sofo988 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Καλησπέρα σε όλη την παρέα!! Ρε παιδιά έχει κανένας πιο μεγάλο καλώδιο usb για φόρτιση;; Οτι έχω δοκιμάσει από ebay δεν δουλεύει. Εκεί που φορτίζει σταματάει και ξανά ξεκινάει. Απ'οτι παρατήρησα το μαμα usb έχει ενα σιδεράκι λιγότερο απο τα άλλα. Μήπως φταίει αυτό.;; Παράθεση OnePlus Community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Φίλε μου τυχαίνει να έχω ένα καλώδιο με micro usb από ένα ασύρματο πληκτρολόγιο logitech που είχα και κάνω μια χαρά την δουλειά μου, μήπως πρέπει να δεις και για καλώδια που δεν είναι απαραίτητα για χρήση σε κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofo988 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 ίσως αλλά αυτά τα 2μετρα απο το ebay θα με βόλευαν πολύ!! Παράθεση OnePlus Community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 ίσως αλλά αυτά τα 2μετρα απο το ebay θα με βόλευαν πολύ!! Το πρόβλημα είναι ότι τα καλώδια αυτά έχουν μεγάλο μήκος και μικρή διατομή καλωδίου, δηλαδή σχετικά αυξημένη εσωτερική αντίσταση. Αυτό το καταλαβαίνει το κινητό και για να αποφύγει προβληματική φόρτιση την κόβει τελείως. Αυτό είναι πρόβλημα και σε πολλά "μαμά" καλώδια φόρτισης. Όποιος έχει πρόβλημα να δοκιμάσει το κοντύτερο καλώδιο που μπορεί να βρεί, κατά πάσα βεβαιότητα θα δουλέψει καλύτερα. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofo988 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Το πρόβλημα είναι ότι τα καλώδια αυτά έχουν μεγάλο μήκος και μικρή διατομή καλωδίου, δηλαδή σχετικά αυξημένη εσωτερική αντίσταση. Αυτό το καταλαβαίνει το κινητό και για να αποφύγει προβληματική φόρτιση την κόβει τελείως. Αυτό είναι πρόβλημα και σε πολλά "μαμά" καλώδια φόρτισης. Όποιος έχει πρόβλημα να δοκιμάσει το κοντύτερο καλώδιο που μπορεί να βρεί, κατά πάσα βεβαιότητα θα δουλέψει καλύτερα. Δηλάδη αν βρούμε ένα χοντρό καλώδιο usb θα δουλέψει έτσι;; Παράθεση OnePlus Community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Δηλάδη αν βρούμε ένα χοντρό καλώδιο usb θα δουλέψει έτσι;; Αρκεί το "χοντρό" να αφορά το χάλκινο καλώδιο και όχι την μόνωση!:p Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Παιδιά μου έχει μείνει μια μπαταρία ANKER με nfc από το s3 που είχα, είναι η μεγάλη. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα. Είμαι από Θεσσαλονίκη Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pete1 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Δοκιμασα την SPIGEN SGP Screen Protector Steinheil Ultra Crystal Series σε galaxy s3 mini αλλα δεν μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα.... Θελω να παρω μια καλη για το δικο μου (galaxy s3) και ηθελα τη γνωμη καποιου που εχει δοκιμασει για μια ανθεκτικη και με καλη αισθηση αφης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Δοκιμασα την SPIGEN SGP Screen Protector Steinheil Ultra Crystal Series σε galaxy s3 mini αλλα δεν μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα.... Θελω να παρω μια καλη για το δικο μου (galaxy s3) και ηθελα τη γνωμη καποιου που εχει δοκιμασει για μια ανθεκτικη και με καλη αισθηση αφης. Εγω εχω παρει μια Diztronic και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Βεβαια πηρα αυτην για την 3000mAh μπαταρια αλλα εχει και για την κανονικη. http://tpu-cases.com/index.php?main_page=index Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Καλημερα παιδια ψαχνω θηκη ωμου για το σ3 του κουμπαρου μου ξερετε για τζοκινγκ κτλ αν γνωριζει καποιος ας παραθεσει καποιο λινκ σας παρακαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pete1 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 εννουσα screen protector....αλλα παρεπιπτοντως ωραια η θηκη!!η μπαταρια που λες καλη?china? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 εννουσα screen protector....αλλα παρεπιπτοντως ωραια η θηκη!!η μπαταρια που λες καλη?china? Η μπαταρια ειναι η γνησια της samsung και ειναι super! Για screen protector εχω MediaDevil Magicscreen Crystal Clear (Invisible) Ειναι μια χαρα, υπαρχει και σε Matte Clear (Anti-Glare) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pete1 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 απο ebay?εχεις ευκαιρο link?ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 απο ebay?εχεις ευκαιρο link?ευχαριστω πολυ!! εγω τις πηρα απο amazon.co.uk http://www.amazon.co.uk/MediaDevil-Magicscreen-Screen-Protector-Protectors/dp/B008EOXKTM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1379056858&sr=8-1&keywords=mediadevil+galaxy+s3 http://www.amazon.co.uk/MediaDevil-Magicscreen-Screen-Protector-Anti-Glare/dp/B008EOXKXI/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1379056858&sr=8-2&keywords=mediadevil+galaxy+s3 αλλα μπορεις και απο το δικο τους http://mediadevil.com/eu/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pete1 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasm1988 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Εγω εχω παρει μια Diztronic και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Βεβαια πηρα αυτην για την 3000mAh μπαταρια αλλα εχει και για την κανονικη. http://tpu-cases.com/index.php?main_page=index Απο που την πήρες για την 3000? Γιατί απο οτι είδα δεν στέλνουν Ελλάδα.. Παράθεση Samsung galaxy S3 Galaxy Tab 10.1 (p7500) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Απο που την πήρες για την 3000? Γιατί απο οτι είδα δεν στέλνουν Ελλάδα.. Απο κει την πηρα. Κανονικα δεν στελνουν, αλλα μετα απο επικοινωνια μαζι τους το κανονισαμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasm1988 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Απο κει την πηρα. Κανονικα δεν στελνουν, αλλα μετα απο επικοινωνια μαζι τους το κανονισαμε... Αν επιτρέπεται, πόσο σου πήγε? Παράθεση Samsung galaxy S3 Galaxy Tab 10.1 (p7500) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Αν επιτρέπεται, πόσο σου πήγε? 20$ δλδ περιπου 15€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Παιδια δεν εχω τον χρονο να διαβασω ολες τις σελιδες...Μπαταρια πιο μεγαλη μπορομε να βαλουμε στο κινητο ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Παιδια δεν εχω τον χρονο να διαβασω ολες τις σελιδες...Μπαταρια πιο μεγαλη μπορομε να βαλουμε στο κινητο ? Μπορείς. Έχει στα 3000mA. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Μπορείς. Έχει στα 3000mA. Ευχαριστω.Original και απο που ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Ευχαριστω.Original και απο που ? Στο e-shop. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Παιδια παρελαβα χθες την θηκη s-view απο eBay και οι πρωτες εντυπωσεις δεν ειναι καλες. Πολυ μετρια ποιοτητα κατασκευης, με σκισιματα και φθαρμενες ραφες σε σημεια παρα πολυ εμφανη, δυσκολια στο κουμπωμα το καπακι, λογω προχειροδουλειας και γενικοτερα κατι που δεν με αφησε ικανοποιημενο. Στα θετικα ειναι οτι βλεπεις ανα πασα στιγμη ωρα και ποιος σε καλει και μιλας με κλειστο καπακι. ΟΜΩΣ σημερα ειχα μια πολυ ασχημη εμπειρια καθως το κινητο επεσε μαζι με τη θηκη, απο υψος μισου μετρου στο μαρμαρο. Εσκασε με την οθονη και το καπακι απλα ανοιξε και δεν εκανε τιποτα. Ευτυχως το κινητο ειναι μια χαρα χωρις καμια γρατζουνια. Σκεφτηκα λοιπον, να παρω τη θηκη OtterBox Commuter για το κινητο και συγκεκριμενα απο εδω : http://viewitem.eim.ebay.gr/GENUINE-OTTERBOX-COMMUTER-SERIES-BLACK-CASE-COVER-FOR-SAMSUNG-GALAXY-S3-i9300/190772295380/item . Θελω να κανει πραγματικα τη δουλεια της. Ο πωλητης φαινεται αξιοπιστος. Την θηκη την εχει κανεις ; Εχει να προτεινει απο καπου αλλου που εμπιστευτηκε να την παρει; Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriskoy Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 (edited) Tην otterbox την εχω παρει εγω και τη θεωρω κορυφαια. Προστατευει πολυ καλα το κινητο, εχει εξαιρετικο κρατημα, πολυ εργονομικη και πανεμορφη ( σε μπλε την εχω παρει). Την ειχα συνδυασει και με γυαλινη προστασια οθονης ωστε να εχω εξτρα προστασια σε περιπτωση που θα επεφτε με την οθονη το κνητο. Το μονο μειον ειναι οτι τα κουμπια θελουν αρκετο πατημα για να λειτουργησουν. Εβαλα εξτρα χαρτι αναμεσα σε αυτα και στο κανονικα κουμπια και λειτουργουν μια χαρα τωρα. Ειναι παρα πολυ καλη θηκη και στη συνιστω ανεπιφυλακτα. Εδω και οι εντυπωσεις μου... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4781093#post4781093 Edited September 13, 2013 by lefteriskoy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts