οταν μιλαμε για το ιδιο κινητο. πχ με μια προχειρη ματια εδω βλεπω http://www.e-shop.gr/sort_search.phtml?stuff=SAMSUNG+I9300+GALAXY+BATTERY&x=0&y=0 Μου εξηγει καποιος; ------------------------------------------------------------------------------------------------- Μεμβράνη προστασίας οθονης Επισης πειτε μου για καλης ποιοτητας screen protectors, δωστε ονομα, link, σε ebay ή αλλου. Θελω κατα προτιμηση κατι που να μην χαραζει, να μην δημιουργει φυσαλλιδες κατα την εφαρμογη, να εχει καλη αισθηση, και να μην επηρεαζει την εμπειρια. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Προστατευτικη θηκη Θελω μια minimal, μαυρη, διακριτικη(τιποτε εξτρα πανω), λεπτη, αλλα να προστατευει. Λεω για σιλικονη, ωστε να εχει 'προσφυση' οπου το αφηνω, και οχι για 'πλαστικη'. Σκεφτομαι αυτη "BLACK PROTECTIVE SLIM SILICONE SKIN CASE" http://i61.tinypic.com/70gu11.jpg αλλα αναρωτιεμαι αν υπαρχει κατι αλλο εξισου διακριτικο, αλλα να προστατευει το κινητο ακομη καλυτερα. Παντα βαζω θηκη στα κινητα μου, για τυχον πτωσεις, γρατσουνιες, νερα κλπ Edited February 14, 2014 by karib Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Μεμβράνη προστασίας οθονης Επισης πειτε μου για καλης ποιοτητας screen protectors, δωστε ονομα, link, σε ebay ή αλλου. Θελω κατα προτιμηση κατι που να μην χαραζει, να μην δημιουργει φυσαλλιδες κατα την εφαρμογη, να εχει καλη αισθηση, και να μην επηρεαζει την εμπειρια. Για μεμβράνη βάλε αυτή, πεντακάθαρη οθόνη, δεν χαράζει, δεν λερώνει. Ότι καλύτερο έχω βάλει. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Για μεμβράνη βάλε αυτή, πεντακάθαρη οθόνη, δεν χαράζει, δεν λερώνει. Ότι καλύτερο έχω βάλει. Να σαι καλα. Νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο εχει βγει, απο παλια ειχα διαβασει γι'αυτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Καμια μπαταριουλα χωρις αλλαγη στο καπακι παιζει ? καλυτερη απο την μαμα εννοω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Νομιζω ειδα να βγαζουν και σε 2300, στο μεγεθος της 2100! ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ψαχνω για καλη θηκη, να προστατευει μεν, αλλα να μην προσθετει και πολυ παχος. Σε μαυρο χρωμα. Καμια καλη προταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Νομιζω ειδα να βγαζουν και σε 2300, στο μεγεθος της 2100! ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ψαχνω για καλη θηκη, να προστατευει μεν, αλλα να μην προσθετει και πολυ παχος. Σε μαυρο χρωμα. Καμια καλη προταση; http://e-smartbuy.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=2295&category_id=213&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=77 Το έχω και ειμαι ΑΡΚΕΤΑ ικανοποιημενος... κανει καλη δουλεια... δεν ειναι θηκη φυσικα αλλα bumper αλλα κανει τι ακριβως πρεπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 http://www.ebay.com/itm/MPJ-3200mAh-Battery-for-Samsung-Galaxy-S3-SIII-i9300-T999-I535-R530-L710-W-NFC-/321142416677?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item4ac5946525 Αυτή να κανει τιποτα αραγε ? η θα τελειωνει σε 2 ωρες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 http://www.ebay.com/itm/MPJ-3200mAh-Battery-for-Samsung-Galaxy-S3-SIII-i9300-T999-I535-R530-L710-W-NFC-/321142416677?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item4ac5946525 Αυτή να κανει τιποτα αραγε ? η θα τελειωνει σε 2 ωρες ? Δεν ειμαι και ο πιο ειδικος, αλλα σε 'no name' δεν θα πηγαινα ποτε. Ή original samsung, ή anker, ή κατι αλλες γερμανικες(δεν θυμαμαι ομως μαρκα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Απορίες...αρχαρίου, με το s3 Μπαταρία Δεν υπαρχει μια μονο, ενας τυπος μπαταριας, για το S3? Υπαρχουν σε διαφορα mA και με διαφορα καπακια; Για βλεπω μερικες, για 'black', 'white' κλπ, και αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον να αλλαζει η μπαταρια αναλογα με το 'χρωμα', οταν μιλαμε για το ιδιο κινητο. πχ με μια προχειρη ματια εδω βλεπω http://www.e-shop.gr/sort_search.phtml?stuff=SAMSUNG+I9300+GALAXY+BATTERY&x=0&y=0 Μου εξηγει καποιος; ------------------------------------------------------------------------------------------------- Μεμβράνη προστασίας οθονης Επισης πειτε μου για καλης ποιοτητας screen protectors, δωστε ονομα, link, σε ebay ή αλλου. Θελω κατα προτιμηση κατι που να μην χαραζει, να μην δημιουργει φυσαλλιδες κατα την εφαρμογη, να εχει καλη αισθηση, και να μην επηρεαζει την εμπειρια. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Προστατευτικη θηκη Θελω μια minimal, μαυρη, διακριτικη(τιποτε εξτρα πανω), λεπτη, αλλα να προστατευει. Λεω για σιλικονη, ωστε να εχει 'προσφυση' οπου το αφηνω, και οχι για 'πλαστικη'. Σκεφτομαι αυτη "BLACK PROTECTIVE SLIM SILICONE SKIN CASE" http://i61.tinypic.com/70gu11.jpg αλλα αναρωτιεμαι αν υπαρχει κατι αλλο εξισου διακριτικο, αλλα να προστατευει το κινητο ακομη καλυτερα. Παντα βαζω θηκη στα κινητα μου, για τυχον πτωσεις, γρατσουνιες, νερα κλπ για μπαταρια black white.. ισως εννοει το καπακι. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hectoras Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Καλησπερα! Εχω το κινητο σε λευκο χρωμα.Ψαχνω να βρω ανταλλακτικο το ασημι πλαισιο που ειναι γυρω γυρω απο το κινητο. Εχω ψαξει στο web για το συγκεκριμενο ανταλακτικο αλλα δεν το βρισκω. Και κατι ακομα,καποιο αξιοπιστο Online store ή κατι παρομοιο για αγορα ανταλλακτικων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Καλησπερα! Εχω το κινητο σε λευκο χρωμα.Ψαχνω να βρω ανταλλακτικο το ασημι πλαισιο που ειναι γυρω γυρω απο το κινητο. Εχω ψαξει στο web για το συγκεκριμενο ανταλακτικο αλλα δεν το βρισκω. Και κατι ακομα,καποιο αξιοπιστο Online store ή κατι παρομοιο για αγορα ανταλλακτικων? Αυτό που λες το γύρω γύρω φίλε μου δεν είναι τόσο εύκολο είναι το σασί του κινητού πάνω κουμπώνει η οθόνη και όλα τα μέρη του κινητού και να το βρεις δύσκολα στο αναλαμβάνουν να στο φτιάξουν γτ πρέπει να ξεκολλήσουν την οθόνη που αν γίνει η στραβή εσύ θα την πληρώσεις μετά οπότε αν έχει σημάδια βάλε μια θήκη και ξέχνα το έτσι έκανα κι εγώ όταν είχα το s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hectoras Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Αυτό που λες το γύρω γύρω φίλε μου δεν είναι τόσο εύκολο είναι το σασί του κινητού πάνω κουμπώνει η οθόνη και όλα τα μέρη του κινητού και να το βρεις δύσκολα στο αναλαμβάνουν να στο φτιάξουν γτ πρέπει να ξεκολλήσουν την οθόνη που αν γίνει η στραβή εσύ θα την πληρώσεις μετά οπότε αν έχει σημάδια βάλε μια θήκη και ξέχνα το έτσι έκανα κι εγώ όταν είχα το s3 Ναι σωστα.Το γνωριζω...αλλα ψαχνω να το βρω για να το βαλω μονος μου. Σε οσα site εψαξα δεν μπορεσα να το βρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Φίλε πρέπει να ξεκολλήσεις την οθόνη η οποία είναι τόσο καλά κολλημένη όπου η θα την σπάσεις η δεν θα μπορέσεις να την ξανάκολλησεις άσε που σηκώνονται το digitizer θα σου κάνει φουσκαλα η ενδιάμεση επίστρωση που έχουν το ψάξω δεν φαντάζεσαι πόσο για το s3 Lte που είχα αλλά δεν κατέληξα ούτε να ούτε τεχνικοί με εμπειρία δεν το αναλάμβαναν γτ το να γίνει η στραβή ξεπερνάει το 70% ...βάλε μια θήκη και ξέχνα το αλήθεια στο λέω ...και μην προσπαθήσεις με πιστολάκι μαλλιών που λένε να την ξεκολλήσεις γτ και όλα ώρα πρέπει να το κάνεις και η οθόνη μπορεί να καταστραφεί που την θερμοκρασία ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν επιμένεις ορίστε http://www.ebay.com/itm/New-Genuine-Samsung-i9300-Galaxy-S-3-III-Middle-Metal-Plate-Frame-Bezel-White-/150998827302?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item23283b4126 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Στα ποσα χρονια λετε, θελει αντικατασταση η μπαταρια του s3, δηλαδη κοινως 'τα εχει παιξει', οποτε μια αντικατασταση θα εσωζε την κατασταση; Περιπου στα 2 χρονια πανω κατω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hectoras Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Φίλε πρέπει να ξεκολλήσεις την οθόνη η οποία είναι τόσο καλά κολλημένη όπου η θα την σπάσεις η δεν θα μπορέσεις να την ξανάκολλησεις άσε που σηκώνονται το digitizer θα σου κάνει φουσκαλα η ενδιάμεση επίστρωση που έχουν το ψάξω δεν φαντάζεσαι πόσο για το s3 Lte που είχα αλλά δεν κατέληξα ούτε να ούτε τεχνικοί με εμπειρία δεν το αναλάμβαναν γτ το να γίνει η στραβή ξεπερνάει το 70% ...