Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδες αυτός ο τύπος έχει κάνει κ κάνει πολύ καλή δουλειά μακράν η καλύτερη JB που έχω βάλει , ανά 2 μέρες αναβαθμίζει και διορθώνει την ρομ του , όσοι είστε flash junkie δοκιμάστε άφοβα (πάντα με ενα backup) είναι αρκετά σταθερή για beta - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797109
giphy.gif

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδες αυτός ο τύπος έχει κάνει κ κάνει πολύ καλή δουλειά μακράν η καλύτερη JB που έχω βάλει , ανά 2 μέρες αναβαθμίζει και διορθώνει την ρομ του , όσοι είστε flash junkie δοκιμάστε άφοβα (πάντα με ενα backup) είναι αρκετά σταθερή για beta - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797109

Τι να σε κάνω που φεύγω για διακοπές σε λίγες μέρες κι έχω μείνει με wannam :p!! Τι προβλήματα έχεις δει μέχρι τώρα?

Τι να σε κάνω που φεύγω για διακοπές σε λίγες μέρες κι έχω μείνει με wannam :p!! Τι προβλήματα έχεις δει μέχρι τώρα?

Ουσιαστικα το μονο προβλημα που αντιμετοπισα ειναι με τον Maxthon που είχα για browser κάνα 2 κρασαρισματα ,με τον μαμα και με οπερα ούτε ενα , κατά τα άλλα δυο μέρες τώρα που το σκαλίζω δεν έχω δει τίποτα το ενοχλητικό , δουλεύει μια χαρά δυνατό ήχο ,σε τηλ ομιλία με ακούνε κ ακούω καθαρά ,wifi καλό, μπαταρία σχετικα καλη γιατι εγω ειμαι με φουλ φωτεινότητα και σκαλίζω διαρκώς.

Και πολυ σμουθ κ πολυ γρήγορη .

Σε βλεπω να παιρνεις backup ειναι σαν να σε βλεπω σου λεωωωωω:lol:

Τωρα σε λιγο ανεβάζει την v11.

giphy.gif

Ουσιαστικα το μονο προβλημα που αντιμετοπισα ειναι με τον Maxthon που είχα για browser κάνα 2 κρασαρισματα ,με τον μαμα και με οπερα ούτε ενα , κατά τα άλλα δυο μέρες τώρα που το σκαλίζω δεν έχω δει τίποτα το ενοχλητικό , δουλεύει μια χαρά δυνατό ήχο ,σε τηλ ομιλία με ακούνε κ ακούω καθαρά ,wifi καλό, μπαταρία σχετικα καλη γιατι εγω ειμαι με φουλ φωτεινότητα και σκαλίζω διαρκώς.

Κολάζεις και stockαρισμενους φίλε μου.. :cool:

The sky moves on sideways

Κολάζεις και stockαρισμενους φίλε μου.. :cool:

Κάντε ενα κόπο και διαβάστε τα ποστ στο νήμα του είναι ελάχιστα τα παράπονα ενώ σχεδόν ολοι γραφούν οτι έχει την καλύτερη διανομή JB.

giphy.gif

Ανέβασε την V11 με αρκετές αλλαγές κ βελτιώσεις-http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797109
giphy.gif

Μπορούμε να την φλασαρουμε όπως είμαστε η πρέπει πρώτα να έχουμε περάσει κάποια CM9 πριν?
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ανέβασε την V11 με αρκετές αλλαγές κ βελτιώσεις-http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797109

Jenson Kang το όνομά του, Mr Kang δηλαδή είναι πραγματικό όνομα, όχι παρατσούκλι (kang=unofficial build)

Είναι Κινεζικής καταγωγής από τη Σιγκαπούρη, 41 χρονών κλπ. :p

Εχω φλασάρει καμια κατοστή από τις rom του στο 2X μου. :)

Είναι πολύ σοβαρός, αλλά είναι kanger και όχι developer δηλαδή δεν γράφει κώδικα. Παρόλα αυτά οι rom του είναι προσεγμένες με ελάχιστα προβλήματα που όποτε ανακύψουν λύνονται όσο πιο γρήγορα μπορεί.

Περιμένω λίγο καιρό να διορθωθούν κάποια θέματα που έχουν οι CM10 όπως το memory leak (θέλει reboot μία με δύο φορές τη μέρα για να δουλεύει σωστά) πριν περάσω σε αυτές μόνιμα.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Κώστα με όλα τα wipes/format είσαι κομπλέ δεν χρειάζεται cm9

Την κατεβάζω για μια δοκιμη.

Δυο πράγματα μ ενδιαφέρουν και τα θεωρω απαραίτητα. BT connection γιατι μιλω και ακούω μουσικη στο αυτοκίνητο απο το κινητο μέσω car stereo. Παλαιότερα σε CM σε άλλες συσκευές υπήρχε πρόβλημα.

Δεύτερον η κάμερα.

Και τρίτο ότι θα χάσω κάποιες ευκολίες όπως η παραμονή της οθόνης on όσο την χρησιμοποιω. Αυτο δεν με πολυ νοιάζει βέβαια αν όλα τα αλλα είναι οκ.

@@Tsaglis

Γι αυτο λέω θα κάνω δοκιμη κυριως για να δω το JB στο Siii. Το εχω δει στο Nexus S, αλλα οι δυο συσκευες δεν εχουν καμια σχεση.

Προσωπικά θα μείνω με JB custom μόνο όταν διαρευσουν οι Samsung beta. Όπως είναι τώρα τα πράγματα δεν είναι για καθημερινή χρήση μάλλον. Θα δούμε.

Έτσι όπως έχω τη συσκευη μου, δεν χρειάζομαι υπολογιστη για τίποτα. Αν κάτι δεν παει καλα, μπορω στην μέση του δρόμου σε 5' να είμαι όπως πριν. Έχω 2 backup στην κάρτα μου. Ένα απο την official που είχε η συσκευη μου έτοιμο στημένο ρουταρισμενο και ένα της τρέχουσας wanam. Συν το titanium.

Για παν ενδεχόμενο τα έχω και σ ένα φλασακι που παίρνει SD card το οποίο έχω πάντα στην τσάντα μου.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν ξέρω έχω πολλά να κάνω ρε παιδι μου αυτές τις μέρες αλλά το απόγευμα ίσως έχω λίγο χρόνο, θα δω και το θα ποσταρουν και τα άλλα παιδιά.. Ευχαριστώ πολύ για το feedback, ορίστε τους ξεσηκωσες όλους!! :p

Δυο πράγματα μ ενδιαφέρουν και τα θεωρω απαραίτητα. BT connection γιατι μιλω και ακούω μουσικη στο αυτοκίνητο απο το κινητο μέσω car stereo. Παλαιότερα σε CM σε άλλες συσκευές υπήρχε πρόβλημα.

Δεύτερον η κάμερα.

Και τρίτο ότι θα χάσω κάποιες ευκολίες όπως η παραμονή της οθόνης on όσο την χρησιμοποιω. Αυτο δεν με πολυ νοιάζει βέβαια αν όλα τα αλλα είναι οκ.

Εχει σοβαρό θέμα με το memory leak (όλες οι CM10). Κατά τα άλλα σχεδόν είναι έτοιμη για καθημερινή χρήση. (κάποια θεματάκια με τον ήχο στο video νομίζω πως έχουν λυθεί)

Αλέξανδρος,

Κάντε ενα κόπο και διαβάστε τα ποστ στο νήμα του είναι ελάχιστα τα παράπονα ενώ σχεδόν ολοι γραφούν οτι έχει την καλύτερη διανομή JB.

Στην CM10 πατάει εξολοκλήρου, οπότε αυτή την περίοδο αν είναι να βάλεις JB καλύτερα να βάλεις απο αυτούς που την φτιάχνουν μιας και βγάζουν σχεδόν κάθε μέρα builds πλέον με βελτιώσεις/διορθώσεις...

Με οποιονδήποτε άλλον το πιο πιθανό είναι οτι θα μείνεις πίσω εκτός αν προλαβαίνει να αναβαθμίζει αναλόγως την εκδοσή του..

Εχει σοβαρό θέμα με το memory leak (όλες οι CM10). Κατά τα άλλα σχεδόν είναι έτοιμη για καθημερινή χρήση. (κάποια θεματάκια με τον ήχο στο video νομίζω πως έχουν λυθεί)

Πλέον δεν είναι τόσο σοβαρό όσο τα προηγούμενα previews τους...Μια χαρά πάει το κινητό...Την έχω απ την preview4 (είμαστε στην 14) και είναι παραπάνω απο εμφανής η βελτίωση και σε αυτό το θέμα...το memory leak ακόμα υπάρχει αλλά δεν προκαλεί τα προβλήματα του παρελθόντος..Γνώμη μου αν θέλει κάποιος το super σταθερό που προσφέρουν οι 4.04 (αν πάει διακοπές πχ και δεν θέλει κανένα "πρόβλημα") να περιμένει λίγο ακόμα μέχρι να σταθεροποιηθούν όσο γίνεται...Για τους άλλους (σαν και μένα... :P) βουρ στο πατσά... :)

Δεύτερον η κάμερα.

Για το BT υπάρχουν ακόμα θέματα..

Η camera τραβάει απίστευτα γρήγορα με CM10 αλλά χάνεις τα έξτρα της samsung...

Για το τρίτο δες εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.beansoft.eyespy#?t=W251bGwsMSwxLDIxMiwiY29tLmJlYW5zb2Z0LmV5ZXNweSJd

Edited by giannisr

Για το BT υπάρχουν ακόμα θέματα..

Η camera τραβάει απίστευτα γρήγορα με CM10 αλλά χάνεις τα έξτρα της samsung...

Για το τρίτο δες εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.beansoft.eyespy#?t=W251bGwsMSwxLDIxMiwiY29tLmJlYW5zb2Z0LmV5ZXNweSJd

Μια ζωη οι cm θεωρούν ότι δεν χρειάζεται να ακούμε μουσικη με ΒΤ. Και παλια σε σταθερά builts, μπορούσα να κάνω συνομιλία μέσω ΒΤ αλλα όχι ακρόαση μουσικής.

Η άποψη μου είναι ότι cm απευθύνονται σε ανθρώπους που χρησιμοποιούν την συσκευη τους κυρίως σαν gadget.

Τέλος πάντων αξίζει μισή ώρα απο την ζωη μας για να πάρουμε μια ιδέα.

Για να γλυτώσεις το "πρόβλημα" burn in (όταν ζορίζεσαι για να βρεις το πρόβλημα, δεν είναι πρόβλημα) μην αφήνεις την φωτεινότητα συνέχεια στο τέρμα.

Σε Sgs φίλου έβλεπα burn in (άφηνε σχεδόν πάντα φουλ φωτεινότητα)

Στο δικό μου τίποτα (εξω αυτόματη, μέσα ~10%)

Το δικό μου είναι παλαιότερο και δουλεμένο 100 φορές περισσότερο.

Burn in????? Νόμιζα ότι ήταν θέμα μόνο των Plasma TV... :confused:

Παιδιά λίγο τη γνώμη σας. Πέρασα wanam 2 τα ξημερώματα. Επειδή έτρωγα τα γνωστά κολληματα πάλι έκατσα και έσβησα τα πάντα μέσα απ'το κινητό κ απ'τις δύο κάρτες.. αφού πρώτα έκανα αντιγραφή στο pc.. λοιπόν μαααάλλον τα κολλήματα κ όλα τα υπόλοιπα πρέπει να μ τα έκανε ο φλας player..απ'το play store ήταν αυτός Π είχα κατεβάσει.. τώρα τι κάνω? Από που να βρω άλλον για δοκιμη βασικά ξέρω απλά θέλω να μ πείτε από κάπου δοκιμασμένα ..

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Μια ζωη οι cm θεωρούν ότι δεν χρειάζεται να ακούμε μουσικη με ΒΤ. Και παλια σε σταθερά builts, μπορούσα να κάνω συνομιλία μέσω ΒΤ αλλα όχι ακρόαση μουσικής.

Η άποψη μου είναι ότι cm απευθύνονται σε ανθρώπους που χρησιμοποιούν την συσκευη τους κυρίως σαν gadget.

Τέλος πάντων αξίζει μισή ώρα απο την ζωη μας για να πάρουμε μια ιδέα.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε καν leak της jb απο samsung. Δουλεύουν καθαρά απο το κώδικα που έχει δώσει η google...Φαντάσου οτι drivers για ήχο, γραφικά κτλ δεν έχουν να βάλουν (μιας και δεν έχουν leak) οπότε έχουν βάλει open source κώδικα για τον ήχο πχ..Hwcomposer επίσης δεν δουλεύει και χρησιμοποιούν αναγκαστικά workarounds για να λύσουν προβλήματα. Δεν είναι καθόλου απλό να τα φτιάξουν όλα απο τον πηγαίο κώδικα, απεναντίας είναι ότι πιο δύσκολο και απαιτητικό σε γνώσεις..Για JB αυτή την στιγμή υπάρχουν πιο σημαντικά θέματα να λύσουν (memory leak, σταθερότητα, ομαλότητα κτλ). Για cm9 που ανέφερες, rc2 (δηλαδή release candidate) έβγαλαν πρόσφατα, δες μήπως το έχουν λύσει..Αν όχι μπορεί και να μην γίνεται..

Στην CM10 πατάει εξολοκλήρου, οπότε αυτή την περίοδο αν είναι να βάλεις JB καλύτερα να βάλεις απο αυτούς που την φτιάχνουν μιας και βγάζουν σχεδόν κάθε μέρα builds πλέον με βελτιώσεις/διορθώσεις...

Με οποιονδήποτε άλλον το πιο πιθανό είναι οτι θα μείνεις πίσω εκτός αν προλαβαίνει να αναβαθμίζει αναλόγως την εκδοσή του..

Είναι ότι πιο updated υπάρχει σε CM, αφού παίρνει κατευθείαν από το github της CM10. Βάζει και πολλά cherry picks που δεν έχουν περαστεί στην "επίσημη" CM10. Τα περισσότερα από αυτά γίνονται merged λίγες μέρες μετά.

Οι αναβαθμίσεις του είναι σχεδόν καθημερινές, όταν υπάρχουν σοβαρές προσθήκες μπορεί και δύο την ημέρα.

Αλέξανδρος,

Είναι ότι πιο updated υπάρχει σε CM, αφού παίρνει κατευθείαν από το github της CM10. Βάζει και πολλά cherry picks που δεν έχουν περαστεί στην "επίσημη" CM10. Τα περισσότερα από αυτά γίνονται merged λίγες μέρες μετά.

Οι αναβαθμίσεις του είναι σχεδόν καθημερινές, όταν υπάρχουν σοβαρές προσθήκες μπορεί και δύο την ημέρα.

Ακριβώς έτσι είναι , από όσες έχω δοκιμάσει είναι μακράν η ποιο καλή , έχει κάνει καλή δουλειά αξίζει για δοκιμή .

giphy.gif

μαλλον δεσμευμενη θα εννοει...

650 free ουτε στα ονειρα μας :)

καλα ρε παιδια, συγνωμη κιολας, αλλα με τι ασχολειστε μερικοι εδω μεσα? λες και δεν εχεται δουλεια να κανετε. εχετε μια καταπληκτικη συσκευη, και καθεστε και ασχολειστε με το ποση ραμ εχει ελευθερη, και με το ποσο θα θελαμε να εχει στα ονειρα μας? τοσο δυσκολο ειναι να κανεις μια επανεκινηση στην τελικη? σε καποια προβληματα ουσιας ομως που ρωτανε καποια παιδια, δεν βλεπω απαντηση απο κανεναν σε παρα πολλα. μονο ανουσια συμπερασματα και ερωτηματα. απλα να περναει η ωρα, και οτι ναναι.! να με συγχωρεσουν καποιοι αλλα δεν αντεξα να μην σχολιασω....

να ρωτήσω κάποια πράγματα. Ελπίζω να είμαι στο σωστό θέμα.

α) Το studiοkuma δεν λειτουργεί σε μένα! Σε εσάς;

β) Μπορώ να κάνω uninstall στα widgets μιας εφαρμογής χωρίς να διώξω την εφαρμογή;

γ) Στη στοκ εφαρμογή μηνυμάτων την εισαγωγή λειτουργίας τη βάζουμε στο Αυτόματο για να στέλνει κανονικά 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα; Στο S1 χρησιμοποιούσαμε το handcent για αυτό το λόγο. Επίσης το handcent αν το άνοιγες με κωδικό μπορούσε να προστατέψει με τον ίδιο κωδικό και τη στοκ εφαρμοφή μηνυμάτων από κακόβουλη επέμβαση. Τώρα βλέπω ότι εδώ δε γίνεται να κλειδώσει η στοκ εφαρμογή! Μήπως γίνεται τίποτα;

την

φιλε παραφρον.. εβγαλα τον φλας player

πιστευω οτι απο κει μ ετρωγε κολληματα λες να κανω τοσο λαθος :ninja: ? αφου το ειχα αδειο τελειως το κινητο.. απο που να τον ξανακατεβασω? η υπαρχει κανα αλλο που να κανει αυτη τη δουλεια ας πουμε html5 υπαρχει σαν εφραμογη?

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+