valdom13 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Παιδιά τι λέτε για αυτό το πακέτο? http://www.mobilefun.co.uk/the-ultimate-samsung-galaxy-s3-i9300-accessory-pack-p35147.htm Αξίζουν τα επιμέρους που έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Γνωριζει κανεις αν η μπαταρια η μεγαλη του sii ,κανει στο s iii :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Samsung Galaxy S III accessories shown on video http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-S-III-accessories-shown-on-video_id31099#1-Samsung-Galaxy-S-III-Desktop-Dock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Εγω πηρα αυτη τη θηκη και την περιμενω. http://www.ebay.co.uk/itm/120923835763?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_2853wt_1396 Ειχες κανα νεότερο απο την θήκη???Κανα email ποτε θα ερθει??? Την εχω παραγγείλει και εγω αλλά ακόμα δεν εχω ενημέρωση... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Ειχες κανα νεότερο απο την θήκη???Κανα email ποτε θα ερθει??? Την εχω παραγγείλει και εγω αλλά ακόμα δεν εχω ενημέρωση... Δεν ειχα κανα νεοτερο αλλα μου το εχει μαρκαρει σαν σταλμενο 6/6/2012.θα περιμενω κανα 2 μερες ακομα,συνηθος θελει κανα 6-7 μερες να μου ερθουν δεματα απο Αγγλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Δεν ειχα κανα νεοτερο αλλα μου το εχει μαρκαρει σαν σταλμενο 6/6/2012.θα περιμενω κανα 2 μερες ακομα,συνηθος θελει κανα 6-7 μερες να μου ερθουν δεματα απο Αγγλια. Επειδή από ebay πρώτη φορά αγοράζω συνήθως σου στέλνουν email η όχι??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Επειδή από ebay πρώτη φορά αγοράζω συνήθως σου στέλνουν email η όχι??? καποιοι στελνουν καποιοι οχι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 καποιοι στελνουν καποιοι οχι... Ακριβως!κυριος οι κινεζοι σου στελνουν μηνυμα που σε ενημερωνουν σ'ευχαριστουν και σε παρακαλαν να ξανα αγορασεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sandymike Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 βρεθεί κάποια περίπτωση και προστάτης εδώ http://www.sfplanet.com/cell-phones/samsung/samsung-galaxy-s-iii.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Εγω αγόρασα για αρχή αυτές http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0082AXDYK/ref=oh_details_o00_s00_i00 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0082AXB7Y/ref=oh_details_o01_s00_i00 Καθώς και την samsung την μνήμη που αναφέρθηκε παραπάνω. Tις πήρα γιατι είναι φθηνές και αργότερα θα κοιτάξω για μια πιο καλή Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Μόλις παρέλαβα την παρακάτω θήκη. Πρώτη εντύπωση, μηδέν έξτρα όγκος και απίστευτη βελτίωση στο grip. Αισθάνομαι το κιν πολύ πιο ασφαλές στο χέρι μου. Μόλις βρω χρόνο θέλω να δω αν προστατεύει την οθόνη... έχει ένα χείλος μπροστά αλλά είναι αρκετά μικρό. Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Μόλις παρέλαβα την παρακάτω θήκη. Πρώτη εντύπωση, μηδέν έξτρα όγκος και απίστευτη βελτίωση στο grip. Αισθάνομαι το κιν πολύ πιο ασφαλές στο χέρι μου. Μόλις βρω χρόνο θέλω να δω αν προστατεύει την οθόνη... έχει ένα χείλος μπροστά αλλά είναι αρκετά μικρό. Εγω απο ebay την ιδια αλλά σε ασπρο την παράγγειλα την προηγουμενη παρασκευη αλλά ακομα την περιμένω... Εσυ πότε και απο που την παράγγειλες??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Εγω απο ebay την ιδια αλλά σε ασπρο την παράγγειλα την προηγουμενη παρασκευη αλλά ακομα την περιμένω... Εσυ πότε και απο που την παράγγειλες??? Σταθερά mobilefun.co.uk για τέτοιες παραγγελίες. Στοιχίζει κάτι περισότερο αλλά μου έχουν κάνει πιστωτικό σε περίπτωση που παραγγελία δεν έφτασε ποτέ και χωρίς tracking, και επίσης πότε δεν εχω μείνει παραπονούμενος από αυτούς. 