βάλε μια θήκη και ξέχνα το αλήθεια στο λέω ...και μην προσπαθήσεις με πιστολάκι μαλλιών που λένε να την ξεκολλήσεις γτ και όλα ώρα πρέπει να το κάνεις και η οθόνη μπορεί να καταστραφεί που την θερμοκρασία ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν επιμένεις ορίστε http://www.ebay.com/itm/New-Genuine-Samsung-i9300-Galaxy-S-3-III-Middle-Metal-Plate-Frame-Bezel-White-/150998827302?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item23283b4126 Καταλαβα. Ευχαριστω παντος και για το Link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Καταλαβα. Ευχαριστω παντος και για το Link. Tωρα που το ξαναδιαβαζω απορρω τι καταλαβες ετσι οπως τα γραψα να παρει η ευχη με αυτο το κορεκτορ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Υπαρχει κανενας καλος και φτηνος ανταπτορας, να μετατρεπει με καποιο τροπο το s3 σε δικαρτο; Πειτε αν αξιζει τον κοπο (και τα χρηματα) και δωστε και κανενα λινκ απο ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Ρωταω κατι που κανεις δεν ξερει; http://www.ebay.co.uk/itm/Samsung-Galaxy-S3-i9300-New-Dual-Sim-Card-Adapter-2-in1-Phone-Non-Cutting-3G-/111016371104?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item19d91763a0 Πως λειτουργει αυτη η πατεντα; Ουσιαστικα, δεν ειναι και οι 2 sim online ταυτοχρονα. Απλα διαλεγεις μπουταροντας το τηλεφωνο, σε ποια sim θες να δουλεψεις; Πως? Δινοντας το αντιστοιχο password, γνωριζει το τηλεφωνο ποια θες να διαλεξεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Ρωταω κατι που κανεις δεν ξερει; http://www.ebay.co.uk/itm/Samsung-Galaxy-S3-i9300-New-Dual-Sim-Card-Adapter-2-in1-Phone-Non-Cutting-3G-/111016371104?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item19d91763a0 Πως λειτουργει αυτη η πατεντα; Ουσιαστικα, δεν ειναι και οι 2 sim online ταυτοχρονα. Απλα διαλεγεις μπουταροντας το τηλεφωνο, σε ποια sim θες να δουλεψεις; Πως? Δινοντας το αντιστοιχο password, γνωριζει το τηλεφωνο ποια θες να διαλεξεις; Είμαι στο δρόμο και σταμάτησα με αλαρμ γιανα στο κάνω copy paste.... Αν δεν γνωρίζεις αγγλικά πες το μου και όταν πάω σπίτι το μεταφράζω ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- You don't need to switch off the phone or manually remove and insert the sim card anymore, simply switch one sim online, the best stability and compatibility! Remember, these is one sim online and another sim appear offline, if you enable call forwarding from sim2 to sim1 than these will let you receive both phone call. To receive text message (SMS) you will still need to switch to the sim card that you want to Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 (edited) Ρωταω κατι που κανεις δεν ξερει; http://www.ebay.co.uk/itm/Samsung-Galaxy-S3-i9300-New-Dual-Sim-Card-Adapter-2-in1-Phone-Non-Cutting-3G-/111016371104?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item19d91763a0 Πως λειτουργει αυτη η πατεντα; Ουσιαστικα, δεν ειναι και οι 2 sim online ταυτοχρονα. Απλα διαλεγεις μπουταροντας το τηλεφωνο, σε ποια sim θες να δουλεψεις; Πως? Δινοντας το αντιστοιχο password, γνωριζει το τηλεφωνο ποια θες να διαλεξεις; Το εχω παραγγηλει εδω και κανα 20ημερο και το περιμενω. Μολις παραλαβω θα ενημερωσω αν δουλευει. Καλημερα παιδια. Μολις παρελαβα τον ανταπτορα με τις δυο sim και δουλευει μια χαρα. Οταν θελεις να αλλαξεις sim την διαλεγεις και απλα δινεις το pin και αλλαζει στη δευτερη sim. Δεν κανει επανεκινηση σε μερικα δευτερολεπτα αλλαζει sim. Πολυ καλο. Edited February 27, 2014 by sokgiorgos προσθεση επιπλεον στοιχειων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts