Jump to content

Αξεσουάρ S3 (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε μόλις σήμερα ήρθε αυτή εδώ η θήκη από ebay

http://www.ebay.com/itm/For-Samsung-Galaxy-S3-i9300-Slim-Hard-Luxury-Case-Cover-Flip-Leather-PU-2-colors-/231007120327?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item35c918ebc7

Προστατεύει όλο το κινητό και κλείνει με μαγνητάκι κάτι που δε το έκανε η original της samsung στη τετραπλάσια+ τιμή που την είχα αγοράσει...

ρε συ, το κινητό προσαρμόζει μέσα στη θήκη? σου κάνε Κλικ όταν το εβαλες δηλαδή?

μου ήρθε σήμερα από ebay, αυτή εδω, και είναι ΜΕΓΙΣΤΗ απογοητευση.

το κινητό μέσα, πλαίει, δε στέκεται....

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τους τελευταίους μήνες έχω μια μαύρη s line την οποία αγόρασα απο ebay 1,70Ε μαζί με τα έξοδα αποστολής. Άριστη εφαρμογή και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Γενικά ανεξαρτήτου συσκευής έχω προτείνει σε δεκάδες άτομα τις θήκες της s line και όλοι έμειναν ευχαριστημένοι. Μιλάμε για τρελό value for money.

ρε συ, το κινητό προσαρμόζει μέσα στη θήκη? σου κάνε Κλικ όταν το εβαλες δηλαδή?

μου ήρθε σήμερα από ebay, αυτή εδω, και είναι ΜΕΓΙΣΤΗ απογοητευση.

το κινητό μέσα, πλαίει, δε στέκεται....

ναι φιλε, κανει κλικ και προσαρμοζει ακριβως στο κινητο με το πισω καπακι του original s3.

μάλλον ήμουν πτώμα χθες. σήμερα μπήκε κανονικά η θήκη.

προς ενημέρωση των άλλων χρηστών λοιπόν, δεν είναι κακή.

προσαρμοζεί το κινητό σωστά, μπαίνει σωστά στο πίσω μέρος του δηλαδή, και είναι όμορφη. οκ, φαίνεται ότι δεν είναι κάτι πανακριβο, αλλά μια χαρά την κάνει τη δουλειά της!

Καλημέρα σας

Αγόρασα την extended μπαταρία της Samsung, πέρα από τις 3 φορτίσεις εκφορτίσεις κατά τις πρώτες χρήσεις θα ήθελα να ρωτήσω πως είναι καλύτερο να αφήσω την παλιά μπαταρία, γεμάτη ή τελείως άδεια??

ευχαριστώ

Καλημέρα σας

Αγόρασα την extended μπαταρία της Samsung, πέρα από τις 3 φορτίσεις εκφορτίσεις κατά τις πρώτες χρήσεις θα ήθελα να ρωτήσω πως είναι καλύτερο να αφήσω την παλιά μπαταρία, γεμάτη ή τελείως άδεια??

ευχαριστώ

Οι μπαταρίες λιθίου καλό είναι να αποθηκεύονται με φόρτιση ~40-50%

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Εχτες το βραδι η micro sd της γυναικας μου παρεδωσε πνευμα στο S3 της. Ξαφνικα εβγαλε μυνημα "κατεστραμενη καρτα μνημης, εισαγεται νεα καρτα" .

Τωρα τι γινεται με τις φωτογραφιες και τα βιντεο που ειχε μεσα; Ο υπολογιστης δεν την βλεπει. Υπαρχει καποιο προγραμμα να βαλω στον υπολογιστη ωστε να την δει και να ανακτησουμε τα δεδομενα;

Εχτες το βραδι η micro sd της γυναικας μου παρεδωσε πνευμα στο S3 της. Ξαφνικα εβγαλε μυνημα "κατεστραμενη καρτα μνημης, εισαγεται νεα καρτα" .

Τωρα τι γινεται με τις φωτογραφιες και τα βιντεο που ειχε μεσα; Ο υπολογιστης δεν την βλεπει. Υπαρχει καποιο προγραμμα να βαλω στον υπολογιστη ωστε να την δει και να ανακτησουμε τα δεδομενα;

Εγώ έχω χρησιμοποιήσει αυτό με καλά αποτελέσματα :

http://www.tomsguide.com/us/download/smart-inspector-recovery,0301-7089.html

αν τα καταφέρεις πεσμας.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Αν βγάλεις την κάρτα από το κινητό και την βάλεις σε έναν card adaptor πάλι δεν την βλέπει ο υποογιστής?

Αν βγάλεις την κάρτα από το κινητό και την βάλεις σε έναν card adaptor πάλι δεν την βλέπει ο υποογιστής?

Δυστυχος ναι. Δοκιμασα με card reader στο laptop μου εχτες το βραδι αλλα δεν μου το εβλεπε καθολου. Σημερα το απογευμα πηγα στον Γερμανο και το παιδι στο σερβις μου ειπε οτι το εβλεπε ο υπολογιστης του και του ζηταγε να κανει διαμορφωσει (εννοειτε οτι δεν εκανε) . Θα δοκιμασω και με ανταπτορα στο card reader που εχει ενσωματομενο το laptop και βλεπουμε.

Καλό ξεμπέρδεμα εύχομαι. Εγώ το έπαθα με μία Kingston και δεν μπόρεσα να ανακτήσω τίποτε, ευτυχώς ήταν σχετικά άδεια η κάρτα...

Την διαμόρφωσα στον υπολογιστή και δεν την χρησιμοποίησα ξανά, έβαλα μία της Samsung.

Τι μάρκα είναι η κάρτα της συζύγου;

Καλό ξεμπέρδεμα εύχομαι. Εγώ το έπαθα με μία Kingston και δεν μπόρεσα να ανακτήσω τίποτε, ευτυχώς ήταν σχετικά άδεια η κάρτα...

Την διαμόρφωσα στον υπολογιστή και δεν την χρησιμοποίησα ξανά, έβαλα μία της Samsung.

Τι μάρκα είναι η κάρτα της συζύγου;

Ειναι μια 16αρα που ειχε μαζι στην συσκευασια το S3, δεν γραφει καποια μαρκα. Εκεινη ειχε πολλες φωτογραφιες και βιντεο απο την 14 μηνων κορη μας και δεν τα ειχε κρατησει back up γι'αυτο θελω να τα σωσω αν γινεται.

Υπάρχει ένα πρόγραμμα στο pc που επαναφέρει αρχεία από αποθηκευτικά μέσα κάρτες μνήμης,σκληρούς δίσκους κλπ λέγεται Recuva και θα το βρεις εδω http://www.piriform.com/recuva . Συνδέεις το κινητό στο pc μετά πας στο πρόγραμμα και ψάχνεις να βρεις την sd και πατάς επαναφορα αρχειων κάπως έτσι το λέει.

Ελπίζω να τα καταφέρεις και να επαναφέρεις τα αρχεία. Να την χαίρεσαι την κορούλα σου.

Edited by fotisk13
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Μόλις αγόρασα το S3 και θέλω οπωσδήποτε θήκη. Διάβασα αρκετά το thread και με τα εξής δεδομένα:

1) Δεν με απασχολεί να μοστράρω το κινητό, άρα η εμφάνιση μπαίνει σε δεύτερη μοίρα

2) Θέλω ελαστικότητα, ώστε να απορροφάται η ενέργεια από πτώση, άρα οι σκληρές θήκες αποκλείονται

3) Η δουλειά μου έχει πολύ πήγαινε έλα και χρήση του κινητού σε πολλά διαφορετικά σενάρια. Από την μέχρι τώρα συμβίωσή μου με κινητά 1-2 πτώσεις ανά δίμηνο (που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιά στο κινητό) είναι ρεαλιστικό σενάριο. Βάζουμε στην εξίσωση και τον τρίχρονο γιο μου που όταν δεν τον βλέπω θα απλώσει το χεράκι του....

4) Τέλος, λόγω οικονομικών δεν υπάρχει περίπτωση να αλλαχθεί το κινητό πριν τη διετία (να μην πω τριετία).

Βρίσκω την otterbox defender 15€ στο amazon (+ όσο με χρεώσουν μεταφορικά). Να την τσιμπήσω ή υπάρχουν και άλλες επιλογές με βάση τα παραπάνω;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...

Μόλις αγόρασα το S3 και θέλω οπωσδήποτε θήκη. Διάβασα αρκετά το thread και με τα εξής δεδομένα:

1) Δεν με απασχολεί να μοστράρω το κινητό, άρα η εμφάνιση μπαίνει σε δεύτερη μοίρα

2) Θέλω ελαστικότητα, ώστε να απορροφάται η ενέργεια από πτώση, άρα οι σκληρές θήκες αποκλείονται

3) Η δουλειά μου έχει πολύ πήγαινε έλα και χρήση του κινητού σε πολλά διαφορετικά σενάρια. Από την μέχρι τώρα συμβίωσή μου με κινητά 1-2 πτώσεις ανά δίμηνο (που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιά στο κινητό) είναι ρεαλιστικό σενάριο. Βάζουμε στην εξίσωση και τον τρίχρονο γιο μου που όταν δεν τον βλέπω θα απλώσει το χεράκι του....

4) Τέλος, λόγω οικονομικών δεν υπάρχει περίπτωση να αλλαχθεί το κινητό πριν τη διετία (να μην πω τριετία).

Βρίσκω την otterbox defender 15€ στο amazon (+ όσο με χρεώσουν μεταφορικά). Να την τσιμπήσω ή υπάρχουν και άλλες επιλογές με βάση τα παραπάνω;

Μια παρα πολυ καλη θηκη εχω παρει και την εχω εδω και κανα 5μηνο , παρα πολυ καλη προστατευει το κινητο μια χαρα και ειναι κλειστες και ολες οι τρυπες(υποδοχη για ακουστικα) αψογη, στην συνιστω με κλειστα ματια να την παρεις αμα σου αρεσει σαν θηκη.

http://www.ebay.co.uk/itm/Armour-Heavy-duty-Grip-Hybrid-Series-Case-Cover-For-Samsung-Galaxy-S3-i9300-/190716882617?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=490094399338&hash=item2c679caeb9

τα 16 gb θα ειναι αρκετα ρε παιδια η να παρω 32 gb???για την samsung micro sd pro μιλαμε παντα..ειναι η καλυτερη καρτα...
I Want To Believe

τα 16 gb θα ειναι αρκετα ρε παιδια η να παρω 32 gb???για την samsung micro sd pro μιλαμε παντα..ειναι η καλυτερη καρτα...

32αρα παρε. να φορτωσεις πραγμα.

Λοιπον, μετα απο καμποσα βαλε-βγαλε της καρτας στο on board card reader του laptop τελικα καταφερε να την δει. Εχω δοκιμασει τα προγραμματα που προτεινατε αλλα τζιφος. Δεν κανουν τιποτα. Οταν ανοιγω την καρτα, βλεπω τους φακελους και τα αρχεια αλλα αν ανοιξω μια φωτο μου λεει οτι ειναι κατεστραμενη ή δεν υποστηριζεται. Αν κανω copy paste ανοιγει το παραθυρο της αντιγραφεις αλλα δεν προχωραει. Εχω δοκιμασει καμια 10αρια προγραμματα αλλα δεν κανει κανενα τιποτα. Καπου διαβασα οτι καποιος εκανε φορματ την καρτα και μετα με το recuva καταφερε και επανεφερε ολα τα αρχεια.

Απο χτες το βραδι που την ειδε ο υπολογιστης δεν την εχω βγαλει ουτε τον εχω σβησει. Ολοι νυχτα ειχα το pc inspector και εκανε search files αλλα το πρωι που τελειωσε δεν ειχε βρει κανενα αρχειο.

Αυτο με το φορματ να το δοκιμασω;;;

Καμια αλλη ιδεα;;;

Παίδες πως σας φαίνεται η παρακάτω μπαταρία με το φορτιστή της; Γνήσια δεν είναι? Λέτε να μου δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα στο κινητό? Θέλω να έχω πάντα μια δεύτερη μπαταρία μαζί μου και με τον εξωτερικό φορτιστή (θέλω να έχω τη δυνατότητα να φορτίζω τη δεύτερη μπαταρία ανεξάρτητα απο το κινητό) το βλέπω καλή και οικονομική λύση..

Τι λέτε..καμια άποψη?

http://m.ebay.com/itm/390694542563?nav=SEARCH&sbk=1

Παίδες πως σας φαίνεται η παρακάτω μπαταρία με το φορτιστή της; Γνήσια δεν είναι? Λέτε να μου δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα στο κινητό? Θέλω να έχω πάντα μια δεύτερη μπαταρία μαζί μου και με τον εξωτερικό φορτιστή (θέλω να έχω τη δυνατότητα να φορτίζω τη δεύτερη μπαταρία ανεξάρτητα απο το κινητό) το βλέπω καλή και οικονομική λύση..

Τι λέτε..καμια άποψη?

http://m.ebay.com/itm/390694542563?nav=SEARCH&sbk=1

δεν νομιζω να ειναι γνησια. λεει στο κειμενο "generic".

δεν νομιζω να ειναι γνησια. λεει στο κειμενο "generic".

Υπάρχει καμία φθηνή πρόταση για γνήσια μπαταρία και εξωτερικό φορτιστή μπαταρίας; Έχει πάρει κανένας τέτοιου είδους μπαταρία που να μην είναι γνήσια; Έχετε παρατηρήσει τίποτα στη λειτουργία του κινητού με μη γνήσιες μπαταρίες; Τι κίνδυνος υπάρχει;

Όποιος μπορεί ας κάνει καμία πρόταση για το πακέτο αυτό..