4 εργάσιμες έκανε με το αργό delivery τους. Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Μόλις παρέλαβα την παρακάτω θήκη. Πρώτη εντύπωση, μηδέν έξτρα όγκος και απίστευτη βελτίωση στο grip. Αισθάνομαι το κιν πολύ πιο ασφαλές στο χέρι μου. Μόλις βρω χρόνο θέλω να δω αν προστατεύει την οθόνη... έχει ένα χείλος μπροστά αλλά είναι αρκετά μικρό. Την καμερα την προστατευη να μην ακουμπαει εκει που παρκαρεις το S3 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Την καμερα την προστατευη να μην ακουμπαει εκει που παρκαρεις το S3 ? Ναι άνετα. Έχει ένα εξόγκωμα για να μπαίνει ένα κέρμα και να κρατάει το κιν σε θέση για ταινία οπότε δεν παίζει να βρει η κάμερα. Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thejimmymaister Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 παιδιά καλησπέρα, τι προτείνετε για φορτιστή αυτοκινήτου καθώς και για το stand για το αυτοκίνητο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Μόλις πήρα την οριτζιναλ flip cover s3 σε άσπρο χρωμα απο το ελληνικό extreme mobile...Παιδιά απλά τα σπάει...Αν προλάβω το απόγευμα θα ανέβασε φωτό... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Μόλις πήρα την οριτζιναλ flip cover s3 σε άσπρο χρωμα απο το ελληνικό extreme mobile...Παιδιά απλά τα σπάει...Αν προλάβω το απόγευμα θα ανέβασε φωτό... εχω απορια οταν την ανοιγεις , γυρναει μεχρι τελειως πισω ? οταν χτυπαει το τηλεφωνο μενει στο πλαι σαν παραθυροφυλλο? η διπλωνει απο την πισω μερια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 εχω απορια οταν την ανοιγεις , γυρναει μεχρι τελειως πισω ? οταν χτυπαει το τηλεφωνο μενει στο πλαι σαν παραθυροφυλλο? η διπλωνει απο την πισω μερια Την ίδια απορία έχω και εγώ, δείχνει πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά αν δεν αναδιπλώνει τελείως....μάλλον δεν θα μου κάνει!:lol: (αν και θα κάνει για βεντάλια! Από ότι κατάλαβα αντικαθιστά και το πίσω καπάκι. Κινδυνεύει να ξεκουμπώσει αν την ζορίσεις; Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Καμιά καλή γραφίδα έχει να προτείνει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VP3690 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Καμιά καλή γραφίδα έχει να προτείνει κανείς; Εχω παραγγείλει την εργοστασιακή από την Samsung. Ελπίζω να είναι καλή. Δεν χρησιμοποιώ το s-memo αρκετά αλλά θέλω να αρχίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Εχω παραγγείλει την εργοστασιακή από την Samsung. Ελπίζω να είναι καλή. Δεν χρησιμοποιώ το s-memo αρκετά αλλά θέλω να αρχίσω Από που την παραγγειλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Την ίδια απορία έχω και εγώ, δείχνει πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά αν δεν αναδιπλώνει τελείως....μάλλον δεν θα μου κάνει!:lol: (αν και θα κάνει για βεντάλια! Από ότι κατάλαβα αντικαθιστά και το πίσω καπάκι. Κινδυνεύει να ξεκουμπώσει αν την ζορίσεις; Διλπωνει κανονικα...την ιδια εχω και στο note Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Μόλις πήρα την οριτζιναλ flip cover s3 σε άσπρο χρωμα απο το ελληνικό extreme mobile...Παιδιά απλά τα σπάει...Αν προλάβω το απόγευμα θα ανέβασε φωτό... Φίλε δυο ερωτήσεις σε ενοχλεί στο κράτημα όταν το πας από πίσω και κολλάει στην οθόνη η κατά το πέσιμο μπορεί να ανοίξει πριν φτάσει στο πάτωμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Φίλε δυο ερωτήσεις σε ενοχλεί στο κράτημα όταν το πας από πίσω και κολλάει στην οθόνη η κατά το πέσιμο μπορεί να ανοίξει πριν φτάσει στο πάτωμα? Επειδή το έχω και εγώ θα σου πω ότι δεν ενοχλεί καθόλου στο κράτημα, όσο για προστασία στο πέσιμο δεν νομίζω να έχει καμιά...άπλα ένα καπάκι είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts